Αλληλένδετα Φεγγάρια (Νέα Σελήνη, Πανσέληνος, Εκλείψεις)

ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
05/06/2024

Νέα Σελήνη Ιουνίου 6.6.2024 | Νέα Σελήνη στους Διδύμους, νέα αρχή σε σύνοδο με την Αφροδίτη!

Τα Φώτα η Αφροδίτη στο ζώδιο της επικοινωνίας και της μετάδοσης, έτοιμα να μας δώσουν την ισορροπία που χρειαζόμαστε για ενάρξεις, τόσο σε συναισθηματικό όσο και οικονομικό επίπεδο. Μία ενδιαφέρουσα συγκυρία, από το αέρινο στοιχείο των Διδύμων, με σημαντικό μοίρασμα ενεργειακό από την διέλευση του Δία και του Ερμή, στους Διδύμους, σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο. Ιδέες, έμπνευση και αλήθειες, που επιτέλους μας χαρίζουν ένα άνοιγμα μεταφοράς του στόχου, με διάλογο ανοιχτό και ικανότητα έκφρασης των αναγκών μας αλλά και αναγνώρισης του πεδίου μεταμόρφωσης, το οποίο οφείλουμε σιγά σιγά να ακολουθήσουμε.

Μία Νέα Σελήνη με δυνατά όρια και πιέσεις, τα Φώτα σε ακριβείας τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύς.

Ενάρξεις υπό προϋποθέσεις, νέα ξεκινήματα με ευθύνες και καθήκοντα και απόλυτη σημασία στις Κρόνιες επιταγές, όπου εκτός από τοίχος και εμπόδια, έχουν την ύψιστη δυνατότητα να μας ορίσουν το πεδίο της τακτοποίησης και της οργάνωσης ζητημάτων. Να μάθουμε και να δούμε την δομή σε υλικές- συναισθηματικές αλλά και ηθικές αξίες, Να προσέξουμε την ταχύτητα και τον ρυθμό της δράσης μας, να αποφύγουμε το επιπόλαιο και το πεδίο της διάσπασης. Ο Κρόνος θα δυσκολέψει, θα επηρεάσει αλλά σίγουρα θα βοηθήσει και θα μας οδηγήσει να επανεκτιμήσουμε, να ελέγξουμε και να βάλουμε τον Εαυτό σε σωστές προτεραιότητες.

Σαβαϊτικά Σύμβολα:

“Σκηνή: Εξωτερίκευση
Φάση: Το κεφάλι ενός εύρωστου νεαρού μεταβάλλεται σε εκείνο ενός ώριμου στοχαστή.
Βασική Νότα: Η μεταμόρφωση της Φυσικής ζωτικότητας σε ικανότητα για την διάπλαση αντιλήψεων και διανοητικών διατυπώσεων, μέσω των οποίων μπορεί να μεταβιβαστεί η γνώση.”

Λέξη – κλειδί και προτροπή με την όψη τετραγώνου με τον Κρόνο η Νοητική Μεταμόρφωση. Το συναίσθημα σε Νου. Το ένστικτο σε σκέψη. Η συνεργασία όλων αυτών των διαφορετικών ενεργειών στο πεδίο των Διδύμων. Tο μοίρασμα της ενέργειας, με επικοινωνία, με διάλογο, ώστε να αντιληφθούμε το μετασχηματιστικό πεδίο της σκέψης και της αποφασιστικότητας και η έναρξη μας να έχει δομή μέθοδο και ασφαλώς προστασία!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα