Άρης στους Διδύμους

ASTROTEAM GUEST
30/08/2022

Και αφού έχει κλάψει, για όλα του τα πάθη, λάθη και φόβους… Αφού έχει αποκρυσταλλωθεί από εμμονές, κακόβουλες σκέψεις, βουλές και χειρισμούς… Αφού έριξε τα μάτια ταπεινά στην ψυχή και απαλλάχτηκε από προσκολλήσεις και τοξικά δεδομένα… Αφού δημιούργησε τις λίστες των δικών του «θέλω», των ορίων και των συμβιβασμών του… Αφού έχει νοιώσει τί είναι τελικά ιδανικό μέσα από «πτωχεύσεις» και πού κρύβεται η πραγματική ασφάλεια… Ο πολεμιστής του ζωδιακού Άρης πέρασε στο σπίτι των Αγγέλων, τους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τον Μάρτιο του 2023, με απώτερο συμπαντικό σκοπό να καταφέρει να περάσει την Ανθρωπότητα από την Πύλη της Συνειδητότητας.

Σε αυτό το ζώδιο του έχει ανατεθεί ένας πολύ μεγάλος ρόλος και η θέση του στις διαπραγματεύσεις θα είναι σημαντική, αφού μέσα από αυτόν εκφράζεται ο λόγος. Είναι η στιγμή που χρειάζεται να επικοινωνήσει και να πράξει για όλες του τις αποφάσεις, να υποστηρίξει το θέλω του, μα προπάντων να μεταδώσει όσο πιο απλά και κατανοητά όλες του τις θεωρίες – δίκαια- για την εξυπηρέτηση του συνόλου. Ακόμα μεγαλύτερος σκοπός, να δουλέψει και να επικοινωνήσει με την ευγλωττία του τον Λόγο του Θείου σχεδίου. Γονατιστός μπροστά στην Παναγία, την έχει Οδηγήτρια σε κάθε του βήμα. Εξυψώνει τη Μάνα του Θείου Λόγου στο ζώδιο των Αγγέλων… άλλοτε αυτό ήταν και το «Τάμα» του σε όλες του τις κακουχίες. «Να γίνει μονοπάτι μεταμόρφωσης, κλειδί ανύψωσης και ενθάρρυνσης σε Νέες εξελικτικές κορυφές…».

Ο ίδιος είναι εκ φύσεως εριστικός, επιθετικός και με καυστικές διαθέσεις, θα μιλήσει πολύ και θα προκαλέσει με τις νευρικές του υπερεντάσεις.

Το αεικίνητο ζώδιο των Διδύμων, δεν τον θέλει να κάθεται. Τόσο το σώμα όσο και το μυαλό ζωντανεύουν σε κάθε νέα πληροφορία. Η επιρροή των Διδύμων προσδίδει ευελιξία και υπάρχει διαρκείς ανάγκη για διανοητική πρόκληση. Ο νους αποκτά οξύνοια και δουλεύει συνεχώς, εξετάζοντας και προετοιμάζοντας το επόμενο σχέδιο αλλά και επιλύοντας θέματα, έξυπνα και απλ, που μέχρι τώρα δεν είχε γνώσεις πώς να επιλύσει. «Ερεθίζεται» με παιχνίδια trivial Pursuit και επιβεβαιώνει την ολότητα του μέσα από τις γνώσεις του, γνώσεις πολλαπλές μα αρκετές φορές επιφανειακές, που κρύβουν φλυαρία, αναξιοπιστία, κυνισμό και πιεστικότητα. Οι Δίδυμοι τον προικίζουν με τη δύναμη του μυαλού και με μεγάλη πνευματική ικανότητα να ανακαλύπτει νέες θεωρίες και απόψεις, ενώ η ενεργητικότητα του εκφράζεται μέσα από την ομιλία και το γράψιμο. Θεωρίες και απόψεις σημαντικές, που εάν δε μεταφερθούν με τον απλό και κατανοητό τρόπο των Διδύμων, θα υπάρχει ο κίνδυνος να συγκρουστούν και να διχάσουν. Ο ίδιος είναι εκ φύσεως εριστικός, επιθετικός και με καυστικές διαθέσεις, θα μιλήσει πολύ και θα προκαλέσει με τις νευρικές του υπερεντάσεις. Οι πληροφορίες που θα αποκομίσει πάρα πολλές, τις οποίες θα χρειαστεί να φιλτράρει από κουτσομπολιά, ψεύδη και τοξίνες που αποσκοπούν σε προσωπικά οφέλη. Εάν το καταφέρει, τότε προικίζεται με τον «λόγο», εξηγώντας τέλεια και με την κατάλληλη επιλογή λέξεων, ιδέες που χρειάζονται να ακουστούν για την εξελικτική πορεία. «Νταρμάς» του έχει ανατεθεί στο αέρινο αυτό ζώδιο, να δράσει στην εξυπηρέτηση των ανθρωπίνων σχέσεων, αλλά και στην εξήγηση όλων των σχέσεων, ακόμα και αυτών μεταξύ ανθρώπων –φυσικών νόμων και πνευματικών Βασιλείων.

Δύο όψεις έχει κάθε νόμισμα… και ο έφηβος νεοσύλλεκτος στρατιώτης χρειάζεται υπομονή, εποικοδομητική δράση, αυτοπειθαρχία στο λόγο και ισορροπία. Χρειάζεται να θυμάται πώς η δυαδικότητα του μυαλού είναι ένα αδύναμο στοιχείο και όσο και εάν προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για τα πάντα, αυτά που τελικά μαθαίνει είναι όλα όσα η δική του συνειδητότητα είναι ικανή να χωρέσει. Σε κάθε διάβα του χρειάζεται να θυμάται πώς για να βρει απαντήσεις, αποδείξεις, την καθαρή αλήθεια μα και τη Θεία Γνώση χρειάζεται να διεισδύσει ανάμεσα από τα Δίδυμα Αδέρφια (σύμβολο Διδύμων), στην πύλη της δυαδικότητας. Εκεί θα μπορέσει να ανακαλύψει, να πετύχει τις αληθινές του επιθυμίες και να πετάξει στους Αιθέρες.

Σε αυτό το ζώδιο έρχεται να μάθει να συγκεντρώνει, να εξισορροπεί και να διοχετεύει σωστά την ενεργητικότητά του…

«Αυτός που ξέρει δεν μιλάει, κι όποιος μιλάει ξέρει… Αυτός που ξέρει προσπαθεί και όλα θα τα καταφέρει», λέει μια κρητική μαντινάδα, συμβουλή που τον οδηγεί να υπερβεί και να κοντρολάρει τον ίδιο τον «Νου» αναπτύσσοντας φαιές εγκεφαλικές ουσίες, κάνοντάς τον «υπηρέτη δικαίου λόγου», χωρίς να αφήνεται και να κυριαρχείται από τη δόλια ποιότητα του. Σε αυτό το ζώδιο έρχεται να μάθει να συγκεντρώνει, να εξισορροπεί και να διοχετεύει σωστά την ενεργητικότητά του, ώστε να μη διασκορπίζεται σε πολλαπλές ασχολίες που θα του προκαλούν άγχος και νευρικά προβλήματα που του κόβουν την αναπνοή. Μια αναπνοή που θα χρειαστεί να κρατήσει αρκετές φορές πριν μιλήσει. Μια αναπνοή και δύο πνευμόνια που χρειάζεται να δώσει ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην επηρεαστούν με κακοδιάθετες φλεγμονές και τοξίνες. Θα δράσει και θα απασχοληθεί πέρα από τα επικοινωνιακά, με το εμπόριο, τεχνολογία, με μεταφορικά και τους δρόμους. Θα κινηθεί πολύ με δίκυκλα μα και θα προκαλέσει με την ταχύτητά του. Η ενημέρωση για αυτόν είναι must, με τα ΜΜΕ και Μedia να κρίνονται αναλόγως αν το άσπρο είναι όντως άσπρο και όχι μαύρο. Το βλέμμα του θα στραφεί σε μικρά παιδιά και εφήβους, την εκπαίδευση και τους όρους επιστροφής τους στα σχολεία. Ο κίνδυνος σε σχολικές αίθουσες και αυλές θα ελλοχεύει, αφού θα τολμήσει να «φλερτάρει» ασύστολα τόσο με την υγεία, με το κορμί, μα και με το μυαλό νεαρότερων ατόμων. Θα θέλει προσοχή, αφού το ταλέντο του στα χέρια, θα είναι καλά να το χρησιμοποιήσει για δημιουργία, παρά για «τσαλαβουτιές» και εκμετάλλευση άλλων.

Είναι η ευκαιρία να αποδείξει την δύναμη του μυαλού του και να εξαργυρώσει κάθε ακάλυπτη επιταγή που του ‘χει δοθεί.

Ως στρατιώτης θα ανακαλύψει και θα αποκαλύψει στην ανάδρομη κίνηση του στρατιωτικές επιχειρήσεις, «δολοφόνους» του λόγου, παρασπονδίες αθλητών και τραγουδιστών μεγαλύτερη πρόκληση μα και Δέος προκαλούν οι μοίρες Κλείδες της ανάδρομης πορείας του. Στην 08η Διδύμων το Νότιο Μάτι του Ταύρου. Στη μοίρα Γέννησης του Αλδερμπαράν τον καλεί σε κάθε του πορεία, να αφήνει την φλόγα της ελπίδας αναμμένη κοιτάζοντας πέρα από την ορατότητα της σφαίρας του κόσμου και την γέννηση της φθοράς. Τόσο μακριά, που μόνο αν «η ψυχή του επιστρέψει από το Φως των Υψηλότερων Θεϊκών και αυλών τάξεων θα μεταφέρει και θα επικοινωνήσει το Φως που πραγματικά αισθάνεται*». Στην 25η μοίρα των Διδύμων ο Αλ Χέκα, να τον παρακινεί με δίψα για δύναμη, απληστία και εξουσία. Μοίρα όπου θα χρειαστεί να πάρει μεγάλη ανάσα, να προφυλάξει τα πνευμόνια και την υγεία του από κάθε ατύχημα, βία ή και καχυποψία. Ο Πτολεμαίος τον ονομάζει «οδηγό», που υποδεικνύει τον κίνδυνο, ένα κίνδυνο που μπορεί να αντιμετωπιστεί με το σπινθηροβόλο πνεύμα, τη βαθιά μόρφωση και επιστημονική έρευνα. Δίνει στρατηγική ικανότητα, ανεξαρτησία και αναρχία για κάθε επιχείρηση αλλά και υποβόσκον κίνδυνο από προδοσίες.* Προσοχή στον λόγο και τα χέρια λέει ο «οδηγός», να μη διοχετεύσει βία, αναστάτωση και ψυχική διάλυση σε «στόχους», που βρεθήκαν εκεί μοιραία. Είναι η ευκαιρία να αποδείξει την δύναμη του μυαλού του και να εξαργυρώσει κάθε ακάλυπτη επιταγή που του ‘χει δοθεί, μα θα χρειαστεί να εξαργυρώσει το τάμα και κάθε υπόσχεσή του.

Από τις 2 Νοεμβρη θα περάσει στην φαινομενικά ανάδρομη κίνηση του, ως την 12η Ιανουαρίου. Γεγονός σπάνιο για το εν λόγο ζώδιο. Η τελευταία φορά που αναδρόμησε στο αέρινο Διπλό ζώδιο ήταν τον Ιανουάριο του 2008, ξεκινώντας από την 12η Καρκίνου έως την 24η Διδύμων. Πάλι με τον Αλ Χέκα να του υποδεικνύει τον δρόμο. Η άμεσα προηγούμενη το 1990 έως την 14η Διδύμων ως την 27η Ταύρου. Μοίρες επαναλαμβανόμενες, πολύ σημαντικές όπως και τα γεγονότα της τότε εποχής.

Σημαντικότερα από όλα:

  • Η ενοποίηση της Γερμανίας στις 3/10 /1990 στη μοίρα κλείδα της ανάδρομης πορείας του.
  • Στις 24/10 με την ανάδρομη κίνηση του, ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζούλιο Αντρεότι αποκαλύπτει στο ιταλικό κοινοβούλιο την ύπαρξη της Gladio, της μυστικής παραστρατιωτικής επιχείρησης του ΝΑΤΟ.
  • Μεταξύ άλλων, Παραδίδεται στην κυκλοφορία ο πρώτος από τους δύο κλάδους του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Τρίπολης, μειώνοντας την απόσταση μεταξύ των δύο πόλεων κατά 35 χιλιόμετρα. Μαζί, παραδίδεται και η σήραγγα Αρτεμισίου (μήκους 1.360 μέτρων).
  • Ο Τιμ Μπέρνερς Λι δημοσιεύει επίσημη πρόταση για τον Παγκόσμιο Ιστό.
  • Λήγει η κηδεμονία των Νήσων Μάρσαλ και των Ομόσπονδων Πολιτειών της Μικρονησίας.
  • Σε δημοψήφισμα η Σλοβενία, ψηφίζει υπέρ της ανεξαρτησίας από τη Γιουγκοσλαβία.
  • Αφαιρούνται τα βραβεία Γκράμι από το συγκρότημα της ποπ Milli Vanilli επειδή δεν τραγούδησαν καθόλου στο δίσκο τους (τι μαφία και αυτό).

Μπαίνοντας στους Διδύμους το 1990 και στην νέα Δεκαετία των 90’ς, ο λόγος, η επικοινωνία και η γραφή παίρνουν άλλες διαστάσεις, με χιλιάδες βιβλία και περιοδικά να καταλαμβάνουν την αγορά. Η νέα επικοινωνία δεν έχει να κάνει µε γράµµατα και ταχυδρόμους. Οι παραδοσιακές μορφές επικοινωνίας έδωσαν τη θέση τους σε νέες ταχύτατες μεθόδους ,e-mail και τηλεδιασκέψεις .Εμφανίστηκαν τα κινητά, τα βιντεο games, ενώ η μουσική άλλαξε πλεύσεις με την Ρειβ μουσική να επικρατεί. Τα «κούριερ» έγιναν κυρίαρχα και τα δίκυκλα ξεχύθηκαν στους δρόμους. Μέσα σε όλα αυτά, καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας του στο Εαρινό ζώδιο των Διδύμων, χρειάζεται να έχει καθαρή κρίση και θυμάται τον αρχικό σκοπό που του έχει ανατεθεί. «Να επικοινωνήσει και να κάνει πράξη τον Θείο Λόγο… μα και την υπόσχεσή του».

Την ενέργειά του δέχονται τα μεταβλητά, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, όπου και θα χρειαστεί προσοχή και επανασχεδιασμό δράσης σε κάθε βήμα. Εύνοιες θα αποκομίσουν Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι. Οι φωτιές Κριοί, Λέοντες και Τοξότες έχετε ευκαιρίες που θα χρειαστούν τη διαχείρισή σας.

 

Από τη Δέσποινα Κυπριανού

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα