Άμα μιλήσω βρες τρύπα να κρυφτείς – Ερμής στον Κριό

ASTROTEAM GUEST
23/03/2022

Τα 4 στοιχεία της φύσης πάνω στα οποία δημιουργήθηκε ο κόσμος, οι πλανήτες και εσύ διαμορφώνουν καθημερινά την ενέργεια και αυτό φέρνει συνέπειες κοσμικά και κατ’ επέκταση και σε εσένα. Με έναν Ερμή να μπουκάρει -στην κυριολεξία- στον Κριό στις 27 Μαρτίου 2022 αλλάζει επίσημα το κοσμικό ενεργειακό φορτίο και γεννάει εξελίξεις με το στοιχείο της φωτιάς να φέρνει ένταση, ενέργεια, παλμό και εξωστρέφεια στην παθητικότητα, στην καθίζηση, στην απόσυρση, στο υπερ – συναίσθημα και στις υπεραναπληρώσεις του μήνα Μαρτίου.

Ο Ερμής σχετίζεται με την επικοινωνία, την σκέψη, την ομιλία, τις συναλλαγές, τις διαπραγματεύσεις, το εμπόριο, την εκπαίδευση, τα παιδιά, τα αδέρφια και τα κατοικίδια. Ο Ερμής στον Κριό φορτίζεται με παρορμητισμό, ένταση, πάθος, νευρικότητα, εγωκεντρισμό και υποκειμενικότητα. Μέσα σε ένα ευρύτερο πολεμικό κλίμα και με τις εκλείψεις του 2022 να αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, στον παρορμητισμό των ημερών που θα ακολουθήσει παρατήρησε ότι θα θέλεις να ρουφήξεις ένα μικρόφωνο και να ανοίξεις το στόμα σου για να μιλήσεις για όλα αυτά που έχεις μέσα σου.

Διαβάζεις και Ζώδιο και Ωροσκόπο

Κριός

Κριάρι μου σαν πρωταγωνιστής στον “Λαβύρινθο του Πάνα” βγαίνεις ιδρωμένος και γεμάτος συναισθήματα από έναν εγκαταλελειμμένο κόσμο (Μάρτιος 2022) με μυστηριώδη πλάσματα (ενοχές, συσσωρευμένος θυμός, πράγματα που ήθελες να κάνεις ή να πεις αλλά δεν έκανες, απογοητεύσεις από ανθρώπους της ζωή σου) σε μια σκληρή και ταχύτατη από εξελίξεις πραγματικότητα (τέλη Μαρτίου – Απρίλιος 2022). Η ανυπακοή γίνεται καθήκον σου αυτές τις ημέρες που αναζητάς την αλήθεια ωστόσο αυτό εγκυμονεί και κινδύνους.

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο σου από τις 31 Μαρτίου 2022 – 11 Απριλίου 2022 ανεβάζεις εντάσεις και ντεσιμπέλ. Μιλάς για το πόσο έχεις πιεστεί και έχεις αδικηθεί από το περιβάλλον σου. Θέλεις να πάρεις τον έλεγχο και να πεις ή να βάλεις κάποιους και κάποια πράγματα στη θέση τους. Δώσε βάση στον τρόπο, τις λέξεις, το ύφος και τον τόνο της φωνής σου που θα βγαίνουν σαν φωτιά από το λαρύγγι και σχεδόν θα μυρίζουν θειάφι. Κράτα ότι θα λειτουργήσεις παρορμητικά και εγωκεντρικά άρα οι συνομιλητές σου θα σε παρεξηγούν και τελικά θα σε πυροβολούν.

Ειδικότερα για το διάστημα 05 – 08 Απριλίου χρησιμοποίησε την εξωστρέφεια, τον δυναμισμό και τις ιδέες που κατεβάζει το μυαλό σου για να εξισορροπήσεις και να δώσεις λύσεις σε δυσκολίες και συγκρούσεις που προκύπτουν στο φιλικό σου περίγυρο ή στις ομάδες στις οποίες είσαι. Από τις 09 – 11 Απριλίου πέφτουν μάσκες, αποκαλύπτονται κίνητρα και μυστικά στο επαγγελματικό περιβάλλον και στον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Βαμπιρίζεις ή βαμπιρίζεσαι από άτομα μέσα από χειριστικό και συναισθηματικό λόγο. Συνεργάτες συκοφαντούν και σκληρά λόγια πληγώνουν ή αλλάζουν ισορροπίες. Στα θετικά συνειδητοποιείς και ανακαλύπτεις μηχανισμούς με τους οποίους λειτουργείς μέσα στα κοινωνικά σύνολα καθώς και το πως επηρεάζεις ή επηρεάζεσαι από αυτά.

Ταύρος

Ταύρε κινείσαι παρασκηνιακά, κάνεις πολλά περισσότερα από όσα αποκαλύπτεις και μεταξύ μας περιφέρεσαι με μάτια γεμάτα ενοχή και προσποίηση για όσα κρύβεις. Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό από τις 27 Μαρτίου 2022 – 11 Απριλίου 2022 αποσύρεσαι και κατεβάζεις ρολά. Η τρέλα που επικρατούσε μέχρι κάποτε στην καθημερινότητα σου έχει αποδυναμώσει το σώμα και έχει μπλοκάρει το μυαλό. Αναπολείς το παρελθόν ή επιστροφές από το παρελθόν κάνουν ντου. Τάσεις φυγής και ιδανικά αφηγήσου ότι θα ήθελες να βρίσκεσαι σε ένα παράλληλο σύμπαν αν και σου αρκεί που έχεις καταλήξει με πιτζάμες και κάλτσες ως το γόνατο στον καναπέ του σπιτιού σου. Ο περίγυρος σου σε έχει χάσει και όποτε σε βλέπει σε αντιλαμβάνεται περίεργα. Άτομα σε συζητάνε πίσω από την πλάτη σου. Την ίδια στιγμή κάτι αναμοχλεύεις μέσα σου και φαίνεται ότι είσαι κοντά στο να αποδεσμευτείς από ένα συναισθηματικό κράτημα – κόμπλεξ που κουβαλάς μια ζωή και σε κρατάει πίσω. Τέλος δώσε βάση στα όνειρα, ακολούθησε το ένστικτο και μην θεωρείς τίποτα τυχαίο από όσα συμβαίνουν.

Από τις 05 – 08 Απριλίου κορυφώνονται παρασκηνιακές κινήσεις και συγκρούσεις στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον. Απαιτήσεις του επαγγέλματος, σκληρά και ατυχή γεγονότα, δικές σου αστοχίες στον προγραμματισμό, πράγματα που λες αλλά δεν κάνεις δημιουργούν εντάσεις. Σύμμαχος για αυτές τις ημέρες θα είναι το σημειωματάριο, το ημερολόγιο και γενικά μια πρακτική μεθοδολογία. Ότι γράφει δεν ξεγράφει που λέμε.

Στο διάστημα 09 – 11 Απριλίου προκύπτουν λεκτικές συγκρούσεις και εντάσεις με άτομα που θα προσπαθήσουν να επιβάλουν την θέση τους είτε λόγω διαφορών στα πιστεύω και στην οπτική των πραγμάτων. Ημέρες αναθεώρησης πυρηνικών πιστεύω για τον εαυτό σας, την ζωή, την κοινωνία, τον Θεό, το σύμπαν. Να θυμάσαι ότι οι βαθιές συζητήσεις μέσα από την καρδιά θα είναι το βάλσαμο σου.

Δίδυμοι

“Εγώ γεννήθηκα αγρότης και χωριάτης και μου αρέσουν στα χωράφια οι δουλειές, μα στην Αθήνα είμαι σήμερα εργάτης για να παντρέψω τις μικρές μου αδερφές”. Διδύμια μου με την είσοδο του Ερμή στον Κριό από τις 27 Μαρτίου 2022 – 11 Απριλίου 2022 αποφασίζετε να ανοίξετε φτερά και να καταστρώσετε σχέδια κόντρα σε όσα σας έχουν τραβήξει πίσω και σας έχουν βάλει τρικλοποδιές και βάρη. Ξαναβρίσκετε την πραγματική σας φύση, συναντιέστε με φίλους, κινήστε και ανταλλάζετε ιδέες. Οι ομάδες προωθούν εσάς και τα συμφέροντα σας και να θυμάστε ότι χωρίς αυτές δεν θα λειτουργήσει τίποτα. Τις ημέρες αυτές αφιερώνετε την σκέψη σας σε θέματα φιλίας και οδηγήστε σε σημαντικές αναθεωρήσεις. Τις πρώτες ημέρες του Απριλίου παρατηρήστε με ποιον τρόπο κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα σταθεί και θα υπάρξει δίπλα σας. Αναθεωρήσεις στο πως υπάρχουν οι φίλοι στη ζωή σας, με ποιον τρόπο επιδρούν πάνω σας και συνειδητοποιήσεις για τον ρόλο που παίζουν.

Το διάστημα μεταξύ 05 – 08 Απριλίου 2022 λαμβάνουν χώρα διαπληκτισμοί, εντάσεις και συγκρούσεις με ανθρώπους λόγω διαφορετικών πιστεύω, ιδεολογικών κατευθύνσεων ή οπτικής των πραγμάτων. Η συζήτηση και ο διάλογος είναι εργαλείο αυτές τις ημέρες για να δώσει λύσεις. Σας ξαναθυμίζω ότι μόνο εάν συνεργαστείτε μαζί με τους άλλους για έναν κοινό σκοπό θα έχετε αποτέλεσμα ενώ εάν κινηθείτε μόνοι σας θα πέσετε σε αδιέξοδο.

Τις ημέρες 09 – 11 Απριλίου δώστε βάση σε μυστικά ή κίνητρα που θα αποκαλυφθούν, μάσκες που θα πέσουν σε σχέση με τις ομάδες που είστε ή τον φιλικό σας κύκλο. Προσοχή στον βαμπιρισμό και το κουτσομπολιό. Ίσως χρειαστεί να κρατήσετε ένα μεγάλο μυστικό αυτές τις ημέρες. Εμμονές, νοητικές προσκολλήσεις, σκεπτομορφές και η σκέψη σας σκοτεινιάζει. Κάποιο νέο πιθανώς να σας προκαλέσει στενοχώρια.

Καρκίνος

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 27 Μαρτίου 2022 – 11 Απριλίου 2022 προωθούνται και έρχονται στην πρώτη γραμμή θέμα επαγγελματικού προσανατολισμού, εξουσίας, κοινωνικού γίγνεσθαι, κοινωνικού περίγυρου και επίσης η μητέρα σας. Λίγο πολύ κάπου θέλετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και σε κάποιους να επιβληθείτε. Δίνονται οι ευκαιρίες για να φανείτε. Αναγνώριση από τους ανωτέρους αλλά και μεγαλύτερο όγκος υποχρεώσεων. Τώρα αποδεικνύετε στον εαυτό σας πόσο ικανοί είστε, είναι η χρονική στιγμή άλλωστε που οφείλετε να πιστέψετε στις δυνάμεις του εαυτού σας. Αλλαγές, μετατοπίσεις και διαφορετική τοποθέτηση του puzzle στα επαγγελματικά. Αλλάζει ο ρόλος σας και η παρουσία σας στα εργασιακά. Ρίχνετε προβολέα και στον κοινωνικό σας περίγυρο και φαίνεται να κάνετε συνειδητοποιήσεις που μελλοντικά θα οδηγήσουν σε ξεσκαρταρίσματα. Το κύρος, η φήμη, ο εγωισμός σας δοκιμάζεται.

Στο διάστημα μεταξύ 05 – 08 Απριλίου προκύπτει οικονομικό στέγνωμα, αδιέξοδα σε οικονομικές υποθέσεις και συναλλαγές, ατυχίες με το πορτοφόλι του/της συζύγου σου. Καρκίνε μέσα σου επικρατεί ένταση, στρες, εμμονές και συχνά πιάνεις τον εαυτό σου να λειτουργεί με ένστικτα αυτοσυντήρησης. Κύκλοι κλείνουν και καταστάσεις δημιουργούν απογοητεύσεις. Μέσα σε όλα αυτά ο κοινωνικός σας περίγυρο και κοντινά άτομα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον θα λειτουργήσουν ως έξοδος ασφαλείας, θα βοηθήσουν και θα ξεκουράσουν.

Τις ημέρες 09 – 11 Απριλίου πρόσεξε τις ίντριγκες, τους αγώνες εξουσίας και την χειριστικότητα με κοντινούς συνεργάτες, φίλους ή τον σύντροφο σας. Ημέρες κρίσεις στις συνεργασίες. Αποκαλύψεις που πληγώνουν και ματώνουν. Στο διάστημα αυτό αποφύγετε το θυμικό και τον παρορμητισμό των συναισθημάτων καθώς θα λειτουργείτε αυτοκαταστροφικά. Για κάποιους Καρκίνους η μητέρα τους εμπλέκεται σε θέματα σχέσεων στη  ζωή σας.

Λέων

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 27 Μαρτίου 2022 – 11 Απριλίου 2022 παίρνεις πια τον δρόμο σου, καις το όνειρο σου, φεύγεις για να βρεις τον εαυτό σου. Στο διάβα των εκλείψεων που είναι χωμένες σα νάρκες στο πάτωμα πίστεψε με ότι αυτός ο Ερμής θα παίξει το ρόλο του αντίβαρου και ναι, κάπως θα ελαφρύνει την κατάσταση γιατί κυρίως θα μεταβάλει τον τρόπο που σκέφτεσαι και στέκεσαι απέναντι στα πράγματα. Φίλε Λέοντα το ενεργειακό αποτύπωμα σου λέει να γίνεις περισσότερο large, να αφήνεις μερικές φορές -για την ακρίβεια συνέχεια αλλά είναι νωρίς ακόμα για να στο πω- τα πράγματα να κυλούν και να ακολουθούν την ροή τους χωρίς να παρεμβαίνεις. Πάνω απ’ όλα όμως να ξαναθυμηθείς ότι η ενέργεια είναι ένα σπιρτόκουτο με συγκεκριμένο αριθμό σπίρτων που αν τα πιάσεις όλα μαζί στην χούφτα σου και τα ανάψεις φωτιά, ναι, θα κάνεις τη νύχτα μέρα αλλά για μόνο δέκα δευτερόλεπτα. Είναι χρονική στιγμή που το μυαλό σου στρέφεται σε τρόπους για να βελτιωθείς, να ξεφύγεις, να ταξιδέψεις, να αποδράσεις. Ποιο είναι το νόημα της ζωής σου Λέοντα και τι έχεις καταλήξει να κάνεις τον τελευταίο 1,5 χρόνο; Τώρα ξαναπιάνεις μεταξύ άλλων θέματα σπουδών, γλώσσας, τέχνης και στόχους ζωής.

Για το διάστημα από τις 05 – 08 Απριλίου αποδέχεσαι ηττημένος σχεδόν μέσα σου ότι για ακόμα μια φορά παρ’ ότι προσπάθησες τελικά βγήκες χαμένος. Επικοινωνιακά στραπάτσο, συνεργασίες που μπλοκάρονται, παρεξηγήσεις και σχέσεις που δοκιμάζονται ή διακόπτονται γιατί είναι η στιγμή να κάνουν το επόμενο βήμα. Μέσα σε όλα αυτά οι εξορμήσεις, τα ταξίδια και το διάβασμα θα λειτουργήσουν ως προστατευτικός αόρατος μανδύας. Λίγο πολύ οφείλεις να σκεφτείς με το μυαλό σου πως να κατανέμεις την ενέργεια σου προκειμένου και να διαχειριστείς αλλά παράλληλα και να φροντιστείς.

Τις ημέρες μεταξύ 09 – 11 Απριλίου φίλε Λέοντα δώσε μεγάλη προσοχή στα κατοικίδια σου. Μηχανορραφίες και κουτσομπολιό δημιουργούν αποπνικτικό κλίμα μεταξύ των συνεργατών σου. Θέματα με συναδέλφους βγαίνουν στην επιφάνεια είτε λαμβάνουν χώρα συζητήσεις που ξεβολεύουν και τελικά δημιουργούν περίεργο κλίμα. Επιθέσεις από κόσμο στην καθημερινότητα σου όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο έχεις επιλέξει να ζεις και λόγω των διαφόρων πιστεύω σου.

Παρθένος

Αγαπημένε Παρθένε η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 27 Μαρτίου 2022 – 11 Απριλίου 2022 αφενός σε βρίσκει πάνω στα φρεσκοπλυμένα σεντόνια σα να μπαίνει η άνοιξη θα ‘ναι ουρανού κατάνυξη θα ‘ναι αφετέρου τελευταία στιγμή φεύγει η Βόσσου από την σκηνή και σκάνε οι παπαροκάδες. Τώρα γίνεσαι εσωστρεφής, αποσύρεσαι και πιάνεις τον εαυτό σου σχεδόν κουρασμένο να υπεραναλύει και να επεξεργάζεται το παραμικρό. Περίοδος ολοκληρωμάτων, κάθαρσης και ωρίμανσης. Διαπραγματεύσεις γύρω από τη ζωή και τον θάνατο και υπαρξιακές ανησυχίες. Τώρα οφείλεις να δεις την ζωή διαφορετικά και κατά πάσα πιθανότητα κάτι πρόκειται να ταρακουνήσει το σκεπτικό σου. Σε απασχολεί το να λάβεις γιατί φοβάσαι ότι δεν θα έχεις. Σκέφτεσαι τρόπους για να κερδίσεις περισσότερα χρήματα ή τρόπους για καλύτερη διαχείριση των χρημάτων. Ιδανική στιγμή για έναρξη ψυχοθεραπείας ή για αναγνωρίσεις και αποδοχή θεμάτων εαυτού.

Τις ημέρες μεταξύ 05 – 08 Απριλίου καταστάσεις που προκύπτουν διαταράσσουν το πρόγραμμα και την ρουτίνα σου και αυτό προκαλεί εκνευρισμό και στρες. Ατυχήματα και αναποδιές στην καθημερινότητα, εντάσεις και συγκρούσεις στο εργασιακό περιβάλλον ή ακόμα και κάποια αποτυχία στα εργασιακά προκαλεί απογοήτευση. Προσοχή στην γυμναστική, φρόντισε παραπάνω το σώμα σου και ρίξε γενικά τους τόνους. Χρησιμοποίησε περισσότερο το μυαλό σου που είναι αυτή την περίοδο αναλυτικό, εσωστρεφές και μεθοδικό.

Στο διάστημα μεταξύ 09 – 11 Απριλίου Παρθένε κράτησε χαμηλά την μπάλα και απέφυγε να λειτουργήσεις παρορμητικά και με βάση τα ένστικτα σου. Καταλαβαίνω ότι η σεξουαλικότητα σου έχει αρχίσει να ξυπνάει ωστόσο κράτα ότι φίλτρο σου τώρα αυτή τη χρονική στιγμή δεν είναι ιδιαίτερα καθαρό. Κάνε ένα βήμα πίσω και παρατήρησε, δώσε χρόνο στα πράγματα. Κατάλληλη περίοδος για τυχερά παιχνίδια αλλά με εγκράτεια. Εύκολα τείνεις να γίνεσαι άπληστος με την ύλη. Προσοχή στον βαμπιρισμό των ατόμων χρησιμοποιώντας την σεξουαλικότητα, τον μαγνητισμό και την αποπλάνηση.

Ζυγός

Ζυγέ, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 27 Μαρτίου 2022 – 11 Απριλίου 2022 επικεντρώνεις την σκέψη σου στις σχέσεις της ζωής σου. Μεταφέρεις το κέντρο βάρους από εσένα στους σημαντικούς άλλους. Συνεργασίες, συντροφικότητα και διαπροσωπικές σχέσεις που είχες αφήσει στην άκρη παίρνουν τα πάνω τους και άτομα μικρότερης ηλικίας ενεργοποιούν πυρηνικά και πολύ καλά θαμμένα κομμάτια μέσα σου. Συγκεκριμένα τα μικρότερα ηλικιακά άτομα παρατήρησε ότι λειτουργούν σαν καθρέφτης και πάνω σ’ αυτόν τον καθρέφτη προβάλλεις κομμάτια σου ή ξαναθυμάσαι παλιές πτυχές του εαυτού σου. Στα φόρτε επικοινωνία και συζητήσεις με ανθρώπους που διεγείρουν το μυαλό και σου δίνουν λύσεις και διεξόδους. Από την άλλη οι άνθρωποι βασίζονται πάνω σου και εσύ θα παίξεις – για ακόμα μια φορά- τον ρόλο του εξισορροπιστή. Οι δεσμευμένοι έχουν ευκαιρίες για να ξαναπιάσουν και να ανανεώσουν τους επικοινωνιακούς τους κώδικες.

Το διάστημα μεταξύ 05 – 08 Απριλίου προκύπτουν δυσκολίες με τα παιδιά, περιορίζεται η δημιουργικότητα, χάνεται η έμπνευση και νιώθεις ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σου. Αυτές τις ημέρες ο περίγυρος σου θα είναι αυτός που θα σε ακούσει και θα σου δώσει λύσεις. Εξελίξεις σε θέματα συντροφικότητας για τους δεσμευμένους.

Για τις ημέρες 09 – 11 Απριλίου το κλίμα διαμορφώνεται με μυστικά, παθητική επιθετικότητα, ίντριγκα και καχυποψία με μέλη της οικογένειας σου, τον πατέρα ή τον σύντροφο σου. Διαταράσσεται το αίσθημα της ασφάλειας και της ηρεμίας. Ζυγέ βρίσκεσαι σε φάση ζωής που εξερευνάς το μέσα σου και σαν το παλιό σπίτι πίσω στα παιδικά σου χρόνια τώρα το επισκέπτεσαι ξανά για να το καθαρίσεις και να πετάξεις άχρηστα πράγματα και αντίκες ζωής που πια δεν σου κάνουν. Κατάλληλες μέρες για συνειδητοποιήσεις και αναγνωρίσεις. Εντάσεις μέσα στο σπίτι. Τονίζω, τώρα είναι που κάθεσαι στο ντιβάνι, κοιτάς το ταβάνι και για ψυχοθεραπευτή βάζεις τον ίδιο σου τον εαυτό.

Σκορπιός

Αναγνωρίζω ότι έχεις πάρει με στραβό μάτι κάθε αστρολογική πρόβλεψη και ότι συχνά πυκνά μέσα στον μήνα σκέφτεσαι ότι όλο αυτό που σου συμβαίνει αγγίζει τα όρια της κωμωδίας και ότι κάποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό και κάνει πλάκα μαζί σου όσο σε παρακολουθεί με μια κάμερα -αυτό σε κάνει ακόμα πιο έξαλλο-. Σκορπιέ, όχι, η πραγματικότητα είναι απολύτως όπως οφείλει να είναι και εσύ εάν νιώθεις έτσι σημαίνει ότι -επιτέλους- κάτι αρχίζει να ταρακουνιέται ή ίσως να μετατοπίζεται μέσα σου και να αλλάζεις -καιρός ήταν-. Μέσα σε όλο αυτό το συγκρουσιακό κλίμα το οποίο τώρα σε βρίσκει σε περίεργη διάθεση, χωρίς ιδιαίτερη ενέργεια και αν θέλεις κάπως στον αυτόματο αφού πέρασαν ημέρες που χρειάστηκε και ένιωσες ότι ήθελες να απομονωθείς και να κάνεις διάφορες διεργασίες μέσα σου, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 27 Μαρτίου 2022 – 11 Απριλίου 2022 φαίνεται να επανέρχεσαι από το κώμα με συνοπτικές διαδικασίες. Η σκέψη σου γίνεται πρακτική, οργανωτική και μεθοδική. Στρώνεις το πρόγραμμα και την καθημερινότητα σου. Ζητήματα προκύπτουν στην εργασία σου και ζητούν από εσένα πρακτικούς χειρισμούς. Επικεντρώνεσαι στην υγεία, στη διατροφή, στην εικόνα και το σώμα σου. Στα ενδιάμεσα προσοχή στο στρες, στη νευρικότητα, στην ανυπομονησία και στην επικριτικότητα.

Στο διάστημα μεταξύ 05 – 08 Απριλίου προκύπτουν συγκρούσεις και εντάσεις με την οικογένεια μέσα στο σπίτι. Ηλεκτρικά είδη χαλάνε ή σπάνε αντικείμενα. Το σπίτι γενικά σου καταναλώνει την ενέργεια και φαίνεται ότι χρειάζεται να δώσεις πρακτικές λύσεις σε εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα. Αναστάτωση μέσα σου και πριν κάνεις μπαμ και ανοίξεις το στόμα σου, βάλε σε εφαρμογή την πρακτική σκέψη και δώσε άμεσες λύσεις.

Τις ημέρες μεταξύ 09 – 11 Απριλίου ανταλλάσσεις ανταγωνισμό, σκληρές και βαριές κουβέντες με τα αδέρφια ή την γειτονιά που βγάζουν τον κακό σου εαυτό. Προσοχή μεγάλη στους δρόμους με το μέσο μετακίνησης σου. Θέματα σπουδών, εκπαίδευσης ή μετακίνησης δημιουργούν άγχη και ανησυχία. Χρησιμοποίησε την ενέργεια των ημερών για να εμβαθύνεις στην σχέση σου με τα αδέρφια.

Τοξότης

Από τους πιο ευνοημένους με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 27 Μαρτίου 2022 – 11 Απριλίου 2022 φίλε Τοξότη ανασηκώνεις στέρνο, μανίκια και ξαναβρίσκεις τον παρορμητικό, περιπετειώδη και αισιόδοξο εαυτό σου. Το μυαλό σου παίρνει στην κυριολεξία φωτιά και η δημιουργική σου σκέψη κατεβάζει ιδέες και σενάρια τα οποία θα παίξεις τους επόμενους μήνες. Εκφραστικότατος τόσο προφορικά όσο και γραπτά δώσε βάση στην υπερβολή και στην αθυροστομία σου. Κινείσαι, διασκεδάζεις, καταπιάνεσαι με πράγματα. Διαπραγματεύεσαι και διεκδικείς αφενός με θράσος αφετέρου με ευφυΐα υποθέσεις σου. Τα ερωτικά σου τάλε κουάλε η αρχόντισσα και ο αλήτης που στην προκειμένη είσαι και η αρχόντισσα και ο αλήτης με άτομα που σου διεγείρουν το μυαλό και την καρδιά που πήρε φωτιά, μια φωτιά και καίγεται. Στα φόρτε η καλλιτεχνία και οι υποθέσεις με τα παιδιά σου.

Για τις ημέρες μεταξύ 05 – 08 Απριλίου υπάρχει νευρικότητα, στρες, κούραση και δυσκολίες με τις μετακινήσεις και εύκολα λεκτικές παρεξηγήσεις. Νιώθεις ότι δεν γίνεσαι κατανοητός. Κατέβασε τους τόνους σου και με ψυχραιμία βρες λύσεις. Λεκτικές παρεξηγήσεις επίσης με αδέρφια, ερωτικούς συντρόφους αλλά και μέσα από γραπτά μηνύματα.

Το διάστημα μεταξύ 09 – 11 Απριλίου πρόσεχε το πορτοφόλι σου λόγω της υπερβολής σου για διασκέδαση και χαρά. Τις ημέρες αυτές θα είσαι είτε παρών είτε πρωταγωνιστής σε ένα ζήτημα αξιακό και ηθικής το οποίο θα σε ταρακουνήσει και θα σε απασχολήσει. Γίνεσαι παραπάνω εμμονικός με τα χρήματα και την ύλη. Κρίσεις ασφάλειας.

Αιγόκερως

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 27 Μαρτίου 2022 – 11 Απριλίου 2022 ζητήματα σπιτιού και κατοικίας τραβούν την προσοχή σου φίλε Αιγόκερε. Κάπου πηγαίνεις και κόσμος πηγαινοέρχεται μέσα στο σπίτι σου. Ευνοείται η μετακόμιση, οι αλλαγές μέσα στο σπίτι με σκοπό την πρακτικότητα και ακόμα και η αλλαγή πόλης ή χώρας. Μέσα στο σπίτι μπαίνει άτομο μικρότερης ηλικίας ή κατοικίδιο. Η δομή του σπιτιού αλλάζει και υπάρχει αστάθεια. Οι αλλαγές αυτές στο σπίτι προκαλούν με την σειρά τους αλλαγές στο εσωτερικό σου σπίτι, τον ψυχισμό σου. Αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις μεταβάλλει με τον καιρό τα φίλτρα σου μέσα από τα οποία εμπιστεύεσαι και αφήνεις ανθρώπους να έρχονται πιο κοντά σε αυτό που είσαι πραγματικά. Φίλε Αιγόκερε ξαναθυμάσαι την απόσταση που έχεις διανύσει σε θέματα προσωπικών σου ορίων και στο πως να υπάρχεις μέσα σε ένα πλαίσιο χωρίς να καταπατώνται επιθυμίες και πτυχές σου, χωρίς δηλαδή να επιτρέπεις να κακοποιείσαι. Τέλος, ανοίγουν τα δίκτυα επικοινωνίας μεταξύ των μελών της οικογένειας σου ή ατόμων που εκτιμάς και αγαπάς πολύ.

Το διάστημα μεταξύ 05 – 08 Απριλίου πρόσεχε τις υπερβολές στο πορτοφόλι σου λόγω αναγκών του σπιτιού που κατά βάση δεν θα είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικές. Αυτές τις ημέρες περισσότερο θέλεις να φροντιστείς και πιάνεις τον εαυτό σου να επιβραβεύεσαι μέσα από αγορές. Θέματα ασφάλειας και αξιών σε απασχολούν αλλά έχεις ανθρώπους μέσα στο σπίτι σου ή μέλη της οικογένειας με τα οποία μοιράζεσαι τις σκέψεις σου.

Τις ημέρες μεταξύ 09 – 11 Απριλίου κρίσεις ταυτότητας και κατακερματισμένη αυτοεκτίμηση προκύπτει μέσα από ένα γεγονός που διαταράσσει την ασφάλεια σου και σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις χάσει τη γη κάτω από τα πόδια. Ανταγωνιστικές σχέσεις και παρεξηγήσεις με μέλη της οικογένειας ή με άτομα που εκτιμάς ιδιαίτερα. Νιώθεις ότι θέλουν να σε εξουσιάσουν, δεν σε αντιλαμβάνονται ή σε εκμεταλλεύονται.

Υδροχόος

Θα βρω μουρμούρη μπαγλαμά, σαν άνθρωπο να κλαίει, να του χτυπώ τα τέλια μου, τον πόνο μου να λέει. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 27 Μαρτίου 2022 – 11 Απριλίου 2022 παίρνεις σωτήριες ανάσες και μάλλον καταφέρνεις να βάλεις σε μια σειρά το Υδρο-χάος που υπάρχει στη ζωή σου. Η επικοινωνία βρίσκεται στα φόρτε της και ως εκ τούτου καταφέρνεις να μεταφέρεις αιτήματα και να συγχρονιστείς ξανά με τους ανθρώπους σου με τους οποίους έριξες κενό. Ευνοούνται οι επαφές με τα αδέρφια που μάλιστα θα φέρουν ερεθίσματα και ανανέωση. Τις ημέρες αυτές θα είσαι κινητικός αρκετά και στα πλάνα σου μπορείς να έχεις εκδρομές, μικρά ταξίδια και μετακινήσεις. Κατάλληλη περίοδος για συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Θέματα σπουδών και εκπαίδευσης προωθούνται ή βρίσκεσαι σε φάση έναρξης τους.

Το κόνσεπτ που τρέχει είναι με εσένα να ζορίζεσαι, να πολεμάς για να νιώσεις αυτοπεποίθηση, υποθέσεις σου να μην κυλάνε ή να παίρνουν άλλη τροπή από αυτή που περίμενες, να συσσωρεύεις θυμό και να αναγκάζεσαι να λειτουργήσεις όχι με τον δικό σου τρόπο αλλά με αυτόν που σου επιβάλλεται. Το διάστημα 05 – 08 Απριλίου δίνεται η δυνατότητα να βρεις λύσεις και να σκεφτείς εναλλακτικούς τρόπους για να λύσεις κόμπους από προβλήματα και δυσκολίες που έχουν κορυφωθεί αυτή την περίοδο. Τα αδέλφια ή η γειτονιά παίζουν υποβοηθητικό ρόλο.

Τις ημέρες μεταξύ 09 – 11 Απριλίου κυριαρχεί το αίσθημα ανησυχίας, η υπερένταση και πιάνεις τον εαυτό σου σχεδόν να επιστρέφει σε συμπεριφορές και σκέψεις που κάποτε είχες παλέψει και νικήσει. Χαμηλή ενέργεια και αυτοεκτίμηση, πικρόχολες κουβέντες, παθητική επιθετικότητα, σκεπτομορφές και αίσθημα αυτοκαταστροφικότητας το οποίο συχνά επικοινωνείται και προβάλλεται στον απέναντι σου. Ανοίγεις λεκτικά πυρά με φανερούς εχθρούς σου. Αναδύεται η ανάγκη σου να προστατεύσεις τα νώτα σου.

Ιχθύες

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Κριού από τις 27 Μαρτίου – 11 Απριλίου 2022 φίλοι Ιχθύες επικεντρώνετε το ενδιαφέρον σας στο πορτοφόλι και στους τρόπους με τους οποίους θα καταφέρετε να αυξήσετε το εισόδημα σας. Την περίοδο αυτή κάτι αποκτάται και μάλιστα μπορείτε να διαπραγματευτείτε πάνω σε αυτό. Προωθούνται το εμπόριο και οι οικονομικές συναλλαγές. Ξοδεύετε χρήματα για βιβλία ή για την εκπαίδευση σας καθώς σε αυτή τη φάση ζωής αποφασίζετε να φροντίσετε τον εαυτό σας και να του δώσετε αυτά που του αξίζουν. Διαπραγματεύεστε γύρω από το κομμάτι της προσωπικής σας αξίας σε σχέση με τους ανθρώπους της ζωής σας και αυτό το κάνετε πατώντας πάνω σε όλα αυτά που σας προσδίδουν ασφάλεια. Είναι οι κατάλληλες ημέρες για να διαφημιστείτε και μάλιστα να κερδίσετε χρήματα επικοινωνώντας τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας.

Οι δυσκολίες στον ύπνο, οι ενοχές, οι εσωτερικές μάχες και εντάσεις, τα ξεκινήματα που πηγαίνατε να κάνετε αλλά τελευταία στιγμή τα πνίγατε και όλη η παθητικότητα που κουβαλάτε από τις αρχές του Μαρτίου, μπορείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις στις ημέρες μεταξύ 05 – 08 Απριλίου. Είναι ίσως η χρονική στιγμή να δείτε γειωμένα όλα αυτά που σας προκαλούν τα παραπάνω και με βάση τα προσωπικά σας κριτήρια ασφάλειας και του αξιακού σας συστήματος να επιλέξετε πια που θα συνεχίσετε να δίνετε μάχες και που όχι. Τις ημέρες αυτές αποκαλύπτονται κρυφοί σας εχθροί ή ύπουλα κίνητρα ανθρώπων που κινούνταν γύρω σας.

Για το διάστημα μεταξύ 09 – 11 Απριλίου λαμβάνουν χώρα παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με φιλικό σας πρόσωπο. Άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος παίζει με την φωτιά και διακυβεύει θεμέλιο προσωπικών σας αξιών ή αντίστροφα εσείς οι ίδιοι το προκαλείται αυτό σε κάποιον φίλο σας. Ίντριγκες, άσχημο συναίσθημα και ύπουλα λόγια μέσα στις ομάδες που βρίσκεστε. Πολλοί Ιχθύες ανακαλύπτουν πραγματικά κίνητρα και αναθεωρούν για συλλόγους και ομάδες που είναι ενταγμένοι έχοντας πια καλύτερη εικόνα των πραγμάτων.

 

Από το Νικόλα Τσιναφορνιώτη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα