ΑΡΗΣ – ΚΡΟΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ 5/04 – Πολεμικό Κλίμα!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
04/04/2022

Μια δύσκολη ενέργεια που έχει ήδη αρχίσει να δείχνει το σκληρό πρόσωπό της από τέλος Μαρτίου και θα κρατήσει περίπου μέχρι τα μέσα Απριλίου. Δυο σκληροί πλανήτες που συμπορεύονται από το ζώδιο του Υδροχόου και προκαλούν έντονες και δύσκολες καταστάσεις.

Ο Άρης ως Θεός του πολέμου έχει να κάνει με τη δράση, τη βιασύνη, για αυτό και η ενέργειά του εκδηλώνεται πάντα νωρίτερα, δίνοντας μαχητικότητα με πολεμικό και βίαιο χαρακτήρα, αφού χρησιμοποιεί αιχμηρά αντικείμενα ώστε να πληγώσει αψηφώντας τον κίνδυνο.

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που βάζει τα όρια, τα εμπόδια βγάζοντας όμως και μια σκληρότητα, οπότε με τη συμπόρευση αυτών των δύο πλανητών θα έχουμε αρκετά σκληρές και πληγωτικές καταστάσεις σε προσωπικό και κοσμικό επίπεδο. Ο Κρόνος θα προσπαθήσει να βάλει όρια στον Άρη και αυτός με την ορμή του θα προσπαθήσει να τα ξεπεράσει ανοίγοντας πληγές.

Επειδή όμως μιλάμε για συμπόρευση των δύο αυτών πλανητών, από το ζώδιο του Υδροχόου, αυτό βοηθά λίγο, αφού ο Υδροχόος είναι ένα συλλογικό ζώδιο και εδώ ο Άρης ξοδεύει την ενέργειά του για το κοινωνικό σύνολο και ο Κρόνος, ως παλιός κυβερνήτης του Υδροχόου, είναι πιο βοηθητικός. Παράλληλα όμως αυτή οι δύο σκληροί πλανήτες δημιουργούν μια εξίσου δύσκολη όψη με τους Δεσμούς της Σελήνης, οπότε εδώ μιλάμε για μια σκλήρυνση με καρμική χροιά, που θα αναγκαστούμε να κλείσουμε κύκλους.

Τα ζώδια που θα επωμιστούν αυτή τη σκληρή ενέργεια είναι ο σταθερός σταυρός, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου και όσοι έχουν Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) στα παραπάνω ζώδια. Ευνοούνται Δίδυμοι και Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα