ΔΕΣΜΟΙ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΑΥΡΟΥ – ΣΚΟΡΠΙΟΥ 19/01/22 – 19/07/23

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
17/01/2022

Στις 19/01 αλλάζουν άξονα οι Δεσμοί της Σελήνης και περνούν στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, έναν άξονα που έχει να κάνει με την ύλη και το πνεύμα σε βάθος. Οπότε, θα μας απασχολήσουν τα θέματα υλικής αλλά και συναισθηματικής ασφάλειας. Οι Δεσμοί της Σελήνης παραμένουν ενάμιση χρόνο σε κάθε ζώδιο πριν περάσουν στο επόμενο και κινούνται πάντοτε σε ανάδρομη πορεία.

Ο Βόρειος Δεσμός εισέρχεται στον Ταύρο και ο Νότιος Δεσμός στον Σκορπιό. Να πούμε ότι ο Νότιος Δεσμός περιγράφει όλες τις παρελθοντικές εμπειρίες που έχουμε αποκτήσει σε προηγούμενες ενσαρκώσεις, στις οποίες έχουμε δουλέψει και το αποτέλεσμα είναι θετικό ή αρνητικό.

Το ζητούμενο όμως, είναι να μη μείνουμε σε αυτά που ήδη γνωρίζουμε, αλλά να εξελιχθούμε. Αυτό μας δείχνει ο Βόρειος Δεσμός, δηλαδή το απέναντι ζώδιο που μας δίνει τη λύση και μας δείχνει που θα πρέπει να φτάσουμε και τί θα πρέπει να αφήσουμε πίσω, ώστε να προχωρήσουμε στην προσωπική μας εξέλιξη. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι εύκολο πάντα, θέλει πολλή δουλειά, αφού το παλιό και γνώριμο μας τραβάει. Άρα λοιπόν, καλούμαστε τώρα να δούμε τί θα αφήσουμε πίσω και τί πρέπει να κάνουμε για να πάμε μπροστά.

Με τον Νότιο Δεσμό στον Σκορπιό, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που μας προκαλούν φόβο, αμηχανία, πόνο, όπως ο θάνατος, οι αυτοκαταστροφικές τάσεις, οι εμμονές, κρίσεις που μπορεί να έχουμε βιώσει. Θα πρέπει, λοιπόν, τώρα να κάνουμε μια ενδοσκόπηση σε βάθος στον εαυτό μας, για να μπορέσουμε να επουλώσουμε πληγές και να αντιμετωπίσουμε φοβίες και εμμονές, με λίγα λόγια να αναγεννηθούμε.

Τη λύση, όπως είπαμε πριν, θα βρούμε στο απέναντι ζώδιο του Ταύρου, που θα μας μάθει την απλότητα, τη σωστή διαχείριση των οικονομικών, θα μας βάλει στη διαδικασία να απολαύσουμε την καθημερινότητά μας, τη φύση και την ηρεμία, αφού το ζώδιο του Ταύρου αγαπάει τις απολαύσεις, αφήνοντας τις έντονες και δραματικές καταστάσεις πίσω και κινείται πιο αργά αλλά σταθερά.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα