Ανάδρομος Ερμής | 1 έως 25 Απριλίου 2024

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
29/03/2024

Πρωταπριλιά και ποδαρικό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να δείχνει σε όλους τι πρέπει να προσέξουμε μέχρι τις 25 του μήνα και τι πληροφορίες πρέπει να συλλέξουμε. Σε ποιες παρορμήσεις μας χρειάζεται να βάλουμε φρένο και τι πρέπει να ξανασκεφτούμε!

Για εσάς Κριοί, μετριάστε τον ενθουσιασμό και την παρόρμηση και σκεφτείτε πολύ σχέδια για το μέλλον, μην κάνετε τώρα αυτό που σα έχει κολλήσει, σκεφτείτε το ξανά, θέματα με υπογραφές, συμβόλαια, θέματα με τα αδέρφια και με στενό περίγυρο, φίλους και γείτονες, το μεταφορικό σας μέσο, το εργασιακό περιβάλλον και φυσικά θέματα υγείας!

Για εσάς Ταύροι, τονίζεται η ανασφάλεια την οποία αισθάνεσθε και σας δυσκολεύει σε θέματα ασφάλειας γενικά και θέματα οικονομικής ασφάλειας ειδικότερα, σε αποφάσεις τις οποίες καλείστε να κάνετε -αφήστε το για αργότερα. Επίσης, θέματα με τον ερωτικό σύντροφο, με τα παιδιά και το προσωπικό σας έργο και… σφραγίδα!

Για εσάς Δίδυμοι, θέματα επί παντός επιστητού και… τα πάντα όλα, εμφάνιση, σχέσεις, συνεργασίες, σπίτι, οικογένεια, γονείς, δουλειά, οικείο περιβάλλον και, φυσικά, η ψυχολογία σας. Άνθρωποι από το παρελθόν εμφανίζονται ξαφνικά ή τους αναζητάτε. Προσπαθήστε να συγκεντρώσετε τη σκέψη σας.

Για εσάς Καρκίνοι, και μέσα στις εκλείψεις, μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σχέδια και κοινωνικής προβολής, παρελθούσες κινήσεις επίσης, οι οποίες δεν φαίνεται να έχουν κλείσει, γενικότερα κλεισίματα, άγχη, φόβους, ανησυχίες, αλλά και θέματα με αδέρφια, με το μεταφορικό μέσο, με συμβόλαια και έγγραφα.

Για εσάς Λέοντες, σας απασχολεί πολύ η επέκτασή σας και η επαφή σας με το εξωτερικό ή νέους στόχους, θέματα γνώσης, σοφία εμπειριών, φιλοσοφίας. Πιο πρακτικά, θέματα με φίλους, με τα έσοδα της δουλειάς, με την κοινωνική σας έκφραση, με τα σόσιαλ αλλά και επιστροφή προσώπων από το παρελθόν…

Για εσάς Παρθένοι, επί παντός επιστητού, εξωτερική εμφάνιση, αποφάσεις τις οποίες πρέπει να σκεφτείτε τώρα πάνω σε σχέσεις, συνεργασίες, κοινωνικού προφίλ και δημοσίων σχέσεων, δουλειά. Ωστόσο, όλο αυτό γίνεται μέσα από ένα πλαίσιο μεταμόρφωσης, κάνετε ό,τι κάνετε με τα παλιά για να προχωρήσετε μπροστά.

Για εσάς Ζυγοί, καταρχάς τονίζεται μια δυσκολία στο να έρθετε σε συνεννόηση με τους άλλους, σχέσεις, γάμος και συνεργασίες στην πρώτη γραμμή, θέματα ταξιδιών, συλλογής εμπειριών, επαφών με το εξωτερικό, ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, αλλά και κλείσιμο καταστάσεων που σας φοβίζουν ή σας αγχώνουν.

Για εσάς Σκορπιοί, ό,τι περάσατε και ό,τι προσδοκάτε να έρθει, κάνετε μια σύνθεση μέσα σας με σκοπό την ευθυγράμμιση. Θυμηθείτε ότι η υπερ-ανάλυση δημιουργεί παράλυση. Πιο πρακτικά, τα οικονομικά σε όλα τα επίπεδα, εξετάσεις υγείας -προσοχή σε αποτελέσματα εξετάσεων, ίσως δεν είναι αξιόπιστα-, φροντίδα εαυτού γενικότερα.

Για εσάς Τοξότες, σχέσεις και συνεργασίες, οι επιλογές και αποφάσεις τις οποίες πρέπει κάποια στιγμή να πάρετε, θέματα της δουλειάς, δημοσίων σχέσεων και κοινωνικού προφίλ. Προσοχή στον υπέρμετρο ενθουσιασμό, σε θέματα ρίσκου και έκθεσης σε κινδύνους. Μετριάστε και εσείς την παρόρμησή και την … αισιοδοξία σας.

Για εσάς Αιγόκεροι, το παρελθόν και οι αναμνήσεις σας χτυπούν την πόρτα, απολογισμός και λύση καταστάσεων, επιστροφές από την πατρική οικογένεια. Και τα μικρά θέματα της καθημερινότητας σας απασχολούν, εξετάσεις, κατοικίδια, συνήθειες, άσκηση, διατροφή, όπως και τα μεγαλύτερα, ταξίδια και σπουδές, γνώση, φιλοσοφία, το νόημα της ζωής, γενικότερα.

Για εσάς Υδροχόοι, παιδιά και έρωτας, διασκέδαση και το βλέμμα στην ξεκούραση και τις διακοπές, αλλά και εσωτερικές διεργασίες για όσα προηγήθησαν, αλλά και όσα έρχονται! Προσοχή σε λόγια και κουβέντες που μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις και προβλήματα. Καθυστερήσεις και αργοπορίες, αλλά και απώλειες αντικειμένων στην καθημερινότητα.

Για εσάς Ιχθύες, η ψυχολογία, το παρελθόν, η βάση σας, φόβοι και ανησυχίες, αυτο-εκτίμηση, οικονομικά και σχέσεις και συνεργασίες, που πέρασαν και που έρχονται! Όλα αυτά που σας αναστατώνουν μπορεί να τονίσουν το πείσμα σας και να αποδείξουν την ικανότητά σας για αξιολόγηση σας όχι και τόσο σωστή!

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα