Ο Άρης Τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 23/12/2020

ASTROTEAM GUEST
20/12/2020

Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης και της επίθεσης από θέση ισχύος από το ζώδιο του Κριού, θα είναι σε δύσκολη όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, η μοιραία συνάντηση θα είναι στην 23η μοίρα και 55΄. Σε οποιαδήποτε όψη που συμμετέχει ο Πλούτωνας ξυπνά φιλόδοξα σχέδια, στις δύσκολες όψεις επιβάλλεται με κάθε τρόπο έστω και αν δημιουργήσει επώδυνες καταστάσεις.

Στις 23/12 η συγκεκριμένη όψη θα εκφραστεί με σκληρότητα, με εκδικητικότητα και με παράνομη επιβολή και εκμετάλλευση.

Η δράση του Άρη από το Κριό είναι ξεκάθαρη, όμως τώρα κερδίζει ο Πλούτωνας με τις δυνατές και σκοτεινές δυνάμεις του. Η ενέργεια θα είναι ύπουλη και μέσα από μυστικές δραστηριότητες θα εξολοθρεύσει κάθε αντίπαλο. Τα γεγονότα σε κοινωνικό επίπεδο θα είναι δυσάρεστα και οι αντιδράσεις θα κορυφωθούν.

Η όψη θα έχει διάρκεια έως τις 05/01/2021 και σε προσωπικό επίπεδο θα δημιουργήσει δυσκολίες στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, δηλαδή από 20η ως την 26η των συγκεκριμένων ζωδίων. Μια έκρηξη συναισθηματική και αγανάκτησης θα μπορούσε να εκφράσει η όψη για εσάς και ιδιαίτερα για όσους έχετε ανεχθεί αδικίες και έχετε συμβιβαστεί με καταστάσεις για το συνολικό καλό.

Θα βρείτε τη δύναμη να αντισταθείτε με επιθετική αντιμετώπιση όμως δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας γιατί θα είναι το ίδιο σκληροί και οι απέναντι. Όταν γίνει μια έκρηξη κανείς ποτέ δεν ξέρει την έκταση της, γι’ αυτό η καλύτερη λύση είναι να αποφύγετε την ένταση και να επιλέξετε τη διπλωματία.

Τα ζώδια που αποχαιρετάτε το 2020 (μαζί με όλο το πλανήτη φυσικά) και εύχεστε να φύγει και να μην ξανάρθει είναι ιδιαίτερα τα παρορμητικά του τρίτου δεκαημέρου και τώρα είναι η τελευταία δοκιμασία για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σας και να κλείσετε υποθέσεις φθαρμένες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Προσοχή αν διατηρείτε κρυφές σχέσεις γιατί πιθανόν να έρθετε αντιμέτωποι με υπερβολική ζήλια και ένταση. Καλό είναι να έρθετε στη θέση των αντιπάλων για να είστε πιο δίκαιοι στη κρίση σας.

Καλό είναι να αποφύγετε τις παράνομες εμπλοκές σε οικονομικές δραστηριότητες, αλλά και σε μυστικές ερωτικές σχέσεις.

Η συγκεκριμένη όψη είναι ενεργή ένα μεγάλο διάστημα, από τον Αύγουστο του 2020 ήρθαν σε επαφή συνολικά τρεις φορές οι δύο ισχυροί Πλανήτες. Η πρώτη ήταν 13/8 με τον Πλούτωνα ανάδρομο, η δεύτερη 09/10 με τον Άρη ανάδρομο και τον Πλούτωνα ορθόδρομο και η τρίτη 23/12 και με τους δύο Πλανήτες σε ορθή πορεία. Πολλές οι δοκιμασίες για τα ζώδια που οι όψεις επηρέασαν και αυτό έγινε για να αισθανθείτε δυνατοί και να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας χωρίς φόβο.

Το σημαντικό είναι να τηρήσετε ηθικούς κανόνες για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από καρμικά χρέη. Καλό είναι να αποφύγετε Πλουτώνιες καταστάσεις δηλαδή ¨σκοτεινές¨ για να πετύχετε τους στόχους σας. Αλλάξτε δυναμικά τη ζωή σας όλοι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχετε Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη). Οι επιθυμίες σας και οι φιλοδοξίες σας έχουν πάθος και πρέπει να τις σεβαστείτε και να ακολουθήσετε τις μοιραίες αλλαγές.

Στις κοινωνίες που η αδικία και η χειραγώγηση από εξουσίες (Πλούτωνας στον Αιγόκερω) θα δημιουργήσει θυμό και η βία δυστυχώς θα εκφραστεί και από τα δύο μέτωπα. Οι κοινωνίες θα αντιδράσουν ενάντια στους νόμους, γιατί οι νόμοι θα είναι αυταρχικοί και όχι δημοκρατικοί.

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα