ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 24/01 – 06/03

ASTROTEAM GUEST
14/01/2022

Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης θα είναι στη καλύτερή του θέση για να εκφράσει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο τις φιλοδοξίες του. Η ενέργεια έχει πρακτικό χαρακτήρα και η υπομονή είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που τον διακρίνει, για να καταφέρει να κυνηγήσει κάθε του στόχο. Ο Άρης στον Αιγόκερω αγωνίζεται με την «ατσάλινη» θέλησή του για να φτάσει στην ανώτερη θέση του βάθρου και τίποτα λιγότερο. Η θέση του Άρη στον Αιγόκερω είναι αξιοζήλευτη, ιδιαίτερα για τα άτομα που έχουν μεγάλες φιλοδοξίες. Δεν δειλιάζουν σε καμιά κακουχία γιατί τις θεωρούν αναγκαίο κακό, για να προσπαθήσουν περισσότερο και τις αντιμετωπίζουν απλώς σαν προκλήσεις. Το στοιχείο του ρίσκου ελαχιστοποιείται, γιατί έχουν μέθοδο και επαγγελματισμό και φυσικά ιδιαίτερη αντοχή.

Το διάστημα που θα βρίσκεται ο Άρης σε αυτή τη θέση η ενέργειά μας θα στραφεί στις επαγγελματικές μας δραστηριότητες και καλό είναι να στηρίξουμε με κάθε προσπάθεια τη δουλειά μας χωρίς βεβαίως να ενεργούμε σε βάρος άλλων. Είναι το διάστημα που με αργά και μεθοδευμένα βήματα βελτιώνουμε τις επαγγελματικές μας συνθήκες ή βάζουμε σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο, για να αντιμετωπίσουμε τις εξωτερικές συνθήκες με τον καλύτερο τρόπο.

Η διέλευση του Άρη σε αυτή τη θέση ενεργοποιεί ιδιαίτερα τα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους για να πάρουν σοβαρές αποφάσεις έστω και αν πρέπει να πιεστούν. Προσφέρει επίσης σημαντικές ευκαιρίες στους Ταύρους και στους Παρθένους και ευνοεί επίσης τους Σκορπιούς και Ιχθύες με έξυπνες ιδέες.

Η επιρροή του σε όλα τα ζώδια

Κριός

Στην καριέρα σας θα δώσετε μεγάλη σημασία όλοι οι Κριοί και ο αγώνας σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός και να σταθεροποιήσετε το επαγγελματικός κύρος. Πιθανόν να αντιμετωπίσετε ανταγωνιστές ή άτομα με ανώτερη θέση και καλό είναι να έχετε ψυχραιμία και την απαιτούμενη μέθοδο, για να πετύχετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Ταύρος

Η επέκταση η επαγγελματική έρχεται από το εξωτερικό για εσάς τους Ταύρους και μέσα από πνευματικές αναζητήσεις αποκτάτε νέες ιδέες ή ακόμα και νέες γνώσεις μέσα από σεμινάρια για να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες. Ένα μακρινό ταξίδι θα μπορούσε να γίνει πηγή έμπνευσης στη περίπτωση που θέλετε να δραστηριοποιηθείτε σε ένα νέο τομέα.

Δίδυμοι

Ο Άρης θα ενεργοποιήσει τις οικονομικές σας συναλλαγές με τρίτους όπως τράπεζες, εφορία ή κληρονομικά θέματα. Θα πρέπει να δείτε τις νέες νομικές αλλαγές που έχουν προκύψει για να βάλετε μια τάξη και να ευνοηθείτε. Οικονομικά συζύγου ή συνεργάτη χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση.

Καρκίνος

Προσοχή στις σημαντικές σχέσεις όλοι οι Καρκίνοι όπως είναι ο γάμος ή κάποιος στενός συνεργάτης σας για να αποφύγετε αντιπαραθέσεις. Παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις αυτές πιθανόν να σας χαλάσουν τη ψυχολογία. Καλό είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και με έξυπνο τρόπο να τις αποφύγετε.

Λέων

Προσοχή στην υγεία σας τα Λιοντάρια, προσπαθήστε να βάλετε ένα νέο τρόπο που εργάζεστε για να αποφύγετε την υπερβολική κούραση. Οι πολλές υποχρεώσεις σας αγχώνουν γι’ αυτό και επιβάλλεται ένα καλύτερο πρόγραμμα. Καλό είναι να ακολουθήσετε επίσης ένα νέο βελτιωμένο διατροφικό πρόγραμμα που θα βελτιώσει τη φυσική σας κατάσταση. (Καλό είναι να ακολουθήσετε οδηγίες επαγγελματία διαιτολόγου).

Παρθένος

Η ερωτική σας δραστηριότητα θα είναι έντονη το διάστημα αυτό και ρομαντικές υποθέσεις σας αναστατώνουν ευχάριστα. Μια ερωτική διεκδίκηση σας συναρπάζει ή αν είστε σε δέσμευση θα αναθερμανθεί η ερωτική σας ζωή. Τα παιδιά επίσης θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσετε, τώρα θα έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Ζυγός

Οικογενειακές υποθέσεις θα απασχολήσουν τους Ζυγούς και κάποια άτομα στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας αναστατώσουν. Θέματα με ακίνητη περιουσία πιθανόν να σας δημιουργήσει άγχος και να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις με τα άτομα της οικογένειά σας. Η ψυχραιμία θα βοηθήσει τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο ή έχουν τον Ωροσκόπο τους για να μη δημιουργηθούν σοβαρές αντιπαραθέσεις.

Σκορπιός

Στον οίκο της επικοινωνίας θα είναι ο Άρης για σας τους Σκορπιούς και όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα έχετε πολύ δουλειά. Όσοι ασχολείστε με τη διδασκαλία θα έχετε έμπνευση. Το διάβασμα ενός βιβλίου θα σας βοηθήσει στην καλύτερη ψυχολογία σας. Μικρά ταξίδια με φίλους σας ξεκουράζουν.

Τοξότης

Η οικονομική σας ανάπτυξη είναι μέσα στις αναζητήσεις σας το διάστημα αυτό και οι επιχειρηματικές σας δραστηριότητες θα απαιτήσουν καλύτερη οργάνωση, για να αποδώσουν καρπούς. Προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση για να μην έχετε απώλειες. Έξοδα για επαγγελματικές επενδύσεις θα έχουν μακροχρόνια κέρδη.

Αιγόκερως

Αυτοπεποίθηση και δύναμη θα σας προσφέρει ο Άρης στο ζώδιό σας και καλό είναι να εκμεταλλευτείτε το διάστημα για να βάλετε σε εφαρμογή τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Θα αποδείξετε τις οργανωτικές ικανότητες στα άτομα που συνεργάζεστε και θα πάρετε τη θέση που σας αξίζει. Να προσπαθήσετε να διώξετε το εσωτερικό σας άγχος και να διαχειριστείτε το θυμό σας για τα άτομα τα σας αντιγράφουν ή σας ανταγωνίζονται.

Υδροχόος

Προσοχή σε κρυφούς εχθρούς ή ανταγωνιστές γιατί πιθανόν να σας «χτυπάνε» πισώπλατα. Προσοχή σε άτομα που δεν έχουν αποδείξει την εντιμότητά τους. Το αίσθημα της ψυχικής και σωματικής κούρασης θα υπάρχει και θα νιώθετε να αποδυναμώνεστε, γι’ αυτό καλό είναι να βρίσκεται χρόνο να ηρεμείτε.

Ιχθύες

Η επαφή με φίλους από συλλογικούς χώρους θα σας φέρουν τύχη ή θα αναλάβετε κάποια δραστηριότητα από το διαδίκτυο που θα σας φέρει οικονομικό κέρδος στο μέλλον. Η τεχνολογία θα παίξει σημαντικό ρόλο και οι νέες ιδέες θα σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Προσοχή μόνο να μην αδικήσετε άτομα που ανήκετε στην ίδια ομάδα από παρεξήγηση.

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα