ΑΡΗΣ – ΚΡΟΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ!

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
05/04/2022

«ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ» Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι…

Η γειτονιά του δικού μας γαλαξία είναι μια γειτονιά σαν όλες τις άλλες, με μια μεγάλη γαλακτόχρωμη αυλή που μαζεύονται τα κοσμικά απογεύματα οι πλανήτες και κουτσομπολεύουν. Φιλίες και έχθρες δίνουν και παίρνουν όπως σε κάθε παραδοσιακή γειτονιά που σέβεται τον εαυτό της, με κάποιους να είναι πραγματικά ανεπιθύμητοι στα μαναφούκια που στήνονται. Οι ταραχοποιοί αυτοί πλανήτες που οι καλοί αποφεύγουν να έχουν πολλά- πολλά μαζί τους και που μόλις εμφανιστούν η ατμόσφαιρα παγώνει, δεν είναι άλλοι από τον Άρη και τον Κρόνο. Ναι, έχει και το Σύμπαν «κακοποιούς» ή «κακεργέτες», όπως θα βρείτε πολύ συχνά να τους ονομάζουν τα παλιά αστρολογικά βιβλία, αυτούς τους δύο. Ένα φαινομενικά αταίριαστο ζευγάρι, που όταν όμως ενώσει τις δυνάμεις του μπορεί να φέρει τη λαίλαπα της καταστροφής. Παγωμένος υπερήλικας ο Κρόνος με εμπειρία στο να σκορπίζει δεινά, καυτός νεαρός και βίαιος ο Άρης, με την πολεμική μανία να κυλά στις φλέβες του. Φανταστείτε λοιπόν τι θα συμβεί όταν ενώσουν τις δυνάμεις τους. Έχουν δίκιο οι υπόλοιποι να μη τους καλοδέχονται στην παρέα τους!

Και εδώ συμβαίνει κάτι ασυνήθιστο. Ενώ ο ένας σέρνεται και ο άλλος τρέχει, ενώ ο ένας λειτουργεί σαν φρένο και ο άλλος σαν γκάζι, όταν ενωθούν δεν αποδυναμώνουν ο ένας τον άλλο, παρά χτυπούν μαζί, διχάζουν και απομονώνουν. Μια τέτοια περίοδο Κρόνου, Άρη σε σύνοδο, μια όψη σκληρή, ανάλγητη και επικίνδυνη βιώνουμε αυτό το διάστημα με κορύφωσή της τη σημερινή ημέρα. Η Τρίτη είναι ημέρα Άρη και ο Άρης σήμερα, Τρίτη 5 Απριλίου 2022 συναντά τον Κρόνο που τον περίμενε αρκετό καιρό στις 22 μοίρες του Υδροχόου.

Δέσμιός τους ο πολύπαθος Σταθερός Σταυρός που την επιρροή της όψης έχει αρχίσει να την αισθάνεται πολύ πιο πριν, από τη στιγμή που ο Άρης ακούμπησε τις μοίρες της επερχόμενης Έκλειψης της 30ης Απριλίου του 2022. Ιδιαίτερα προσεχτικοί Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, αρχής τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες από 20 – 24 μοίρες των σταθερών ζωδίων. Προσοχή σε θέματα που αφορούν στην υγείας σας καθώς και σε σκελετικούς τραυματισμούς, χτυπήματα, σπασίματα. Αποφύγετε να πάρετε γρήγορες αποφάσεις. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε καυγάδες με ανωτέρους σας. Αποφύγετε επαγγελματικές «παραιτήσεις» και δραστικές προσωπικές αλλαγές.

Η σύνοδος των δύο «ταραχοποιών» στέλνει διφορούμενα μηνύματα σε αυτούς που επηρεάζει. Από τη μία τους δίνει τη μαχητικότητα να παλέψουν και να διεκδικήσουν. Από τη άλλη σαμποτάρει τις προσπάθειες τους αυτές και παγώνει τις ευκαιρίες…

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα