Αγχωτικές γωνίες – Στρες, άγχος και καυγάς!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
19/04/2021

Έρωτας ή Πόλεμος;

Μας περιμένουν στη γωνία…σχετικά συχνά, μας αγχώνουν, μας στρεσάρουν, δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε αρκετά, με αποτέλεσμα να ψάχνουμε την παραμικρή αφορμή να τραβήξουμε μαχαίρι και να τσακωθούμε με όποιον βρεθεί στο διάβα μας. Ενίοτε συμβαίνει και αμφίδρομα -ενώ δεν έχουμε καμία διάθεση για εντάσεις- αντιθέτως ψάχνουμε να βρούμε την ησυχία μας και υπομένουμε κάθε προκλητική κίνηση εναντίον μας, το volume αυξάνει και μας επιτίθενται σε κάθε επαφή μας (ακόμα και ο ίδιος μας ο εαυτός, εσωτερικές διαμάχες και ατυχήματα, καψίματα και κοψίματα). Ποιοι πλανήτες το δημιουργούν στο γενέθλιο χάρτη μας και πως μπορούμε να διαχειριστούμε τις ενέργειες τους θετικά προκειμένου να διατηρήσουμε την ηρεμία μας;

Άρης ο μεγάλος υποκινητής!

Ο Άρης Θεός του πολέμου κινείται στο ζωδιακό πολύ γρήγορα, κάθε 2 μέρες προχωρά 1 μοίρα, έτσι πολύ γρήγορα ανακατεύει τη δική του ενέργεια την γεμάτη ένταση και ταραχή με των άλλων πλανητών που στέκονται ήρεμοι και σταθεροί μέσα στο γενέθλιο χάρτη μας! Μέγας πυροδότης λοιπόν, ανάβει φωτιές ας μου επιτραπεί η έκφραση φυτιλιάζει όποιον βρεθεί στο δρόμο του με σκληρές γωνίες (σύνοδο, αντίθεση, τετράγωνο), με αποτέλεσμα να χάνουμε την ψυχραιμία μας, να μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, να σηκώνουμε καρδιακούς παλμούς και να ξεσπάμε τελικά σε όποιον έχει την τύχη (ή την ατυχία) να βρίσκεται σε επαφή μαζί μας. Καμιά φορά δεν υπάρχει και άμεσος ή κοντινός αποδέκτης όλης αυτής της έντασης, ίσως είμαστε μόνοι με τον εαυτό μας, ενδέχεται λοιπόν ο καυγάς…να είναι με τα εσώψυχα μας ή πρακτικά μέσω ψιλοατυχημάτων στην κουζίνα, στο γυμναστήριο, στη δουλειά ή ακόμα και στον οδοντογιατρό (σε όλους τους γιατρούς που μπορεί να μας πονέσουν (λιγάκι).

  • Άρης σε σκληρή γωνία με τον Ωροσκόπο μας
  • Άρης σε σκληρή γωνία με τον Ήλιο μας
  • Άρης σε σκληρή γωνία με τη Σελήνη μας
  • Άρης σε σκληρή γωνία με τον Ερμή μας
  • Άρης σε σκληρή γωνία με τον Άρη μας
  • Άρης σε σκληρή γωνία με τον Κρόνο μας
  • Άρης σε σκληρή γωνία με τον Ουρανό μας
  • Άρης σε σκληρή γωνία με τον Πλούτωνα μας

Αφήνουμε απέξω τις σκληρές γωνίες του Άρη με την Αφροδίτη μας, γιατί εκτονώνονται πολύ φυσικά μέσω της ερωτικής επαφής και του Άρη με τον Ποσειδώνα μας, γιατί απλά ο Ποσειδώνας δεν ταράζεται εύκολα.

Θυμηθείτε να προσέξετε ότι ο Άρης είναι βιαστικός πλανήτης και μπορεί να λειτουργεί και λίγο πιο νωρίς από την μοίρα ακριβείας καθώς επίσης και ότι η πιο όμορφοι και υγιείς τρόποι να τον εκτονώσουμε είναι η φυσική άσκηση, οι διεκπεραιώσεις θεμάτων με ταχύτητα (που εξαντλεί) και φυσικά πάντα με ερωτική δραστηριότητα.

Αν δε γνωρίζετε που βρίσκονται οι πλανήτες σας, μπορείτε να μας ζητήσετε το χάρτη σας στο info@enallaktikipaideia.com

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα