Ο Άρης στον Αιγόκερω – Πάρε την απόφαση να αλλάξεις πρόθεση!

ASTROTEAM GUEST
05/01/2024

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω αφήνει πίσω του το ζώδιο του Τοξότη που το κυβερνά ο Δίας και περνάει στο ζώδιο του Μεγάλου Κρόνου που κυβερνά τον Αιγόκερω. Ο Άρης στον Μεγάλο Δάσκαλο σημαίνει στοχευμένη δράση με λογική και σύνεση.

Ο Άρης στον Μεγάλο Δάσκαλο εκδηλώνει δυναμικά στο φυσικό πεδίο της καθημερινότητας μας, τα αποτελέσματα των παρελθοντικών μας πράξεων και όχι μονο αυτής της ζωής. Επιβράβευση ή Δοκιμασία θα είναι το αποτέλεσμα; H απάντηση βρίσκεται στην -Πρόθεση- που η πρόθεση βρίσκεται πίσω από τα λόγια ακόμα και πίσω από τις σκέψεις μας. Τις προθέσεις μας βιώνουμε καθημερινά γύρω μας εκδηλωμένες σαν τα αποτελέσματα των πράξεων μας, εντονότερα το επόμενο διάστημα γιατί ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά ο Κρόνος, ο Μεγάλος Δάσκαλος η αλλιώς ο Κύριος του Κάρμα. Ο Άρης στον Αιγόκερω είναι παντοδύναμος!

Καλό είναι να θυμάστε πως η κοφτερή αστρολογική όψη του Άρη με τους Δεσμούς της Σελήνης στον Ουράνιο θόλο θα διαρκέσει περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 4-1-2024 μέχρι τις 13-2-2024. Στις 22 Ιανουαρίου και για δύο περίπου εβδομάδες ο Άρης ενεργοποιεί τους Δεσμούς της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού, την ίδια στιγμή που ο Πλούτωνας εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου είναι μια δύσκολη αστρολογική όψη που θα μας δώσει μια ιδέα της μεταμόρφωσης του Πλούτωνα από τον Υδροχόο, να θυμάστε οτιδήποτε αγγίζει ο Πλούτωνας θανατώνεται για να αναγεννηθεί. Με αυτή την σκέψη αυτόματα η δύσκολη αστρολογική όψη που προανέφερα μετουσιώνεται σε θετική αστρολογική όψη γιατί χωρίς την δυσκολία και την Πλουτώνια «ενόχληση» δεν γίνεται να ξέρουμε τί να αλλάξουμε από μέσα μας προς τα έξω. Καλό είναι να θυμάστε πως η κοφτερή αστρολογική όψη του Άρη με τους Δεσμούς της Σελήνης στον Ουράνιο θόλο θα διαρκέσει περίπου δύο εβδομάδες, την τελευταία του Ιανουαρίου και την πρώτη του Φλεβάρη, εκτός από το προσωπικά ωροσκόπια επηρεάζει και τον χάρτη της Ελλάδας, είναι μέρες καρμικές για τις εξωτερικές υποθέσεις της χώρας, τα σύνορα της, το εκπαιδευτικό της σύστημα, την παροχή ηλεκτρισμού, τα μέσα ηλεκτρονικής επικοινωνίας αλλα και τα μέσα εναέριας κυκλοφορίας

Ας δούμε μαζί την διέλευση του Άρη από το ζώδιο της έξαρσής του, σε ποιο περιβάλλον εμφανίζεται και εκδηλώνονται γεγονότα. Με λέξεις κλειδιά σας δίνω μια ιδέα πως επηρεάζει ο Άρης από τον Αιγόκερω το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας.

Κριοί και Ωροσκόποι Κριοί

Ο Άρης για εσάς θα βρίσκεται στο επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον. Ενεργοποιεί τις σχέσεις με τους προϊσταμένους σας και τους συνεργάτες τους. Πιθανόν να εκδηλωθούν θέματα με την μητέρα σας για να εργαστείτε με τον εαυτό σας. Προβλήματα μέσα από την καθημερινότητα και την εργασία, σας αποκαλύπτουν ποιοι άνθρωποι ενεργούν πίσω από την πλάτη σας.
Λέξεις Κλειδιά: Φιλοδοξία – Πρωτοβουλία – Επίτευξη στόχων.
Προσοχή στην προκλητική συμπεριφορά των άλλων και στην αποκάλυψη γεγονότων που μέχρι τώρα θέλατε να κρύψετε.

Ταύροι και Ωροσκόποι Ταύροι

Ο Άρης για εσάς θα βρίσκεται στο περιβάλλουν που αφορά νομικά θέματα, την ανώτερη εκπαίδευση, την ιδεολογία σας, τα ταξίδια και τον τρόπο σκέψης και έκφρασης σας. Αγαπημένοι άνθρωποι σας προκαλούν να εκφραστείτε συναισθηματικά και σας ωθούν να θέσετε νέες βάσεις σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σας.
Λέξεις Κλειδιά: Δημιουργικότητα -Αυτοπεποίθηση – Επέκταση.
Προσοχή στον ιδεολογικό φανατισμό την οξυθυμία και τον ανταγωνισμό.

Δίδυμοι και Ωροσκόποι Δίδυμοι

Ο Άρης για εσάς θα βρίσκεται στο περιβάλλον που αφορά την εσωτερική σας μεταμόρφωση. Προκλητικές συμπεριφορές σας ενεργοποιούν να αλλάξετε από μέσα προς τα έξω οτιδήποτε φοβάστε ή σας προκαλεί ανασφάλεια έρχεται στην επιφάνεια για να το αντιμετωπίσετε, αντιμετωπίστε το!
Λέξεις Κλειδιά: Υποσυνείδητο – Πρωτοβουλία – Αντοχή.
Προσοχή στις διαφωνίες, στις οικονομικές συναλλαγές με τρίτους και στην σεξουαλική σας ενέργεια.

Καρκίνοι και Ωροσκόποι Καρκίνοι

Ο Άρης για εσάς θα βρίσκεται απέναντί σας, στις πράξεις των άλλων. Εκδηλώνει συναισθηματικές εντάσεις, νομικά θέματα και συμβόλαια. Σημαντικές σχέσεις ζωής εμφανίζονται μπροστά σας για να αναθεωρήσετε. Οτιδήποτε αποφεύγατε να αντιμετωπίσετε στο παρελθόν, τώρα θα έχετε το συναισθηματικό θάρρος να το κάνετε.
Λέξεις Κλειδιά: Αποφασιστικότητα – Συνειδητοποίηση των θέλω σας – Ειλικρίνεια.
Προσοχή στην ισχυρογνωμοσύνη σας και σε δυνατές συγκινήσεις που σας προκαλούν επαναστατική συμπεριφορά χωρίς λόγο και αιτία.

Λέοντες και Ωροσκόποι Λέοντες

Ο Άρης για εσάς θα βρίσκεται μέσα στην εργασία και την καθημερινότητα σας. Ενεργοποιεί την θέληση σας για νέες δραστηριότητες και σας προκαλεί να αλλάξετε τους ρυθμούς της ζωής σας. Ανανεώνεται το καθημερινό σας πρόγραμμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των άλλων αλλα κυρίως του εαυτού σας.
Λέξεις Κλειδιά: Δραστηριότητα – Εκτόνωση – Δημιουργικότητα.
Προσοχή στην ψυχοσωματική σας υγεία και σε μικρο-ατυχήμτα.

Παρθένοι και Ωροσκόποι Παρθένοι

Ο Άρης για εσάς βρίσκεται στα μέρη που αγαπάτε. Ενεργοποιεί την θέληση σας για νέα ξεκινήματα στην προσωπική σας ζωή και εργασία. Βρίσκετε τώρα το χρόνο που χρειαζόσασταν για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Πιθανές χρηματοοικονομικές συναλλαγές με τρίτους προς δικό σας όφελος.
Λέξεις κλειδιά: Αισιοδοξία – Αυτοπεποίθηση – Πρωτοβουλία.

Ζυγοί και Ωροσκόποι Ζυγοί

Ο Άρης για εσάς βρίσκεται στην καθημερινότητα σας, τα μεταφορικά σας μέσα και το τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Αγαπημένοι φίλοι και αδέλφια έρχονται να σας αποφορτίσουν από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις με σκοπό να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Ευχάριστες γνωριμίες και πιθανά ταξίδια αναψυχής.
Λέξεις Κλειδιά: Αποφασιστικότητα – Διεκδίκηση – Ανεξαρτησία.
Προσοχή στην βιασύνη και στην οδήγηση.

Σκορπιοί και Ωροσκόποι Σκορπιοί

Ο Άρης για εσάς βρίσκεται εκεί που δίνετε αξία στον εαυτό σας. Εκδηλώνει γεγονότα στην εργασία σας για να αναγνωρίσετε τις ικανότητές σας και να εργαστείτε με αυτές προς όφελος όλων. Τώρα βγαίνει στην επιφάνεια η αστείρευτη Σκορπίσια δύναμη και αντοχή που δεν ανέχεται την αποτυχία που σκοπό έχει να σας ενεργοποιήσει στο μέγιστο βαθμό. Πιθανές συναισθηματικές εντάσεις σας αποκαλύπτουν πως πρέπει να κινηθείτε το επόμενο διάστημα με λογική και σύνεση.
Λέξεις Κλειδιά: Ψυχικό σθένος – Φιλοδοξία – Υπομονή.
Προσοχή στις υψηλές προσδοκίες που έχετε για τους ανθρώπους που είναι κοντά σας για να αποφύγετε την απογοήτευση.

Τοξότες και Ωροσκόποι Τοξότες

Ο Άρης για εσάς θα βρίσκεται δίπλα σας! Ενεργοποιεί γεγονότα μέσα στο οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον με σκοπό να αλλάξετε την εικόνα που θέλετε να δείχνετε προς τα έξω. Τώρα έχετε την θέληση να αλλάξετε εμφάνιση και συμπεριφορά χωρίς καμία αμφιβολία.
Λέξεις κλειδιά: Θέληση – Οργάνωση – Δημιουργία.
Προσοχή στον έμφυτο ενθουσιασμό σας όταν βρίσκεστε σε διάλογο και στην επαναστατική σας συμπεριφορά όταν αδικούν εσάς και τους αγαπημένους σας.

Αιγόκεροι και Ωροσκόποι Αιγόκεροι

Ο Άρης για εσάς βρίσκεται σε μέρη που νιώθετε ότι καταπιέζεστε με σκοπό να βρείτε έξοδο διαφυγής. Ενεργοποιεί γεγονότα που αποκαλύπτονται κρυφοί εχθροί και μυστικά που θα σας ξαφνιάσουν. Έχετε την παρόρμηση να εργαστείτε εσωτερικά για να αλλάξει η ζωή σας αλλα και εξωτερικά για να αλλάξει η επαγγελματική σας εικόνα. Πιθανές νέες ερωτικές ή φιλικές γνωριμίες σας αναπτερώνουν το ηθικό.
Λέξεις Κλειδιά: Αποκάλυψη – Αποδοχή – Μεθοδευμένη Δράση.
Προσοχή στην ψυχολογική και σωματική αδυναμία στην έμφυτη παρόρμηση του χαρακτήρας σας και στα βιαστικά συμπεράσματα.

Υδροχόοι και Ωροσκόποι Υδροχόοι

Ο Άρης για εσάς θα βρίσκετε μέσα στις παρέες σας και στο εργασιακό σας περιβάλλον, ξαφνικά γεγονότα σας ενεργοποιούν να υπερασπιστείτε τον Εαυτό σας με επιχειρήματα. Πιθανές αποκαλύψεις κρυφών εχθρών επιβεβαιώνει το ένστικτό σας. Βελτίωση της καθημερινότητας σας και ευχάριστες αποδράσεις αναψυχής. Πιθανόν να σας απασχολήσουν νομικές υποθέσεις με συγγενείς ή συνεργάτες.
Λέξεις Κλειδιά: Προσπάθεια – Υπομονή – Ανεξαρτησία.
Προσοχή στο αδικαιολόγητο πείσμα και στον αντιδραστικό χαρακτήρα των άλλων και του δικού σας.

Ιχθύες και Ωροσκόποι Ιχθύες

Ο Άρης για εσάς θα βρίσκεται στους φίλους σας με κοινές δραστηριότητες αλλα και στους συνεργάτες σας με κοινούς στόχους. Ενεργοποιεί γεγονότα για να αλλάξετε την οπτική για το πως βλέπετε την ζωή σας και τον εαυτό σας μέσα σε’ αυτή. Συνειδητοποίηση των συναισθημάτων σας για τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας και ξεκαθάρισμα των στόχων που έχετε για το μέλλον.
Λέξεις Κλειδιά: Νέα Οπτική Ζωής – Πρωτοβουλία – Κατανόηση.
Προσοχή στο άγχος της καθημερινότητας, στην βιασύνη και στην οξυθυμία.

Φίλοι μου, σας παροτρύνω με απόλυτη βεβαιότητα να αποφασίσετε να κάνετε στη ζωή σας, αυτό που θέλετε να κάνετε. Κανείς άλλος δεν μπορεί να αποφασίσει για εσάς. Ο αποφασισμένος άνθρωπος βάζει την ζωή του σε μία τάξη όπως ακριβώς την θέλει. Την στιγμή που παίρνουμε συνειδητά μια απόφαση οι δυνάμεις του σύμπαντος ενεργοποιούνται για να βιώσoυμε στο φυσικό πεδίο την απόφασή μας γιατί ο αποφασισμένος άνθρωπος εντελώς φυσικά και χωρίς προσπάθεια στιγμιαία, μόλις παρθεί η απόφαση του, συν την Αθηνά και χείρα κινεί. Αν δεν πραγματοποιούνται τα γεγονότα που επιθυμούμε να συμβούν στη ζωή μας οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουμε αποφασίσει με σταθερότητα, πίστη και σιγουριά τι ακριβώς θέλουμε. Είναι αλήθεια αυτό η όχι;

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που μου αφιερώσατε! Σας εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη!

 

Από τη Μαρί Ελμισιάν

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα