ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ 2021,  11 ΙΟΥΝΙΟΥ – 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

ASTROTEAM GUEST
06/06/2021

Ο Άρης θα εγκαταλείψει τον Καρκίνο όπου μας έκανε υπερευαίσθητους, άτονους  και εύθικτους και θα εισέρθει στο ηγετικό, υπερήφανο και λαμπερό ζώδιο του ΛΕΟΝΤΑ όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29 Ιουλίου.

Στον πύρινο ΛΕΟΝΤΑ ο πλανήτης λειτουργεί εξαιρετικά κάνοντάς μας πολύ περισσότερο δυναμικούς με γενναιοδωρία, καλή διάθεση και όρεξη για δημιουργία και παιχνίδι. Θα ευνοήσει τους επιχειρηματίες και τον χώρο της διασκέδασης παρόλες τις δυσκολίες καθώς και τους ηθοποιούς που επιτέλους κάποιοι θα δουλέψουν. Η ερωτική μας διάθεση για φλερτ θα αυξηθεί και μέσα σε μια δύσκολη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα θα γεννηθούν νέα και θα αναγεννηθούν με ανάδρομο Ερμή παλιά ειδύλλια. Καλή θέση για ενασχόληση με εκπαίδευση παιδιών. Τα δύσκολά του είναι ότι θα ενεργοποιήσει το σκληρό και ασφυκτικό τετράγωνο ΚΡΟΝΟΥ – ΟΥΡΑΝΟΥ που αφαιρεί πολλά από την λάμψη αυτού του ΑΡΗ από 17 Ιουνίου έως περίπου 5 Ιουλίου και θα φέρει νέους περιορισμούς από τις εξουσίες αλλά και αντιδράσεις από τους λαούς. Θα προκαλέσει αναταράξεις στην κυβέρνηση της Ελλάδας γύρω στα τέλη Ιούνη στον απόηχο των εκλείψεων και θα πιέσει τον πρωθυπουργό να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Θα προκαλέσει πιθανόν προβλήματα στον χώρο της Υγείας για την χώρα μας με πιθανά έκτακτα τοπικά μέτρα. Επίσης ίσως να έχουμε σεισμούς ευτυχώς στον Ελλαδικό χώρο όχι μεγάλους και κίνδυνο για καταστροφικές φωτιές. Οικονομικά ο λαός της χώρα μας με το τετράγωνο αυτό ενεργό από τον Άρη συμπιέζεται αφόρητα. Θα υπάρχουν εμπόδια και ανατροπές σε σοβαρά πλάνα.

Θα κινητοποιήσει με ένταση τα ΣΤΑΘΕΡΑ ζώδια, θα δυναμώσει και θα δώσει έξτρα λάμψη και όρεξη για ενάρξεις στους ΛΕΟΝΤΕΣ, θα φέρει εγωιστικές απαιτήσεις και επιθέσεις από τους απέναντι στους Υδροχόους και θα στρεσάρει με πολύ τρέξιμο και ένταση τους Ταύρους και Σκορπιούς. Αντίθετα θα είναι πολύ ευνοϊκός για ΚΡΙΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΔΙΔΥΜΟΥΣ και ΖΥΓΟΥΣ στο να πετύχουν στόχους προσωπικούς και επιχειρηματικούς καθώς και στόχους άθλησης, σπορ και σωματικής ευεξίας.

Όψεις του ΑΡΗ στον ΛΕΟΝΤΑ με άλλους πλανήτες. Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες.

14- 15/6: Όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ (μη ευνοϊκή)

Επιχειρηματικά διλήμματα αποφάσεων, μικροτραυματισμοί αθλητικοί και υπερβολές κυρίως για Λέοντες και Ιχθύες των 3 πρώτων ημερών.

23-24/6: Όψη 135 μοιρών με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ (μη ευνοϊκή)

Μολύνσεις, κατάπτωση, καταχρήσεις αλκοόλ και ουσιών, εξαπατήσεις και μικροαπογοητεύσεις. Προσοχή στα παραπάνω οι Λέοντες γεννημένοι 27-28/8 και οι Ιχθύες 12-13/3.

ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΟΣ!! 23/6 έως 5/7 με πιο δύσκολες τις 28/6 – 3/7.  Δύσκολα πολύ με Τ ΑΡΗ αντίθεση ΚΡΟΝΟ και τετράγωνο με ΟΥΡΑΝΟ και να εξάγει την ενέργεια ο ΟΥΡΑΝΟΣ στον Ταύρο:

Εκρηκτικές, πιεστικές μέρες με πολύ μεγάλο εκνευρισμό, θυμό, εκρήξεις, φωτιές, ατυχήματα, και πιθανούς σεισμούς. Προσοχή σε καυγάδες, χωρισμούς, αεροπορικά και ατυχήματα με ηλεκτρικά εργαλεία, πεσίματα και σπασίματα και φυσικά και στην οδήγηση. Ψυχραιμία γενικώς γιατί θα υπάρχουν απώλειες. Βάλλονται περισσότερο οι ΣΤΑΘΕΡΟΙ (ΤΑΥΡΟΙ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΙ,ΥΔΡΟΧΟΟΙ) γεννημένοι από την 29 έως 4 του επόμενου μήνα του ζωδίου τους και ωροσκόποι και Σελήνες από την 7η έως την 14η μοίρα στα παραπάνω ζώδια.

23-29/6: Ευτυχώς! Αντίδοτο στα παραπάνω για κάποιες μέρες ο ΑΡΗΣ σε ευνοϊκή όψη με τους Δεσμούς της  Σελήνης: 

Καρμικές συναντήσεις που φέρνουν κοντά ανθρώπους για κοινή επιχειρηματική δράση, ταξίδια, επιμόρφωση και αθλητικές δράσεις. Αλλά και ερωτικές συναντήσεις και φλερτ. Επιτυχία σε σχολές και εξετάσεις. Πιο τυχεροί οι Τοξότες, Κριοί και Λέοντες αλλά και Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι γεννημένοι από 28 έως 1η του επόμενου μήνα.

23/6 – 2/7: Αντίδοτο επίσης στα παραπάνω δύσκολα Άρη, Κρόνου, Ουρανού για κάποιες μέρες ο ΑΡΗΣ σε ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον θεραπευτή ΧΕΙΡΩΝΑ και καλές όψεις του ΧΕΙΡΩΝΑ με Κρόνο και Δεσμούς:

Υψηλή διαίσθηση, σωματική και ψυχική ενέργεια και αντοχή για να παλέψουμε τα δύσκολα, θεραπευτική δράση με επιτυχία, διέξοδος και τα σπορ όχι επικίνδυνα όμως και με ήπια ελεγχόμενη αθλητική δράση. Συλλογικές δράσεις κοινωνικών ομάδων με σκοπό την σωστή θεραπεία και την χρήση των φαρμάκων. Ιατρικές ανακαλύψεις και ανακοινώσεις. Η όψη τριγώνου Άρη – Χείρωνα μπορεί να απορροφήσει και πολεμική ένταση στον πλανήτη ή και να την ενισχύσει να λειτουργήσει αμφιλεγόμενα δηλαδή, γιατί οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια της Φωτιάς και του πολέμου.

27/7 – 29/7 Άρης αντίθεση με ΔΙΑ:

Υπερβολές και ξεχείλωμα στην δράση, διάθεση αντιστασιακή εναντίων κανονισμών, ανυπακοή σε ανώτερους, βιαστικές αποφάσεις για συντροφικούς ή επιχειρηματικούς αρραβώνες ή γάμους. Προσοχή σε εμπλοκή με τον νόμο και τα δικαστήρια και σε αθλητικές υπερβολές. Πιο επιρρεπείς οι ΣΤΑΘΕΡΟΙ (Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί) γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου τους  οι αντίστοιχοι ωροσκόποι από 29η-30ή μοίρα.

Από την Άννα Μπήρου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα