Αιγόκερως | Ετήσιες Προβλέψεις 2024!

ΓΙΟΥΛΗ-ΙΛΛΥΤΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
30/11/2023

Πεδίον Δόξης Λαμπρόν, προβάλει μπροστά σας αγαπημένοι Αιγόκεροι. Το 2024, ανοίγει τις θύρες του, να σας υποδεχτεί νικητές της προηγούμενης πίστας.

Όπως το 2023 άνοιξε με τον Ερμή στο ζώδιό σας, προκειμένου να ενεργοποιήσει το λειτουργικό σας σύστημα, έτσι το 2024 ανοίγει με τον Ερμή για λίγες μόνο ημέρες στον Τοξότη, προκειμένου να επισφραγίσει και τις εσωτερικές σας δράσεις και περνώντας στις 14/1/2024 στον Αιγόκερω, να σας ενεργοποιήσει ξανά. Παρατηρήστε πως, μέσα από όλον αυτόν τον κύκλο επανεκκίνησε το Όλον! Οι πλανήτες έχουν υπογράψει την υπεράσπισή σας αυτήν την χρονιά, μιας και είτε με τις πολύ θετικές τους επιρροές στο ζώδιό σας, είτε με τις πιο κοπιαστικές, σας προσφέρουν μόνον ευκαιρίες. Ο Πλούτωνας που ακόμη πιέζει τους γεννημένους των δύο τελευταίων ημερών και ζητά την κατάθεση του μερτικού τους στην άβυσσο, διαβαίνοντας το κατώφλι του Υδροχόου στις 20/1/2024 και για δέκα ολόκληρους μήνες, θα αρχίσει βαθμιαία να δοκιμάζει την αναμόρφωση της αντίληψής σας, σε ό,τι αφορά τις προσδοκίες, τους στόχους, αλλά και τους προσωπικούς σας συμβιβασμούς, αναφορικά με αυτά που έχουν νόημα και αξία στην ζωή για εσάς.

Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει και την έμπνευσή σας να ταξιδέψει…

Ο Κυβερνήτης σας, από την θέση του στους Ιχθύες, παραμένει υποστηρικτικός και σας προφυλάσσει τόσο από τις υπερβολές, όσο και από την άμετρη αισιοδοξία που θα σας πιάσει προς το τέλος της άνοιξης, σταθεροποιώντας τόσο τις επαφές και την επικοινωνία σας, όσο και την καθημερινότητα και την πορεία της εργασίας σας. Θα σας βοηθήσει να βάλετε τάξη και να θέσετε πιο σωστές βάσεις, τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στην οριοθέτηση των συναισθημάτων σας. Από την Άνοιξη έως και το τέλος Ιουνίου, ευνοούνται τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας. Μέσα από ανατροπές και για κάποιους, αναγκαστικές αλλαγές, θα δοθούν οι ευκαιρίες για την προώθηση των στόχων και των ιδεών σας, καθώς και της επαγγελματικής σας ανέλιξης. Κάποιοι ίσως αναγκαστούν να αλλάξουν εργασιακό τομέα, αλλά αυτό, σε βάθος χρόνου, θα αποδειχθεί πως ήταν το Ουράνιο σχέδιο για την επαγγελματική σας αποκατάσταση και την αναβάθμιση της κοινωνικής ζωής και των οικονομικών σας, μιας και οι πλανητικοί δείκτες τείνουν να προωθούν την εργασιακή σας ευμάρεια, καθώς και τον εξωραϊσμό της καθημερινότητάς σας. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει και την έμπνευσή σας να ταξιδέψει, προκειμένου να αδράξετε και την τελευταία ρανίδα ευκαιρίας που θα παρουσιαστεί στον δρόμο σας, ώστε να επεκταθείτε επαγγελματικά αλλά και οικονομικά. Αποφύγετε τις υπερβολές, γιατί ναι, ακόμη και εσείς μπορείτε να παρασυρθείτε από την ομοβροντία των ευνοϊκών συνθηκών που θα εμφανίζονται στο διάβα σας.

Ένας παράνομος ή κρυφός έρωτας που τυχόν προκύψει, μπορεί να σας προσφέρει πρόσκαιρη ανανέωση!

Νέοι έρωτες θα κάνουν την είσοδό τους στην ζωή σας, τους οποίους ωφέλιμο θα είναι να τους αντιμετωπίσετε με συμπάθεια. Χαρείτε τους, αλλά μην παραδοθείτε ολοκληρωτικά. Δώστε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας να ανακαλύψει, εάν αυτός ο έρωτας σας ικανοποιεί, εάν καλύπτει τις ανάγκες σας και εάν αξίζει να γίνει μέρος του είναι σας. Όσοι Αιγόκεροι είναι ήδη σε σχέση ή γάμο, που τους έχει βαρύνει η καμπούρα του χρόνου, θα δουν τον έρωτά τους να αναζωπυρώνεται, ενώ η εμφάνιση ενός νέου μέλους στην οικογένεια, θα είναι αναπάντεχη έκπληξη. Υπάρχει ωστόσο και η μερίδα εκείνων, που οφείλουν να αντιμετωπίσουν την φθορά της σχέσης ή του γάμου τους. Ένας παράνομος ή κρυφός έρωτας που τυχόν προκύψει, μπορεί να σας προσφέρει πρόσκαιρη ανανέωση, μα δεν θα σας λύσει το πρόβλημα. Εσείς γνωρίζετε το ηθικό πλαίσιο στο οποίο θέλετε να εντάξετε την σκέψη σας, και βάσει αυτού κινηθείτε για να πάρετε αποφάσεις. Κι όταν κάτι είναι ήδη ταλαιπωρημένο πολύ, ίσως να μην αντέχει σε μια ακόμη δοκιμασία, ή ίσως να επιδέχεται την τελευταία επεξεργασία. Η απόφαση είναι δική σας, αλλά πρέπει να είναι τελεσίδικη.

Το Σύμπαν άφησε ουραγούς τρεις Υπερδυνάμεις για τα εφηβάκια Αιγοκεράκια, αυτά, που με ένα κεράννυσμα συναισθημάτων θα λάβουν θέση εκκίνησης στον στίβο των πανελληνίων εξετάσεων στις 31/5. Οι Ουράνιες ενέργειες τους προικίζουν με πλούτο ιδεών και ευφράδεια λόγου, υποστηρίζοντας την δυναμική και την ευστροφία τους. Να φροντίσουν στα γραπτά τους να είναι καθαρά και να μην υπερβάλλουν στις απαντήσεις τους. Να είναι σαφής, χωρίς φιοριτούρες. Τα Αιγοκερίνια που θα περάσουν εκτός του τόπου διαμονής τους, και θα είναι αρκετά, ή όχι στην πρώτη τους επιλογή, να μην αντιδράσουν με εκνευρισμό αντιμετωπίζοντάς το ως αποτυχία, γιατί δεν είναι. Είναι ο Άνωθεν τρόπος, μέσα από τις εκλείψεις που θα τους επηρεάσουν, να τους δείξει, ποιος είναι γι’ αυτά ο σωστός δρόμος, η Ουράνια βούληση, που θα τους δώσει το στίγμα για την του βίου τους επιτυχία!

Προσοχή στα προσωπικά σας ζητήματα, να μην βγουν από τον δικό σας ασφαλή κλοιό και εκτεθείτε!

Από τις 2 Σεπτεμβρίου που ο Πλούτωνας θα κάνει το τελικό του πέρασμα στο ζώδιό σας, θα δώσει την ύστατη ευκαιρία στους γεννημένους τις δύο τελευταίες ημέρες, για την οριστική μεταμόρφωση, ενώ από τις 20/11/2024 που θα περάσει για μόνιμη εγκατάσταση στο Υδροχοικό πεδίο, θα ισχυροποιήσει τις αξίες και τα ιδανικά σας, φυσικά με τον αινιγματικό, Πλουτώνιο τρόπο. Να θυμάστε όμως πάντα, πως οι πύρινες γλώσσες του Άδου, ισοδυναμούν με φως, γνώση και ζεστασιά. Ο τελευταίος μήνας του 2024 παρόλο που θα σας φέρει, εκνευρισμό, σύγχυση, δυσθυμία, καθυστερήσεις, ακόμη και ακυρώσεις, σε θέματα οικονομικά, σεξουαλικά αλλά και οικογενειακά, θα είναι ωφέλιμο να σας βρει προετοιμασμένους να αντεπεξέλθετε με ψυχραιμία. Διότι θα ανασύρει και ό,τι αφορά στα παραπάνω θέματα από το παρελθόν. Προσοχή στα προσωπικά σας ζητήματα, να μην βγουν από τον δικό σας ασφαλή κλοιό και εκτεθείτε. Με τον Ερμή (έως τα μισά του μήνα ανάδρομο),να κλείνει το έτος ακριβώς όπως το άνοιξε στον Τοξότη, είναι η ώρα να πιάσετε το τεφτέρι των πεπραγμένων σας στο χέρι, και να κάνετε τον απολογισμό σας. Ένα είδος απογραφής, τώρα που οι συνθήκες ευνοούν την προσωπική σας βελτίωση μέσω της αυτοκριτικής.

Οι εκλείψεις του έτους, χρωματίζουν τους τομείς της ζωής σας, στους οποίους θα υπάρχει υπερδιέγερση και δεν είναι άλλοι, από προσωπικά-επαγγελματικά. Πέραν των προβλεπόμενων και σε κάποιες περιπτώσεις αναγκαστικών αλλαγών που θα κάνετε στους ανωτέρω τομείς, να φροντίζετε την υγεία σας, δίνοντας σημασία όχι μόνο στο φυσικό σας σώμα, αλλά και στην ψυχική σας κατάσταση. Κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να περιθάλψετε τους γονείς σας, ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην εξαπατηθείτε συναισθηματικά, μα και πρακτικά, από τις χειριστικές συμπεριφορές των άλλων. Τέλος, θυμηθείτε πως οι χωρισμοί και οι αποχωρισμοί, όσο επώδυνοι κι αν είναι αρχικά, πάντα αποτελούν ένα ακόμη λιθαράκι, στο βωμό της προσωπικής μας εξέλιξης.

  • 25/3/2024 Σεληνιακή έκλειψη στις 5°7´ Ζυγού. Επηρεάζονται ιδιαίτερα οι γεννημένοι από 24 έως 29 Δεκεμβρίου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες και σημεία από την 3η έως την 9η μοίρα του παρορμητικού σταυρού.
  • 8/4/2024 Ηλιακή έκλειψη στις 19°24´ Κριού. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από 8 έως 12 Ιανουαρίου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες και σημεία από την 16η έως την 22η μοίρα του παρορμητικού σταυρού.
  • 18/9/2024 Σεληνιακή έκλειψη στις 25°40´ Ιχθύων. Επηρεάζει κυρίως όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και σημεία από την 22η έως την 28η μοίρα του μεταβλητού σταυρού.
  • 2/10/2024 Ηλιακή έκλειψη στις 10°3´ Ζυγού. Η επιρροή θα είναι έντονη στους γεννημένους από 30/12 έως 3/1 και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και σημεία από την 7η έως την 13η μοίρα του παρορμητικού σταυρού.

Αιγόκεροι, με την πειθαρχημένη αυστηρότητα, απ’ όπου πηγάζει μια ευγενής κομψότητα, το μέγεθος του θριάμβου σας, εξαρτάται καθαρά και μόνο από τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τις περιστάσεις. Κάντε τα Αιγοκερίσια κέρατα κεραίες και αφουγκραστείτε ό,τι το Σύμπαν έχει να σας μηνύσει. Η ώρα της ανταμοιβής, της στωικότητας και των κόπων σας έχει φθάσει. «Αιέν Αριστεύειν…»

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα