Άρης στον Καρκίνο 25/3 – 20/5/2023

ASTROTEAM GUEST
10/03/2023

Μετά την εξάμηνη παραμονή του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, που πραγματικά δημιούργησε μεγάλη ένταση, νευρικότητα και εξάντλησε τα μεταβλητά ζώδια δηλ. τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, ήρθε η στιγμή να μεταφερθεί στο ζώδιο του Καρκίνου.

Η ενέργεια του Άρη από το συναισθηματικό ζώδιο του Kαρκίνου στρέφεται εσωτερικά και λειτουργεί περισσότερο σε ψυχικό επίπεδο και φέρνει στην επιφάνεια συναισθηματικές ανασφάλειες και φοβίες. Η θέση του Άρη δεν ταιριάζει στο υδάτινο και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, γι’ αυτό και λέμε πως είναι από θέση σε πτώση. Το διάστημα της παραμονής του Άρη στον Καρκίνο θα «σκάψει» στο βάθος της ψυχής μας για να μας επαναφέρει παλιά τραύματα, που έχουμε από την οικογένειά μας, από τις συναισθηματικές μας απογοητεύσεις και γενικότερα από ότι μας έχει πληγώσει στο παρελθόν και δεν έχει αποκατασταθεί.

Να δούμε πως ενεργεί όποιος έχει τον Άρη στον Καρκίνο:

  • Ενεργεί απόλυτα προστατευτικά προς τα άτομα της οικογένειας, νταντεύει, φροντίζει και προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια (ακόμα και αν ο ίδιος έχει κρυμμένη ανασφάλεια).
  • Ενεργεί συναισθηματικά και κρατάει αναμνηστικά, που του θυμίζουν όμορφες συναισθηματικές στιγμές, με άτομα που αγαπά.
  • Ενεργεί με απόλυτη αγάπη για την οικογένειά του και εργάζεται μόνο για αυτούς, το σπίτι του θέλει να είναι μια όμορφη ¨φωλιά¨ και ένα συναισθηματικό καταφύγιο, για τα άτομα της οικογένειας.
  • Ενεργεί περιποιητικά και κατανοεί τα συναισθήματα και τα προβλήματα των αγαπημένων του, με απόλυτη ενσυναίσθηση.
  • Ενεργεί με αγάπη προς την πατρίδα και είναι πάντα έτοιμος να πολεμήσει για τα πάτρια εδάφη.

Στο διάστημα που θα είναι ο Άρης στον Καρκίνο θα δοθούν μάχες για τα σπίτια (από πλειστηριασμούς), μάχες στη θάλασσα, μάχες για τα δικαιώματα της γυναίκας και της πατρίδας. Επίσης είναι απόλυτα θετικό το διάστημα να φροντίσουμε τα σπίτια μας, βαψίματα, ανακαινίσεις (ιδιαίτερα στα πατρικά).

Οι όψεις του Άρη:

  • Στις 30/3 ο Άρης σε θετική όψη με τον Κρόνο και προσφέρει εύνοια στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων του νερού δηλ. Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και στα ζώδια της γης Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους. Εσείς θα έχετε επιτυχία στους στόχους σας, ιδιαίτερα τους επαγγελματικούς.
  • Στις 08/04 ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Άρη και θα είναι οι μέρες που το μυαλό θα είναι πιο κοφτερό και καλό είναι όλοι να χρησιμοποιήσουμε το διάστημα και να ενεργοποιηθούμε, για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν.
  • Στις 29/04 ο Άρης θα είναι σε εξάγωνο με τον Ουρανό και θα έχουμε την δύναμη να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να ανοίξουμε τα φτερά μας σε νέες δραστηριότητες.
  • Στις 15/05 ο Άρης θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα έχουμε έμπνευση για να πετύχουμε στις δραστηριότητές μας (ιδιαίτερα οι καλλιτέχνες).

Πως θα επηρεάσει ο Άρης στον Καρκίνο όλα τα ζώδια:

Κριός

Στην οικογένεια θα φέρει μια αναστάτωση και πιθανές αλλαγές, που στην αρχή θα σας προβληματίσουν, όμως στο τέλος θα είναι προς όφελός σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε την ένταση και τον εκνευρισμό με άτομα της οικογένειας και ιδιαίτερα τις διαφωνίες με τους γονείς σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με κάποιες εργασίες στο σπίτι σας ή στο πατρικό σας, για να εκτονώσετε θετικά τη διέλευση.

Ταύρος

Στον οίκο της επικοινωνίας και των κοινωνικών επαφών και των μετακινήσεων θα είναι ο Άρης, για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, για την επαγγελματική σας καταξίωση. Ενεργοποιούνται μικρά ταξίδια αναψυχής, με φίλους και πολλές συνομιλίες. Μπορείτε να κλείσετε συμφωνίες επαγγελματικές ή να κάνετε αγοροπωλησίες ακινήτων.

Δίδυμοι

Από τον οικονομικό σας οίκο θα περάσει ο Άρης και θα δημιουργήσει την ανάγκη να αυξήσετε τα έσοδά σας και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε περισσότερη τύχη, προς αυτή την κατεύθυνση. Τα έξοδα είναι πολλά και ο καλύτερος τρόπος διαχείρισης των οικονομικών, είναι να μειώσετε τις προσωπικές σας δαπάνες. Δεν σας αρέσει να κάνετε εκπτώσεις στις επιθυμίες σας, όμως το διάστημα που ακολουθεί, επιβάλετε να κάνετε ένα πιο μετρημένο τρόπο ζωής.

Καρκίνος

Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο θα ενεργοποιήσει τη δράση σας και οι όψεις που θα έχει από την διέλευση, θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές, για τις επαγγελματικές σας κινήσεις. Προσοχή στον παρορμητικό τρόπο που πιθανόν να αντιδράτε, για να αποφύγετε λάθη. Θα μάθετε το παρασκήνιο που υπήρχε πίσω από την πλάτη σας, όλο το προηγούμενο διάστημα και καλό είναι να κρατήσετε ψυχραιμία και να τους αντιμετωπίσετε με έξυπνο τρόπο. Να εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας και να δραστηριοποιηθείτε κοιτώντας μόνο την πρόοδο και την εξέλιξή σας.

Λέων

Κρυφοί εχθροί σαμποτάρουν τις ενέργειές σας και οι κακές συμπεριφορές σας δημιουργούν κακή ψυχολογία. Προσοχή στις πληροφορίες που σας μεταφέρουν, γιατί πιθανόν να είναι ψεύτικες. Μπορείτε να οργανώσετε τις κινήσεις σας με μυστικό χαρακτήρα και όταν περάσει ο Άρης στο δικός σας ζώδιο, να βάλετε σε απόλυτη εφαρμογή τις δραστηριότητές σας. Η επαφή σας σε πνευματικούς χώρους, θα βοηθήσουν την ψυχολογία σας.

Παρθένος

Πολλές κοινωνικές επαφές υπόσχεται ο Άρης στον Καρκίνο, νέες γνωριμίες, επαγγελματική επέκταση από το διαδίκτυο, διαφήμιση της δουλειά σας, με την βοήθεια της τεχνολογίας. Οι φίλοι βοηθούν τα σχέδιά σας και μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθειά τους και με τις γνώσεις και τις ιδέες τους να σας βοηθήσουν, στους νέους σας στόχους. Ο Ουρανός θα είναι σε θετική όψη με τον Άρη και θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στις δραστηριότητές σας.

Ζυγός

Περισσότερες ευθύνες στη καριέρα σας, έρχονται για σας τους Ζυγούς. Ανταγωνισμός και μεγαλύτερη επαγγελματική προσπάθεια, για να κρατήσετε το κοινωνικό σας προφίλ σε ανώτερο επίπεδο. Θα έχετε την πρόοδο που επιθυμείτε αρκεί να αποδείξετε την αξία σας. Να αποφύγετε να αντιδράσετε παρορμητικά, ιδιαίτερα στους ανωτέρους σας. Το ζώδιό σας φημίζεται για την ευγένεια, όμως πολλές φορές αντιδράτε παρορμητικά και χάνεται το δίκιο σας.

Σκορπιός

Ο Άρης θα σας προσφέρει μεγαλύτερη δράση στις γνώσεις, μέσα από σεμινάρια, για την επαγγελματική σας πρόοδο ή και για τη προσωπική σας πνευματική ανάπτυξη. Θέλετε να ταξιδέψετε, να αλλάξετε εικόνες και να φύγετε από την πεζή καθημερινότητα, που νιώθετε πως σας έχει κουράσει. Οι υποχρεώσεις σας κουράζουν πάρα πολύ και θα τις παραμελήσετε για λίγο καιρό, για να ξεκουραστείτε. Θα ήταν πολύ ευχάριστο ένα ταξίδι στο εξωτερικό, έστω και αν συνοδευόταν από επαγγελματικά σεμινάρια και μετά με διασκέδαση.

Τοξότης

Νομικά, φορολογικά νομοσχέδια και οικονομικά θέματα, πολύ πιθανόν να σας προβληματίσουν. Καλό είναι να οργανωθείτε και να βρείτε λύσεις σε πιθανές οφειλές. Με έξυπνο τρόπο θα διαχειριστείτε τα περιουσιακά σας στοιχεία και τις οικονομικές σας συναλλαγές. Η ερωτική σας ζωή αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Αιγόκερως

Οι απέναντί σας θα έχουν ένταση και καλό είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, για αποφύγετε δυσάρεστε καταστάσεις. Ιδιαίτερα όσοι έχετε συνεργάτη ή είστε σε γάμο (γιατί ο γάμος είναι η μεγαλύτερη συνεργασία). Το διάστημα αυτό να αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε την θέση εξουσίας που πιθανόν να έχετε, για να αποφύγετε έντονες αντιπαραθέσεις.

Υδροχόος

Στον οίκο της υγείας και της εργασίας, θα είναι ο Άρης για σας τους Υδροχόους . Είναι διάστημα που καλό είναι να ελέγξετε την υγεία σας, με εξετάσεις ρουτίνας, ή να μπείτε σε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής. Καλό είναι όσοι δεν γυμνάζεστε να βάλετε την άσκηση στη ζωή σας. Η καθημερινότητα θα έχει περισσότερο άγχος και καλό είναι να διαχειριστείτε το χρόνο σας, για να προλαβαίνετε τις πολλές υποχρεώσεις. Προσοχή στους υφισταμένους σας, γιατί θα υπάρχουν διαφωνίες και θα δημιουργηθεί γκρίνια και νευρικότητα.

Ιχθύες

Ο Άρης στον οίκο της διασκέδασης και του έρωτα για σας τους Ιχθύες. Θα πρέπει να αγωνιστείτε περισσότερο για να κερδίσετε το αντικείμενο του πόθου (γιατί έχετε και τον Κρόνο και σε όλα θα βάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια). Οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε τη σχέση σας και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για περισσότερες γνωριμίες. Επίσης θα υπάρχει το ενδεχόμενο της δημιουργία μιας νέας σοβαρής σχέσης. Οι γονείς του ζωδίου να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις με τα παιδιά σας και να αποφύγετε να επιβάλετε τις απόψεις σας.

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα