Άρης στην Παρθένο 30/07

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
30/07/2021

Ο πλανήτης της δράσης Άρης περνά στο εργατικό και αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 15/08.

Εδώ ο πλανήτης της δράσης γίνεται πιο πρακτικός, σχολαστικός, πολύ εργατικός και πρόθυμος να υπηρετήσει.

Η ενέργεια είναι πιο προσγειωμένη σε πνευματικό και διανοητικό επίπεδο και βασίζεται στο αναλυτικό και σχολαστικό μυαλό για να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα.

Επίσης η Παρθένος είναι το ζώδιο που σχετίζεται με τα επαγγελματικά, θέματα υγείας, διατροφής, καθαρότητας, οπότε αυτό το διάστημα θα ασχοληθούμε με αυτά τα θέματα.

Αν και μήνας διακοπών και χαλάρωσης, ίσως θελήσουμε να βάλουμε σε μια τάξη θέματα που μας απασχολούν με τα επαγγελματικά μας, κάποιοι θα ασχοληθούν με καθαριότητα και τακτοποίηση σε θέματα του σπιτιού ή θα θελήσουν να αποτοξινωθούν ή να μπουν σε ένα πρόγραμμα πιο υγιεινής διατροφής.

Επίσης θα εστιάσουμε σε θέματα υγείας που έχει να κάνει με ιώσεις, μολύνσεις, λοιμώξεις, αφού ο Άρης στη διέλευση του από το ζώδιο της Παρθένου θα ενεργοποιήσει τις εκλείψεις τις 26/05/21 και 10/06/21 με αποτέλεσμα να υπάρξει έξαρση στο θέμα τις πανδημίας.

Η διέλευση του Άρη από την Παρθένο ενεργοποιεί τον μεταβλητό σταυρό, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες να δραστηριοποιηθούν, ευνοεί Ταύρους, Αιγόκερους και δίνει ευκαιρίες σε Σκορπιούς και Καρκίνους.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα