Δίας, ο Δάσκαλος της Ζωής!

ASTROTEAM GUEST
07/05/2024

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της αφθονίας και της εύνοιας. Αντιπροσωπεύει την αισιοδοξία, την επέκταση, την δημιουργικότητα, την γνώση και την τύχη. Αγαπά την αλήθεια και έχει υψηλές ηθικές αξίες. Το άγγιγμα του Δία ο άνθρωπος το αντιλαμβάνεται ως πλούτο, όχι μόνο υλικό, αλλά και πνευματικό που θα τον βοηθήσει στην εξέλιξη του.

Οι Δίδυμοι, ζώδιο του Αέρα, είναι τα παιδιά του Ερμή. Σαν παιδιά ενθουσιάζονται εύκολα, είναι αεικίνητα, θέλουν να γίνουν οι μικροί εξερευνητές της ζωής. Γι’ αυτό όπως τα μικρά παιδιά κάνουν συνέχεια ερωτήσεις, έτσι και αυτοί προσπαθούν να αντλήσουν την μέγιστη πληροφορία με μία επιπολαιότητα, χωρίς να εμβαθύνουν. Ο Δίας ψάχνει την μία και μοναδική αλήθεια μέσα από την υπερανάλυση των καταστάσεων, αλλά, οι Δίδυμοι αρέσκονται στις επιφανειακές πληροφορίες και γνώσεις. O Δίας είναι ο δάσκαλος της ζωής και ο Ερμής της καθημερινότητας. Για τον λόγο αυτό λέμε ότι ο Δίας στους Διδύμους βρίσκεται σε θέση όχι καλή, δηλαδή σε αδυναμία. Σε αυτή την «αδυναμία» θα βρεθεί από της 26 Μαΐου 2024 έως της 9 Ιουνίου 2025.

Αλλά, κι από αυτή την θέση, θα κάνει έντονη την παρουσία του στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός – τους καλεί να κάνουν ταξίδια κυριολεκτικά και μεταφορικά, να επικοινωνήσουν μέσα από καινούργια μονοπάτια γνώσης και να αναπτυχθούν κοινωνικά.

Ταύρος – μετά την εκτόξευση που ζήσανε με τον Δία στο δικό τους ζώδιο, τους ισορροπεί έτσι ώστε να απολαύσουν τα δώρα που τους έδωσε.

Δίδυμοι – θα τους απογειώσει με έναν αέρα αυτοπεποίθησης και κοινωνικής επέκτασης.

Καρκίνος – με το αόρατο χέρι του θα τους οδηγήσει σε εσωτερικά μονοπάτια για να βελτιωθούν μέσα από ψυχολογικές αναζητήσεις.

Λέων – θα τονίσει την κοινωνικότητα του μέσα από φιλίες και ομάδες.

Παρθένος – η αναγνώριση και η καταξίωση, κοινωνικά και επαγγελματικά θα έρθει μέσα από την εργασία και θα λάμψετε.

Ζυγός ο Δίας είναι εδώ για εσάς, μέσα από ταξίδια και σπουδές και σας βοηθά να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Σκορπιός σας μεταμορφώνει συναισθηματικά και σας βοηθά στις οικονομικές απολαβές.

Τοξότης – βρίσκεται στο σπίτι του και οι σχέσεις και οι συνεργασίες, προσωπικές και επαγγελματικές βρίσκονται στο επίκεντρο.

Αιγόκερως – η υγεία και η εργασία θα απασχολήσουν την καθημερινότητα σας και θα βγείτε νικητές.

Υδροχόος θα αισθανθείτε την χαρά της ζωής μέσα από τον έρωτα και την δημιουργία.

Ιχθύες – το δώρο του θα είναι η οικογενειακή γαλήνη και η χαρά της ίδιας της ζωής.

Αναλόγως τον γενέθλιο χάρτη μας και τις όψεις, ο Δίας θα μας δώσει τα δώρα του ή θα μας υπενθυμίσει τα σημαντικά-ασήμαντα με τα οποία δεν ασχοληθήκαμε. Ας θυμηθούμε λοιπόν την πορεία του Δία στην ζωή μας πριν 12 χρόνια κι έτσι θα καταλάβουμε σε ποιον τομέα θα πρέπει να εστιάσουμε. Ο Δίας, ο μεγάλος δάσκαλος μέσα από το πέρασμα του από τους Διδύμους, κάνει την πνευματική διδασκαλία περισσότερο οικεία και απλή.

 

Από τη Βίκυ Κατσαρή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα