Άρης σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
10/10/2022

(9-21 Οκτωβρίου, 15-24 Νοεμβρίου και 9-19 Μαρτίου 2023)

Το τελευταίο διάστημα νιώθουμε πως μια αόρατη δύναμη μας καταβροχθίζει την ενέργεια και μας ρουφάει την δύναμη. Αυτά που σκεφτόμαστε προσκρούουν σε εμπόδια που οφείλονται σε εξωτερικούς παράγοντες η στην αναβλητικότητα μας.

Είναι η όψη τετραγώνου που σχηματίζεται στον ουρανό μεταξύ του Άρη από το ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η όψη θολώνει την σκέψη, διαλύει την διάκριση, ρευστοποιεί τα όρια και οδηγεί σε εξαπατήσεις, εξιδανικεύσεις και απογοητεύσεις. Ευνοεί τα πισώπλατα μαχαιρώματα και μας φέρνει στον πειρασμό να παραβλέπουμε τους κανόνες με ένα τρόπο «ντάξει μωρέ, και τι έγινε;». Ο Άρης θα αναδρομήσει και θα κάνει την ίδια όψη άλλες δύο φορές. Αρχίζοντας από τώρα, 9 με 21 Οκτωβρίου, θα επανέλθει ανάδρομος 15 με 24 Νοεμβρίου και θα ολοκληρώσει την ταλαιπωρία που θα μας προκαλέσει στο τελευταίο πέρασμα από 9 ως 19 Μαρτίου 2023. Πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή, γιατί αν κάποια παρατυπία δεν έγινε αντιληπτή την πρώτη φορά, θα έρθουμε αντιμέτωποι με τις συνέπειες της την δεύτερη η την τρίτη φορά που θα σχηματιστεί η όψη. Επίσης, αυτή η όψη μας κάνει ευαίσθητους σε αλλεργίες και μολύνσεις, και λειτουργεί παραπλανητικά οδηγώντας μας σε λανθασμένες διαγνώσεις η λανθασμένη φαρμακευτική αγωγή. Έτσι είναι απαραίτητο στα θέματα υγείας να παίρνουμε και δεύτερη γνώμη. Περισσότερο βάλλονται τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες), αλλά η μέθη του Ποσειδώνα θα μας επηρεάσει όλους. Αν λάβουμε υπόψιν μας την πίεση και τους περιορισμούς που έχουμε υποστεί και αυτά που προμηνύονται, θα μπορούσαμε να πούμε πως η παράβλεψη των τόσο αυστηρών κανόνων και η αναζήτηση τρόπου να κάνουμε όλα αυτά που μέχρι τώρα ήταν απλά, μας οδηγεί να αναζητήσουμε εναλλακτικές λύσεις που πιθανά δεν συμβαδίζουν απόλυτα με τη νέα νομιμότητα που έχει διαμορφωθεί.

Κριός

(κυρίως οι γεννημένοι 11 με 17 Απριλίου)

Προσοχή στην οδήγηση τις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Πιθανή απόπειρα κλοπής κατά τις μετακινήσεις η παραβάσεις που θα γίνουν αντιληπτές. Επίσης θα πρέπει να προσέχετε ποιοι σας ακούνε όταν μιλάτε η επικοινωνείτε στα μέσα. Μπορεί να διαδοθούν προσωπικές πληροφορίες που θα θέλατε να κρατήσετε μυστικές. Συγγενείς σας συζητούν πίσω από την πλάτη σας.

Ταύρος

(κυρίως οι γεννημένοι 12 με 18 Μαΐου)

Θα αντιμετωπίσετε ρευστότητα στα οικονομικά όπου αν δεν προσέξετε μπορεί να υποστείτε απώλειες. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας φαίνεται να απομακρύνονται και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Αν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια νέα πηγή εσόδων προσέξτε όλα τα δεδομένα. Επίσης αν σας συμβουλεύουν φίλοι για αυτά τα θέματα να είστε επιφυλακτικοί και να ψάχνετε για κρυφές παγίδες.

Δίδυμοι

(κυρίως οι γεννημένοι 12 με 18 Ιουνίου)

Δίνετε έναν προσωπικό αγώνα να αναβαθμιστείτε και να διαμορφώσετε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον. Σε αυτό μπορεί να σας βοηθούν η να σας παρακινούν φίλοι. Είστε δυναμικοί και ακούραστοι. Έχετε όμως προσδοκία από άτομα κύρους η εξουσίας, να προωθήσουν τους στόχους σας. Ίσως στηρίζεστε σε μια υπόσχεση, αλλά δεν θα πρέπει να επαναπαύεστε. Αυτά που σας έχουν υποσχεθεί μπορεί να συναντήσουν εμπόδια η να ανατραπούν, έτσι θα πρέπει να έχετε εναλλακτική λύση.

Καρκίνος

(κυρίως οι γεννημένοι 13 με 19 Ιουλίου)

Έχετε μια αγνή διάθεση να αυξήσετε τις γνώσεις σας, να μπείτε σε φιλοσοφικά μονοπάτια αλτρουισμού και συγχώρεσης και να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις με περισσότερη ηρεμία και πραότητα. Στην καριέρα η στο πεδίο της δημόσιας εικόνας όμως δέχεστε πισώπλατα μαχαιρώματα. Σας συζητούν επικριτικά και σας κατηγορούν σε άτομα ισχύος που θα θέλατε την εύνοια τους. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε.

Λέων

(κυρίως οι γεννημένοι 14 με 20 Αυγούστου)

Έχετε αρχίσει να δραστηριοποιείστε σε ομάδες ατόμων όπου μπορεί να ηγείστε σε μια κοινή προσπάθεια. Παρακινείστε από φιλοσοφικές απόψεις, επεκτείνετε τις γνώσεις σας η ολοκληρώνετε συμβόλαια σχετικά με επενδύσεις. Αν αφορά επενδύσεις θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι πως υπάρχουν παράμετροι που δεν είναι ακόμα εμφανείς και μπορεί να αλλάξουν το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Αν λαμβάνετε δάνειο ελέγξτε τους όρους για περιπτώσεις αλλαγής των δεδομένων.

Παρθένος

(κυρίως οι γεννημένοι 14 με 20 Σεπτεμβρίου)

Ενώ εσείς καταβάλετε υπερπροσπάθεια σε κοινωνικό επίπεδο και στο πεδίο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας, κάποιοι άλλοι απολαμβάνουν τους καρπούς των προσπαθειών σας χωρίς να σας το αναγνωρίζουν. Επίσης μπορεί να κάνετε περισσότερα έξοδα για να κρατήσετε ψηλά το κοινωνικό σας προφίλ η να εξελίξετε την καριέρα σας. Αυτό σας εξοργίζει και θέλετε να εκραγείτε. Αλλά δεν είναι καλή ιδέα. Από την άλλη πλευρά σύντροφος η συνεργάτες αντί να σας υποστηρίξουν σας σκάβουν το λάκκο. Θα πρέπει να καταλάβετε πως πρέπει να τα καταφέρετε μόνοι σας.

Ζυγός

(κυρίως οι γεννημένοι 14 με 20 Οκτωβρίου)

Αγωνίζεστε για θέματα που αφορούν μάθηση η ταξίδια η πιθανόν κάποιοι να βοηθάτε σύντροφο η συνεργάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους συγγενείς τους η τα μεταφορικά μέσα. Έχετε καλή ροή ενέργειας αλλά υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που μπορεί να σας δημιουργήσουν διλήμματα. Σιγουρευτείτε πως αυτοί που βοηθάτε σας τα έχουν πει όλα γιατί είναι πιθανό να βρεθείτε προ εκπλήξεων. Αν σας απασχολούν θέματα υγείας ακολουθείστε εναλλακτικές μεθόδους γιατί οι παραδοσιακοί τρόποι σας εντείνουν τα συμπτώματα.

Σκορπιός

(κυρίως οι γεννημένοι 13 με 19 Νοεμβρίου)

Απολαμβάνετε ρομαντικούς η πλατωνικούς έρωτες, και έχετε μια αίσθηση τύχης που σας οδηγεί να πάρετε συναισθηματικά η οικονομικά ρίσκα. Πιθανά θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε τυχερά παιχνίδια. Ίσως κάποιοι από εσάς θέλετε να περάσετε το φλερτ σε ερωτική διαδικασία. Να είστε επιφυλακτικοί γιατί ο τζόγος σας παραπλανεί και τα φλερτ που έχετε δεν θα σας δώσουν αυτά που δείχνουν να υπόσχονται. Αν μάλιστα εμπλέκεται με κάποιο τρόπο το εργασιακό περιβάλλον να είστε περισσότερο εγκρατείς. Μπορεί να εκτεθείτε.

Τοξότης

(κυρίως οι γεννημένοι 13 με 19 Δεκεμβρίου)

Ο σύντροφος και οι συνεργάτες ίσως γίνονται επιθετικοί και άδικοι μαζί σας. Αντιμετωπίζετε πολεμικές συμπεριφορές και σας καταλογίζουν έλλειψη καλής διάθεσης η κρίνουν τους τρόπους που εσείς παίρνετε χαρά. Από την άλλη πλευρά εσείς έχετε μια ιλαρή διάθεση για πνευματική δημιουργία. Αν έχετε παιδιά εσείς θέλετε να κάνετε συναισθηματική προσέγγιση ενώ ο/η σύντροφος απαιτεί από σας μεγαλύτερη αυστηρότητα. Μην πάρετε τελικές αποφάσεις αλλά περιμένετε να δείτε τα όρια των επιθέσεων που σας γίνουν. Το επόμενο διάστημα θα έχετε πιο ευγενή προσέγγιση και θα λυθούν παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως

(κυρίως οι γεννημένοι 11 με 17 Ιανουαρίου)

Αντιμετωπίζετε έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια αλλά έχετε διλήμματα για το αν κάνετε το σωστό. Κάποιοι ίσως να έχετε κληρονομικά προβλήματα υγείας η αλλεργίες. Από την άλλη πλευρά η σκέψη σας κυριαρχείται από το συναίσθημα κυρίως και λιγότερο από την λογική. Έτσι είστε ευάλωτοι σε λανθασμένες συμβουλές από τον περίγυρο. Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας τις οικονομικές σας δυνατότητες και τα όρια που σας επιβάλλουν. Σχετικά με τα θέματα υγείας να ξέρετε πως θα είναι περαστικά και δεν χρειάζεται να βρείτε λύσεις διαρκείας.

Υδροχόος

(κυρίως οι γεννημένοι 10 με 16 Φεβρουαρίου)

Αποπνέετε δυναμική δημιουργική ενέργεια. Αν έχετε παιδιά, απολαμβάνετε τις επιτυχίες τους στο πεδίο της μάθησης η του αθλητισμού, ενώ άλλοι έχετε ερωτική επικοινωνία επαφές και μετακινήσεις διασκέδασης. Τα οικονομικά σας δεν είναι αρκετά σταθερά και θα πρέπει να μην παρασύρεστε σε υπερβολικά έξοδα. Υπάρχει δυνατότητα να έχετε κέρδη από τα τυχερά παιχνίδια. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όμως γιατί τα ανέλπιστα κέρδη εναλλάσσονται με τις ανέλπιστες ζημιές.

Ιχθύες

(κυρίως οι γεννημένοι 12 με 18 Μαρτίου)

Αντιμετωπίζετε έκτακτα έξοδα και εντάσεις στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να νιώθετε πως σας έχουν φορτώσει τα βάρη και δεν σας δίνουν βοήθεια, ενώ σας επικρίνουν κιόλας. Εσείς κρατάτε μια στάση που χαρακτηρίζεται από υπομονετική ως απαθής. Με αυτό τον τρόπο δίνετε λάθος μηνύματα για το πόσο δυσκολεύεστε. Θα επανέλθουν τα ίδια θέματα και ίσως σας καταλογιστεί πως δεν τα αντιμετωπίσατε στην ώρα τους. Προσοχή σε κλοπές που μπορεί να γίνουν από άτομα που μπαίνουν στο σπίτι σας και δεν ανήκουν στη οικογένεια σας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα