Αστρολογία, το Μέγιστο Ουράνιο Δώρο!

ASTROTEAM GUEST
29/09/2021

Η Αστρολογία, σωστά εννοούμενη, είναι το μέγιστο ουράνιο δώρο στον άνθρωπο, είναι το καθημερινά πιο χρήσιμο νοητικό εργαλείο, αλλά γιατί;

Διότι τα ακόλουθα ισχύουν:

Και ο ευφυέστερος άνθρωπος δεν είναι παντογνώστης ούτε γενικά, µα ούτε για ένα πράγμα ειδικά. Ένας άνθρωπος, όσο “ειδικός” κι αν θεωρείται, όσες σπουδές και να έκανε, και κορυφαία βραβεία να πήρε, για ένα θέμα, στο περίπου το γνωρίζει. Πώς, λοιπόν, ο άνθρωπος να πάρει απόφαση γνήσια για κάτι, αφού όποιο κι αν είναι το κάτι αυτό, στην καλύτερη περίπτωση το γνωρίζει περίπου; Επομένως, ο άνθρωπος είναι αδύνατον να παίρνει γνήσιες αποφάσεις. Ωστόσο, όχι µόνο του καταλογίζεται ευθύνη για τις αποφάσεις του, αλλά και ο ίδιος μέμφεται τον εαυτό του για τα λάθη του και συχνά δε μπορεί “να το χωνέψει” ότι “την πάτησε πάλι”. Έτσι, ο άνθρωπος μπορεί να “πνίγεται” στις ενοχές, ενώ η μόνη αληθινή ευθύνη του είναι που πίστευε και εξακολουθεί να πιστεύει ότι µε το ανθρώπινο μυαλό του μπορεί να καθοδηγεί αλάνθαστα την ζωή του. Αλλά και μια άλλη απαίτησή του, είναι εξίσου μάταιη: Το να θέλει να είναι ασφαλής και συνάμα όσο γίνεται σχετικά ελεύθερος, να το προσπαθεί µε το ανθρώπινο μυαλό του και την λεγόμενη “κοινή λογική”.

Κάθε γνήσιος επιστήμονας, αν ερωτηθεί, θα σας τονίσει ότι:

Η ζωή µας και όλο το γνωστό σύμπαν είναι βασίλειο της σχετικότητας, όσο αυξάνεται η ελευθερία ενός συστήματος τόσο ελαττώνεται η σχετική ελευθερία του και αντιστρόφως. Και στο λογικά άλυτο αυτό πρόβλημα, η σωστά εννοούμενη Αστρολογία δίνει τη βέλτιστη λύση, διότι:

Με το να ζεις αστρολογικά, δηλαδή, αν συνεχώς σκέπτεσαι και πράττεις σύμφωνα µε τον εκάστοτε Καιρό του Αοράτου, έτσι όπως καθορίζεται από τη σωστά εννοούμενη Αστρολογία, κάθε στιγμή βρίσκεσαι στη μέγιστη ασφάλεια και συνάμα στη μέγιστη ελευθερία, που είναι δυνατόν στην ανθρώπινη ζωή! Το να ζεις αστρολογικά, σημαίνει ότι δεν αποφασίζεις εσύ µε το ανθρώπινο μυαλό σου, αλλά, ο Δημιουργός Πάντων (που αποκαλώ χιουμοριστικά Ουράνιο Αφεντικό) και τις εντολές του, για το τί να κάνεις, στέλνει µε τους “αγγέλους Του”, που είναι οι αστρολογικοί παράγοντες και οι συνδυασμοί τους. Ζώντας αστρολογικά, έχεις µόνο την ευθύνη της σωστής επιτέλεσης των ουράνιων εντολών, ευθύνη  µόνο καλής ηθοποιίας – την ευθύνη για τα σενάρια και τη σκηνοθεσία την έχει ολόκληρη το Ουράνιο αφεντικό. Με τον τρόπο αυτόν βρίσκεσαι δικαίως σε ουράνια παραδείσια γαλήνη. Για τους λόγους αυτούς η Αστρολογία, σωστά εννοούμενη, είναι το μέγιστο ουράνιο δώρο στον άνθρωπο.

(Για το ποια είναι η σωστά εννοούμενη Αστρολογία, έστω και µόνο για τα βασικά, χρειάζεται ένα ιδιαίτερο άρθρο: Η σωστή φιλοσοφία για σωστή Αστρολογία).

 

Ο καθώς χρειάζεται κάθε φορά (γνωστός ως Αστρογιάννης και Γιάννης Συµεώνογλου)

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα