Δίας – Κυρίαρχος πλανήτης του Τοξότη 

ASTROTEAM GUEST
14/05/2022

Ο Δίας κυρίαρχος πλανήτης του Τοξότη, περνά στον αυθόρμητο και φλογερό Κριό.

Ο πλανήτης της τύχης και της προστασίας, της ευκαιρίας και της επέκτασης, που μας τροφοδοτεί με θάρρος και με αισιοδοξία. Ο πλανήτης δάσκαλος-γκουρού, που δίνει καθοδήγηση και κατεύθυνση μέσω της πνευματικής εξέλιξης και της εσωτερικής δύναμης, παίρνει την ενέργεια και την πρωτοβουλία για δράση, την αποφασιστικότητα και τη δύναμη της θέλησης από τον παρορμητικό Κριό, που θέλει να επιβιώσει διεκδικώντας τα θέλω του και τους στόχους του! Ο πλανήτης της υπεραισιοδοξίας και όλων των υπερβολών περνά στον απερίσκεπτο εγωκεντρικό Κριό, ένας συνδυασμός φωτιάς και περίσσιας τόλμης. Ο Δίας, ο μεγάλος δάσκαλος, που διδάσκει και εμπνέει βοηθώντας να ανακαλύψουμε την ανώτερη γνώση μέσα από την καλοσύνη, έρχεται στο ζώδιο του Κριού και μας δίνει την αποφασιστικότητα να επεκταθούν οι ορίζοντες μας και τα δημιουργικά ταλέντα μας!

Κριός

Τοξοβόλος σε εγρήγορση! Ο Κριός σαν πολεμιστής που ζωντανεύει στο πεδίο μάχης, μπαίνει μπροστά και εμπνέει τους άλλους να τον ακολουθήσουν. Η αρχή ενός νέου δωδεκαετή κύκλου και το ξεκίνημα για την αναζήτηση μιας καινούργιας φιλοσοφίας με πολλή δράση. Ενέργεια και ενθουσιασμός που μπορεί να διαθέτει, θα του δώσουν την ώθηση για μια νέα αρχή που μπορεί να διαμορφώσει την προσωπικότητα και την εικόνα του προς τα έξω και το περιβάλλον του, να δούνε τον εαυτό τους μέσα από τους άλλους. Ο Δίας θα τους δώσει την αισιοδοξία και μαζί με το ένστικτο και την παρορμητικότητά του, θα οδηγηθεί σε νέα ξεκινήματα και συνεργασίες, αυτό που θα πρέπει να προσέξει είναι η υπερβολική αισιοδοξία, τα πολύ τολμηρά ρίσκα και η άγνοια κινδύνου. Ο αυθορμητισμός και η ενέργειά τους θα τους οδηγήσει σε εμπειρίες και γνώσεις, αλλά θα πρέπει να γίνει χωρίς να διογκωθεί το Εγώ τους. Ο Δίας θα τους δώσει περίσσιο θάρρος, αλλά ίσως και θράσος σε μια συνεχή αναζήτησή μέσα από τα ταξίδια και την φιλοσοφία! Ό,τι ακουμπάει ο Δίας το διογκώνει και το πλατειάζει, για αυτό χρειάζεται προσοχή στις εγωκεντρικές συμπεριφορές, στην ξεροκεφαλιά και στα κιλά !

Ταύρος

Προστασία και πίστη! Ο Ταύρος ο οικοδόμος που μορφοποιεί ιδέες που βάζει θεμέλια γερά μέσα από την πρακτικότητα του, καλείτε να πιστέψει στον ανώτερο εαυτό του. Ο Δίας, ο πλανήτης της προστασίας, θα τον προστατεύσει από ό,τι γίνεται πίσω από την πλάτη του και θα του ανοίξει το πεδίο της αποκαλύψεως. Ο διαλογισμός θα τον οδηγήσει στη συγχώρεση και στην κατανόηση, φέρνοντας τον αμετακίνητο Ταύρο σε επαφή με τα μυστικά του εαυτού του, αλλά και τα μυστικά των άλλων και ό,τι πρέπει να κλείσει κάτι για να ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι. Η έμπνευση από την επιρροή του πλανήτη Δια στο ζώδιο του Κριού, θα τον προετοιμάσει στην πρακτική εφαρμογή του τόξου του. Ο γήινος και προνοητικός Ταύρος ίσως έρθει σε επαφή με ιδρύματα, που μέσα από αυτά θα μάθει από τον μεγάλο διδάσκαλο Δία ότι υπάρχει κάτι ανώτερο από την ύλη και ότι μέσα από την προσφορά θα βρει την ικανοποίηση και την ομορφιά. Ο πλανήτης ευεργέτης Δίας θα έρθει να μορφοποιήσει τον Ταύρο μέσα από προσωπικά βιώματα, για να ενισχύσει ή για να ξανακτίσει την πίστη του, λειτουργώντας σαν φύλακας-Άγγελος. Η υπερβολική επιθυμία για κατάκτηση υλικών αγαθών και οι υπερβολικές προσδοκίες, ίσως βγάλουν τον επιπόλαιο εαυτό του Ταύρου, που θα αποκαλυφθεί και γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή στην ουτοπία!

Δίδυμοι

Συμπόρευση και αναζήτησή! Τον πολυμαθή και αεικίνητο Δίδυμο, που διαθέτει εξυπνάδα και φιλικότητα μαζί, που θέλει συνεχώς να μαθαίνει, έρχεται ο Δίας να του δώσει ευκαιρίες και οφέλη μέσα από φίλους και ομάδες. Θα τον οδηγήσει να μοιραστεί τη χαρά και τον ενθουσιασμό με τους δικούς του συμμάχους, που δε σκέφτονται όπως όλοι οι άλλοι, αλλά έχουν ιδέες και στόχους ασυνήθιστους και προχωρημένους. Ο Δίας ο πλανήτης της δημιουργίας και της διανόησης, θα του δώσει την έμπνευση που χρειάζεται για μάθηση και θα αναζητήσει συνοδοιπόρους με κοινό στόχο και ίσως ταυτόχρονα θα τον απαλλάξει από φίλους που δε συμπορεύονται μαζί του. Τα δημιουργικά ταλέντα των Διδύμων θα ενεργοποιηθούν, είτε στο γράψιμο είτε σε οποιαδήποτε μορφή ανταλλαγής ιδεών, μέσα από το διαδίκτυο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επιτυχία θα έχει στην αύξηση πελατών, αν ασχολείται με το εμπόριο και εδώ θα πρέπει να προσέξει την ελαφράδα του, δίνοντας την απαραίτητη σημασία, γιατί ο Δίας φέρνει εξάπλωση και στην κακή φήμη. Ο Δίας θα του δώσει τις κατάλληλες ευκαιρίες μέσα από συλλογικούς χώρους, όπου εκεί θα έχει την υποστήριξη των σχέδιών του και που θα μοιραστεί μαζί τους το όραμα του για το μέλλον. Η συμμετοχή του σε ομάδες και με την εύνοια του Δια, θα τον οδηγήσουν να ασχοληθεί με τα κοινά και ανθρωπιστικά θέματα, εκφράζοντας τις πρωτοποριακές ιδεολογίες του. Ο αναποφάσιστος και περίεργος Δίδυμος που του αρέσει να πειραματίζεται, ίσως να ασχοληθεί σε βάθος στα εναλλακτικά και καλό θα είναι, αφού είναι ο αιώνιος φοιτητής, να ακολουθήσει τον δρόμο της αστρολογίας

Καρκίνος

Απελευθέρωση και κατεύθυνση! Το χέρι του Δια έρχεται να απελευθέρωση τον Καρκίνο από τις φοβίες του και τον συντηρητισμό του και θα τον οδηγήσει να απολαύσει τον στόχο του. Ο πλανήτης ευεργέτης Δίας, θα δώσει στον Καρκίνο τις κατάλληλες συνθήκες και ευκαιρίες που θα τον προάγουν, σπάζοντας το κέλυφος της αυτοπροστασίας του, βελτιώνοντας τις συνθήκες εξέλιξης του. Η ελευθερία μαζί με την αισιοδοξία από την επιρροή του Δία, θα τον βοηθήσουν να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, που θα είναι καλύτερες και πιο συμφέρουσες στο επαγγελματικό τομέα, είτε επεκτείνοντας την υπάρχουσα εργασία είτε με μια καλύτερη αμοιβή είτε ακόμη με το ξεκίνημα κάτι καινούργιου και καλύτερου! Ευεργέτες σε θέσεις που μπορούν να επηρεάσουν στην εξέλιξη του ταπεινού Καρκίνου, θα βρεθούν μπροστά του, οδηγώντας το να βγει μπροστά και να έχει θέση στα κοινωνικά δρώμενα. Ο θεϊκός νομοθέτης Δίας, ίσως φέρει στον Καρκίνο ένα γάμο, ελευθερώνοντας τα συναισθήματα που κρύβει από φόβο να μην εκτεθεί. Ο συγκρατημένος Καρκίνος θα έχει την βελτίωση στα επαγγελματικά του, άνοδο και κέρδη, θα πρέπει όμως να προσέξει τον υπερβολικό παρορμητισμό του και καλό θα είναι να αναβάλει ή να αποφύγει ότι δεν είναι τίμιο και σωστό, παρά να πράξει απερίσκεπτα, ο Δίας ζητά την ανώτερη δικαιοσύνη !

Λέων

Διδασκαλία! Η ανάγκη του Λέοντα να νιώσει μοναδικός, ξεχωριστός και να προβάλει τον εαυτό του ,ερχόμενος ο διδάσκαλος Δίας στο ζώδιο του Κριού, του ανοίγει τους ορίζοντες για μάθηση! Θα του δώσει ευκαιρίες να στοχεύσει σε μάκρυνα ταξίδια, για να ανακαλύψει καινούργιες φιλοσοφίες, να βρει την πίστη και την αισιοδοξία μέσα από το νόημα της ζωής. Ο ευεργέτης πλανήτης Δίας θα ενισχύσει τη χαρά και την αισιοδοξία του Λέοντα, θα τον κάνει δεκτικό σε οποία πρόκληση έρθει, μέσα από γνωριμίες με ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες. Θα του δοθεί η εύνοια για γνώση και πτυχία ή επιτυχία και επέκταση των επαγγελματικών του από επιρροές εξωτερικού. Ο Δίας είναι αυτός που διδάσκει, αλλά και εμπνέει τον μαθητή Λέοντα να ανακαλύψει τη γνώση μέσα από την δημιουργικότητα, θα τον στηρίξει και θα τον προστατεύσει από νομικά θέματα. Ο μεγάλος αυτός πλανήτης θα οδηγήσει τον Λέοντα να δει τη μεγάλη εικόνα και το όραμα και να μην αντιμετωπίζει τη ζωή με τα προσωπικά του δράματα. Ο Λέων θα αναπτύξει καινούργιες φιλοσοφίες, θα μπει σε πνευματικά μονοπάτια, αλλά θα πρέπει να προσέξει τον φανατισμό και την ξεροκεφαλιά του!

Παρθένος

Υποστήριξη! Ο πλανήτης Δίας με τη θέση στο Κριό, έρχεται να υποστηρίξει και να ικανοποιήσει επιθυμίες και ανάγκες της ορθολογιστικής – υπολογιστικής Παρθένου.
Θα την ευνοήσει με την τύχη που χρειάζεται, για να ξεκαθαρίσει εκκρεμότητες τόσο με τράπεζες και δάνεια όσο και με θέματα δημοσίου. Η γενναιοδωρία του Δια μπορεί να έλθει μέσω μιας κληρονομιάς από συγγενείς, από τον/τη σύντροφο ή ακόμη με μια επιστροφή φόρου. Στις οικονομικές δοσοληψίες η Παρθένος πρέπει να είναι προσεκτική, χρησιμοποιώντας την ολοκληρωμένη αντίληψή της και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τα οικονομικά σχέδια της. Η Παρθένος που κρατάει συνήθως τα αρνητικά και ασχολείται σχολαστικά και επιφανειακά, ερχόμενος ο Δίας με το Μέγα Σχέδιο της δίνει την ευκαιρία να απαλλαγεί από φόβους, να απελευθερώσει τη μπλοκαρισμένη ενέργεια, λέγοντάς της ότι είναι μια καλή στιγμή για ψυχοθεραπεία. Θα έχει βοήθεια και εύνοια, για να γίνει πιο επικοινωνιακή με το μέσα της και να ανακαλύψει τη χαρά μέσα από αισιόδοξες σκέψεις. Η αυξημένη λίμπιντο που θα έχει, θα πρέπει να την προσέξει για να μην προκύψουν θέματα υγείας, που τόσο πολύ τα φοβάται. Το μυαλό της θα συνεχίζει να δουλεύει και αν θα καταφέρει να μην παρασυρθεί από την ορμή του Δια στον Κριό, επικρίνοντας υπερβολικά τους άλλους, θα έχει την Θεία υποστήριξη!

Ζυγός

Από το Εγώ στο Εμείς με συνεργασία -σύνδεση-σύνεση! Ο Ζυγός, ο γοητευτικός και ευγενικός του ζωδιακού, που ψάχνει το δίκαιο και που θέλει την αρμονία των σχέσεων, έρχεται ο Δίας της Θείας Δικαιοσύνης, να του φέρει τα δώρα του από τον απέναντι άλλον. Ο Δίας στον Κριό θα τον ξυπνήσει από την νωθρότητά του και θα του δώσει την ενέργεια που χρειάζεται για να λάβει δράση, αφήνοντας την αναβλητικότητα που χαρακτηρίζει τον Ζυγό. Η κρίση και η σωστή αντίληψη από την επιρροή του Δια, θα ωθήσει τον Ζυγό να βρει λύσεις στις σχέσεις και συνεργασίες του. Θα ανοίξουν δρόμοι και θα έρθουν κοντά του τα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη στιγμή, που θα πρέπει όμως να προσέξει την ευπιστία του και να μη μπει στην παγίδα του φόβου της μοναχικότητας, εξιδανικεύοντας άτομα που δε θα έπρεπε. Ο καλός Δίας θα φωτίσει τον δρόμο του Ζυγού, διευκολύνοντάς τον να βρει το ταίρι του και την ισορροπία μέσα από μια σχέση ή μια καλή συνεργασία, όπου θα πάρει χαρά. Τα οφέλη θα έρθουν μέσω ενός γάμου ή μέσα από συμφωνίες που θα τον βοηθήσουν να επεκταθεί. Ο Δίας στον Κριό θα του δώσει τη δυναμική που χρειάζεται για νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικές συνεργασίες, μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες, ενώ θα πρέπει να είναι προσεχτικός στο πως μοιράζεται, χωρίς να συμπεριφέρεται εγωιστικά και ανταγωνιστικά. Ο κοινωνικός Ζυγός, που του αρέσει η σπατάλη για το όμορφο, πρέπει να προσέξει την ενέργεια του Δία που του αρέσει να ζει στο έπακρον, να μην αντιμετωπίσει ευκαιρίες επιπόλαια και να μην σπαταλήσει άσκοπα και βιαστικά χρήμα και ενέργεια.

Σκορπιός

Ενθάρρυνση! Ο Δίας στον Κριό θα ενθαρρύνει τον μοναχικό και καχύποπτο Σκορπιό, με μια πιο θετική ψυχολογία. Το χέρι του Δια θα βοηθήσει τον Σκορπιό, που η έμφυτη ανάγκη του για επιβίωση, να προβάλει την εργασία του και να την επεκτείνει με θετικά αποτελέσματα. Ο στόχος του πρέπει να είναι αληθινός και έντιμος! Θα χρησιμοποιήσει τις καλές του στιγμές, δημιουργώντας ένα πιο ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και οι σχέσεις με τους συναδέλφους θα βελτιωθούν. Η επιτυχία θα έρθει με την επιρροή του Δια και θα του δοθεί η εμπιστοσύνη και η κατανόηση που χρειάζεται, βρίσκοντας θετικές διεξόδους μέσα από την προσφορά κ υπηρεσία. Η επιμονή του Σκορπιού και το ότι τίποτα δεν αφήνει στην τύχη, έρχεται ο ευεργέτης Δίας να τον διευκολύνει στην καθημερινότητά του, να διαχειριστεί και να ξεπεράσει προβληματισμούς, δημιουργώντας καλύτερες καταστάσεις και συνθήκες. Ο πλανήτης προστάτης θα είναι εκεί όταν και αν τον χρειαστεί, με τους κατάλληλους θεραπευτές και γιατρούς και θα τον κάνει να γίνει πιο σχολαστικός σε θέματα υγείας. Στη διατροφή του ο Σκορπιός θα πρέπει να γίνει πιο προσεκτικός, για να μην έχει εντερικά θέματα ή αύξηση των κιλών του.

Τοξότης

Δράση! Η δημιουργικότητα και η έμπνευση ενισχύονται και αυξάνουν την υπάρχουσα ενεργητικότητα του φλογερού Τοξότη! Η ανώτερη φώτιση θα του δοθεί απλόχερα από τον κυβερνήτη του Δια και τα δημιουργικά σχέδιά του και οι εμπνεύσεις του θα πάρουν φωτιά. Ανοίγοντας οι δρόμοι για καινούργια φλερτ, θα διεκδικήσει τον έρωτα με θάρρος και ενθουσιασμό μέσα από καινούργιες γνωριμίες! Αυτός ο καινούργιος έρωτας θα τον γεμίσει με χαρά, κάνοντάς τον να χαμόγελα και να χαίρεται σα μικρό παιδί. Η μεγάλη χαρά της εγκυμοσύνης θα έρθει για τον Τοξότη που επιθυμεί, ενώ αν δεν είναι έτοιμος για τέτοιου είδος δέσμευση, θα πρέπει να προσέξει την τρέλα και τον παρορμητισμό της στιγμής. Τα ταλέντα του θα εκδηλωθούν με περίσσια αυτοπεποίθηση και θα έχει την εύνοια και την έμπνευση να τα αξιοποιήσει στους επιχειρηματικούς σκοπούς του. Θα έχει την ευκαιρία μέσα από ένα χόμπι και με μεγάλο ενθουσιασμό να βρει την ελευθερία και την περιπέτεια που πάντα αναζητά. Ο πλανήτης της καλοπέρασης Δίας στο ζώδιο του Κριού, θα ωθήσει τον Τοξότη να βγει να διασκεδάσει, με χαρούμενη διάθεση και να δοκιμάσει την καλή του τύχη σε τυχερά παιχνίδια. Αυτήν όλη την υπερβολική ενέργεια που την τροφοδοτεί ο Δίας στον Κριό, θα πρέπει να την προσέξει, για να μην έρθει αντιμέτωπος με καταστάσεις που δεν έχει προνοήσει και να βάλει όρια στον τυχοδιωκτισμό. Ο Δίας θα οπλίσει το τόξο του με ενθουσιασμό, χαρά και εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Αιγόκερως

Στήριξη! Ο Αιγόκερως που θέλει να στηρίζεται στα δικά του πόδια και αξίες, θα ευνοηθεί από τον πλανήτη Δια στον Κριό, που θα τον παροτρύνει να στερεώσει τα δικά του θεμέλια στο σπίτι του. Θα καταφέρει με σοφία να βάλει καλά τις ρίζες του και δομή στο οικοδόμημά του. Ο Δίας θα λειτουργήσει ευεργετικά και θα καθοδηγήσει τον Αιγόκερω στο να αποκτήσει το δικό του σπίτι. Θα υπάρξουν ευκαιρίες τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτεί, όσον αφορά την ακίνητη περιουσία και ο Δίας θα τον καθοδηγήσει να πετύχει τον στόχο του. Το περιβάλλον και η ατμόσφαιρα στο σπίτι θα είναι πιο αισιόδοξη και ίσως έτσι έρθει η έμπνευση για μια αλλαγή, ανακαίνιση ή τον ερχομό ενός καινούργιου μέλους στην οικογένεια. Η συναισθηματική ασφάλεια που θα νιώθει από την επιρροή του Δια, μαζί με τη σωστή κρίση, θα τον οδηγήσουν σε μια συγκατοίκηση. Η θεϊκή προστασία που θα έχει σε σπίτι κ οικογένεια, θα βοηθήσει να επιλυθούν θέματα για το ανώτερο καλό όλων, καλυτερεύοντας τις σχέσεις και ιδιαίτερα με τον πατέρα. Η φιλοδοξία του Αιγόκερω, τόσο για την ζωή όσο και για την καριέρα, θα έχει την εύνοια για επέκταση και ανοίγματα. Αυτό που πρέπει να προσέξει είναι να μη στενεύει τα όριά του, για να νιώθει ασφαλής, αλλά να χρησιμοποιήσει τις ευκαιρίες και τα κίνητρα κάνοντας πράξεις, χτίζοντας σε γερά θεμέλια!

Υδροχόος

Διανοητικά Εφόδια! Ο διαφορετικός τρόπος σκέψεως του Υδροχόου ενισχύεται από την αισιοδοξία του πλανήτη Δια και αποκτά ένα ενθουσιασμό σε οποιαδήποτε ιδέα κι αν σκεφτεί. Θα σπάσει τα όρια των σκέψεων του και της ξεροκεφαλιάς του και θα γίνει πιο φιλελεύθερος και διορατικός, συνειδητοποιώντας τα ξαφνικά φλας που θα του έρχονται με καθαρό και ανοικτό μυαλό. Ο απόμακρος και ψυχρός Υδροχόος γίνεται πιο φιλικός και επικοινωνιακός και μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις θα κάνει σχέδια που θα του αποδώσουν. Ο Υδροχόος το ζώδιο της πρωτοπορίας και που ψάχνει να βρει την αλήθεια, θα του δοθεί η ευκαιρία από τον διδάσκαλο Δια, να επεκτείνει τις γνώσεις του σε κάτι ανατρεπτικό και ίσως εκκεντρικό, η όρεξή του για μάθηση θα του φέρει μια νέα κατεύθυνση στη ζωή του και ίσως ασχοληθεί με την Αστρολογία. Θα πρέπει από την επιρροή του Δια να προσέχει να μη χαθεί σε όλες αυτές τις ίδιες που θα του έρχονται στο κεφάλι! Οι δρόμοι του Υδροχόου ανοίγονται και θα του δοθεί η προστασία στις μετακινήσεις από τον Δια στον Κριό, κάνοντας ευχάριστα κοντινά ταξίδια και ίσως αποκτήσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο που θα διευκολύνει τις μετακινήσεις του. Ο πλανήτης της ευσπλαχνίας, θα βοηθήσει για να καλυτερεύσουν οι σχέσεις του με τα αδέλφια του και αυτό θα του φέρει χαρά και χαμόγελα. Ευκαιρίες θα του δοθούν και από στενούς συγγενείς. Η κοινωνικότητα του θα επεκταθεί και μέσα από γνωριμίες θα προκύψουν επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά χρειάζεται προσοχή και όχι βιασύνη, αν θα υπογράψει κάποια έγραφα. Το ζώδιο του Υδροχόου που αγαπά και γνωρίζει καλά την τεχνολογία, θα την χρησιμοποιήσει για επικοινωνία και διάδοση των ιδεών του, σκοπεύοντας να αποτελέσει πηγή έμπνευσης, αρκεί να μην προσπαθήσει να επιβάλει στους άλλους με δογματικό τρόπο, αυτά που ο ίδιος πιστεύει.

Ιχθύες

Αφοσίωση! Την αναζήτηση της ολοκλήρωσης που ψάχνουν οι Ιχθύες, θα τη βρουν με την αφοσίωση στο στόχο και να μη χάνονται μέσα στη σκέψη τους. Ο Δίας στον Κριό θα τους φέρει την σταθερότητα στις ορέξεις τους για καινούργια ξεκινήματα και δραστηριότητες. Ο Δίας θα βοηθήσει και θα προωθήσει τους Ιχθύς να αναγνωρίσουν τα κρυμμένα ταλέντα τους και να τα χρησιμοποιήσουν υπέρ τους. Καλλιτεχνικά ταλέντα, όπως η φωτογραφία και το τραγούδι, μπορεί να τους φέρουν καρπούς, πιστεύοντας και εκτιμώντας τον εαυτό τους. Θα βρουν την ασφάλεια και θα έχουν την προστασία που χρειάζονται στην αύξηση των οικονομικών τους και ο Δίας θα τους δώσει την έμπνευση και την εύνοια να τα αξιοποιήσουν μέσα από επενδύσεις. Οι χαοτικοί Ιχθύες, που προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με την πραγματικότητα, με την επιρροή του Δια στο ζώδιο του Κριού, θα έχουν σωστή αντίληψη για λύσεις οικονομικών προβλημάτων και θα τους δοθεί βοήθεια να βρεθούν τρόποι για την κάλυψη των αναγκών τους. Θα νιώσουν έτοιμοι να κάνουν πράξεις, αρκεί να μην αφήσουν ευκαιρίες να χάνονται, αλλά να ακολουθήσουν το ένστικτό τους, να δουν το δρόμο για την επιτυχία που ανοίγεται, νιώθοντας εμπιστοσύνη στον εαυτούς τους. Έτσι θα αρχίσουν να εκτιμούν τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους και ο Δίας θα τους δώσει την επίγνωση αλλά και την αισιοδοξία ότι θα πετύχουν. Θα νιώσουν ασφαλείς υλικά και συναισθηματικά, θα αναπτερωθεί η αυτοπεποίθησή τους με τον δάσκαλο Δια στο πλευρό τους!

 

Από την Αναστασία Συμέου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα