Άρης στον Κριό 25/05 – 5/07

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
22/05/2022

Στις 25/05 ο πλανήτης της δράσης Άρης περνά στον Κριό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5/07. Μια πολύ καλή θέση, αφού ο Άρης κυβερνά το ζώδιο του Κριού, οπότε εδώ βγάζει όλη την δυναμική του. Ξεκινά ένα διάστημα που θα έχουμε έντονο ενθουσιασμό, αυξημένη αυτοπεποίθηση, θα παίρνουμε πρωτοβουλίες έντονη ζωτικότητα, αρκετή εξωστρέφεια και θα είμαστε αρκετά δημιουργικοί. Όμως υπάρχει και η αρνητική πλευρά όπου μας βγάζει έντονη επιθετικότητα, θυμό, εγωισμό και μια τάση για μόνιμο καυγά, θέλοντας να περνά πάντα το δικό μας, αφού ο Κριός θέλει πάντα να είναι πρώτος.

Ο Άρης στον Κριό δίνει αρχηγικές τάσεις, ενεργητικότητα και καλή φυσική δύναμη, επίσης πολύ καλή θέση για αθλητές. Επίσης, είναι ο πλανήτης που εκφράζει την σεξουαλικότητα μας, οπότε αυτό το διάστημα θα είναι έντονο, θα υπάρχει η τάση διεκδίκησης του πόθου μας, αφού ο Κριός είναι κυνηγός και δε σταματά μέχρι να κατακτήσει το άτομο που τον/την ενδιαφέρει. Εδώ όμως να αναφέρω ότι χρειάζεται μια συνεχή διέγερση, γιατί βαριέται εύκολα… Επίσης ο Άρης ως Θεός του πολέμου, της δύναμης, φωτιάς, της δράσης, σχετίζεται και με τον στρατό, οπότε το επόμενο διάστημα μπορεί να υπάρξουν ανάλογα θέματα η πιθανή επίδειξη δύναμης από ηγέτες αλλά και εκδηλώσεις βίας, εκρήξεις αλλά και φωτιές σε συνδυασμό με τον Δία στον Κριό.

Η διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Κριού επηρεάζει τον παρορμητικό σταυρό, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, ευνοεί Λέοντες, Τοξότες και δίνει ευκαιρίες σε Διδύμους, Υδροχόους.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα