Αυτό που θέλει μια γυναίκα από τον σύντροφό της – Ο Ήλιος και ο Άρης μας αποκαλύπτουν!

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
06/06/2017

Ήλιος ή Άρης στον Κριό

Οι Κριαρίνες μας λοιπόν, πάντα θα αναζητούν ένα σύντροφο δυναμικό, αποφασιστικό με ισχυρό πείσμα και βούληση. Έναν ηγέτη με λίγα λόγια που θα τις συναγωνίζεται σε δύναμη και αποφασιστικότητα! Αν βρίσκεται και ο Άρης τους στην ίδια θέση θέλουν να ζουν με έναν άνδρα απρόβλεπτο και μαχητικό με κοινό πεδίο δράσης το κρεβάτι τους, τα σπορ αλλά και τις περιπέτειες τους σε βουνά και λαγκάδια! Ο Άρης στον Κριό τα αντιμετωπίζει όλα σαν μάχες με νικητές και ηττημένους!! Στρατιωτικοί, αθλητές, επιχειρηματίες αλλά και όποιο επάγγελμα εμπεριέχει ρίσκο θα ταίριαζε στους άνδρες που αναζητάτε.

Ήλιος ή Άρης στον Ταύρο

Σταθερότητα, οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια και γενικά καλοζωία, αναζητά μια γυναίκα με τον Ήλιο της στον Ταύρο. Εδώ ένας άνδρας καλοφαγάς με μερικά κιλάκια παραπάνω θα ήταν ότι πρέπει μια και θα εκτιμά το νόστιμο φαγητό και γενικά τις απολαύσεις που μπορεί να του προσφέρει μια σύντροφος κάτω από αυτό το ζώδιο. Και όσο για μια γυναίκα με τον Άρη της στον Ταύρο, το ζητούμενό της θα ήταν ένας άνδρας λιγάκι αναμενόμενος, με ηθικές αξίες όμως, δουλευταράς και πιστός σύντροφος! Τραπεζίτες, ασφαλιστές, οικονομολόγοι θα ήταν τα επαγγέλματα που θα ταίριαζαν στις δικές σας αναζητήσεις,

Ήλιος ή Άρης στους Διδύμους

Ο προβλέψιμος χαρακτήρας και η καθημερινή ρουτίνα με έναν σύντροφο θα ήταν για εσάς, ένας λόγος να διαλύσετε την σχέση σας. Οι γυναίκες με τον Ήλιο τους στους Διδύμους, έλκονται από άνδρες κατά κανόνα νεότερους ή άνδρες που έχουν νεανική εμφάνιση και είναι αεικίνητοι. Ο Άρης στους Διδύμους, κάνει τις γυναίκες να θέλουν συντρόφους λιγάκι ανάλαφρους που να μην εμβανθύνουν συνεχώς και να παριστάνουν τους βαθυστόχαστους. Και αυτό όχι γιατί δεν εκτιμούν την σοβαρότητα, αλλά γιατί θέλουν να περνούν ξέγνοιαστες και χαρούμενες ώρες με τον σύντροφο τους. Δημοσιογράφοι, μεταφραστές, οδηγοί της φόρμουλα ένα, θα ήταν ταιριαστά επαγγέλματα για τον άνδρα μιας Διδυμίνας!

Ήλιος ή Άρης στον Καρκίνο

Τρυφερότητα, γλυκιά συμπεριφορά και καθημερινή επιβεβαίωση της αγάπης του συντρόφου της, αναζητά μια γυναίκα με τον Ήλιο της στον Καρκίνο. Η θέση του Άρη στον Καρκίνο είναι παραδοσιακά μια αδύναμη θέση για το πρότυπο του άνδρα που έχουμε στο μυαλό μας, αλλά για μια γυναίκα με τον Άρη της εκεί, περισσότερη σημασία έχει ένας ευγενικός, γλυκομίλητος σύντροφος που αποφεύγει τους καυγάδες και τις εντάσεις παρά ένας μάτσο άνδρας! Εκτός αυτού είναι και μια από τις καλύτερες θέσεις στα θέματα οικογένειας, μια και οι άνδρες αυτοί δεν είναι αρνητικοί στον γάμο! Αρχαιολόγοι, αντικέρ, κτηματομεσίτες και επιχειρηματίες εστίασης, είναι επαγγέλματα συντρόφων που ταιριάζουν στις γυναίκες Καρκίνους.

Ήλιος ή Άρης στον Λέοντα

Τόσο ο Ήλιος στο Λιοντάρι, όσο και ο Άρης σε αυτό το πύρινο ζώδιο, κάνει την γυναίκα να θέλει σύντροφο λαμπερό, επιφανή, ξεχωριστό και μοναδικό, με αξίωμα αν είναι δυνατόν, κορωνάτο όπως θα έλεγαν οι γιαγιάδες μας! Το γκλάμουρ σε όλες τις εκφάνσεις τις ζωής της, είναι το ζητούμενο για μια γυναίκα κάτω από αυτόν τον αστερισμό και αν έχει κάτι λιγότερο δεν θα είναι ευτυχισμένη. Η ίδια αισθάνεται βασίλισσα, πως λοιπόν θα μπορούσε να έχει κάτι λιγότερο στο πλάι της, με τον γενέθλιο Άρη της σε αυτή την θέση; Όσο για ταιριαστά επαγγέλματα του συντρόφου μιας Λιονταρίνας θα ήταν κοσμηματοπώλες, θεατρικοί παραγωγοί αλλά και παιδίατροι.

Ήλιος ή Άρης στην Παρθένο

Ο σοβαρός μετρημένος άνδρας με το ατσαλάκωτο κοστούμι, την τέλεια δεμένη γραβάτα και τα πεντακάθαρα νύχια, που έχει τραβήξει την προσοχή σας, είναι ο τύπος του άνδρα που σας έλκει αν είστε Παρθένος ή έχετε τον Άρη σας στην Παρθένο. Σοβαροί άνδρες με μια πρώτη ματιά που αν όμως τους πλησιάσετε περισσότερο θα καταλάβετε πως το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός τους, σπάνε κόκαλα! Όχι πάντα οι ευκολότεροι άνθρωποι στην συμβίωση αλλά εσείς με αυτή την θέση του Άρη στον γενέθλιο χάρτη σας ξέρετε να εκτιμάτε την καθαριότητα και την τάξη. Γιατροί, αρχειοθέτες, εφοριακοί αλλά και γυμναστές ή διατροφολόγοι είναι επαγγελματικά κατάλληλοι για εσάς.

Ήλιος ή Άρης στον Ζυγό

Η αναποφασιστικότητα αλλά και η ανάγκη για συντροφικότητα είναι τα δύο κύρια χαρακτηριστικά μιας γυναίκας που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, το ζώδιο του Ήλιου της δηλαδή. Πολλές φορές οι σχέσεις που δημιουργούν οι Ζυγίνες μας, δεν είναι από πραγματική επιθυμία, αλλά από τον φόβο της μοναξιάς, για αυτό και ένας Άρης στον Ζυγό θα οδηγήσει μια γυναίκα να επιλέξει έναν άνδρα που μπαίνει εύκολα σε σχέσεις, από τον ίδιο φόβο τις περισσότερες φορές. Οι γυναίκες αυτές ψάχνουν έναν μετριοπαθή σύντροφο που να μπορούν να συζητούν και να περνούν ποιοτικό χρόνο σε όμορφο και αρμονικό περιβάλλον. Επαγγέλματα συντρόφου κατάλληλα θα ήταν δικηγόροι, διακοσμητές εσωτερικών χώρων, αλλά και σχεδιαστές μόδας.

Ήλιος ή Άρης στον Σκορπιό

Πάθος, σεξ, ίντριγκα και φυσικά χρήματα, είναι οι πόλοι έλξης μιας γυναίκας που έχει τον Ήλιο της στον Σκορπιό, αλλά και τον Άρη της στην ίδια θέση. Αν δεν υπάρχει μυστήριο στην ατμόσφαιρα και αν δεν υπάρχει έντονη σεξουαλική επιθυμία, τότε το ενδιαφέρον χάνεται γρήγορα. Ο Άρης στον Σκορπιό για μια γυναίκα, είναι μια θέση που δίνει θαυμαστές ικανότητες σε εργασίες που απαιτούν λεπτομέρεια, αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί υπό συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να δώσει βίαιους συντρόφους! Επαγγέλματα που θα μπορούσαν να έχουν σύντροφοι γυναικών με αυτές τις πλανητικές θέσεις, είναι μυστικοί αστυνομικοί, ντετέκτιβ, χειρουργοί αλλά και επαγγελματίες τζογαδόροι!

Ήλιος ή Άρης στον Τοξότη

Ταξίδια, ταξίδια και πάλι ταξίδια αναζητά μια Τοξοτίνα και ψάχνει τον σύντροφο που μπορεί να της τα προσφέρει και να ζήσει μαζί του μοναδικές περιπέτειες! Σε μια γυναίκα όμως με τον Άρη στον Τοξότη δεν θα ήταν μόνο αρκετό να επισκέπτεται διάφορες χώρες αλλά να μαθαίνει και την φιλοσοφία τα ήθη και τα έθιμα που επικρατούν σε αυτές. Δεν θα της ήταν επίσης καθόλου δύσκολο να επιλέξει έναν άνδρα από άλλη χώρα και να μετοικήσει σε αυτήν με μεγάλη ευκολία αφού όλα τα βλέπει σαν μια μεγάλη περιπέτεια και την γη ολόκληρη σαν το φυσικό της σπίτι! Γιατροί χωρίς σύνορα, πιλότοι, αλλά και ταξιδιωτικοί ανταποκριτές και δημοσιογράφοι θα ταίριαζαν σε μια Τοξοτίνα και θα κάλυπταν την ανάγκη της για περιπέτεια.

Ήλιος ή Άρης στον Αιγόκερω

Όταν αναφερόμαστε στο ζώδιο του Αιγόκερω, αναφερόμαστε στο ζώδιο της εξουσίας και της δύναμης ή μάλλον, της απόλυτης εξουσίας και της απόλυτης δύναμης! Γυναίκες με τον Ήλιο τους σε αυτή την θέση είναι οι ίδιες δυναμικές, εργασιομανείς και ανθεκτικές στην αναρρίχηση για την επαγγελματική τους αναγνώριση. Ο άνδρας λοιπόν που θα τις έλξει θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος σε ηλικία συνήθως και να έχει τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Αν έχει και τον Άρη της στον Αιγόκερω, που η θέση αυτή είναι η ισχυρότερη γιατί εκεί βρίσκεται στην έξαρσή του, τότε τα επαγγέλματα που θα μπορούσε να έχει ο σύντροφος μιας τέτοιας γυναίκας θα ήταν επαγγέλματα όπως, πολιτικός μηχανικός, αρχιτέκτων, στρατιωτικός ή πολιτικός καριέρας!

Ήλιος ή Άρης στον Υδροχόο

Οι γυναίκες που θέλουν τον σύντροφό τους, πάνω από όλα φίλο τους, που συμμετέχουν στην προσπάθειά του να σώσει την πολική αρκούδα και τους εναπομείναντες ιθαγενείς του Αμαζονίου, σίγουρα έχουν τον Ήλιο τους στον Υδροχόο αλλά και τον Άρη τους εκεί! Ο άνδρας με το ιδιότροπο χτένισμα και το σακίδιο στην πλάτη που προσπαθεί να σώσει τον πλανήτη από την τρύπα του όζοντος είναι ο τύπος τους! Αναζητούν έξυπνους, μη συμβατούς άνδρες, με ουράνια χαρακτηριστικά και όχι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για δέσμευση. Είναι βλέπετε οι αδέσμευτες του ζωδιακού και ο γάμος τις ενδιαφέρει λιγότερο. Ουράνια επαγγέλματα όπως εφευρέτες, αεροπόροι, αστρονόμοι αλλά και αστρολόγοι ταιριάζουν στους άνδρες που επιλέγουν αυτές οι γυναίκες.

Ήλιος ή Άρης στους Ιχθύες

Ηλιοβασιλέματα, περιπάτους στο φως της Πανσελήνου, τρυφερές υποσχέσεις για παντοτινό έρωτα, τέτοια είναι τα λόγια που θέλει να ακούει μια γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων, ή που έχει τον Άρη της στους Ιχθύς. Ρομαντισμό, τρυφερότητα και ευαισθησία αναζητά στον σύντροφό της και πρέπει να είναι πολύ προσεχτική γιατί ορισμένες φορές μπορεί να πέσει θύμα των ίδιων της των προσδοκιών και από το παραμύθι που θέλει να ζήσει, να πέσει στο παραμύθιασμα! Ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης των Ιχθύων μπορεί να είναι ο πλανήτης των καλλιτεχνών και της τέχνης γενικά, αλλά δεν παύει να είναι και ο πλανήτης των εθισμών και των πλανεμένων! Καπετάνιοι, φαρμακοποιοί, αλλά και ποιητές, σκηνοθέτες και χορογράφοι θα ήταν ταιριαστά ταίρια για τις γυναίκες Ιχθύς.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα