Άρης – Πλούτωνας | Η Ισχύς εν τη ενώσει

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
07/02/2024

Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης, της τάσης να επιβάλλουμε τον εαυτό μας και της σκέψης που προκύπτει από τις ενστικτώδεις αντιδράσεις μας, και σχετίζεται με τις φοβίες μας, τις έμμονες ιδέες μας και την αυτοσυντήρησή μας, θα αντιμετωπίσει την ανάγκη της μετάλλαξης, βουτώντας στον βυθό του μεταλλάκτη Πλούτωνα, τον μεταφορέα των αρχετύπων του συλλογικού ασυνειδήτου.

Η συνάντησή τους, θα γίνει με ακρίβεια στις 14/2/2024 στην μηδενική μοίρα και 46 πρώτα λεπτά του Υδροχόου. Αυτό το συναπάντημα, σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου συνοδικού κύκλου. Η δράση του Άρεως, που θα περάσει από το βαθύ Πλουτώνιο πλέγμα, θα ανοίξουν έναν κύκλο με έντονες και μεταμορφωτικές ενέργειες, αισθητές τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στο ευρύτερο συλλογικό πλαίσιο. Η πρόκληση, θα είναι η επίλυση, την οποία πάντα ο Πλούτωνας ζητά. Έτσι η μεταμορφωτική ενέργεια που όλοι θα εσωτερικεύσουμε θα μας κάνει να αντιδράσουμε, αντιλαμβανόμενοι ότι για όλα υπάρχει μία λύση και ένας σκοπός. Και ατομικά, θα διαρραγεί το προσωπικό κατεστημένο του καθενός από εμάς, προσφέροντάς μας όμως την θετική χροιά της εμπειρίας. Γιατί μέσω της εμπειρίας, αφομοιώνουμε και μεταμορφώνουμε. Τώρα είτε θέλουμε, είτε όχι, θα κατανοήσουμε όλοι, ότι δεν υπάρχει θεωρία. Τώρα θα πάρουμε τα μαθήματά μας, μέσα από την πράξη. Θα μάθουμε να ενεργούμε, προκειμένου να αποκτήσουμε ουσιαστική δύναμη, για να μπορέσουμε να πάμε σε κάτι ανώτερο. Μια δοκιμασία ακόμη, που το αποτέλεσμά της θα εξαρτηθεί από την προσωπική μας διαχείρηση. Εμείς, μπορούμε να αλχημίσουμε, την ενστικτώδη μας ορμή, με την δύναμη που μπορεί να κάνει θαύματα, να μεταλλάξουμε το ΕΓΩ μας, προκειμένου να εξυψώσουμε την Ψυχή και το Πνεύμα μας.

Σκάνδαλα που αφορούν σε οργανισμούς δημόσιους και ιδιωτικούς, και ΜΚΟ, θα γίνουν η αφορμή να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο…

Σε κοινωνικό επίπεδο, θα προκαλέσει και μάχες εξουσίας, που θα οδηγήσουν στην ανατροπή των καθεστώτων των τελευταίων ετών, και την επικράτηση νέων προοδευτικών συστημάτων. Έντονες αντιδράσεις και βιαιοπραγίες, αφού ο ολοκληρωτισμός του Υδροχόου θα οδηγήσει τις εξουσίες να απαντήσουν με βία στις διαμαρτυρίες. Δεν θα αποφευχθεί ο καταναγκαστικός έλεγχος, οι συγκρούσεις, και οι βίαιες αντιδράσεις, και τις περισσότερες φορές θα αφορούν σε ομάδες ή μάζες ατόμων. Ακόμη και οι απώλειες θα είναι μαζικές. Οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, σε ομοσπονδίες αλλά και σε κυβερνητικά δίκτυα και τον στρατό, θα δημιουργήσουν προβλήματα, όμως έτσι θα προχωρήσουμε σε μια πιο ασφαλή εξέλιξη της χρήσης του διαδικτύου. Σκάνδαλα που αφορούν σε οργανισμούς δημόσιους και ιδιωτικούς, και ΜΚΟ, θα γίνουν η αφορμή να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο του νεποτισμού, της πόλωσης και της οικονομικής εκμετάλλευσης. Θα προκαλέσει και κάποια γεωλογικά φαινόμενα καθώς και εκρήξεις, αλλά θα προωθήσει και την χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Θα προωθηθούν επιστημονικές ανακαλύψεις στην ιατρική & την τεχνολογία, και η επιστήμη της Μηχανικής Βιοιατρικής θα κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ! Συγκεκριμένα, για την Ελλάδα τα θέματα που θα εγείρει, έχουν να κάνουν, με την εκπαίδευση, τους εμβολιασμούς, την μετανάστευση, το νομικό καθεστώς, τις εξωτερικές υποθέσεις και την θρησκεία. Θα προκαλέσει διασπάσεις στο κυβερνών κόμμα και αντιπαραθέσεις – αντιδράσεις στο κοινοβούλιο.

Προσοχή από όλους μας σε ατυχήματα, σε πυρετούς, και να αποφεύγουμε τους διαξιφισμούς, καθώς την σύνοδο αυτή, χαρακτηρίζει η έντονη βία.

Ο Πλούτωνας, ζητά την κατάδυση στα μύχια της ψυχής μας, εκεί που καίει ανά τους αιώνες η αρχέγονη γνώση και δύναμη της μετάλλαξης. Ο Άρης, καρχαλέος πολεμιστής, αντιδρά μέχρι τελικής πτώσεως. Ποιο κάστρο απ’ τα δύο θα πέσει όμως; Ξεθάβοντας την δύναμη της μεταμόρφωσης που είναι κρυμμένη στα κύτταρά μας, βλέπουμε όλους τους δρόμους στο πεδίο μας. Ας επιλέξουμε αυτόν που οδηγεί στην ψυχική ανάταση και την έξαρση του πνεύματος!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα