ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ 15/04 – 25/05

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
12/04/2022

Ο πλανήτης της δράσης Άρης περνά στο ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων. Εδώ η δράση είναι άτονη, η θέληση γίνεται αδύναμη και επικρατεί μια σύγχυση στόχων. Γινόμαστε πιο δεκτικοί σε ενέργειες και επιρροές και ο φόβος έχει αποτέλεσμα να μην είμαστε διεκδικητικοί στους στόχους μας. Υπάρχει μια τάση φυγής από πράγματα και καταστάσεις που πρέπει να διαχειριστούμε στην καθημερινότητά μας.

Από την άλλη όμως, το δυνατό ένστικτο μας οδηγεί εκεί που θέλουμε. Είναι όμως ένα πολύ καλό διάστημα εκτόνωσης της ενέργειας σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες και να ασχοληθούμε με αυτούς που μας έχουν ανάγκη. Και επειδή ο Άρης εκφράζει και τη σεξουαλικότητά μας, αυτό το διάστημα λειτουργούμε πιο συναισθηματικά, με αστάθεια, διάσπαση και κατάχρηση. Από την άλλη θέλει προσοχή σε ψυχοσωματικές ενοχλήσεις, τεμπελιά, προβλήματα με χημικές ουσίες, καταχρήσεις, ερωτικές απογοητεύσεις, διπλές σχέσεις, εξαπατήσεις.

Η διέλευση του Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τον μεταβλητό σταυρό, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες. Ευνοεί Καρκίνους, Σκορπιούς και δίνει ευκαιρίες σε Ταύρους, Αιγόκερους.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα