Αη Βασίλης (ΔΙΑΣ) έρχεται, με δώρα φορτωμένος!

ASTROTEAM GUEST
23/12/2021

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2021, στις 29 Δεκεμβρίου ο Δίας, ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού, δανείζεται τη στολή του Αη Βασίλη και μοιράζει δώρα από το στο σπίτι των Ιχθύων. Καλή τύχη, αισιοδοξία, επιτυχία, συμπόνια, δικαιοσύνη, συγχώρεση είναι μόνο μερικά από αυτά.

Κριός

Με το γενναιόδωρο Δία λίγο πριν χτυπήσει την πόρτα σας το Μάη του ’22, κάντε μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, διαλογιστείτε σε θέματα μεταφυσικής και πίστης, πετάξτε ό,τι είναι περιττό από τη ζωή σας και αφήστε χώρο για τα καλούδια του. Με το Δία στους Ιχθύες θα έχετε μεγάλη έμπνευση αλλά και προστασία από τους «κρυφούς» εχθρούς σας.

Ταύρος

Σε μια γενικότερη χρονιά αλλαγών και μεταμόρφωσης με το Ουρανό στο ζώδιό σας και τις Εκλείψεις του 2022 να γίνονται στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, με το Δία στους Ιχθύες ξεκαθαρίζετε τον κύκλο των φίλων σας, αλλά γνωρίζετε και νέους, κερδίζετε το σεβασμό των ομοϊδεατών σας, αισθάνεστε πιο ελεύθεροι ιδεολογικά αλλά και γεμάτοι αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση να κυνηγήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

Δίδυμοι

Μετά το τέλος των Εκλείψεων στο ζώδιό σας, επιτέλους ήρθε η ώρα σας!!! Ο Δίας από το ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί την καριέρα και την προσωπική σας προβολή. Κερδίζετε την υποστήριξη ανθρώπων που σας προωθούν επαγγελματικά και το κοινωνικό σας στάτους αλλάζει προς το καλύτερο. Μερικοί από εσάς, ίσως πάρουν την απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Σίγουρα ήρθε η ώρα να λάμψετε, αρκεί να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Καρκίνος

Το 2022 με την υπογραφή του Δία από τους Ιχθύες, προμηνύεται μια ευλογημένη για εσάς χρονιά. Σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες μεταφορικά και κυριολεκτικά. Σε κάθε περίπτωση έχετε έτοιμο το διαβατήριό σας, μιας και ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές με ξένους. Εντρυφήστε σε κάτι που θέλατε από καιρό (γιατί όχι Αστρολογία), πιστέψτε στον εαυτό σας, μη γκρινιάζετε για τα καθημερινά και δείτε τη μεγάλη εικόνα. Την περίοδο αυτή θα έχετε προστασία σε νομικά θέματα. Και μην το ξεχάσω… το 2ο μισό της χρονιάς ο Δίας από το Κριό θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σας.

Λέων

Με το Δία στους Ιχθύες ευνοείστε σε επενδύσεις, οικονομικές συνεργασίες, κληρονομικά ζητήματα, διευθετήσεις δανείων και γενικότερα οι άλλοι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν σε οικονομικό επίπεδο. Με μια τέτοια διέλευση νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με το βαθύτερο ψυχισμό σας, είτε κάνοντας ψυχοθεραπεία, είτε εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σας. Ο Δίας είναι εκεί για να σας απαλλάξει από φοβίες και να σας γεμίσει ψυχική αντοχή. Το σίγουρο είναι ότι η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται, αποκτά ουσία και σας μεταμορφώνει. Έχετε προστασία σε περίπτωση χειρουργείου.

Παρθένος

Ο Δίας της αφθονίας και της καλής τύχης «ευλογεί» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Είναι η περίοδος που η σχέση σας θα μπορούσε να περάσει στο επόμενο στάδιο ή αν είστε μόνοι/ες να γνωρίσετε τον σημαντικό άλλον/η στη ζωή σας. Κάποιον ίσως με τα χαρακτηριστικά του Δία, γενναιόδωρο, αισιόδοξο και δοτικό. Αν πάλι υπάρχουν προβλήματα στο γάμο σας, αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο είτε για να εξομαλυνθούν οι τυχόν διαφωνίες σας, είτε για να προχωρήσετε σε ένα διευκολυμένο διαζύγιο. Καινούργιες και σημαντικές συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο, αλλά και δικαστικές εκκρεμότητες παίρνουν ευνοϊκή για εσάς τροπή.

Ζυγός

Με την επιρροή του Δία στον οίκο της δουλειάς και της υγείας σας, ξεκινά μια πολύ ευεργετική περίοδος αναγνώρισης και εξέλιξης στον επαγγελματικό σας χώρο (ίσως πάρετε και αύξηση), βελτιώνονται οι συνθήκες εργασίας όπως και η συνεργασία σας (αν έχετε) με τους υπαλλήλους ή τους υφισταμένους σας. Αν πάλι είστε άνεργοι, αυξάνονται οι πιθανότητες για εύρεση εργασίας. Διευκολύνεται η καθημερινότητά σας γενικότερα. Έχετε προστασία σε θέματα υγείας και βρίσκετε λύση σε προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν, αρκεί να προσέξετε τις διατροφικές καταχρήσεις.

Σκορπιός

Έρχεται ο Δίας στους Ιχθύες και «ανάβει» τον οίκο του έρωτα, της χαράς και της δημιουργίας. Είναι η χρονιά σας να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε με πάθος και ένταση, όπως μόνο εσείς γνωρίζετε. Η σεξουαλική σας ζωή βελτιώνεται. Αν έχετε ήδη βρει το ταίρι σας, διοχετεύστε την ενέργεια του Δία σε δημιουργία, καλλιεργείστε τα ταλέντα σας, ασχοληθείτε με τα χόμπυ σας που μπορεί να σας αποφέρουν και κέρδη και γιατί όχι, αποκτήστε απογόνους. Αν έχετε ήδη παιδιά είναι μια πολύ θετική περίοδος γι’ αυτά, αλλά και για τη μεταξύ σας σχέση που θα γίνει πιο αρμονική. Ευνοούνται οι καινούργιες επιχειρηματικές κινήσεις.

Τοξότης

Ο Δίας στους Ιχθύες ανοίγει ένα παράθυρο στο παρελθόν, στις ρίζες σας, στις σχέσεις με τους γονείς σας. Τυχόν μεταξύ σας προβλήματα λύνονται ή αντιμετωπίζονται θετικότερα. Το παιδί μέσα σας νιώθει μεγαλύτερη ηρεμία και ασφάλεια. Την περίοδο αυτή μπορεί να μετακομίσετε σε ομορφότερο περιβάλλον ή να ανακαινίσετε την κατοικία σας, αλλά μπορεί και να προχωρήσετε σε αγοραπωλησίες ή να συγκατοικήσετε με το/τη σύντροφό σας. Άτομα μπορεί να επιστρέψουν από το παρελθόν. Νιώθετε την ανάγκη να περνάτε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια ή στο σπίτι σας.

Αιγόκερως

Με τη διέλευση του Δία στους Ιχθύες, αποκτάτε μία αισιοδοξία και νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Βελτιώνεται η επικοινωνία σας με τα αδέρφια, τα ξαδέρφια και το συγγενικό σας περιβάλλον, που μπορεί και να σας βοηθήσουν με κάποιο τρόπο. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να ασχοληθείτε με την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο, να αρχίσετε μαθήματα οδήγησης, να αγοράσετε ηλεκτρονικό υπολογιστή αλλά και καινούργιο μεταφορικό μέσο. Σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε κοντινά ευχάριστα ταξίδια. Τέλος, μπορεί να κλείσετε επικερδείς συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια.

Υδροχόος

Ο Δίας αφήνει το ζώδιό σας και μπαίνει στους Ιχθύες, παρέχοντάς σας προστασία στο τομέα των οικονομικών και την απόκτηση αγαθών. Έχετε έμπνευση για το πώς να αυξήσετε τα έσοδά σας, βάζετε σε νέα βάση το τί έχει πραγματική αξία για εσάς και νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας προσέχετε τις υπερβολές και τα επικίνδυνα ρίσκα.

Ιχθύες

Ο γενναιόδωρος Δίας σας έδωσε μια πρώτη γεύση το καλοκαίρι του 2021 και έρχεται τώρα λίγο πριν μπει το 2022 σαν ένας άλλος Αη Βασίλης, να πραγματοποιήσει τα όνειρά σας. Φέρνει πολλές ευκαιρίες και επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, αλλά κι έναν αέρα αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας. Δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές συγκυρίες που θα σας προσφέρει, για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Λίγη μόνο προσοχή χρειάζεται στις διατροφικές υπερβολές, γιατί ο Δίας ως πλανήτης επέκτασης φέρνει και… κιλάκια!

 

Από τη Χρυσούλα Καρρά

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα