Άρης στον Ταύρο (9/6 – 21/7/24) | «Θέση αδυναμίας»

ASTROTEAM GUEST
10/06/2024

Ο Άρης πέρασε στο ζώδιο του Ταύρου και καλό θα ήταν να δούμε τι σημαίνει αυτή η καινούργια θέση που θα μας απασχολήσει στην έναρξη του καλοκαιριού.

Αρχικά να πούμε ότι ο Άρης είναι ένας πλανήτης ο οποίος δείχνει την δράση μας, την έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων, το τρόπο επιβίωσης και πολλές φορές τα κατώτερα ένστικτα μας! Είναι ένας πλανήτης που παραδοσιακά κυβερνάται από τον Κριό & τον Σκορπιό, έχει έξαρση στον Αιγόκερω, αδυναμία στο Ζυγό & τον Ταύρο ενώ δε συμπεριφέρεται καθόλου καλά δηλαδή έχει πτώση στο ζώδιο του Καρκίνου. Άρα όπως καταλαβαίνετε η θέση αυτή στο ζώδιο του Ταύρου είναι μία από τις θέσεις αδυναμίας.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο πλανήτης δεν μπορεί να βγάλει όλη του την ενέργεια με το πιο σωστό φίλτρο και τρόπο και μπορεί να λειτουργήσει κάπως άτσαλα, άγαρμπα, απότομα ενώ συνηθίζεται να είμαστε πάρα πάρα πολύ αργοί και βραδυκίνητοι σε πρωτοβουλίες που καλούμαστε να πάρουμε. Όσοι έχετε αυτό τον Άρη στο ωροσκόπιο σας είναι πολύ πιθανόν να σας βγάζει φλεγμονές γύρω από το λαιμό, τον αυχένα και το θυροειδή αδένα, μιας και ο Άρης είναι δείκτης σωματικής υγείας. Επίσης είναι ένας Άρης αρκετά φιλήδονος, σχεδόν επίμονος με τις απολαύσεις αυτής της ζωής! Αν βάλει κάτι στο μυαλό του ως στόχο δεν επιτρέπεται να διαφύγει της προσοχής του και θα το κάνει μέχρι να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο αν αυτό το πράμα εντέλει δε λειτουργεί! Δεν είναι καθόλου εύκολο να αλλάξει δρόμο, δεν είναι ευέλικτος αν τα πράγματα δεν πάνε καλά και δεν ακούει κανέναν άλλον!

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρη από τον Ταύρο

Η πρώτη όψη (11/6) είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 01.45ο του Υδροχόου. Αυτή είναι μια όψη πίεση και σύγκρουσης, μια όψη που νιώθουμε απίστευτη δύναμη αλλά η ανώτερη βούληση νικάει την κατώτερη φύση μας και τώρα πρέπει να διαχειριστούμε το θυμό και τη βία! Προσοχή στο πείσμα, στην αδιαλλαξία και την επιμονή (εμμονή) σε οτιδήποτε βλέπουμε ότι δε λειτουργεί είτε αφορά τις σχέσεις, είτε τα οικονομικά μας. Δυσμενείς συνθήκες στα οικονομικά πάσης φύσεως θα δούμε αυτή τη περίοδο, εξάρσεις βίας σε κοινωνικό επίπεδο. Μια πιο ήπια όψη μεταξύ Άρη/Κρόνου στις 19ο Ταύρου – Ιχθύων έχουμε 5/7, όπου μπορούμε με εγκράτεια και συνέπεια να πετύχουμε επαγγελματικούς – οικονομικούς στόχους! Λίγες μέρες αργότερα (15/7) η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στις 26ο του Ταύρου (δυο πλανήτες, ο ένας σε αδυναμια και ο άλλος σε πτώση) είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός για πολλούς λόγους. Η δύναμη του Άρη συνδυάζεται με την ανατροπή του Ουρανού και το αποτέλεσμα φέρνει βίαιας ανατροπές σε οικονομικά και σε θέματα ακινήτων. Τώρα μπορεί να δούμε προβλήματα στην καλλιέργεια, γη, τρόφιμα, καταστροφές περιβαλλοντικές, ακραία μετεωρολογικά, φυσικά ή γεωλογικά φαινόμενα, αλλαγές στα χρηματοοικονομικά, αεροπορικά δυστυχήματα, προβλήματα με ηλεκτρονικές συναλλαγές, το διαδίκτυο! Στις 20/7 η όψη εξάγωνου του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 29.50 Ιχθύων μπορεί να μαζέψει λιγάκι το «μπάχαλο» που προκύπτει με την προηγούμενη όψη. Είναι μια όψη συγχώρεσης, κατανόησης και δράσης για στήριξη των αδύναμων! Βέβαια και οι δυο πλανήτες στην αναιρετική μοίρα του Ταύρου και των Ιχθύων δεν μπορούν να δώσουν τόσο τα θετικά τους χαρακτηριστικά. Να είστε επιφυλακτικοί αυτή τη περίοδο σε οικονομικά ανοίγματα καθώς προκύπτουν σκάνδαλα και άπατες.

Πώς θα επηρεάζει ο Άρης από τον Ταύρο τα δώδεκα ζώδια και ωροσκόπους;

Κριός – αναταραχή στα οικονομικά από συνεργάτες για το α δεκ ενώ για το β δεκ έχετε καλύτερες προοπτικές, το γ δεκ μποτει να αξιοποιήσει μια πρωτότυπη ιδέα για να βγάλει χρήματα αλλά δεν πρέπει να πάρει υψηλό ρίσκο.

Ταύρος – το α δεκ θα έχει εντάσεις σε μια προσπάθεια να βρει ισορροπίες στα επαγγελματικά! Το β δεκ θα καταφέρει να βρει τις ισορροπίες στους στόχους που έχει θέσει ενώ το γ δεκ θα έχει ξαφνικές εξελίξεις, νευρικότητα και εντάσεις, μην παίρνετε υψηλά ρίσκα σε ο,τι θέλετε να κάνετε είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Δίδυμοι – το α δεκ θα έχει να αντιμετωπίσει παρασκηνιακές φήμες, μην αναλώνεστε σε κουτσομπολιά προσέξτε την υγεία σας. Το β δεκ προετοιμάζεται στα επαγγελματικά για θέματα που θα βγάλει αργότερα στην επιφάνεια ενώ το γ δεκ μπορεί να έχει περισσότερο στρες και ελάχιστο ύπνο από την αγωνία του για τι θα γίνει παρακάτω στα επαγγελματικά. Προσοχή στις ύπουλες ενέργειες!

Καρκίνος – α δεκ σας ζορίζει ξαφνικά μια εξέλιξη που μπλέκει ένα συνεργάτη με τα οικονομικά σας ενώ το β δεκ έχει καλύτερες προοπτικές να σταθεροποιήσει τα σχέδια του! Το γ δεκ θα έχει ξαφνικά μια εξέλιξη με φίλο ή συνεργάτη και θα χρειαστεί να αρπάξετε την ευκαιρία εκεί που δεν το περιμένετε!

Λέων – μια επαγγελματική η προσωπική σχέση νιώθετε ότι σας ελέγχει και μέσα σας πιέζεστε εσείς του α δεκ ενώ το β δεκ μπορεί να έχει μια καλύτερη συνθήκη που αφορά επαγγελματικά – οικονομικά. Το γ δεκ μπορεί να έχει αιφνίδιες ρήξεις στην καριέρα και να ζητήσετε μεγαλύτερη αυτονομία πλέον στην επαγγελματική σας πορεία.

Παρθένος – κάποια ζητήματα που αφορούν τις σπουδές σας αγχώνουν εσάς του α δεκ ενώ το β δεκ μπορεί να δει μια καλύτερη προοπτική στα θέματα των σπουδών εφόσον είστε συνεπείς. Το γ δεκ θα έχει ξαφνικά μια ευκαιρία για τις σπουδές του ή το εξωτερικό ή ακόμη και μια γνωριμία από μακρυά που θα σας ενθουσιάσει!

Ζυγός – για το α δεκ μπορεί να ξεσηκωθούν θύελλες στα ερωτικά και να μην μπορείτε να τις κοντρολάρετε, προσοχή σε οικονομικά η επενδύσεις οι ανασφάλειες σας χτυπούν κόκκινο! Το β δεκ μπορεί να έχει μεγαλύτερη εγκράτεια ή να βρει μια λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά τρίτους ή το δημόσιο, κάτι που το γ δεκ με την σύνοδο Άρη/Ουρανού θα τα βρει σκούρα καθώς ξαφνικά μπορεί να ανακαλύψετε ή να σας έρθει ένα διογκωμένο χρέος ή οφειλή που δεν περιμένετε.

Σκορπιός – για το α δεκ θα υπάρχουν πιέσεις πολλές καθώς οι δύο κυβερνήτες σας Άρης & Πλούτωνας θα κοντραριστούν και αυτό θα επιφέρει αγωνία και στρες στις προσωπικές σας σχέσεις ειδικά αυτές της οικογένειας σας! Για το β δεκ υπάρχει καλύτερη προοπτική αν έχετε ψυχραιμία να δείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας να αποδίδουν! Το γ δεκ θα έχει ξαφνικά νέα από τους άλλους είτε είναι σύντροφος είτε κάποιος συνεργάτης και θα πρέπει αναγκαστικά να προσαρμοστεί, αλλιώς θα υπάρξουν ρήξεις συμβολαίων και χωρισμοί.

Τοξότης – για το α δεκ έχετε κάποιες συγκρούσεις και ανασφάλειες που πηγάζουν από το εργασιακό περιβάλλον και τις σχέσεις εκεί. Το β δεκ μπορεί να πετύχει μια καλύτερη προοπτική σε επαγγελματικά θέματα ακόμη και αν πρέπει να κάνει κάποιες θυσίες στο σπιτι. Το γ δεκ μπορεί να έχει κάποια σύγκρουση ή αποκάλυψη στον εργασιακό χώρο, ένα θέμα υγείας ξαφνικό, στρες ή μια αλλαγή απρόοπτη στο πόστο της δουλειάς!

Αιγόκερως – το α δεκ θα νιώσει ότι χάνει τον έλεγχο στον ερωτικό τομέα ή σε ένα θέμα που αφορά τα παιδιά, προσοχή στα ξεσπάσματα! Το β δεκ έχει καλύτερες προοπτικές για να περάσει ομορφότερα κάνοντας δημιουργικά σχέδια και σταθεροποιώντας συμφωνίες που θα αποφέρουν κέρδη. Το γ δεκ θα έχει ένα ξαφνικό «κεραυνοβόλημα» στα ερωτικά. Μπορεί να ρισκάρετε στον έρωτα αυτή τη περίοδο ή ακόμη και σε μια επιχειρηματική κίνηση και να σας βγει, φροντίστε να το κάνετε με αυθεντικό και μοναδικό τρόπο!

Υδροχόος – εσείς του α δεκ θα πιεστείτε αρκετά ψυχολογικά και σε θέματα ακινήτου ή οικογενειακά από την θέση του Άρη στο Ταύρο και ειδικά όταν αυτός σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο μπορεί να σας πιάσουν εμμονές και τάσεις ελέγχου με τους δικούς σας. Το β δεκ μπορεί να έχετε μια καλύτερη έκβαση στο ακίνητο σας ή σε ένα θέμα που αφορά την οικογένεια και τα οικονομικά της. Το γ δεκ με την όψη Άρη/Ουρανού θα έχετε μεγαλύτερη πίεση με τους δικούς σας και πιθανόν να ξεσπάσετε απέναντι τους ή να αναζητήστε με απότομο τρόπο την ελευθερία σας. Προσοχή στη νευρικότητα και το στρες, σε αποκαλύψεις και σε ζημιές μες το σπίτι.

Ιχθύες – εσάς του α δεκ μπορεί να σας πιάσουν εμμονές στο μυαλό και στη σκέψη ή φοβίες για θέματα σπουδών ή μην αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό σας, του β δεκ θα έχετε μεγαλύτερη παραγωγικότητα αν κλείσετε κάποιες συμφωνίες ενώ το γ δεκ θα του προκύψουν ξαφνικά κάποιες ευκαιρίες σε θέματα σπουδών ή συμφέρουσες προτάσεις. Προσοχή στο μεταφορικό και τις μετακινήσεις σας να είστε συγκεντρωμένοι αλλά και σε διαφωνίες που αφορούν τα αδέρφια σας ψύχραιμοι!

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα