ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ 2021, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ – 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ASTROTEAM GUEST
23/07/2021

Ο πλανήτης ΑΡΗΣ εγκαταλείπει τον λαμπερό ΛΕΟΝΤΑ και μπαίνει στο ζώδιο της γήινης ΠΑΡΘΕΝΟΥ στις 29 Ιουλίου το βράδυ όπου και θα παραμείνει μέχρι 15/9.

Στο ζώδιο της λογικής, της πρακτικότητας, της υγείας, της διατροφής και της καθαρότητας, ο ΑΡΗΣ θα μας κάνει να ασχοληθούμε με όλα τα παραπάνω δίνοντάς μας την επιθυμία να προσέξουμε τον εαυτό μας και να θέλουμε να αποτοξινώσουμε το πνεύμα και το σώμα μας. Ο μήνας Αύγουστος είναι ιδανικός και κατά την διάρκεια των διακοπών με τα εποχιακά φρούτα και λαχανικά είναι η καλύτερη περίοδος για Ελληνική, απλή και υγιεινή διατροφή. Επίσης, για όσους είναι στην εξοχή, ευκαιρία να μαζέψουν και να αποξηράνουν τα υπέροχα βότανα και μυρωδικά της πατρίδας μας. Με τον Άρη στην Παρθένο ενδείκνυται να ξεφορτωθούμε από ότι περιττό και παλιό στα σπίτια μας, στις ντουλάπες μας αλλά και στις ζωές μας. Είναι η πιο κατάλληλη εποχή μέχρι 15/9 για κάθε είδους θεραπείες, χαλάρωση, σωματική και πνευματική κάθαρση και επαφή με την φύση. Στην ΠΑΡΘΕΝΟ όμως ο ΑΡΗΣ θέλει ταυτόχρονα προσοχή γιατί φέρνει ιώσεις, λοιμώξεις και μολύνσεις και επειδή όλον τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ θα βρίσκεται σε κοντινή σύνοδο μαζί του και ο αστεροειδής ΥΓΕΙΑ στο ίδιο ζώδιο αναμένεται νέα έξαρση κρουσμάτων της πανδημίας ή και υπερτόνισή τους και καθημερινή αναφορά τους στα ΜΜΕ με αποτέλεσμα να έρθουν νέα περιοριστικά μέτρα από την κυβέρνηση. Τα κρούσματα θα αυξηθούν περισσότερο από 11 Αυγούστου όταν ο ΕΡΜΗΣ μπει και αυτός στην ΠΑΡΘΕΝΟ μέχρι τέλη Αυγούστου. Θα ακούσουμε πολλά αυτό το διάστημα για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και ειδικότερα της νεολαίας και των παιδιών.

Θα κινητοποιήσει ο ΑΡΗΣ στην ΠΑΡΘΕΝΟ όλα τα ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ζώδια για να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά και να φροντίσουν την υγεία τους και το σώμα τους. Πιο ευνοϊκός για τους ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, δίνει εντάσεις με τους σημαντικούς άλλους στους ΙΧΘΥΕΣ και εσωτερικό στρες και πιέσεις στους ΤΟΞΟΤΕΣ και ΔΙΔΥΜΟΥΣ. Αντίθετα θα ευνοήσει τους ΤΑΥΡΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ αλλά και ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ στο να οργανώσουν και να υλοποιήσουν στόχους επιχειρηματικούς, προσωπικούς και ευεξίας σώματος και ψυχής.

Mη ευνοϊκά χρονικά διαστήματα με ΑΡΗ στην ΠΑΡΘΕΝΟ

5/8 -13/8
Ο Άρης ενεργοποιεί την Σεληνιακή έκλειψη της 26/5/21 και σχηματίζει ταυτόχρονα τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης. Πολεμική ατμόσφαιρα στον πλανήτη, πόλεμος στα ΜΜΕ σε σχέση με την πανδημία, διχόνοια και διάσπαση μεταξύ ομάδων και πιθανές φωτιές στην Ελλάδα αλλά και εκρήξεις διεθνώς. Προσοχή ιδιαίτερα οι ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ του Α Δεκαήμερου και οι αντίστοιχοι Ωροσκόποι από την 2η έως την 8η μοίρα μπορεί να ξαναζήσουν στιγμές ανάλογες με αυτές του Μαΐου 21.

28/8 – 2/9
Ο Άρης ενεργοποιεί την Ηλιακή έκλειψη της 10/6/21 και ταυτόχρονη κάνει αντίθεση με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ μέχρι 2/9. Προσοχή σε ψέματα, εξαπατήσεις, ιατρικά λάθη καθώς και ιώσεις και μολύνσεις και παρενέργειες από φάρμακα ή εμβόλια καθώς και δηλητηριάσεις και καταχρήσεις σε αλκοόλ και ουσίες. Εξασθένηση σωματική και πνευματική, κακοκεφιά και μια απογοήτευση εκείνες τις μέρες. Πιθανό ατύχημα με χημικές ουσίες. Επιρρεπείς πιο πολύ οι ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ του τέλους του Β και της αρχής του Γ Δεκαήμερου και οι αντίστοιχοι Ωροσκόποι από την 18η έως την 23 μοίρα.

Ευνοϊκά χρονικά διαστήματα με ΑΡΗ στην ΠΑΡΘΕΝΟ

15/8 – 23/8: Τρίγωνο ΑΡΗ με ΟΥΡΑΝΟ
Ξαφνική επιτυχία σε έργα και δράση, εύνοια σε επιχειρηματίες που ασχολούνται με την γη και την παραγωγή. Λύσεις σαν από μηχανής θεός, αλλαγές και τάση για ελευθερία και ανεξαρτησία και δράσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Νέοι στόχοι για κάποιους για το μέλλον. Ευνοούνται για τα παραπάνω κυρίως οι ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ και ΤΑΥΡΟΙ κυρίως του Β Δεκαήμερου.

31/8 – 7/9: Τρίγωνο ΑΡΗ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Η όψη της ανεξάντλητης δύναμης για μία εβδομάδα εξισορροπεί σαν αντίβαρο την ταυτόχρονη αντίθεση ΑΡΗ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ. Μας δίνει αντοχή και ενέργεια να διεκπεραιώσουμε υποχρεώσεις αλλά και να μεταμορφώσουμε καταστάσεις εσωτερικές -υπαρξιακές αλλά και εξωτερικές προς όφελός μας. Εξαιρετικό διάστημα για να υλοποιήσουμε στόχους με αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα. Επίσης ευνοούνται η ενδοσκόπηση, η ψυχανάλυση αλλά και οι ερωτικές παθιασμένες συναντήσεις. Ευνοούνται ιδιαίτερα για όλα τα παραπάνω κυρίως οι ΤΑΥΡΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ και σε δεύτερη μοίρα οι ΚΑΡΚΙΝΟΙ, ΣΚΟΡΠΙΟΙ και ΙΧΘΥΕΣ γεννημένοι το πρώτο μισό του Γ Δεκαήμερου και οι αντίστοιχοι ωροσκόποι από την 21η έως την 25η μοίρα.

Από την Άννα Μπήρου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα