Αλληλένδετα Φεγγάρια (Νέα Σελήνη, Πανσέληνος, Εκλείψεις)

ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
07/12/2023

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου | Νέα Σελήνη 13 Δεκεμβρίου 2023 στην 20⁰ 40’ στο Ζώδιο του Τοξότη

Νέα Σελήνη δυνάμεων, νέα ξεκινήματα με ενθουσιασμό και προώθηση του Εαυτού και των στόχων. Νέα Σελήνη αποφάσεων, μετακινήσεων, νέα ξεκινήματα που αφορούν την δημιουργικότητα και την δράση μας. Νέα Σελήνη απρόοπτων όμως διαθέσεων που χρειάζεται συντονισμό προς τις ηλεκτρικές ενέργειες. Ηλεκτρισμός που προκύπτει από την όψη χιαστί του Ουρανού από τον Ταύρο με τα Φώτα στον Νέο αυτό κύκλο. Σε μια ιδιαίτερη φάση του Φεγγαριού με θετικές εξελίξεις, δημιουργικές και προωθητικές – το απρόοπτο λέξη κλειδί του Ουρανού, θα προβληματίσει με εντάσεις και αναστατώσεις προς το Νέο, την αλλαγή. Προσωπικά και εσωτερικά θα δώσει την χροιά της ανυπομονησίας με αγωνία και φόβους, όπου οι συναισθηματικές ανησυχίες θα μας οδηγούν στο ανασφαλές, στο σοκ του απρόβλεπτου. Σε μια Νεο-Σεληνιακή φάση σε στοιχείο της φωτιάς και σε σύνοδο με τον Άρη που όλα θα έχουν την δύναμη της δημιουργικότητας, καλούμαστε να συντονιστούμε με την εγρήγορση και την αφύπνιση.

Σε αποκάλυψη σκανδάλων που αφορούν την δημόσια ζωή και νομοθεσίες κατά του λαού ή των γυναικών!

Ουρανός εκρηκτικός – Νέα Σελήνη στη φωτιά και η μεταξύ τους σύνδεση με την καρμική όψη χιαστί. Η όψη και η σύνδεση τους στον χάρτη της φάσης αυτής, θέλει προσοχή σε αποφάσεις και επικοινωνία, θα ξυπνήσει το αμφίβολο και τον προβληματισμό. Θέματα που αφορούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή ο τρόπος που μεταδίδεται η πληροφορία θα δημιουργήσει το απρόοπτο, το σοκ και την αμφιβολία. Όψη και σύνδεση που το ατυχηματικό και εκρηκτικό ενεργειακό πεδίο θέλει προσοχή σε θέματα μεταφορών, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπου η αναστάτωση κοσμικά θα επηρεάσει, θα ξαφνιάσει και θα τρομάξει. Νέα Σελήνη σε χιαστί με τον Ουρανό και στην σχέση με τον χάρτη της Ελλάδας να δημιουργεί, να κλείνει Ταυ – τετράγωνο με την Αφροδίτη, τον Νότιο δεσμό και την Σελήνη. Σε αποκάλυψη σκανδάλων που αφορούν την δημόσια ζωή και νομοθεσίες κατά του λαού ή των γυναικών, διαφωνίες και εμπόδια προς την ομαλή διαχείριση καθημερινών ζητημάτων, με συμβάντα που προβληματίζουν την κοινή γνώμη. Ανασφάλειες κοινωνικές και οικονομικές με ταραχή στην ομαλή ζωή της καθημερινότητάς μας.

Οφείλουμε να επικοινωνήσουμε με την αλήθεια μας και να συνδιαλεχτούμε με τους άλλους!

Σε μια τόσο δυνατή Νέα Σελήνη που η αρχική εικόνα είναι η ένταση και η ηλεκτρική ατμόσφαιρα, πρέπει και χρειαζόμαστε να εμβαθύνουμε την ματιά και την προσοχή μας στις διεξόδους. Νέα Σελήνη με δημιουργική διάθεση σε σύνοδο με τον Άρη, με αισιοδοξία στο ζώδιο του Τοξότη, σε όψεις Τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και τον Χείρωνα στον Κριό. Ξεκινήματα και ενάρξεις από την εσωτερικότητα και τα υψηλά ιδανικά μας. Με ικανότητα εξωτερίκευσης και δημιουργικότητας. Για να αισθανθούμε και να διακρίνουμε την διέξοδο και τις λύσεις των ζητημάτων της περιόδου, οφείλουμε να εμπιστευτούμε τον Εαυτό και την δυναμική του, να απομακρυνθούμε από την γρήγορη ταχύτητα και την υπερβολή. Οφείλουμε να επικοινωνήσουμε με την αλήθεια μας και να συνδιαλεχτούμε με τους άλλους, να προσαρμοστούμε σε ανάγκες της εποχής. Να δούμε μέσα μας ασφάλειες προς θεραπεία, ώστε να αναγνωρίσουμε σημεία, του άγνωστου πεδίου του Βόρειου Δεσμού και του στόχου με προωθημένο και σωστά τοποθετημένο το Εγώ μέσα στο Εμείς, τις σχέσεις και την δράση μας.

Σαβαϊτικά Σύμβολα και το μήνυμα της μοίρας της Νέας Σελήνης αυτής:
Φάση: Ένα παιδί και ένα σκυλί φορούν δανεικά γυαλιά.
Βασική Νότα: Η χρήση της φαντασίας και της προσποίησης με την προσδοκία των ανώτερων σταδίων της ανάπτυξης.

Η συνειδητή μίμηση χαρακτηριστικών αναπτύσσει ταχέως την δημιουργική δράση αλλά και την διανοητική ανάπτυξη. Τα γυαλιά συμβολίζουν την διανόηση. Οι αρχηγοί των πρωτόγονων φυλών φορούσαν γυαλιά για να εντυπωσιάσουν το λαό. Παρόμοιο με την διαδικασία ανάπτυξης μέσω ταύτισης και συντονισμό με τον Δάσκαλο. Η ανάπτυξη είναι πάντα μία ιεραρχική διαδικασία ακόμα και όταν η αναπτυσσόμενη οντότητα δεν το αντιλαμβάνεται. Τοξότης –υπό κυριαρχία Δία, εσωτερικού μέγα Δασκάλου και Νέα Σελήνη δημιουργικών νέων ξεκινημάτων υπό θετικές και αρνητικές ενέργειες μαζί, μας καλεί να αναγνωρίσουμε την επέκταση– την προώθηση και την Γνώση μέσω Μίμησης. Μίμηση όμως που αφορά το ήδη θετικό, αναγνωρισμένο ρυθμό πορείας του Δασκάλου. Εμείς καλούμαστε να ακολουθήσουμε τα βήματά του με συνέπεια και εσωτερικότητα.

 

 Namaste

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα