ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ από τις 29/04/2022- 8/10/2022 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

ASTROTEAM GUEST
19/04/2022

Ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω από τον Ιανουάριο του 2008 και θα παραμείνει μέχρι το Νοέμβριο του 2024. Ο πλανήτης των ριζικών αλλαγών από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι σε διαρκή μεταμορφωτική διάθεση, για να αλλάξει με απόλυτο τρόπο τη ζωή μας, στα θέματα της δουλειάς, της εξουσίας και της καθημερινότητάς μας. Γενικότερα ήρθε για να αλλάξει όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας.

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της δύναμης, του φανατισμού και των μοιραίων γεγονότων της ζωής μας. Πολλές φορές ο τρόπος που αλλάζει τις καταστάσεις της ζωής μας είναι επίπονος. Όλοι έχουμε διαπιστώσει πως από τότε που πέρασε στον Αιγόκερω σε ένα ζώδιο που αντιπροσωπεύει την εξουσία, βλέπουμε την αύξηση των αυταρχικών κυβερνήσεων παγκοσμίως. Οι αλλαγές που έχουμε ζήσει τα χρόνια της διέλευσης του από τον Αιγόκερω είναι ριζικές και οι εξουσίες εκφράζονται με απόλυτη στρατηγική και με κινήσεις που έχουν μυστικό χαρακτήρα. Το θετικό αποτέλεσμα έρχεται μόνο όταν φτάσει στο θάνατο κάποιες καταστάσεις (μεταφορικά ή κυριολεκτικά) και όταν οι κοινωνίες ¨πιάσουν πάτο¨, για να μπορέσει μετά να τις μεταμορφώσει. Βασικός σκοπός του είναι η εξαθλίωση και μετά να έρθει η αναγέννηση.

Η ανάδρομη κίνηση του κάθε πλανήτη γίνεται γιατί υπάρχει η ανάγκη να ξαναδούμε τις υποθέσεις μας και να τις εκτιμήσουμε κάνοντας μια έρευνα σε βάθος για να μπορέσουμε να ωφεληθούμε καλύτερα.

Τα παρορμητικά ζώδια δηλαδή οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, έχουν ζήσει πολλές δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια και όσοι έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων είναι αυτοί που επηρεάζονται μέχρι και το 2024 που θα φύγει οριστικά από το ζώδιο του Αιγόκερω. Φυσικά έχει επηρεάσει όλους μας γιατί κάπου έχουμε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια ή έχουμε τον Ωροσκόπο και σε κάποιον τομέα της ζωής μας που κάνει τη διέλευση του (σε κάποιον οίκο). Η μεγάλη και επικίνδυνη συνάντηση ήταν με τον Κρόνο στις 12/01/2020 και έφερε την αρρώστια και το φόβο του θανάτου. Οι αλλαγές στη ζωή μας από τότε είναι ριζικές. Παλιές συνήθειες κόπηκαν και ήρθαν νέοι κανόνες και συμπεριφορές, με έναν τρόπο που δεν μας άφηναν δικαίωμα επιλογής. Στις 29/04/2022 θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία μέχρι στις 08/10 και από την 28η μοίρα που έχει στάση για την αναδρομή του θα φτάσει στην 26η μοίρα.Ο πλανήτης προετοιμάζεται για την αναδρομή του (είναι στη σκιά του) από τον Ιανουάριο του 2022 και στην αναδρομή του θα επηρεάσει ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί (Αιγόκεροι 15-18/1, Κριοί 14-17/4, Καρκίνοι 16-19/7 και Ζυγοί 17-20/10 και θα επηρεάσει επίσης όσους έχετε προσωπικούς πλανήτες ή τον Ωροσκόπο σας σε αυτά τα ζώδια και ιδιαίτερα τις συγκεκριμένες μοίρες. Η ανάδρομη κίνηση του κάθε πλανήτη γίνεται γιατί υπάρχει η ανάγκη να ξαναδούμε τις υποθέσεις μας και να τις εκτιμήσουμε κάνοντας μια έρευνα σε βάθος για να μπορέσουμε να ωφεληθούμε καλύτερα.

Μπορείτε να μελετήσετε σωστά τα μαθήματα της ζωής και να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργείτε!

Το σίγουρο είναι πως κανένας πλανήτης δεν λειτουργεί το ίδιο όταν είναι ανάδρομος ή ευθύς. Στην ανάδρομη κίνηση οι διεργασίες γίνονται πιο εσωτερικές και σε γενικό επίπεδο συμβολίζει καθυστερήσεις, αναποδιές, αναβολές στα θέματα που κυβερνά. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω στην αναδρομή του λειτουργεί πολύ έντονα, θα υπάρχουν κρυφές διεργασίες πολιτικές και μεγάλες εταιρίες αποκτούν πολιτικό και κοινωνικό έλεγχο. Απόλυτα επιβλητικές συμπεριφορές, πολλές φορές θα δούμε αλαζονικές συμπεριφορές και βία χωρίς όρια. Όσοι είστε στην κατηγορία που σας επηρεάζει θα πρέπει να προσέξετε την ψυχολογία σας και να ξανασκεφτείτε τη ζωή σας αφαιρώντας σχέσεις ή καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Επίσης μπορείτε να μελετήσετε σωστά τα μαθήματα της ζωής και να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργείτε, για να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη στο μέλλον. Να βρείτε όλοι εσείς την εσωτερική σας δύναμη και να αντιδράσετε σε κάθε μορφή εξουσίας που σας καταπιέζει. Η αλήθεια είναι στα βάθη της ψυχής μας εκεί θα ψάξουμε για να βρούμε το θησαυρό μας, τη δύναμή μας. Να ανακαλύψουμε την αιτία των κακών καταστάσεων και να δούμε που έχουμε την ευθύνη.

Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα!

Κρίος

Στον τομέα της καριέρα περνάει ο Πλούτωνας για σας τους Κριούς και θα μεταμορφώσει την κοινωνική σας θέση. Όσοι είστε στο 3ο δεκαήμερο εκεί θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί για να δείτε πως θα εξελιχθείτε επαγγελματικά κάνοντας τις σωστές κινήσεις. Η αναδρομή θα σας βοηθήσει να ξανασκεφτείτε τον τρόπο που πρέπει να δράσετε. Επίσης με προσοχή να επιλέξετε άτομα που σας ταιριάζουν για να πραγματοποιήσετε τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια. Μεταμορφώνεται η επαγγελματική σας θέση και αλλάζει η κοινωνική σας εικόνα!

Ταύρος

Θετική η διέλευση για όλους τους Ταύρους με τη δύναμη του πλανήτη μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Με την αναδρομή του Πλούτωνα εξετάζετε για άλλη μια φορά αν μπορείτε να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε εγγραφές σε ανώτερες σχολές ή να παρακολουθήσετε σεμινάρια για να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις για τις επαγγελματικές επιδιώξεις ή για την προσωπική σας πνευματική ανάπτυξη. Οι σπουδαστές του ζωδίου ξανασκέφτεστε πολύ σοβαρά αν έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις για το αντικείμενο των σπουδών σας. Οι επαφές με το εξωτερικό θα αποκτήσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Κληρονομικές υποθέσεις και κοινά οικονομικά με άλλους θα σας απασχολήσουν. Πρέπει να ξαναδείτε τις πιθανές οφειλές σας προς τρίτους, όπως τράπεζες, εφορίες κλπ. επίσης οικονομικά από συνταξιοδοτήσεις. Βρείτε τις καλύτερες λύσεις για να ωφεληθείτε οικονομικά. Του 3ου δεκαημέρου πιθανόν να έχετε κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια που πιθανόν να σας κουράσουν, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κοινά περιουσιακά στοιχεία.

Καρκίνος

Η ανάδρομη διέλευση του Πλούτωνα θα είναι σε βασικό γωνιακό οίκο και θα πρέπει να ξαναδείτε τις στενές σχέσεις γάμου και συνεργατών. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο πιθανόν να αντιμετωπίσετε καταστάσεις από το παρελθόν, που τις αφήσατε σε εκκρεμότητα και τώρα επανέρχονται για να βρείτε λύσεις. Προσοχή στη χειραγώγηση που πιθανόν να προκύψει από τους απέναντι και από σας, γιατί αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις. Ότι βάλατε ¨κάτω από το χαλί¨ στο παρελθόν, τώρα έρχεται ξανά στην επιφάνεια και απαιτεί λύσεις.

Λέων

Η προσοχή σας θα πρέπει να είναι στραμμένη στα θέματα υγείας, εργασίας και καθημερινότητας. Πολλές υποχρεώσεις σας αγχώνουν και χρειάζεστε μια καλύτερη διαχείριση στο χρόνο σας. Πολλοί από τους Λέοντες τα χρόνια της διέλευσης του Πλούτωνα αντιμετώπισαν θέματα υγείας και έκοψαν κακές συνήθειες. Όσοι έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο θα ξαναδείτε υποθέσεις από το παρελθόν που αφορούν αυτούς τους τομείς, για μια επανεξέταση. Κλείστε εκκρεμότητες για να φύγει το άγχος, γιατί σας φθείρει την υγεία.

Παρθένος

Τα τελευταία χρόνια έχετε δώσει ιδιαίτερη σημασία στην ερωτική σας ζωή και έχετε γίνει ιδιαίτερα δημιουργικοί. Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον ερωτικό οίκο πιθανόν να έρθετε σε επαφή με άτομο από το παρελθόν που είχατε ερωτική σχέση και πιθανόν να ξαναδείτε τη σχέση με ένα διαφορετικό ενδιαφέρον. Όσοι είστε γονείς θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με τα παιδιά σας. Επίσης όσοι θέλετε να αποκτήσετε απόγονο, είναι πολύ θετική διέλευση για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σας.

Ζυγός

Στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας θα είναι ο Πλούτωνας και στην αναδρομή του θα φέρει στην επιφάνεια οικογενειακές διαφορές και εντάσεις. Η ακίνητη περιουσία θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και θέματα κληρονομικά θα σας απασχολήσουν για να βρεθούν λύσεις και να βοηθήσουν την οικονομική σας άνοδο. Παλιές οικογενειακές υποθέσεις και λάθη που έγιναν στον παρελθόν επανέρχονται και σας μελαγχολούν. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου θα εκφράσετε παράπονα στους γονείς σας, από πιθανά τραύματα του παρελθόντος.

Σκορπιός

Η αναδρομή του Πλούτωνα θα σας φέρει σε επαφή με τα αδέλφια σας και πιθανόν οι αντιπαραθέσεις να αυξηθούν μεταξύ σας. Ο λόγος σας θα είναι απόλυτος και θα μιλάτε μόνο με επιχειρήματα, για να πείθετε κάθε συνομιλητή σας. Δεν θα είναι πάντα εύκολη η επικοινωνία, γιατί θα αναφερθείτε σε γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν, για να πιέσετε και να αποδείξετε στους συνομιλητές σας, πως εσείς έχετε δίκιο. Προσοχή γιατί όλοι έχουν έναν άσσο κάτω από το μανίκι και πιθανόν να σας αντιμετωπίσουν κατά μέτωπο. Εσείς που έχετε γενέθλια στο 3ο δεκαήμερο θα έρχονται παλιές υποθέσεις στη σκέψη σας και θα σας διαμορφώνουν την ψυχολογία.

Τοξότης

Στον οικονομικό τομέα θα είναι ανάδρομος ο Πλούτωνας και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας. Η αποταμίευση θα σας βοηθήσει για να αντιμετωπίσετε τα πιθανά ξαφνικά έξοδα. Καλύψτε τυχόν οφειλές και μην παρασύρεστε και ξοδεύετε σε πράγματα που δεν είναι απαραίτητα. Μια λίστα με έξοδα και έσοδα θα ήταν πολύ βοηθητική για να μην ξεφύγετε. Η ανάγκη σας για αύξηση των εισοδημάτων σας θα είναι κυρίαρχη και θα στραφείτε προς αυτή την κατεύθυνση.

Αιγόκερως

Στο δικό σας ζώδιο είναι όλα αυτά τα χρόνια ο Πλούτωνας και με αργό τρόπο σας έχει αλλάξει τη ζωή σας. Το διάστημα που είναι σε αναδρομή θα είστε εσωστρεφείς και ιδιαίτερα εσείς που είστε στο 3ο δεκαήμερο θα κάνετε μια σωστή αξιολόγηση των αναγκών σας. Σε κάποιες καταστάσεις έχετε συμβιβαστεί και τώρα σκέφτεστε πως θέλετε να απελευθερωθείτε, από οτιδήποτε σας καταπιέζει. Είναι ένα διάστημα περισυλλογής, για να δράσετε όταν έρθει σε ορθή φορά.

Υδροχόος

Η διαίσθηση σας θα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη όλο το διάστημα που θα είναι ο Πλούτωνας ανάδρομος. Προσοχή στην υγεία σας και ιδιαίτερα την ψυχική σας υγεία. Το σημαντικό είναι να μην σας παρασύρει το άγχος και η απαισιοδοξία. Αν υπήρχαν στο παρελθόν ανταγωνιστές ή κρυφοί εχθροί πολύ πιθανό να ξαναέρθουν για να δοκιμάσουν την υπομονή σας. Ιδιαίτερη προσοχή όσοι έχετε γεννηθεί στις μοίρες που θα είναι ο Πλούτωνας ανάδρομος, δηλαδή από την 26η-28η.

Ιχθύες

Η προσοχή σας πρέπει να είναι στραμμένη στους φίλους σας, γιατί εκεί θα αντιμετωπίσετε εχθρικές συμπεριφορές. Κάποιοι από τους φίλους σας έχουν κρυμμένα αρνητικά συναισθήματα (απωθημένα) και πιθανόν να έρθετε σε σύγκρουση. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο γι’ αυτό προσοχή στον τρόπο που αντιμετωπίζετε την αντίθετη άποψη των φίλων σας, για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις.

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα