Ο Άρης σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στις 29/11/2021

ASTROTEAM GUEST
24/11/2021

Η θετική όψη του Άρη με τον Ποσειδώνα μας επιτρέπει να αφήσουμε ελεύθερη τη φαντασία μας να «πετάξει» σε όμορφες στιγμές που έχουμε ζήσει στο παρελθόν. Μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουμε από τις άσχημες και καταπιεστικές καταστάσεις της καθημερινότητας. Ο Άρης είναι πλανήτης που η δράση του φαίνεται σε πρακτικό επίπεδο, όμως η όψη του με τον Ποσειδώνα θα προσφέρει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, σε πνευματικές αναζητήσεις και καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.

Πολύ θετικά θα λειτουργήσει σε όσους ασχολούνται με την τέχνη, με φιλανθρωπικά ιδρύματα και με ομάδες που είναι σχετικές με την προσφορά σε νοσοκομεία, πτωχοκομεία, φυλακές κ.λπ. Επίσης, θα έχουν έντονη δραστηριότητα όσοι ασχολούνται με φάρμακα και για άλλη μια φορά θα έχουν πολλά κέρδη οι φαρμακευτικές εταιρίες. Ο Άρης είναι στο Σκορπιό και δρα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά και υπόγεια, για να κερδίσει περισσότερα.

Το ενδιαφέρον μας θα είναι στραμμένο στο γενικότερο καλό

Η συναισθηματική ταύτιση με την ψυχική κατάσταση, ενός άλλου ατόμου και η κατανόηση σε συμπεριφορές, είναι επίσης στοιχεία που εκφράζονται με τη συγκεκριμένη όψη. Καλό είναι να αποφύγουμε να προβληθούμε μέσω κάποιας προσφοράς, γιατί θα χαθεί έτσι ο αρχικός ηθικός σκοπός. Το ενδιαφέρον μας θα είναι στραμμένο στο γενικότερο καλό και οι επιλογές μας θα έχουν στοιχεία συμπόνιας, για να αλλάξουμε ότι δε μας αρέσει σε αυτό τον κόσμο, ξεκινώντας από εμάς τους ίδιους.

Μπορούμε να περάσουμε όμορφες στιγμές με την παρέα μας, συζητώντας τα σύνθετα προβλήματα της εποχής, πίνοντας ένα καλό κρασί (αρκεί να μην υπερβάλουμε και παρασυρθούμε πίνοντας πολύ παραπάνω). Μπορούμε, επίσης, να παρακολουθήσουμε μια όμορφη θεατρική παράσταση ή να δούμε μια ταινία που θα μας ταξιδέψει τη φαντασία μας και θα μας βοηθήσει να οραματιστούμε ειδυλλιακές καταστάσεις.

Η όψη θα είναι ενεργή από τις 25/11-3/12/2021 και θα ευνοήσει όλα τα ζώδια του υγρού στοιχείου, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες. Ιδιαιτέρως όσοι έχουν γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαημέρου, στις αρχές του 3ου και όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες στα ίδια ζώδια. Η μεγάλη εύνοια στα επαγγελματικά θέματα θα είναι για όσους ασχολείστε με καλλιτεχνικά θέματα, με φάρμακα ή καλλυντικά. Η ιατρική επιστήμη θα έχει το προβάδισμα και θα αποδειχθεί η μέγιστη προσφορά των ατόμων που ασχολούνται με το ανώτερο λειτούργημα, τη θεραπεία των πασχόντων!

 

Από την Ιωάννα Κτασιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα