ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ από 30/10 – 13/12/2021

ASTROTEAM GUEST
25/10/2021

Η ενέργεια γίνεται υπόγεια και η δράση μυστική και αδιάλλακτη, την ίδια στιγμή ενισχύει με ισχυρό τρόπο τη συναισθηματική και τη σωματική μας ενέργεια. Η αποφασιστικότητα και η δυνατή θέληση δημιουργεί μεγάλο πείσμα για επιτυχία και πολλές φορές λειτουργεί με σκληρότητα.
Η δύναμη για την εξουσία θα κυριαρχεί με μεθοδευμένο τρόπο και ύπουλη στρατηγική, για να εξοντώσει κάθε αντίπαλο. Η φιλοδοξία και ο ανταγωνισμός θα κυριαρχεί, το βασικό στοιχείο του Άρη σε αυτή τη θέση, είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης και ο καχύποπτος τρόπος που σκέφτεται και ενεργεί.
Ο Άρης στο Σκορπιό διεκδικεί οικονομική καταξίωση και αγωνίζεται προς αυτή τη κατεύθυνση. Ένα ακόμα στοιχείο που τον χαρακτηρίζει είναι η εμμονή μέχρι να κατακτήσει αυτό που επιθυμεί και είναι πάντα έτοιμος να αγωνιστεί ή ακόμα και να πολεμήσει.

Η διέλευση του Άρη στο Σκορπιό επηρεάζει ιδιαίτερα τα σταθερά ζώδια δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, θα προσφέρει ενέργεια για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Φυσικά δε θα λείπει η ένταση και οι συχνές διαφωνίες με το περιβάλλον σας.

Θα λειτουργήσει θετικά στους Καρκίνους, Ιχθύες, Παρθένους και Αιγόκερους, προσφέροντας ευκαιρίες και θετική ενέργεια στις δραστηριότητές σας.

Στις 11/11/2021 ο Άρης θα έχει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο και τα σταθερά ζώδια του 1ου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι). Θα υπάρχουν εμπόδια, διαφωνίες και θα έχετε να αντιμετωπίσετε σοβαρές υποθέσεις. Προσοχή και στην υγεία σας.

Στις 17/11/2021 ο Άρης σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό, είναι μια ημέρα έχει πολλή ένταση και επαναστατική τάση. Προσοχή στα ατυχήματα και στον τρόπο που διεκδικούμε τις αξίες μας. Η μέρα απαιτεί ψυχραιμία για να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις. (Η χώρα μας βάλετε από αυτή την όψη από τους εχθρούς της και από σεισμούς).

Στις 29/11/2021 ο Άρης σε θετική όψη με τον Ποσειδώνα, προσφέρει θετική ενέργεια στους Ιχθύες, Καρκίνους και Σκορπιούς. Επίσης, μας ευαισθητοποιεί περισσότερο και προσφέρει έντονη διαίσθηση στα ζώδια του υγρού στοιχείου που αναφέρω.

Στις 6/12/2021 ο Άρης σε θετική όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα μας δίνει ελπίδα και με ήπιο τρόπο μας προσφέρει μικρές ευκαιρίες.

Πως θα επηρεάσει ο Άρης στο Σκορπιό όλα τα ζώδια;

Κριός

Εσωτερική αναστάτωση και ανησυχία για τα κοινά οικονομικά με το/τη σύντροφο ή οικονομικές οφειλές προς τρίτους, όπως τράπεζες, εφορία, διατροφές κλπ. Εμμονές σε ερωτικές σχέσεις από το παρελθόν και έντονη ερωτική διάθεση, που αναστατώνει τις κρυμμένες σας επιθυμίες.

Ταύρος

Η ένταση θα είναι με τις στενές σχέσεις σας, όπως το γάμο και τους συνεργάτες σας. Προσοχή στην κτητική σας διάθεση και στη ζήλια που θα νιώσετε για το σύντροφο, γιατί θα γίνει αιτία για έντονες αντιπαραθέσεις. Για να μη βρεθείτε σε αδιέξοδο, καλό είναι να διαχειριστείτε την ένταση και να μην εκφραστείτε με υπερβολή, γιατί θα δεχτείτε μεγαλύτερη απειλή.

Δίδυμοι

Στον οίκο της υγείας και της καθημερινότητας θα είναι ο Άρης για του Διδύμους και θα σας θυμίσει πως πρέπει να προσέχετε την υγεία σας, τη διατροφή σας και να κόψετε κακές συνήθειες. Πολλές υποχρεώσεις σας κουράζουν, ιδιαίτερα στο χώρο της εργασίας και καλό είναι να αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα που συνεργάζεστε. Προσοχή σε θέματα υγείας.

Καρκίνος

Στον οίκο των ερωτικών σχέσεων και των παιδιών θα είναι ο Άρης για εσάς τους Καρκίνους, με θετική όψη για να σας θυμίσει και την όμορφη πλευρά της ζωής. Θετικές εξελίξεις των παιδιών σας χαροποιούν και παίρνεται αγάπη και συμπαράσταση από άτομα που εκτιμούν τις προσπάθειές σας.

Λέων

Στον οίκο του σπιτιού σας θα είναι ο Άρης για να δημιουργήσει αναστάτωση και να σκαλίσει παλιές πληγές με τα άτομα της οικογένειας. Άτομα που λειτουργούν αρνητικά στο σπίτι σας καλό είναι να τα απομακρύνετε. Περιουσιακά θέματα θα σας απασχολήσουν και καλό είναι να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για να κλείσουν οι οικογενειακές υποθέσεις που σας πληγώνουν.

Παρθένος

Στον οίκο της επικοινωνίας θα είναι ο Άρης για να σας φέρνει νέες πληροφορίες, που θα σας φανούν χρήσιμες για να δραστηριοποιηθείτε. Προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε ιδιαίτερα με τα αδέλφια σας και με τον περίγυρό σας. Τα λόγια να μη γίνουν μαχαίρια, γιατί το συνηθίζετε να γίνεστε αυστηροί.

Ζυγός

Στον οίκο των οικονομικών σας θα είναι ο Άρης, για να σας θυμίσει πως πρέπει να είστε προσεχτικοί στο χειρισμό των οικονομικών. Τα έξοδα θα είναι πολλά και καλό είναι να βάλετε κάποιες προτεραιότητες. Είναι ένα διάστημα που πρέπει να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα, για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.

Σκορπιός

Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο σας προσφέρει δύναμη και αυτοπεποίθηση για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Η ενέργεια που θα έχετε καλό είναι να την κάνετε δημιουργία και να αποφύγετε να λειτουργήσετε χειριστικά απέναντι στους άλλους, που συμπορεύεστε ή συνεργάζεστε. Θα υπάρχει νευρικότητα στις κινήσεις και στα λόγια σας. Προσοχή να μην πληγώσετε δικά σας άτομα.

Τοξότης

Κρυφοί εχθροί, κρυφοί ανταγωνιστές, κρυφές ενέργειες και μια τάση για μοναξιά θα υπάρχει για εσάς τους Τοξότες. Υπάρχουν άτομα που εκφράζουν αρνητικές εντυπώσεις, στοχεύουν να σας μειώσουν και να μπλοκάρουν την εξέλιξή σας. Όταν θα πάει ο Άρης στο δικός σας ζώδιο θα μάθετε το παρασκήνιο. Για κάποιους θα φανείτε χρήσιμοι και πιθανόν να σας εκμυστηρευτούν κάποιες αδυναμίες τους ή κάποια προβλήματα.

Αιγόκερως

Στους φίλους, σε συλλογικούς χώρους και σε ομάδες θα είναι ο Άρης για να αναστατώσει τις κοινωνικές σας επαφές, όμως η θετική όψη του Άρη θα λειτουργήσει στο τέλος ευνοϊκά. Φιλικά πρόσωπα θα σας υποστηρίξουν σε κάθε σας προσπάθεια. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχετε κοινούς στόχους και κοινές ιδέες για να συνεργαστείτε.

Υδροχόος

Ο Άρης στον οίκο της καριέρας και εκεί ακριβώς πρέπει να βάλετε όλη σας την ενέργεια, για να αποδείξετε τις ικανότητές σας. Το διάστημα που ο Άρης θα είναι στο Σκορπιό, σας αναγκάζει να δώσετε μάχη για να εξελιχθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα. Προσοχή και ψυχραιμία με ανωτέρους σας, που πιθανόν να διαφωνούν με τον τρόπο που εργάζεστε.

Ιχθύες

Οι ανώτερες γνώσεις και η φιλοσοφία θα είναι μέσα στα ενδιαφέροντα που θα προσφέρει ο δυνατός Άρης στον Σκορπιό, για εσάς τους Ιχθύες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε σεμινάρια ή να διαβάσετε όμορφα βιβλία που «ταξιδεύουν» το μυαλό και σας βοηθούν στην καλύτερη ψυχολογία. Τα ταξίδια, επίσης, θα είναι μέσα στο πρόγραμμά σας και ιδιαίτερα τα ταξίδια στο εξωτερικό ή θα έχετε επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά. Πιθανόν να έχετε και ένα θετικό αποτέλεσμα στα νομικά θέματα.

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα