Αγχωτική και Ταραχώδης η Πανσέληνος 5 Φλεβάρη

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
31/01/2023

Μια Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα πάντα φέρνει Φως στην επιφάνεια της γης σχετικά με την πολιτική, τους πολιτικούς, γενικότερα άτομα που κατέχουν μια περίοπτη θέση εξουσίας αλλά και διάσημα, λαμπερά πρόσωπα της show biz. Η συμμετοχή του πλανήτη Ουρανού σε γωνία τετραγώνου ίσως είναι το σημείο κλειδί της εκδήλωσης του φαινομένου με έναν τρόπο ξαφνικό, ανατρεπτικό, αγχωτικό κυρίως για τα ζώδια του σταθερού σταυρού (β΄ δεκαημέρου). Το περιβάλλον προκαλεί ένταση, υπερένταση, ο ύπνος είναι διακεκομμένος ή καθόλου (αϋπνίες) και το μήνυμα που λαμβάνουμε είναι ότι ακολουθούν επιβεβλημένες αλλαγές, που μέχρι τώρα δεν είχαμε το κουράγιο να υλοποιήσουμε.

Σ’ αυτή την Πανσέληνο ας βάλουμε λοιπόν μπροστά το «συλλογικό» του Υδροχόου και ας αφήσουμε πίσω το απόλυτο Εγώ του Λέοντα.

Θετικό πρόσημο λαμβάνουν οι Δίδυμοι και οι Τοξότες, που ολοκληρώνουν ζητήματα που σχετίζονται με σπουδές ή με χρήσιμες πληροφορίες εξέλιξής τους ίσως ακόμα και με κάποιες μικρές χρήσιμες αποδράσεις και ταξιδάκια γενικότερα. Το ίδιο θετικό μήνυμα λαμβάνουν και οι Κριοί με τους Ζυγούς, που εντελώς ξαφνικά δέχονται πολλαπλές προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις, πάρτυ και θεάματα, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζουν καινούργιους ανθρώπους που τους τραβούν το ενδιαφέρον με μοναδικό τρόπο. Οι Ιχθύες παρέα με τους Παρθένους δεν απολαμβάνουν ιδιαίτερα την Πανσέληνο αυτή, καθότι τους γεμίζει με διλλήματα και αμφιβολίες που σχετίζονται αφενός με τις σχέσεις τους, αφετέρου με την οικονομική τους κατάσταση. Το πιθανότερο θα είναι να θελήσουν μιας μορφής απομόνωση προκειμένου να ανασυνταχθούν και να ξεκουραστούν.
Ο κλήρος των δύσκολων διαπραγματεύσεων πέφτει στους Λέοντες/Υδροχόους που ανακαλύπτουν ξαφνικά ότι οι σχέσεις που τους ήταν μέχρι τώρα σημαντικές, ΔΕΝ τους είναι πλέον αρεστές και τραβούν κόκκινες γραμμές απομάκρυνσης (μπορεί και το αντίθετο όμως, δηλαδή να αποφασίσουν να προσπαθήσουν για σχέσεις που ήταν ετοιμόρροπες). Επίσης, δύσκολες και ξαφνικές αποφάσεις λαμβάνουν Ταύροι και Σκορπιοί που σχετίζονται όμως με επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Οι περισσότεροι θα αλλάξουν γνώμη και άποψη για τους μέχρι τώρα χειρισμούς τους.

Γνωστές οι επιπτώσεις των ολόγιομων φεγγαριών που ταρακουνούν το έδαφος κάτω από τα πόδια μας (με συμμετοχή Ουρανού) αλλά και ρίχνουν φως σε σκοτάδια της ζωής μας, ταρακουνώντας ασφάλειες και πεποιθήσεις που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαμε μάθει να στηρίζουμε το Εγώ μας! Σ’ αυτή την Πανσέληνο ας βάλουμε λοιπόν μπροστά το «συλλογικό» του Υδροχόου και ας αφήσουμε πίσω το απόλυτο Εγώ του Λέοντα.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα