Ανάλυση του Αστρολογικού Χάρτη της Μεγάλης συνόδου ΔΙΑ – ΚΡΟΝΟΥ στις  21/12/2020

ASTROTEAM GUEST
17/12/2020

Το εξαιρετικά εντυπωσιακό και ίσως καθόλου συμπτωματικό είναι ότι ενεργειακά και αστρονομικά η μεγάλη σύνοδος πραγματοποιείται στις 21/12/2020, την ίδια μέρα και περίπου 8 ώρες μετά το Χειμερινό Ηλιοστάσιο για το Βόρειο Ημισφαίριο. Οι δύο αστρολογικοί χάρτες που προκύπτουν δεν έχουνε μεγάλη διαφορά όσον αφορά πλανητικές όψεις και μοίρες. Το κλειδί είναι η Σελήνη και η οικοθεσία του κάθε χάρτη που διαφοροποιούν τις αστρολογικές αποχρώσεις και ερμηνείες. Σημειωτέον ότι στις 21/12 θα έχουμε και την μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου λόγω του χειμερινού ηλιοστασίου.

Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση του αστρολογικού χάρτη να αναφέρουμε από την θεωρία των συνοδικών κύκλων των πλανητών ότι ο νέος κοινωνικο-οικονομικός 20ετής κύκλος που εγκαινιάζεται με την συνάντηση ΔΙΑ- ΚΡΟΝΟΥ στον Υδροχόο θα έχει δεκαετή φάση μεγάλης οικονομικής ανάπτυξης που η κορύφωσή της θα συμβεί μεταξύ 2029 και 2031 όταν θα συναντηθούν αρκετές φορές μεταξύ τους σε αντίθεση 180 μοιρών. Κατόπιν θα αρχίσει ένας καθοδικός υφεσιακός κύκλος που θα κορυφωθεί και θα κλείσει με την σύνοδο Δία και Κρόνου στην 17η μοίρα και 55΄’ του ΖΥΓΟΥ στις 31/10/2040. Την ανθοφορία όμως το «πρώτο μπουμπούκι» της αρχής του αναπτυξιακού τους κύκλου θα το βιώσουμε και θα το γευτούμε από τον ΙΟΥΝΙΟ του 2023 και μετά με το πρώτο εξάγωνο που θα σχηματίσουν μεταξύ τους.

Μεγάλη Σύνοδος για την Αθήνα που για συντομογραφία θα την γράφουμε ως ΜΣ πραγματοποιείται στις 20:20:18. Την στιγμή της συνόδου ο Δίας και ο Κρόνος θα είναι ορατοί, πολύ κοντά ο ένας στον άλλον στον Νοτιοδυτικό ορίζοντα της χώρας μας. Καταρχάς να επαναλάβουμε ότι και μόνο η μοίρα στην οποία γίνεται η ΜΣ που είναι η πρώτη μοίρα του Υδροχόου υποδηλώνει μια πολύ μεγάλη και σημαντική έναρξη με ΥΔΡΟΧΟΙΚΗ χροιά που αφορά την επόμενη εικοσαετία.

Σχεδόν όλοι οι πλανήτες βρίσκονται στο Δυτικό ημισφαίριο του χάρτη πράγμα που δεικνύει ότι τα περισσότερα γεγονότα και οι αλλαγές θα προέρχονται από άλλα κράτη και όχι από δικές μας αυτοδύναμες ενέργειες και πρωτοβουλίες. Οι ενέργειές μας θα είναι παθητικές και αμυντικές ως επί το πλείστον και φαίνεται να είναι ενέργειες αντίδρασης και όχι δράσης.

Ο Δίας βρίσκεται σε μία ουδέτερη για αυτόν θέση στον Υδροχόο, σίγουρα καλύτερη από την θέση πτώσης του στον Αιγόκερω το 2020. Ο Κρόνος είναι σε θέση κυβέρνησης λιγότερο ψυχρή και σκληρή από αυτή του Αιγόκερω καθότι στον Υδροχόο βρίσκεται στην ημερινή του κατοικία άρα γίνεται για εμάς πιο φιλικός και ανθρώπινος. Ο Δίας στον Υδροχόο κυβερνιέται από τον Κρόνο (παλαιός κυβερνήτης) και παραδίδει εξουσία σε αυτόν όμως ο Κρόνος έστω και Υδροχόος δεν παύει να είναι περιοριστικός, ελεγκτικός και στερητικός και να απαιτεί σκληρή δουλειά και ευθύνες. Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι στον χάρτη της ΜΣ οι Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Ποσειδώνας, Πλούτωνας, αλλά και ο Ουρανός (μέσω της κυβερνήτριάς του της Αφροδίτης) παραδίδουν τελικά όλοι έμμεσα ή άμεσα εξουσία στον Κρόνο. Επίσης και ο Ωροσκόπος (κράτος και λαός) καθώς και το Μεσουράνημα (κυβέρνηση και τοπικοί άρχοντες) παραδίδουν τελική εξουσία στον Κρόνο καθιστώντας τον κυρίαρχο πλανήτη υπερδύναμη του χάρτη για την Ελλάδα. Έτσι φαίνεται να συνεχίζονται και να υπερτονίζονται οι Κρόνιες στερητικές ενέργειες για την χώρα μας τα επόμενα χρόνια. Να συνεχίζονται τα χρόνια κληρονομούμενα προβλήματα ηγεσίας και τα οικονομικά θέματα που έτσι κι αλλιώς δεσπόζουν στον χάρτη της 3 Φεβρουαρίου του 1830 (12:00 pm Αθήνα) με την αντίθεση Ηλίου της στον Υδροχόο και ανάδρομου Κρόνου στον Λέοντα. Επειδή δε ο Κρόνος είναι ο παλαιός κυβερνήτης του 7ου οίκου του χάρτη της ΜΣ, αυτοί που φαίνεται να εξακολουθούν να είναι και πάλι δυστυχώς οι κυβερνήτες μας είναι οι τρίτοι συνεργάτες – εταίροι – φανεροί εχθροί. Αλλά και ο Ουρανός ο σύγχρονος κυβερνήτης του 7ου οίκου όντας μέσα στον 10ο οίκο, δείχνει ότι εξουσία πραγματική ασκούν στην χώρα οι εταίροι μας με ένα τρόπο απόλυτο και όχι ευεργετικό καθότι ο Ουρανός είναι σε πτώση στον Ταύρο.

Βλέπουμε στον χάρτη ότι ΔΙΑΣ και ΚΡΟΝΟΣ συναντιούνται στον 6ο οίκο, ένα όχι τυχερό οίκο που σημαίνει ότι οι ενέργειες της ΜΣ θα επηρεάσουν με δυσκολίες τους εργαζόμενους, τον συνδικαλισμό, την πρωτοβάθμια νοσηλεία και το ΕΣΥ, τα σώματα ασφαλείας, καθώς και την υγεία και την καθημερινότητα των πολιτών. Θα υπάρχει βέβαια σχετική ωφέλεια σε όλα τα παραπάνω λόγω του Δία μέσα στον 6ο οίκο, όπως επίσης και εύνοια στην χρηματοδότηση και τα δάνεια από το εξωτερικό και το χρηματοπιστωτικό σύστημα, αλλά και στον τουρισμό, στα ταξίδια, στα πανεπιστήμια λόγω του «καλού» Δία (Κ8, Κ9). Όμως η επεκτατικότητα και η εύνοιά του θα φρενάρονται  από έναν ελεγκτικό και περιοριστικό Κρόνο. Η ΜΣ σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στον 10ο οίκο σημαίνει ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις και έκρυθμες καταστάσεις με επαναστατική διάθεση εναντίον της εκάστοτε κυβέρνησης που θα προέρχονται από τους εργαζόμενους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και τα σώματα ασφαλείας. Παρατηρούμε επίσης ότι η ΜΣ βρίσκεται σε κόντρα τετραγώνων και με το μεσουράνημα και το ναδίρ του χάρτη άρα και με την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση.

Ο ΗΛΙΟΣ (η εξουσία) βρίσκεται στον 5ο οίκο και στην μηδενική μοίρα του Αιγόκερω που θεωρείται κοσμικά κρίσιμη μοίρα άρα η κυβέρνηση της Ελλάδος περνάει και θα περάσει δύσκολες στιγμές και κρίσεις που θα έχουν να κάνουν κυρίως με την δημιουργική δύναμη του λαού, την χαρά και την διασκέδαση, τις κοινωνικές εκδηλώσεις, τον κινηματογράφο, τα θέατρα αλλά και το κυριότερο την χαρά του έρωτα και φυσικά την υπογεννητικότητα .Το τετράγωνο του Ηλίου με τον Χείρωνα στον Κριό στον 9ο οίκο δείχνει πως οι χειρισμοί της κυβέρνησης βάλλουν και την τουριστική μας δύναμη που είναι και οικονομικό στήριγμα και θεραπεία για την χώρα. Η κυβέρνηση στηρίζεται  όμως πολύ στο να διατηρεί την εξουσία λόγω του πολύ κλειστού τριγώνου του Ήλιου με το Μεσουράνημα του χάρτη.

Επίσης το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο στον 10 οίκο δείχνει την συνεργασία της κυβέρνησης με επιχειρήσεις και ευκαιρίες ξαφνικές που μπορεί να τονώσουν την επιχειρηματικότητα για διασκέδαση και καζίνα. Ένα σημαντικό στοιχείο που δείχνει τον μοιραίο και κρίσιμο ρόλο που θα παίξουν τελικά οι κυβερνήσεις της Ελλάδας είναι η παραλληλία από απόκλιση του Ήλιου με τον Πλούτωνα που δείχνει απολυταρχικές τάσεις, εμμονή και ροπή σε χειρισμό του λαού και κρυφές και μυστικές κινήσεις και συνεργασίες.

Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ της ΜΣ βρίσκεται στην 11η μοίρα και 15΄ του ΛΕΟΝΤΑ και δείχνει ότι το κράτος και η εθνική μας ταυτότητα και η τύχη μας κρίνονται από τους χειρισμούς της εκάστοτε κυβέρνησης (ΗΛΙΟΣ) που κυβερνιέται από τον Κρόνο. Ο Ήλιος στο ζώδιο του Αιγόκερω δεν κάνει όψη Πτολεμαϊκή με τον ωροσκόπο άρα και από εδώ συμπεραίνουμε βάσει των κανόνων της Ελληνιστικής αστρολογίας ότι το πηδάλιο του σκάφους δεν το κρατάει η Ελληνική κυβέρνηση.

Η ΣΕΛΗΝΗ που συμβολίζει τον λαό, την ψυχή του έθνους, την τροφή μας αλλά και τον γυναικείο πληθυσμό βρίσκεται στον νυχτερινό αυτό χάρτη σε πολύ καλή κατάσταση (in Hayz) βάσει της Ελληνιστικής που σημαίνει ότι όλα αυτά που συμβολίζει η Σελήνη θα διατηρήσουν την δύναμή τους τα επόμενα χρόνια. Επίσης σημαντική και ελπιδοφόρα ένδειξη είναι και η μοίρα που βρίσκεται η Σελήνη η 27η και 52΄ των ΙΧΘΥΩΝ, η μοίρα έξαρσης της Αφροδίτης. Μπορεί να ερμηνευτεί αυτό ότι η οικονομική κατάσταση του λαού θα κρατηθεί καθώς και το ηθικό του και το βιοτικό του επίπεδο τα επόμενα χρόνια. Επίσης επειδή η Αφροδίτη κυβερνά το Μεσουράνημα του χάρτη θα μπορούσε σημαίνει ότι ο λαός δεν θα χάσει τον έλεγχο της εξουσίας. Είναι σαν να έχει την Θεϊκή βοήθεια και αγάπη ο λαός μας και να μην χάνει την πίστη του (η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με την ακμή του 9ου οίκου). Βέβαια το ότι η Σελήνη βρίσκεται μέσα στον 8Ο οίκο του χάρτη δεν είναι ευνοϊκό, γιατί σημαίνει κρίσεις και δυσκολίες αλλά και απογοητεύσεις και οικονομικές εξαπατήσεις από τους δανειοδότες μας που ελέγχουν τον 8ο οίκο και συμβολίζονται από τον ισχυρό Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Φαίνονται ελεήμονες και γενναιόδωροι αλλά ο Ποσειδώνας έχει και διαλυτική χροιά. Επειδή η Σελήνη βρίσκεται σε παραλληλία από απόκλιση με τον Ποσειδώνα ακόμα περισσότερο τονίζεται και η εξαπάτηση του λαού όσον αφορά τα δάνεια της χώρας μας και τις υποχρεώσεις προς τους δανειστές που θα φορτωθούν στις πλάτες του. Όμως ένα στοιχείο που θα μπορούσε να δείξει ότι η κατάσταση του λαού δεν θα αλλάξει τελικά προς το χειρότερο είναι ότι η Σελήνη αποχωρεί από σύνοδο με τον Ποσειδώνα και είναι στον χάρτη κενή πορείας.

Ο ΕΡΜΗΣ που συμβολίζει τη νεολαία, την 2η βαθμίδα της εκπαίδευσης (σχολεία, γυμνάσια, λύκεια) αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις επικοινωνίες και το εμπόριο βρίσκεται στην 2η μοίρα του Αιγόκερω καμένος αστρολογικά από τον Ήλιο που δείχνει πολύ χαρακτηριστικά ότι τώρα και στο μέλλον δυστυχώς όλοι αυτοί οι τομείς θα υποφέρουν από την εξουσία. Κυβερνιέται ο Ερμής από τον Κρόνο στον Υδροχόο δηλαδή από τους συνεταίρους ή φανερούς εχθρούς μας. Επιπλέον ο Ερμής βρίσκεται εκτός ορίων (OOB) από απόκλιση στον χάρτη που σημαίνει ότι ο πλανήτης έχει ακραία και απρόβλεπτη συμπεριφορά άρα και όλα όσα συμβολίζει θα κινηθούν ανάλογα εκτός ορίων και θα έχουν μεγάλες διακυμάνσεις. Επίσης η κατάσταση του Ερμή αστρολογικά σε «καύση» που συνεχίζεται από 6/12/2020 (ήταν και στην Ολική Ηλιακή έκλειψη στις 14/12/20 σε κατάσταση καύσης ), δείχνει ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν χάσει και θα χάσουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον την δύναμη και την αξιοπιστία τους. Το τρίγωνο του Ερμή με το μεσουράνημα του χάρτη δείχνει όμως ότι νεολαία, εκπαίδευση, εμπόριο και ΜΜΕ διατηρούν κάποια δύναμη και θα βρίσκονται σε διάλογο με την εξουσία αλλά και την αντιπολίτευση (εξάγωνο με IC). Όμως ο Ερμής είναι και ο κυβερνήτης του 2ου και 3ου οίκου του χάρτη και η κατάσταση καύσης του δείχνει τα προβληματικά και «καμένα» ταμεία του λαού και του κράτους και των κοινωνικών ομάδων εφόσον είναι και κυβερνήτης του 11ου οίκου (ο 2ος του 10ου οίκου).

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ βρίσκεται σε μια ανέμελη όχι ιδιαίτερα όμως δυνατή κατάσταση στον Τοξότη και στον πέμπτο οίκο που σημαίνει ότι χρήματα θα εξακολουθούν να έρχονται στην Ελλάδα από την διασκέδαση και την εκπαίδευση και το εξωτερικό και τον τουρισμό και η δημιουργία και η καλή ζωή δεν θα λείψει από τον λαό μας σε μικρότερο βαθμό όμως και με σκαμπανεβάσματα γιατί κάνει η Αφροδίτη χιαστί όψη με τον ΟΥΡΑΝΟ που σημαίνει θα υπάρχουν διλήμματα και εναλλαγές και ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά. Είναι και σε παραλληλία η Αφροδίτη με τον Δία και τον Κρόνο της Μεγάλης Συνόδου πράγμα που δείχνει την άμεση εμπλοκή των οικονομικών της χώρας μας και της ευμάρειας της με το ζώδιο του Υδροχόου όπου η οικονομική ανάπτυξη θα έχει να κάνει με το Διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό εμπόριο, την επιστήμη των Η/Υ, το ηλεκτρονικό χρήμα, την ψηφιακή τεχνολογία και τα ανθρωπιστικά και εναλλακτικά επαγγέλματα.

Ο ΑΡΗΣ συμβολίζει τις ένοπλες δυνάμεις μας, την ενέργεια και την επιβίωσή μας και είναι παντοδύναμος στον Κριό σε ορθή πορεία και ο μοναδικός δυνατός και ανεξάρτητος πλανήτης από Δία και Κρόνο στον χάρτη. Βρίσκεται μέσα στον 9ο οίκο με τον Κριό εμπεριεχόμενο σαν ζώδιο που σημαίνει ότι θα δοθούν μεν αγώνες έστω και την τελευταία στιγμή στην χώρα μας για την δικαιοσύνη, τα πανεπιστήμια, τον τουρισμό, την θρησκεία μας, τα ήθη και τα έθιμά μας αλλά τα αποτελέσματα αυτού του αγώνα και της δράσης δεν θα μπορούν να εκδηλωθούν φανερά, άμεσα και αποτελεσματικά. Είναι σαν αυτή η δράση να είναι εγκλωβισμένη μεταξύ κυβέρνησης και των δανειστών μας και των οικονομικών υποχρεώσεών μας προς τρίτους (ο κυβερνήτης του 9ου μέσα στον 8ο). Το συγκλίνον σκληρό τετράγωνο ιδιομοιρίας του με τον Πλούτωνα δείχνει μάχη, ένταση και πόλεμο μεταξύ ανεξάρτητων δυνάμεων δικαίου και πιθανών συμμάχων μας από το εξωτερικό Ελλήνων και ξένων, αλλά και της εκκλησίας με υπόγειες εξουσίες που θέλουν να μεταλλάξουν τις παλιές και γνώριμες δομές και συνήθειες χώρα μας. Είναι μία δύσκολη όψη βίας το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα. Η δύσκολη επίσης γωνία των 135 μοιρών Αφροδίτης και Άρη δείχνει την ένταση μεταξύ της κυβέρνησης και της νομικής εξουσίας. Ίσως κυβερνητικά στελέχη βρεθούν αντιμέτωπα με τον νόμο και την εκκλησία. Άλλο πιθανό σενάριο είναι η κυβέρνηση να προσπαθήσει να καταλύσει Συνταγματικούς νόμους και να περιορίσει την θρησκευτική λατρεία χωρίς επιτυχία όμως γιατί ο Άρης είναι παντοδύναμος σε σχέση με την αδύναμη Αφροδίτη. Απευθείας από την φύση των πλανητών η όψη 135 μοιρών δείχνει διχασμό, εντάσεις, διάσταση απόψεων και έλλειψη συνεργασίας και κατανόησης μεταξύ ανδρών και γυναικών και την ενέργεια να ρέει εμποδισμένα μεταξύ τους. Ίσως αυτό να σημαίνει και μείωση των γεννήσεων γιατί όλη αυτή η πολεμική ατμόσφαιρα Άρη – Πλούτωνα και Άρη – Αφροδίτης φέρνει εμπόδια και δεν αφήνει την χαρά και τις ανθρώπινες σχέσεις  αλλά και τα οικονομικά μας να ανθίσουν. Επίσης το ότι ο Άρης στον χάρτη της ΜΣ βρίσκεται στην 23η μοίρα του Κριού πολύ κοντά στην μοίρα της συνόδου Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω του Ιανουαρίου του 20 και στην μοίρα της συνόδου του Δία με Πλούτωνα τον Νοέμβριο του 20 δείχνει ότι τα αποτελέσματα της πανδημίας θα είναι ενεργά και θα έχουν μεγάλη απήχηση στο μέλλον.

Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στον Αιγόκερω σε παραλληλία που συνεχίζεται με τους Δία και Κρόνο βρίσκεται και αυτός στον 6ο οίκο και δείχνει τον χειρισμό, το παρασκήνιο και τις κρίσεις που θα συμβούν σε εργασιακά θέματα, στον νοσηλευτικό τομέα και στα σώματα ασφαλείας της χώρας. Επίσης και πιθανές υγειονομικές νέες κρίσεις και επεμβάσεις σε θέματα υγείας. Δείχνει όμως πέρα από τις προκλήσεις και την μετάλλαξη που θα γίνει σε αυτούς τους τομείς τα επόμενα χρόνια με κρυφούς ρυθμιστές τους εταίρους μας.

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ σε κυβέρνηση στον Ιχθύ βρίσκεται στον 8ο οίκο που δείχνει και την βοήθεια που θα έχουμε σε δάνεια και χρηματοδοτήσεις αλλά και την εξάρτησή μας από αυτά. Αλλά επειδή ο πλανήτης βρίσκεται σε τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης δείχνει και εξαπάτηση και ψέματα εις βάρος των κοινωνικών ομάδων και του λαού και οι χρηματοδοτήσεις να αφορούν στήριξη των τραπεζών και του δημοσίου  με λίγα οφέλη για τον περισσότερο κόσμο και μακροπρόθεσμα αυτά τα δάνεια θα κληθεί να τα πληρώσει ο ίδιος λαός. Ναι μεν βοήθεια αλλά βοήθεια που κρύβει δέσμευση και εξάρτηση.

Ο πλανήτης ΟΥΡΑΝΟΣ στον Ταύρο που από τον Μάιο του 2018 ανατρέπει τα πάντα σε σχέση με το χρήμα και με τις ασφάλειες μας βρίσκεται εδώ στον 10ο οίκο που σημαίνει ότι τις ξαφνικές αλλαγές, ανατροπές και οι αναταράξεις θα τις υποστεί ο κυβερνητικός χώρος. Ως κυβερνήτης του 7ου όμως ο Ουρανός σημαίνει ότι πολλές από τις ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις θα τις υποστούμε από τους «συνεργάτες – εταίρους» ή τους φανερούς εχθρούς μας και ότι η εθνική μας εικόνα καθορίζεται από εκείνους. Οι Δίας και Κρόνος μαζί από τον 6ο οίκο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο θα προκαλέσουν αντιδράσεις και έκρυθμες καταστάσεις με επαναστατική διάθεση εναντίον της εκάστοτε κυβέρνησης που θα προέρχονται από τους εργαζόμενους ή πιθανόν και να χρησιμοποιηθούν τα σώματα ασφαλείας και ο στρατός για την καταστολή αντιδράσεων και εξεγέρσεων. Επίσης ότι θέματα υγείας και πιθανώς και οι εμβολιασμοί θα είναι θέματα που θα φέρουν σύγκρουση μεταξύ πολιτών και κυβερνώντων.

Ο πλανητοειδής ΧΕΙΡΩΝΑΣ που συμβολίζει το τραύμα και την θεραπεία, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού στον 9Ο οίκο. Δείχνει το έλλειμμα θάρρους, πρωτοβουλίας και πολεμικής ετοιμότητας όλα όσα συμβολίζει ο Κριός που ταλανίζει την χώρα μας όσον αφορά τις σχέσεις μας με το εξωτερικό, αλλά και τα πλήγματα που θα προέρθουν επιβαλλόμενα από ξένα κράτη στην νομοθεσία, στην θρησκεία, στην ανώτατη παιδεία και στον τουρισμό μας. Πιθανόν να δείχνει και ότι το τεράστιο μεταναστευτικό κύμα από το εξωτερικό είναι μια έμμεση επίθεση – πληγή που δεν μπορεί να αντέξει η Ελλάδα και θα συνεχιστεί. Όμως η θεραπεία θα προέλθει από την ανώτατη παιδεία μας, την δικαιοσύνη, τον τουρισμό, τα ιδανικά μας, την φιλοσοφία και την πίστη μας που θα κοντραριστούνε με την κυβέρνηση-Ήλιο λόγω του τετραγώνου Ηλίου με Χείρωνα.

Από την Άννα Μπήρου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα