Αλληλένδετα Φεγγάρια (Νέα Σελήνη, Πανσέληνος, Εκλείψεις)

ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
08/03/2024

Νέα Σελήνη Μαρτίου στην 20η μοίρα των Ιχθύων. Ένα φεγγάρι με πολλές και ιδιαίτερες ενέργειες. Ένα φεγγάρι που χρήζει προσοχής για να αναγνωρίσουμε πού είναι το θολό όνειρο και οι εξιδανικεύσεις και που είναι το όριο και η δομή των νέων ξεκινημάτων.

Αντιφατικές διαθέσεις και με θετική όψη της Σελήνης και του Ήλιου με τον Ουρανό απρόβλεπτο, αλλά και έτοιμο να δώσει ευκαιρίες επέκτασης και έναρξης μέσα από το αναπάντεχο νέο. Ο πομπός και ο δέκτης μαζί στην 20η μοίρα των Ιχθύων. Τα Φώτα στο Ζώδιο της προσφοράς της Πίστης, της Τέχνης και του ονείρου, έτοιμα να δώσουν το σήμα για το νέο ξεκίνημα προς το όραμα που χρειάζεται και έχει ανάγκη να γίνει ρεαλισμός, να μπει σε πρακτικότητα. Καλούμαστε λοιπόν να οριοθετήσουμε το όνειρο, να πιστέψουμε σε αυτό και να συγκεντρωθούμε στον στόχο. Συγκέντρωση και επικέντρωση ώστε να αναγνωρίσουμε διαφορετικό τρόπο εκδήλωσης και να ορίσουμε άλλο χρόνο στην έναρξη.

Η προσωπική εσωστρέφεια αναγκαία όσο ποτέ.

Οι διαθέσεις για τα ξεκινήματα στο πεδίο των Ιχθύων, σε αυτή την Νέα Σελήνη όμως βρίσκονται στη μέση, στο μεσοδιάστημα δύο διαφορετικών δυνατών ενεργειών όπου ο ρυθμός, ο τρόπος και η ενέργεια περνούν σε κατάσταση απροθυμίας, ασθενικότητας και απογοητεύσεων. Τα Φώτα σε κλειστή αγκαλιά με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο στο μεσοδιάστημα του άξονα της σύγχυσης και της ασθενικότητας. Χαοτικά, μπερδεμένα ξεκινήματα με απρόθυμη φόρτιση και σημείο που καλούμαστε να περιορίσουμε τόσο τον ενθουσιασμό, όσο και τον αυθορμητισμό μας για το Νέο και να σταθούμε με ήρεμο και σταθερό βηματισμό στον έλεγχο του στόχου και μετά στην ενεργοποίησή του. Η ατομική εργασία στην παρατήρηση ανοιχτή όσο ποτέ. Η προσωπική εσωστρέφεια αναγκαία όσο ποτέ. Ατομικά και εσωτερικά μπορούμε να δούμε και να νοιώσουμε το ασφαλές πεδίο της Πίστης στον Εαυτό και στο όνειρο, το οποίο είναι έτοιμο να εκφραστεί. Μέσα από την συγκεκριμένη εσωτερική εργασία και την εσωστρέφεια θα μάς είναι εύκολο να κατανοήσουμε και την άλλη ιδιαίτερη, θετική όμως, όψη της περιόδου.

Το εξάγωνο του Ουρανού με τη Νέα Σελήνη

Την ξαφνική ευκαιρία με νέα θετικά εγχειρήματα που έως τώρα δεν είχαμε εντοπίσει και σίγουρα θα λειτουργήσουν βοηθητικά. Βοήθεια μέσα από την συμβατή ενέργεια και συνεργασία του στοιχείου της Γης με το Νερό. Η συναισθηματική δράση, ταυτισμένη με την διαίσθηση και η κοσμική επιρροή που μας βοηθά να αναγνωρίσουμε το πλαίσιο ώστε η δράση, η έναρξη και ο στόχος να αποκτήσουν πρακτικότητα. Με συνέπεια και αποτέλεσμα επιτυχίας και αλλαγής που τόσο έχουμε ανάγκη. Παράλληλα η σκέψη, η επικοινωνία, ο Ερμής σε νέα σημαντική διέλευση στο Ζώδιο του Κριού, θα μας χαρίσει την άμεση δράση και την διεκδικητική ικανότητα ώστε ατομικά και κοινωνικά να περάσουμε στην κινητικότητα ώστε να προκαλέσουμε νέες σημαντικές ενάρξεις με σχέσεις και συνεργασίες που έχουν την ικανότητα σημαντικής επενεξέτασης και αξιολόγησης προς την βαθιά και ουσιαστική θεραπεία και αντίληψη των παρόντων συνθηκών αλλά και την δημιουργία πρόσφορου θετικού μέλλοντος.

Σαβαϊτικά Σύμβολα και το μήνυμα για την 20η μοίρα της Νέας Σελήνης στους Ιχθύς:
‘’Η ανάπτυξη της συνείδησης στην πρώτης της αυτή επίγνωση των θαυμάτων της απλής ζωής.
Το σύμβολο που ενώνει το παρελθόν και το μέλλον σε αλληλοεπικαλυπτόμενα επίπεδα.
Λέξη – κλειδί: Λευκή Ελπίδα. Μία ελπίδα για το μέλλον, το οποίο μπορεί να γίνει μόνο αισθητό, σχεδόν απλοϊκά.’’

Namaste!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα