Άρης στον Ζυγό από 27 Αυγούστου έως 12 Οκτωβρίου

ASTROTEAM GUEST
31/08/2023

Ο Ζυγός το ζώδιο της δικαιοσύνης και της ομορφιάς.

Το γούστο, την καλαισθησία και την ικανότητα να μετατρέπουμε την ομορφιά σε τέχνη μας την δίνει ο Ζυγός. Το ακριβοδίκαιος και ο όρος ειρηνοποιός του ταιριάζει απόλυτα. Το παγωμένο βλέμμα που έχουν οι Ζυγοί όσο όμορφοι και αν είναι πολλές φορές εκπλήσσει, όμως να μην ξεχνάμε ότι είναι και ένα Κρόνιο ζώδιο που κρύβει αυστηρότητα και ψυχρότητα. Ο Άρης, η ενέργεια του κρύβει ένταση που πρέπει να εκφραστεί αλλά στον Ζυγό αδυνατεί. Έτσι βρίσκει άλλους τρόπους, υπόγειους, διπλωματικούς, χωρίς συναίσθημα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να λυθεί το πρόβλημα αναίμακτα έστω και προσωρινά. Για όλους μας στον τομέα που θα μας επηρεάσει θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο διαλλακτικοί και να βρούμε υπομονή να αποφύγουμε τις αντιξοότητες.

Κριός – Οι άλλοι θα προκαλέσουν την υπομονή σας και εσείς θα πρέπει να αντέξετε στην πρόκληση και να βρείτε τον τρόπο να τους διαχειριστείτε.

Ταύρος – Οικονομικές δυσκολίες σας προκύπτουν για να δημιουργήσουν εκνευρισμό τον οποίο εσείς θα πρέπει να εκφράσετε μέσα από ένα πλέγμα σοφίας.

Δίδυμοι – Θέματα στην εκπαίδευση ή με δασκάλους ειδικά τώρα που ξεκινά η σχολική χρονιά, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για το καλό σας.

Καρκίνος – Ο εργασιακός χώρος ή ένα άτομο εξουσίας θα καταφέρει να σας δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να θέλετε να εκφραστείτε διαφορετικά.

Λέων – Οι χώροι στους οποίους κινείστε σας προκαλούν μια δυσφορία και θα πρέπει να διαλέξετε την δυσκολία αυτή πως θα την εκφράσετε.

Παρθένος – Προσοχή σε θέματα υγείας, προσοχή στην αρνητική ηττοπάθεια που μπορεί να ξυπνήσει το ασυνείδητο.

Ζυγός – Νοιώθετε ότι δεν μπορείτε να υποστηρίξετε τα θέλω σας και όσα δικαιούστε. Προσπαθήστε να βρείτε για ποιο λόγο οι άλλοι δεν αντιλαμβάνονται όσα ζητάτε, ίσως το λάθος να είναι από την μεριά σας και όχι από τους άλλους.

Σκορπιός  – Θέματα στην εργασία ή οικονομικού τύπου σας παίρνουν την ενέργεια για να βρείτε την αυτόεκτίμηση.

Τοξότης – Η επικοινωνία για να μπορεί να είναι αποδοτική αλλάζει μορφή και γίνεται σαν να απευθύνεστε στον εισαγγελέα. Σοβαρότητα και συνοπτικές διαδικασίες για να πάμε παρακάτω.

Αιγόκερως  – Γίνεστε ο εκπρόσωπος της οικογένειας ή κάποιου μέλους το οποίο έχει την ανάγκη σας. Πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή για να υπάρχει ηρεμία.

Υδροχόος  – Σε περίπτωση καλλιτέχνη είσαστε σε μια δημιουργική εποχή αδράξτε το. Αν όχι θέματα ερωτικά ή με τα παιδιά ζητούν διπλωματικές ενέργειες.

Ιχθύες  – Απαιτήσεις στην καθημερινότητά που δεν ξέρετε πως να διαχειριστείτε, μην εγκαταλείπετε, ούτως ή άλλως δεν μπορείτε. Ηρεμήστε και βρείτε την ειρήνη μέσα σας.

 

Από τη Μαριόλγα Φαράντου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα