Άρης – Ουρανός: Κόντρα στον άνεμο

ASTROTEAM GUEST
21/01/2021

Καβάλα σε μια μηχανή και κόντρα στον άνεμο γίνεται η επανάσταση.

Άξονας επεμβάσεων.

Εγχειρήσεων.

Απόλυτης Ελευθερίας και Επανάστασης.

Του Αγώνα για ανεξαρτησία και των ξαφνικών γεγονότων…

Κάπως έτσι ξεκινά να αναλύει ο μεγάλος ερευνητής και αστρολόγος R. Eberdin, τον άξονα του πολεμοχαρή μαχητή Άρη με τον ανατρεπτικό Ουρανό.

Ένας Άρης που στο ζώδιο του Ταύρου, κατακόκκινος από θυμό και υπερεντάσεις, περιορίζεται από τις σκληρές νόρμες του Κρόνου που σαν θηριοδαμαστής ακόμα θέλει να τον περιορίσει.

Ο Ουρανός ανέκαθεν ανατρεπτικός… ο δάσκαλος με την μεγάλου κυβισμού μηχανή, που θα σε αναγκάσει να την καβαλήσεις, να πας κόντρα σε σάπιες δομές και κάθε περιορισμό διδάσκοντας πως γίνεται η επανάσταση, επαναστατώντας μαζί σου. Τα έχει βάλει εδώ και καιρό με τον Γέρο Κρόνο που επιμένει σε αυτές, με την κόντρα τους να μην τελειώνει εδώ, μα εδώ να αρχίζει .

Με την ατμόσφαιρα να είναι ηλεκτρισμένη, ο συνδυασμός της αποφασιστικότητας με την ανεξαρτησία , αναδύουν ένα πολύ ιδιαίτερο μαγνητισμό που προκαλεί ,με την πρωτοτυπία και την αντί-συμβατικότητα.

Με τρομερή επινοητικότητα και αιχμηρότητα στη σκέψη αλλά και με τρομερή ισχυρογνωμοσύνη, πείσμα και ξεροκεφαλιά, δημιουργούν το ταλέντο για άμεσες λύσεις κάθε είδους, ακόμα και εάν αυτές συνοδεύονται από ηλεκτροσόκ, φωτιές και εκρήξεις.

Ηφαίστειο γίνονται οι δύο τους, από νεύρα, θυμούς, εντάσεις και την έκρυθμη ανυπομονησία τους, με τον κίνδυνο το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι και το νευρικό τους σύστημα να καταρρέει.

Σκοπός τους δεν είναι η ‘’αταξία’’ μα η δράση τους μέσα από αυτήν, ως προς την ανατροπή και την αλήθεια ώστε να επέλθει η πραγματική τάξη και η ασφάλεια υλική –συναισθηματική, που ζητά το Ζώδιο του Ταύρου και η Κυβερνήτης του Αφροδίτη, για να μπορεί να απολαμβάνει σωστά τα αγαθά της Γης.

Οπλίζονται και οπλίζουν. Το χέρι έτοιμο στην σκανδάλη… και η σημαντικότερη Κυρά Σελήνη, ως μάνα, σύντροφος, τροφός, τους δίνει την ευχή της… Τους φουντώνει το συναίσθημα σε αυτή την επανάσταση ανεβάζοντας το αίμα στο κεφάλι για να εκπυρσοκροτήσει με πιο κρίσιμη μέρα την 20/1/2021.

Ο Δίας από την πλευρά του τους κοιτάει και αυτός από τον ανθρωπιστικό, παγκόσμιο Υδροχόο όπου εν συνεχεία θα δώσει επέκταση στα γεγονότα.

Τα σταθερά Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Λέοντες, όσοι έχετε Ωροσκόπο και προσωπικά σημεία στο χάρτη σας, είστε στην κόψη του ξυραφιού και θα χρειαστείτε αμεσότητα στα γεγονότα. Προσοχή σε ατυχήματα και στην υγεία σας.

Από τη Δέσποινα Κυπριανού

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα