ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 5/07 – 20/08

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
04/07/2022

Στις 5/07 ο πλανήτης της δράσης περνά στο αργό και σταθερό ζώδιο του Ταύρου. Μια θέση αδυναμίας, όπου ο πλανήτης της δράσης και της παρορμητικότητας φρενάρει απότομα και γίνεται πιο αργός, γεγονός που δεν αρέσει στον παρορμητικό Άρη και τον κάνει να φέρεται περίεργα. Σε αυτή τη θέση ο Άρης αποκτά τεράστια υπομονή, σταθερότητα, πείσμα και ξεροκεφαλιά.

Η διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις και έντονες καταστάσεις, αφού ως Θεός του Πολέμου πυροδοτεί τις Εκλείψεις του 2022 και ως τις 9/08 θα συγκρουστεί με Ουρανό, Δεσμούς Σελήνης και Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι θα φέρει δύσκολες και απρόσμενες καταστάσεις, αποσυντονίζοντας τα σταθερά ζώδια Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους, προκαλώντας εντάσεις και ρήξεις σε οικογενειακό, επαγγελματικό, προσωπικό επίπεδο (σχέσεις, γάμους, συνεργασίες), αλλά και αλλαγή σκηνικού για τα παραπάνω ζώδια. Αλλαγές που για κάποιους πρέπει να γίνουν, κλείνοντας ένα κύκλο. Επίσης, προσοχή χρειάζεται σε ατυχήματα και θέματα υγείας.

Η διέλευση του Άρη θα επηρεάσει σταδιακά όλα τα δεκαήμερα, από 5 -19/07 επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο, από 20/07 – 3/08 το δεύτερο δεκαήμερο και από 4 – 20/08 το τρίτο δεκαήμερο, καθώς και τους Ωροσκόπους των παραπάνω ζωδίων. Αν και ο Άρης με την είσοδο του γίνεται αισθητός σε όλα τα δεκαήμερα! Ευνοεί Παρθένους, Αιγόκερους και δίνει ευκαιρίες σε Καρκίνους, Ιχθύς.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα