Άρης στον Κριό – Ετοιμοπόλεμος και στις επάλξεις!

ΝΟΝΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ
26/05/2022

Ο Άρης εισέρχεται στο σπίτι του, στο ζώδιο του Κριού, στις 25/5 και θα παραμείνει εκεί ως και τις 5 Ιουλίου, ανεβάζοντας τα γενικά επίπεδα ενέργειας αφ’ ενός, αλλά και το… θερμόμετρο κυριολεκτικά και συμβολικά αφετέρου!

Στο ζώδιο του Κριού, ο πλανήτης νιώθει όσο οικεία νιώθει κάποιος στην έδρα του. Έτσι, η δράση του θα είναι άμεση, παρορμητική αλλά και βίαιη κατά περιπτώσεις. Από τη μία είναι κάτι που έχουμε όλοι ανάγκη μετά το “ρούφηγμα” που νιώσαμε όσο διήρκησε η διέλευση του από το ζώδιο των Ιχθύων, από την άλλη κάποια ένστικτα θα εκδηλωθούν με ιδιαίτερα έντονο τρόπο στην πορεία. Άλλωστε περίμενε αρκετά να επιστρέψει στο αγαπημένο του ζώδιο και περιμένει ετοιμοπόλεμος, με την πανοπλία του, τα όπλα του ανά χείρας να δώσει τις μάχες του! Έτσι, η ενεργοποίηση, η ενδυνάμωση αλλά και το στρες και οι εκδηλώσεις θυμού, θα είναι ευκολότερες για τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους) ενώ τα πεδία μαχών θα αλλάξουν και για τα υπόλοιπα ζώδια – το ποια θα είναι αυτά τα πεδία θα το δούμε λεπτομερέστερα στη συνέχεια.

Σε κοσμικό επίπεδο, μπορούμε να αναμένουμε περισσότερες εκδηλώσεις θυμού και ανάγκη ανεξαρτητοποίησης από δεσμά που επιβάλλονται. Ο Άρης του Κριού, δεν φημίζεται για την υπομονή του και αυτό θα εκδηλωθεί κοινωνικά με διάφορους τρόπους.

Θα διευκολύνει την έξαρση βίας παντός είδους: Σεξουαλική, κοινωνική, λεκτική, κάτι που θα προκαλέσει περισσότερο θυμό κι ως γνωστόν, η δράση φέρνει αντίδραση. Δυστυχώς, τα πάει καλά με τις φωτιές, κυριολεκτικά. Χρειάζεται τεράστια προσοχή από τα τέλη Μαΐου και μετά γιατί ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών – χειρότερων από εκείνες του 2021 – είναι όχι μόνο υπαρκτός αλλά και τεράστιος. Θα δυναμιτίσει περισσότερες πολεμικές εστίες, επιθέσεις και τις προκλητικές κινήσεις κρατών, γεγονός που θα απασχολήσει έντονα και τη χώρα μας από τώρα και στο εξής. Θα αυξήσει τα ατυχήματα και τις εκδηλώσεις οργής. Η συνάντηση του με τον Πλούτωνα στις 2 Ιουλίου αλλά και το πέρασμα του στον Ταύρο που θα σημάνει ενεργοποίηση εκλείψεων, χαρακτηρίζουν το καλοκαίρι ιδιαίτερα έντονο, τους δε Ιούλιο και Αύγουστο, εκρηκτικούς και δύσκολους μήνες. Σε προσωπικό επίπεδο, λόγω του ότι έχει ανάγκη άμεσης δράσης (είναι ο Άρης του εδώ και τώρα) και τολμά πολύ εύκολα τις ενάρξεις, χρειάζεται προσοχή ώστε να αποφύγουμε την παγίδα του ανάδρομου Ερμή και να συγκρατηθούμε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Οι σημαντικές όψεις που θα κάνει κατά τη διάρκεια της διέλευσης του από τον Κριό, θα είναι:

Η σύνοδος με τον Δία στις 29/5 και στις 03°19′ του Κριού: Πρόκειται για μία πολύ δυναμική όψη που δίνει ευκαιρίες, ανάγκη για δράση, αυξημένη ενέργεια και ζωτικότητα και πολλές ευκαιρίες. Διευκολύνει όμως και την εκδήλωση βίας λόγω θυμού ή φανατισμού, την βιασύνη που μπορεί να καταλήξει σε ατυχήματα και… γκάφες ολκής και την πολεμικότητα. Παράλληλα, αυτή η όψη είναι επικίνδυνη για σοβαρές πυρκαγιές… Προσοχή για ατυχήματα – παντός είδους – χρειάζονται και οι μέρες κοντά στα μέσα Ιουνίου. Καλό είναι να έχουμε το νου μας σε παιδιά και ζώα εκείνο το διάστημα.

Κοντά στις 28 Ιουνίου θα δώσει ευκαιρίες αλλά και την δυνατότητα να μπουν πράγματα που μας απασχολούν σε μία σειρά, πολλές ιδέες, ευκαιρίες να μπουν υγιή όρια στο περιβάλλον και να τακτοποιηθούν θέματα που μας απασχολούν.

Αυτό δεν συμβαίνει τις πρώτες μέρες του Ιουλίου, όπου το τετράγωνο του με τον Πλούτωνα, θα εκδηλωθεί καταστροφικά με διάφορους τρόπους. Πέραν του ότι είναι εύκολο να εκδηλωθούν μανίες, επιθέσεις, καταπιεσμένος θυμός, σεξουαλικά εγκλήματα αλλά και γενικά αύξηση της εγκληματικότητας, καταστροφικές ενέργειες (φωτιές, εκρήξεις, απειλή πυρηνικών όπλων, μαζικοί θάνατοι και ατυχήματα, φυσικές καταστροφές λόγω σεισμών, ηφαιστειακών εκρήξεων και εκρήξεων παντός είδους, θα υπερτονίσει την πολεμική βία στον πλανήτη και θα αναδείξει κατώτερα αισθήματα μίσους και πόλωσης. Ας θυμόμαστε όλοι εκείνες τις μέρες να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Κριός και Ωροσκόπος Κριός

Τα καλά νέα:
Υποδέχεστε τον κυβερνήτη σας στο ζώδιο σας, για να σας ενεργοποιήσει πλήρως. Κάποια σημαντική έναρξη θα λάβει χώρα (προσοχή στον ανάδρομο Ερμή για το πότε θα σημάνει η εκκίνηση) ενώ θα νιώσετε δυνατότεροι σωματικά και ενεργειακά. Μάλιστα, πολλοί θα θελήσετε να μεταφράσετε την ενέργεια του σε σωματική άσκηση. Θα σας ωθήσει να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και να δρομολογήσετε δυναμικά όσα παρέμεναν σε αναμονή. Θα ηγηθείτε καταστάσεων και θα λειτουργήσετε αποφασιστικότερα εκεί που πρέπει.
Τι να προσέχετε;
Θα είναι ευκολότερο να προκύψουν ατυχήματα, εγκαύματα, λοιμώξεις και ατυχήματα. Προσοχή στις… γκάφες που εύκολα μπορεί να σας εκθέσουν. Υπάρχει κίνδυνος να εκδηλώσετε περισσότερο θυμό λόγω του αυξημένου στρες αλλά και εγωιστικές συμπεριφορές ή νεύρα που μπορεί με την σειρά τους να φέρουν ρήξεις και παρεξηγήσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Ταύρος και ωροσκόπος Ταύρος

Τα καλά νέα:
Όσο κι αν ακουστεί παράξενο, Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού θα σας ενεργοποιήσει ψυχολογικά κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να ολοκληρώσετε κάτι που πραγματικά πρέπει να ολοκληρωθεί. Ίσως νιώσετε (ή αναγκαστείτε) να στηρίξετε άτομα του περιβάλλοντος σας που το έχουν ανάγκη ή να δράσετε για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. Μπορεί να ενεργοποιήσει την ανάγκη σας να έρθετε σε επαφή με την πίστη σας.
Τι να προσέχετε;
Θα είναι μία περίοδος που θα εντοπίσετε σημεία που σας ενοχλούν ψυχολογικά κι αυτό θα εκδηλώσει εσωτερικό θυμό. Χρειάζεται προσοχή στην όποια εμπλοκή με παρασκηνιακές κινήσεις αλλά και γενικά, καλό είναι να έχετε το νου σας για τυχόν “επιθέσεις” κάποιας μορφής, από πρόσωπα που δεν σας βλέπουν και με ιδιαίτερα καλό μάτι. Επίσης, φροντίστε την υγεία σας γιατί δεν θα είναι δύσκολο να σας απομονώσει. Μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του ύπνου σας.

Δίδυμοι και Ωροσκόποι Δίδυμοι

Τα καλά νέα:
Επιτέλους, μία θέση που θα “βάλει” τα νεύρα σας στη θέση τους και θα σας αποφορτίσει από το έντονο στρες του προηγούμενου διαστήματος. Θα μπείτε σε κίνηση προκειμένου να υπερασπιστείτε και να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας και θα σας κινητοποιήσει εξίσου σε ομάδες και συλλογικότητες αλλά και στο διαδίκτυο. Θα υπάρξουν αφορμές να βρεθείτε με τους φίλους σας, να ασχοληθείτε με τα θέματα τους αλλά και να ενεργοποιηθείτε κοινωνικά ώστε νέοι άνθρωποι να έρθουν στο πεδίο σας. Έχετε επίσης την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι εναλλακτικό.
Τι να προσέχετε;
Την επικοινωνία με τον φιλικό σας περίγυρο όπου δεν θα είναι δύσκολο να ανάψουν τα αίματα, αν και θα έχετε και κάθε ευκαιρία να τα “ηρεμήσετε”. Επίσης, καθόλου απίθανο να νιώσετε ότι πρέπει να υπερασπιστείτε τις ιδέες και τις απόψεις σας κι αυτό μπορεί να φέρει εντάσεις.

Καρκίνος και Ωροσκόπος Καρκίνος

Τα καλά νέα:
Η αλήθεια είναι ότι η προκλητικότητα του Άρη από αυτή τη θέση για εσάς, είναι μεγαλύτερη από την υποστήριξη που μπορεί να δώσει. Βέβαια, έρχεται να βάλει σε κίνηση το επαγγελματικό κομμάτι, κάτι που πολλοί θα έχετε και ανάγκη άλλωστε. Περισσότερη δουλειά (ή και νέα δουλειά για όσους το χρειάζονται) αρκεί να έχετε κατά νου ότι αυτό θα σας πιέσει αρκετά. Δεν θα λείψουν και οι κοινωνικές υποχρεώσεις που θα κληθείτε να φέρετε εις πέρας. Δεν υπάρχει τίποτα δυσάρεστο σε αυτό, αν δεν νιώσετε ότι σας πιέζουν ακόμα περισσότερο.
Τι να προσέχετε;
Την σχέση σας με κάποιον από τους γονείς σας ή τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν εκεί. Παράλληλα, το στρες στην εργασία μπορεί να φέρει διαφωνίες κι εντάσεις, δώστε προσοχή σε αυτό, ειδικά σε σχέση με τους ανωτέρους σας. Ως Παρορμητικό ζώδιο, χρειάζεται να προσέχετε τους εαυτούς σας, ώστε να αποφύγετε λοιμώξεις, ιώσεις, εγκαύματα, τραυματισμούς κλπ.

Λέων και Ωροσκόπος Λέων

Τα καλά νέα:
Επιτέλους, ο Άρης περνά σε μία πολύ καλή θέση σε ό,τι αφορά γενικά τις επιδιώξεις σας! Σας “ταξιδεύει” και κυριολεκτικά – δίνει “άνοιγμα” προς το εξωτερικό – αλλά και μεταφορικά, διότι υποστηρίζει θέματα σπουδών, μάθησης, εξετάσεων και πτυχίων! Στέκεται δε ως σύμμαχος εάν υπάρχουν νομικά θέματα προς επίλυση. Θα αυξήσει την δημιουργικότητα σας και την παρουσία σας στα media (προσοχή εδώ όμως και στην αρνητική φήμη).
Τι να προσέχετε;
Είναι εύκολο να φανατιστείτε και να θελήσετε να υπερασπιστείτε τις ιδέες σας με φανατικό τρόπο, είτε δια ζώσης είτε μέσω διαδικτύου και αυτό να σας προκαλέσει εντάσεις. Ο Άρης σας βοηθά αλλά κι εσείς βοηθήστε τον εαυτό σας αποφεύγοντας οξείς τόνους στην επικοινωνία και οδηγώντας προσεκτικά.

Παρθένος και Ωροσκόπος Παρθένος

Τα καλά νέα:
Θα σας βοηθήσει και να διεκδικήσετε αλλά και να ξεκαθαρίσετε ποιο κομμάτι της “πίτας” σας ανήκει, πάνω στις σχέσεις και τις συνεργασίες αλλά και να εργαστείτε ώστε να δρομολογήσετε οικονομικά ζητήματα. Καθόλου απίθανο να ενεργοποιήσει με κάποιο τρόπο την σεξουαλική σας ζωή αλλά και θεραπευτικές διόδους – πχ, ψυχοθεραπεία. Τα διλήμματα που θα προκύψουν θα είναι για να πάρετε αποφάσεις σε σχέση με τα παραπάνω.
Τι να προσέχετε;
Τους καβγάδες για θέματα οικονομικά, κληρονομικά. Επίσης, τα ατυχήματα που μπορεί να φέρουν κάτι παρεμβατικό στο σώμα, ένα μικρό χειρουργείο για παράδειγμα. Τον θυμό και τις ενοχές που μπορεί να ξεπηδήσουν, όχι γιατί δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης, ίσα – ίσα, θα θέλουν να σας κατευθύνουν προς λύσεις και αποφάσεις.

Ζυγός και Ωροσκόπος Ζυγός

Τα καλά νέα:
Δεν είναι μόνο ο Δίας που με την είσοδο του στον Κριό θα ενεργοποιήσει νέες σχέσεις, γνωριμίες, επανασυνδέσεις, συνεργασίες κ.α. Έρχεται και ο Άρης να δηλώσει πώς θα ενεργοποιηθειτε σημαντικά σε ό,τι αφορά τα συναισθηματικά – και όχι μόνο – πάρε δώσε σας με τους άλλους.΄Θα έχετε πολλά ξεκαθαρίσματα αλλά και πολλές ενάρξεις σχέσεων και συνεργασιών. Οι άλλοι έρχονται προς το μέρος σας με ευκαιρίες, ιδιαίτερα αν ανήκετε στο Α’ δεκαήμερο του ζωδίου.
Τι να προσέχετε;
Ναι μεν ενεργοποιούνται σχέσεις αλλά θα διανύσετε κι ένα διάστημα κατά το οποίο οι άλλοι θα λειτουργούν με τρόπο που σας στρεσάρει. Πολλοί Ζυγοί θα έχουν εντάσεις ενώ άλλοι, ρήξεις, χωρισμούς και απελευθέρωση από σχέσεις και συνεργασίες που δεν λειτουργούν. Καθόλου απίθανο να έρθουν και αντιδικίες στο προσκήνιο ενώ ως Παρορμητικό ζώδιο, προσέχετε ιώσεις, λοιμώξεις, εγκαύματα, αιμορραγίες, ατυχήματα.

Σκορπιός και Ωροσκόπος Σκορπιός

Τα καλά νέα:
Παρ’ ότι ο Δίας από τον Κριό θα φέρει κάποιες… σπαζοκεφαλιές στον εργασιακό τομέα και την καθημερινότητα σας, θα φέρει και περισσότερη δουλειά, κι αυτό δεν είναι κακό. Από την πλευρά σας, θα νιώσετε ότι είναι ώρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, το σώμα σας, τη διατροφή και την υγεία σας και πιθανόν να αναζητήσετε και τους κατάλληλους ανθρώπους για να σας βοηθήσουν ή να αποφασίσετε δυναμικά, ένα πρόγραμμα γυμναστικής.
Τι να προσέχετε;
Την υγεία σας για λοιμώξεις, ατυχήματα, ιώσεις κτλ αλλά και τα ζώα σας. Πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας θα ζητήσουν αρκετή ενέργεια από μέρους σας, οπότε φροντίστε τον εαυτό σας και μην τον φτάνετε στα όρια του, σωματικά και ψυχολογικά. Πιθανές ρήξεις και καβγάδες στον εργασιακό χώρο…

Τοξότης και Ωροσκόπος Τοξότης

Τα καλά νέα:
Πρόκειται για μία πολύ θετική θέση για εσάς, που θα βοηθήσει γενικά στις επιδιώξεις σας και σε ό,τι θελήσετε να κάνετε. Θα σας ωθήσει να δράσετε δημιουργικά, είτε μέσω μίας επιχειρηματικής κίνησης είτε προς μία ασχολία μέσα από την οποία θα πάρετε χαρά. Χαρά προβλέπεται και από τα παιδιά σας ενώ δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ. Θα σας αναζωογονήσει και μπορεί για όσους ενδιαφέρονται, να σας βάλει στην διαδικασία απόκτησης παιδιού.
Τι να προσέχετε;
Να μην το παρακάνετε με επικίνδυνες ενασχολήσεις ή τον τζόγο. Συχνά, έχετε άγνοια κινδύνου. Επίσης τις συγκρούσεις με παιδιά στο περιβάλλον σας ή τον ερωτικό σύντροφο.

Αιγόκερως και Ωροσκόπος Αιγόκερως.

Τα καλά νέα:
“Ζόρικη” η συγκεκριμένη θέση του Άρη για εσάς, που έρχεται να αναδείξει θέματα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος κυρίως αλλά και σε σχέση με την ακίνητη περιουσία. Σας δίνει όμως την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σπίτι, τους οικείους σας αλλά και ζητήματα αγοραπωλησιών, ανακαινίσεων, μετακομίσεων κλπ, που πάντα έχουν ένα ζόρι αλλά λειτουργούν δημιουργικά. Παράλληλα, αυξάνονται οι επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Τι να προσέχετε:
Οι απαιτήσεις των οικείων σας αλλά και τα κακώς κείμενα στην οικογένεια που δεν έχουν ως τώρα λυθεί, είναι εύκολο να φέρουν εντάσεις, τσακωμούς και δυσάρεστη ατμόσφαιρα. Προσοχή σε ζημιές στο σπίτι αλλά και ένα θέμα με κάποιον από τους γονείς σας που μπορεί να σας αναστατώσει. Ως Παρορμητικό, προφυλάξτε τον εαυτό σας από ατυχήματα, ιώσεις, λοιμώξεις, εγκαύματα κλπ

Υδροχόος και Ωροσκόπος Υδροχόος

Τα καλά νέα:
Σπουδές, μαθήματα, σεμινάρια, εξετάσεις, όλα υποστηρίζονται από τη νέα θέση του Άρη, αρκεί να δείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Αυξάνει τις μετακινήσεις αλλά και την επικοινωνία ενώ βάζει σε κίνηση συμφωνίες και συμβόλαια. Θα γίνετε πιο ενεργοί στο διαδίκτυο. Αν αποφασίσετε αγορά μεταφορικου μέσου, είναι προτιμότερο να το ξανασκεφτείτε μετά τις 15 Ιουνίου. Πολλές ιδέες, γόνιμη περίοδος για αποφάσεις (μετά τον ανάδρομο) και μετακινήσεις.
Τι να προσέχετε;
Ο λόγος σας μπορεί να γίνει πιο οξύς και να πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε. Προσοχή στην επικοινωνία με αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες κτλ. Προσοχή επίσης στις μετακινήσεις και τον τρόπο οδήγησης αλλά και το πώς επικοινωνείτε στο διαδίκτυο, προς αποφυγή εντάσεων.

Ιχθύες και Ωροσκόποι Ιχθύες

Τα καλά νέα:
Θα χαλαρώσουν κάπως οι ρυθμοί, διότι όπως και να το κάνουμε, ήταν πιεστικό όλο το προηγούμενο διάστημα για εσάς. Η νέα θέση του Άρη θα σας δώσει ώθηση να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και πώς μπορείτε να κερδίσετε αλλά και γενικά, τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας ώστε να νιώσετε πιο ασφαλείς. Μπορείτε κάλλιστα να εκμεταλλευτείτε και να ενεργοποιήσετε ένα σας ταλέντο, η δημιουργικότητα θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας.
Τι να προσέχετε;
Θα έχετε πολλές σκέψεις πάνω σε αυτά που λαμβάνετε κι αυτό μπορεί να σας θυμώσει λίγο, αν δεν σας ικανοποιήσει αυτό που θα συμπεράνετε. Μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού οικονομικά, λάβετε το υπόψιν. Αποφύγετε σημαντικές αγορές όσο ο Ερμής βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, το ίδιο κι επενδυτικές κινήσεις.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα