ΑΣΤΡΟΧΑΡΤΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑ – Μέρος 5ο

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
23/01/2021

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…

Οι γραμμές πάνω σε έναν Αστρογεωγραφικό χάρτη χρησιμεύουν στο να ερμηνεύουμε τις δυνατότερες επιρροές των πλανητών σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Πόσο κοντά όμως στην περιοχή αυτή μπορούμε να έχουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα; Από διάφορες εμπειρικές μελέτες η απόσταση είναι περίπου στα 1000 χιλιόμετρα, μισά αριστερά της γραμμής και μισά δεξιά. Όσο βέβαια πιο κοντά επιτύχουμε την εγκατάστασή μας τόσο πιο ισχυρές θα είναι και οι δονήσεις των πλανητών στον καινούργιο χάρτη που θα κατασκευάσουμε εξαρχής. Κάτι παρόμοιο δηλαδή που ισχύει και στην ανοχή των όψεων που δίνουμε στην κλασσική Αστρολογία. Αν έχουμε ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και είναι ακριβείας είναι μεγαλύτερη η επιρροή του στο άτομο από το αν είχε τετράγωνο αλλά με 6-7 μοίρες απόσταση, σαφώς θα ήταν πιο αδύναμη η συμμετοχή της όψης στο γενικότερο χαρακτηρισμό του προσώπου.

Κάτι το οποίο δεν είναι πολύ γνωστό και συμβαίνει αρκετά συχνά είναι να έχουμε επιδράσεις των γεωγραφικών γραμμών από συγκεκριμένες τοποθεσίες χωρίς να τις έχουμε επισκεφτεί ποτέ!

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι μιας φοιτήτριας της Ιατρικής που ζούσε στο Λονδίνο και γνώρισε και ερωτεύθηκε έναν άνδρα που η καταγωγή του ήταν από την Αυστραλία. Όταν αργότερα ερεύνησε τον αστροχαρτογεωγραφικό της χάρτη παρατήρησε ότι η γραμμή Αφροδίτης- Dsc (δηλαδή ακμή 7ου που αφορά επίσημες σχέσεις) περνούσε ακριβώς πάνω από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας όπου -τι σύμπτωση- ήταν γεννημένος ο αγαπημένος της! Η ίδια δεν είχε επισκεφτεί ποτέ το Σίδνεϊ, η πλανητικές επιρροές της Αφροδίτης της, όμως την έφεραν σε επαφή με το συγκεκριμένο τόπο.

Τι γίνεται όμως σε περιπτώσεις που δεν προκύπτουν γραμμές στην περιοχή την οποία κατοικούμε; Είναι ένα φαινόμενο το οποίο προκύπτει συχνά και πρέπει τότε να γίνεται εξονυχιστική μελέτη του χάρτη πριν αποφασιστεί το ενδεχόμενο αλλαγής τόπου κατοικίας. Σε περίπτωση δε, που άνθρωποι έχουν γεννηθεί με το φαινόμενο των κοσμικών σταυρών στο χάρτη τους ή έστω αν έχουν ένα απλό ταυ τετράγωνο, τότε είναι καλύτερα να μην κυνηγούν την εγκατάστασή τους κάτω από συγκεκριμένες γραμμές προκειμένου να μην δραστηριοποιούνται οι ενέργειες γωνιακά των προκλήσεων του χάρτη τους.

Ο Καρλ Μαρξ είχε 9 πλανήτες να περνούν πάνω από την Φινλανδία, αν και μπορεί να μην είχε ποτέ επισκεφτεί τη χώρα αυτή, πόσο βαθιά επιρροή και τι ανταπόκριση είχαν τα βιβλία του στους Φιλανδούς;

Ο διάσημος μάγος της εποχής μας Ντέιβιντ Κόπερφιλντ έγινε γνωστός από τις παραστάσεις του στο Λας Βέγκας. Στην μια και μοναδική εμφάνισή του στην Γερμανία –στο Μόναχο- όπου 5 πλανητικές γραμμές σχημάτιζαν έναν εκπληκτικό συνδυασμό μεταξύ τους, οι άνθρωποι περίμεναν υπομονετικά 6 ώρες στις ουρές για να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το σόου του, και το αποκορύφωμα βεβαίως ήταν η γνωριμία του με το διάσημο τοπ-μόντελ της εποχής Κλώντια Σίφερ, γερμανικής καταγωγής -γεννημένη στο Βερολίνο-την οποία και ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα. Θα θυμάστε φυσικά ότι για πολλά χρόνια η σχέση τους απασχολούσε τη διεθνή σόου μπιζ και ήταν από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του πλανήτη. Η Κλώντια θεωρείται ακόμη και σήμερα από τις πιο όμορφες αλλά και πιο καλοπληρωμένες γυναίκες του πλανήτη, έγινε γνωστή προερχόμενη από μια πόλη όπου επικρατούσε συνωστισμός πλανητικών γραμμών στον γεωγραφικό της χάρτη. Το συγκλονιστικό όμως γεγονός προήλθε από την πόλη του Μονάχου όπου ο κεραυνοβόλος έρωτας επήλθε από τον συνδυασμό Αφροδίτης-Ουρανού ή αλλιώς του έρωτα με την πρώτη ματιά, μια και ως γνωστόν ο Ουρανός σηματοδοτεί το απρόβλεπτο, το ξαφνικό και η Αφροδίτη τον έρωτα, τον αισθησιασμό, την ερωτική έλξη.

Στην συνέχεια ήρθε η σειρά των αναλύσεων των γεωγραφικών γραμμών της Αφροδίτης, που είναι για όλους μας οι περισσότερο ενδιαφέρουσες, στους δύσκολους καιρούς των σχέσεων αλλά και των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων, εφόσον η Αφροδίτη δεν αντιπροσωπεύει μόνο τον Έρωτα και το πάθος αλλά και την ευημερία, την καλοπέραση και τα εν γένει οικονομικά αποκτήματα!

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

Κάτω από οποιαδήποτε γραμμή της Αφροδίτης
Οι τοποθεσίες στις οποίες η Αφροδίτη μας παίρνει εξέχουσα θέση στο χάρτη, είναι και η πιο επιθυμητή για πλήθος ανθρώπων που ψάχνουν να βρουν την πραγματική αγάπη, την φιλευσπλαχνία, τη συγχώρεση, την καλοσύνη αλλά και το ειδυλλιακό ρομάντζο!!

Οι σχέσεις που δημιουργούνται σε αυτές τις περιοχές είτε είναι φιλικές, είτε ερωτικές εμπεριέχουν γνήσια το στοιχείο της πραγματικής αφοσίωσης που συνήθως κρατούν μια ζωή. Εγωισμός και ιδιοτέλεια καταρρίπτονται πανηγυρικά και η συναισθηματική προσφορά της κάλυψης των οποιοδήποτε αναγκών του συντρόφου γίνεται ευσεβείς πόθος για τα ζευγάρια μεταξύ τους. Αισθησιασμός και ομορφιά συνυπάρχουν αρμονικά και οι άνθρωποι δείχνουν να εκτιμούν την τέχνη και γενικά οτιδήποτε καλλιτεχνικό πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μέρος. Ευχάριστο περιβάλλον, που ταιριάζει στην προσωπική μας αίσθηση του γούστου, έχουμε την τάση να επιλέγουμε  όμορφα και καλόγουστα αντικείμενα και δεν αφήνουμε τίποτα να μας χαλάσει την αισθητική πλευρά του πανέμορφου φόντου που έχουμε δημιουργήσει για τη ζωή μας. Αγάπη προς τα μικρά παιδιά και τα κατοικίδια, όπως επίσης και μια άνεση στην επικοινωνία με τους εφήβους που και αυτοί με τη σειρά τους δείχνουν να μας αποδέχονται περισσότερο. Βεβαιότατα επειδή αναφερόμαστε σε ιδιότητες της Αφροδίτης να θυμόμαστε πως συχνά μπορεί να επιφέρει και μια ροπή προς την χαλαρότητα και την τεμπελιά, ίσως και την αμέλεια απέναντι στις υποχρεώσεις μας μια και η συνεχής καλοπέραση χωρίς προβλήματα και προβληματισμούς επιφέρει… και βαριεστημάρα.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά, ευνοούνται οι επενδύσεις παντός είδους, η αποταμίευση και οι αγορές έργων τέχνης που στην πορεία μπορεί να αποκτήσουν πολύ μεγάλη αξία.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ

Ιδανικές τοποθεσίες για κοινωνική και καλλιτεχνική επιτυχία, συνήθως τα άτομα γίνονται γνωστά διαμέσου αυτών που κατέχουν είτε πρόκειται για κάποιο ταλέντο, είτε πρόκειται για την πετυχημένη οικογενειακή τους επιχείρηση. Η μόδα, η διακόσμηση, και γενικότερα το lifestyle είναι πολύ σημαντικό, αν και ορισμένες φορές αποδεικνύεται άχρηστο. Εξαιρετική αισθητική αντίληψη και αξιοζήλευτη γοητευτική παρουσία σε κοινωνικές εκδηλώσεις, φιλανθρωπικές οργανώσεις και γενικότερα οπουδήποτε υπάρχει προβολή και μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ανατολικά της γραμμής ευκολότερη και μεγαλύτερη επιτυχία.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ

Η ομορφιά και η γοητεία στο μεγαλείο τους, εφόσον εδώ οι άνθρωποι μαθαίνουν πως να γίνονται ομορφότεροι και πως να αναδιαμορφώνουν την προσωπικότητα τους προκειμένου να κερδίζουν το θαυμασμό όλων. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση διαγράφεται δια παντός και οι επιθυμητές σχέσεις πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρονται στις κοσμικές στήλες για να γίνουν αποδεκτές από το περιβάλλον. Οι άντρες έρχονται σε επαφή πιο εύκολα με τη θηλυκή πλευρά του εαυτού τους (anima) ενδιαφέρονται για την καλή τους εμφάνιση και εντύπωση που θα δημιουργήσουν και μαθαίνουν πως θα έλξουν τα θηλυκά με φυσικό τρόπο, ιδιαίτερα ανατολικά της γραμμής που περνάει η Αφροδίτη τους.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟΝ (ακμή 4ου οίκου ή Ic)

Εδώ η καλοπέραση, η πολυτέλεια και οι ευκολίες της ζωής εστιάζονται μέσα στο χώρο του σπιτιού μας, το οποίο βέβαια συχνά μετατρέπουμε σε κοινωνικό χώρο υποδοχής προσωπικοτήτων αλλά και γενικώς όμορφων ή διάσημων ατόμων. Οι κατοικίες είναι επιμελώς φροντισμένες και διακοσμημένες με τα καλύτερα ποιοτικά υλικά, καθώς επίσης και με αντικείμενα τέχνης. Σπάνια θέλουμε να φύγουμε μακριά από το σπίτι μας μια και οι οικείοι μας καλύπτουν όλες μας τις ανάγκες. Ευτυχισμένες οικογένειες συνήθως με πολλά παιδιά επιτυγχάνονται στις τοποθεσίες της Αφροδίτης. Αγοροπωλησίες με ακίνητα ευνοούνται όπως επίσης και η κατοχή γης, η οποία φέρνει στην πορεία μεγάλα κέρδη. Ανατολικά αυξάνονται οι επιτυχίες.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗ ΔΥΣΗ (ακμή 7ου οίκου ή Ds)

Προφανώς είναι το ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να κάνουν έναν πετυχημένο, μακροχρόνιο αλλά και ρομαντικό γάμο! Ακόμα κι αν έχετε βρει το ταίρι σας σε κάποια άλλη περιοχή του πλανήτη, μπορείτε να κάνετε εδώ την τελετή ή να πάτε γαμήλιο ταξίδι αμέσως μετά. Αν έχετε απελπιστεί δε, ότι δεν υπάρχει αδελφή ψυχή για εσάς, εδώ θα συναντήσετε το άλλο σας μισό, πρόθυμο να υπογράψει συμβόλαιο αμοιβαίας πίστης και εμπιστοσύνης αμέσως! Αρμονία και γαλήνη θα συντροφεύει την καθημερινότητά σας, ενώ αν εργάζεστε ως ελεύθεροι επαγγελματίες, οι πιθανότητες να αυξήσετε την πελατεία σας είναι κάτι παραπάνω από βέβαιες! Δυτικά πιο γρήγορη επιτυχία.

Αν επιθυμείτε να ακούσετε την καρδιά σας, να χτυπάει δυνατά και αν είστε έτοιμοι να δεσμευθείτε εφ’ όρου ζωής, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε την γραμμή της Αφροδίτης σας και τους ισχυρούς συνδυασμούς της.

Καλή επιτυχία!

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα