Άρης στον Υδροχόο (13/2 – 23/3/24) | Προβλέψεις για τα 12 ζώδια!

ASTROTEAM GUEST
02/02/2024

«Ο επαναστάτης ιδεολόγος»

Ο Άρης συνδέεται με την δράση την μάχη και την διεκδίκηση! Είναι ο πλανήτης που μας σπρώχνει να επιβιώσουμε, να βγούμε στο στίβο της ζωής και να ανταποκριθούμε, θέλουμε, δε θέλουμε στις απαιτήσεις της. Συνδέεται επίσης με τη σεξουαλικότητα του ατόμου και τον τρόπο που διεκδικεί σεξουαλικά το έτερον ήμισυ! Ο Άρης στον Υδροχόο είναι σε περιβάλλον Κρόνου (παραδοσιακός κυβερνήτης ζωδίου) και Ουρανού (μοντέρνος κυβερνήτης ζωδίου). Στον ερωτικό τομέα μας έλκουν άνθρωποι που για τους περισσότερους υπάρχει κάτι που τους απωθεί ή από φύση πιο περίεργοι, ψαγμένοι και κάπως μη διαθέσιμοι. Μπορεί να έχουμε ηλικιακή απόσταση από αυτούς και το πιθανότερο είναι να είμαστε φίλοι ή να έχουμε ένα κοινό ιδεολογικό υπόβαθρο. Βέβαια στη περίπτωση που αυτό δεν υπάρχει τότε υπάρχει και το ενδεχόμενο να μας διεγείρει αυτός ο άνθρωπος που μαζί του θα κάνουμε τους μεγαλύτερους καυγάδες για πολιτικούς ή ιδεολογικούς λόγους. Και η αιτία είναι ότι πρέπει να δούμε το δικό μας υπόβαθρο πίσω από αυτό καθώς με τον Άρη στον Υδροχόο πολώνουμε και γινόμαστε ισχυρογνώμονες όταν πιστεύουμε κάτι σε σημείο να σνομπάρουμε τα πάντα & τους πάντες γύρω μας! Αυτός ο Άρης μας βάζει να ασχοληθούμε πολύ για τα κοινά, για το περιβάλλον, για συλλογικά ενδιαφέροντα ή ακόμη και με επιστήμες που δεν είναι εύκολα κατανοητές από το μέσο όρο όπως η αστρολογία ή τα εναλλακτικά!

Οι όψεις του Άρη στον Υδροχόο:

Με το που μπει θα συναντήσει σε σύνοδο τον Πλούτωνα στις 00.46ο του Υδροχόου (14/2). Πόλωση, εμμονή και ακραία αντίδραση είναι η συνήθης συμπεριφορά. Το πάθος και οι επιθυμίες του Άρη βρίσκουν την απόλυτη αντίσταση του Πλούτωνα και νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τα «απόλυτα» πάθη μας. Παγώνει η καρδιά μας με τα προβλήματα που συμβαίνουν σε συλλογικό επίπεδο, έξαρση της κοινωνικής βίας, ανθρωπιστική κρίση και «θάνατος» ιδεολογιών που εξυπηρετούν τους λίγους, επαναστατικές και συγκρουσιακές καταστάσεις εμφανίζονται ανά την υφήλιο! Λίγο αργότερα (27/2) το τετράγωνο του Άρη με τον Δια στο Ταύρο ανάβει τα αίματα σε οικονομικό επίπεδο! Αντιδρούμε υπερβολικά σχετικά με οικονομικά ζητήματα και θέλει προσοχή η «εκτός νόμου» δράση μας! Το «πνεύμα αντιλογίας» αυτού του Άρη ενισχύεται όταν βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ουρανό στο Ταύρο (9/3) και μας σοκάρει σαν «κρύος ιδρώτας». Η αφύπνιση της όψης εδώ μπορεί να φέρει ακραίες επαναστάσεις και αντιστάσεις υπερβολικού χαρακτήρα απέναντι σε κοινωνική καταπίεση! Τάση για ρήξεις και συγκρούσεις αλλά και διεκδίκηση δικαιωμάτων μέσω επιβολής! Παρατηρούνται συνήθως προβλήματα στο διαδίκτυο/ηλεκτρικό, αεροπορικά δυστυχήματα, σεισμικές δονήσεις ή εκρήξεις ηφαιστείων, έντονα μετεωρολογικά φαινόμενα.

Η επιρροή του Άρη για κάθε ζώδιο – Ωροσκόπο:

Κριός – οι συγκρούσεις θα έρθουν με ομάδες ή φίλους σας. Προσοχή στην πόλωση απόψεων και ειδικά αν διαφωνείτε και για οικονομικούς λόγους!

Ταύρος – οι συγκρούσεις έρχονται μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον, προσοχή για ρήξεις με ανώτερους.

Δίδυμοι – η ένταση κρύβεται στο μυαλό και στις πεποιθήσεις που αναπτύσσετε, προσοχή στο φανατισμό απόψεων για ιδεολογικούς πολιτικούς ή θρησκευτικούς λόγους. Φανείτε διπλωματικοί προς αποφυγή παρεξηγήσεων ή νομικών επιπλοκών.

Καρκίνος – η ένταση της περιόδου βρίσκεται στα οικονομικά που μοιράζεστε ή διαχειρίζονται άλλοι για εσάς, εμμονές και ανασφάλειες με τον σύντροφο σας, ένα θέμα υγείας (χειρουργείο) έρχεται στην επιφάνεια. Αναζητήστε χέρι βοηθείας σε ένα ειδικό ψυχικής υγείας.

Λέων – μπορεί να δημιουργηθεί μια σοβαρή κρίση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, υπάρχουν εντάσεις και ρήξεις, πρέπει να φαίνεστε προσαρμοστικοί στις απαιτήσεις των άλλων και να αφήσετε πίσω τον εγωισμό σας.

Παρθένος – η μάχη που δίνετε είναι στην δουλειά αυτή τη περίοδο και το πεδίο συγκρούσεων είναι η καθημερινότητα με συναδέλφους. Πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας (σώμα) και το στρες.

Ζυγός – η ανάγκη για ερωτισμό φανερώνει ακραία πάθη ενώ θέματα με τα παιδιά μπορεί να σας προβληματίσουν. Εκτονώστε την ένταση της περιόδου σε κάτι δημιουργικό ή επιχειρηματικό αλλά μην παίρνετε υψηλά ρίσκα στα οικονομικά ειδικά στην όψη του Άρη με τον Ουρανό.

Σκορπιός – ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης (Άρης) θα συναντήσει τον μοντέρνο σας κυβερνήτη (Πλούτωνα) & σας βγάζει αρκετές εμμονές στην επιφάνεια με την οικογένεια και τον έλεγχο που ασκούν κάποια άτομα πάνω σας. Ζημιές ή θέματα με ακίνητα σας σοκάρουν και πιθανόν να έχετε ρήξεις με τους δικούς σας αν δεν φανείτε προσαρμοστικοί.

Τοξότης – η μάχη είναι επικοινωνιακής φύσης, προσοχή στο τι λέτε και σε ποιον το λέτε γιατί εύκολα μπορεί να παρουσιαστεί πόλωση σε απόψεις και ειδικά αν έχετε αδέρφια. Δείξτε ψυχραιμία όταν κρατάτε τιμόνι στα χέρια σας ή γενικώς με το μεταφορικό σας!

Αιγόκερως – η αγωνία είναι στο οικονομικό αυτή τη περίοδο. Αρκετά τα έξοδα και μια μανία για να αποκτήσετε όσο περισσότερα θα σας πιάσει τώρα. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για έξοδα περιττά καθώς θα προκύπτουν άλλα έκτακτα και θα τρέχετε να καλύψετε τις οικονομικές εκροές.

Υδροχόος – ο Άρης είναι επάνω σας και τώρα θα τρέχετε με μεγάλη ταχύτητα προς τους στόχους που έχετε σε επαγγελματικό κυρίως επίπεδο αλλά φροντίστε να μην τρομάξετε τους γύρω σας με τις τάσεις επιβολής ή αντιδραστικότητας. Στις σχέσεις οι συγκρούσεις μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις. Προσοχή στην υγεία και τις εμπύρετες καταστάσεις.

Ιχθύες – κρυφοί εχθροί σας επιβουλεύονται! Προσέξτε καλά τα επαγγελματικά βήματα και τις κινήσεις που κάνετε σε παρασκηνιακό επίπεδο. Μείνετε μακριά από ο, τι σας δημιουργεί στρες καθώς δεν θα είναι εύκολο να το αποβάλλετε αυτό το διάστημα, ιδίως σε προσωπικό επίπεδο. Ο ύπνος δεν θα είναι ο καλύτερος, αξιοποιήστε εναλλακτικές μεθόδους, γιόγκα, προσευχή ή διαλογισμό για να επαναφέρετε την ψυχολογική σας κατάσταση.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα