ΑΓΡΙΑ πανσέληνος!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
16/01/2021

Πυροτεχνήματα της Πανσελήνου!

Ελευθερία και Αλήθεια!

Μια μοναδική Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 28 Ιανουαρίου απόλυτα εκρηκτική, ανατρεπτική, αληθινή!

Ο Σελήνη στον Λέοντα, περήφανη κι αγέρωχη «κλέβει» το φως από τον Ήλιο στον Υδροχόο και γεμίζει το λαμπερό της στεφάνι δεικνύοντας που θα διοχετευθεί η ενέργεια -που θα πέσει το φως- τι θα αποκαλυφθεί επί της ουσίας μέσα στο Κοσμικό σκηνικό, αλλά και σε κάθε έναν από μας προσωπικά ανάλογα με το ζώδιο και τον Ωροσκόπο μας. Ο άξονας Λέοντα Υδροχόου θεωρείται άξονας διαφορετικότητας, πολιτικής, σημαντικών αρχηγών κρατών και κοινοβουλίου. Μια αναμέτρηση δυνάμεων λοιπόν είναι αναμενόμενη εφόσον πάντα στις πανσελήνους υπάρχει μια «κόντρα» μεταξύ των αρχετύπων ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ και μαζί με αυτά και ότι απαιτεί τη δική μας ένταση και συνεισφορά στα λογής λογής ξεκαθαρίσματα. Δυναμική συμμετοχή ο Δίας που επεκτείνει τη δράση της αναμέτρησης, ο Κρόνος που δίνει σταθερή δύναμη και περιοριστικό πλαίσιο έκφρασης, αλλά και ο δυναμικός σχηματισμός Άρη Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου. Εκρηκτικές αλλαγές λοιπόν σε πολλαπλά επίπεδα, ξαφνικές διαμάχες στις σχέσεις, στους γάμους, στα κράτη και στα κοινοβούλια, αλλά και τάση να προκληθούν ζημιές-βλάβες μυστικά και με ύπουλο τρόπο. Γεωφυσικά φαινόμενα και θεομηνίες ή καταστροφές εξαιτίας του στοιχείου του νερού. Ο πλανήτης σε αναβρασμό και οι άνθρωποι σε τρομερό άγχος επί των επικείμενων αλλαγών και κυρίως των σοκαριστικών αποκαλύψεων. Τα σταθερά ζώδια θα βιώσουν τα γεγονότα αρκετά πιο έντονα από τους υπόλοιπους και θα πρέπει να διατηρήσουν ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Πιθανές απώλειες Πολιτικών αρχηγών και προσώπων εξουσίας γενικότερα – πτώσεις κυβερνήσεων και ανασχηματισμοί ανά τον κόσμο.

Για τους Κριούς προσοχή στις σχέσεις τους με φιλικά πρόσωπα, παιδιά, ερωτικές σχέσεις αλλά και σε δημιουργικά ξεκινήματα που απαιτούν στοχοπροσήλωση.

Για τους Ταύρους εντάσεις στα εργασιακά, επαγγελματικά, προσωπικές σχέσεις αλλά και θέματα υγείας τα οποία έχουν ήδη προειδοποιήσει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Για τους Διδύμους μεγάλη προσοχή στα μεταφορικά μέσα, στον τρόπο επικοινωνίας, θέματα με τα αδέλφια, ατυχήματα λόγω βιασύνης πρακτικά αλλά και λεκτικά. Υγεία και φυσική κατάσταση

Για τους Καρκίνους οικονομικές ταραχές, ξαφνικά έξοδα και κλονισμός της αυτοπεποίθησης, έσοδα έξοδα με μεγάλη προσοχή στις τυχόν απώλειες. Συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα και ομάδες ομοϊδεατών.

Για τους Λέοντες διασπάσεις στην προσωπική ζωή και συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Νεύρα και θυμός από αγανάκτηση. Επαγγελματικές αλλαγές και θέματα υγείας (νευρικής φύσεως) αλλά και με κόκκαλα, δόντια, δέρμα.

Για τους Παρθένους ψυχολογική ταραχή, άγχος και στρες από διαφωνίες ιδεολογικής φύσεως, συζητήσεις και διαπληκτισμοί που δεν οδηγούν πουθενά. Παρασκήνιο και θέματα υγείας (ψυχοσωματικά).

Για τους Ζυγούς εντάσεις με φίλους και έρωτες, διαφωνίες κοινωνικού χαρακτήρα αλλά και οικονομικά άγχη από ξαφνικά έξοδα και ζημιές που προκύπτουν.

Για τους Σκορπιούς διαφωνίες με σχέσεις, διασπάσεις συνεργασιών, παράπονα από άδικη και επιθετική στάση αγαπημένων προσώπων. Αγανάκτηση από έλλειψη κατανόησης των «άλλων» και πόλωση, πείσμα που οδηγεί σε εκρήξεις.

Για τους Τοξότες αλλαγές διάθεσης και διαφωνίες ιδεολογικού χαρακτήρα, ξαφνικές αποφάσεις για σπουδές, επιμόρφωση, προβλήματα με μετακινήσεις και μεταφορικά μέσα. Θέματα υγείας και ψυχοσωματικά. Καυγάδες με συναδέλφους.

Για τους Αιγόκερους ευκαιρίες για νέες πηγές εσόδων, δημιουργική διάθεση και νεύρα που οι άλλοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν την δική σας ενέργεια. Ερωτικές διενέξεις και ξαφνικές εμπειρίες.

Για τους Υδροχόους θεαματική ολοκλήρωση νέων σχεδίων με αρκετό στρες για την παρακάτω εξέλιξη τους. Εντάσεις με σχέσεις και συνεργασίες αλλά και διασπάσεις αν δεν ικανοποιούνται προσδοκίες. Πρόοδος επαγγελματική, προβλήματα με σπίτι οικογένεια, γονείς.

Για τους Ιχθείς κούραση και μια ανάγκη για αποτράβηγμα από κοινωνικές και προσωπικές εμπειρίες. Διάθεση για απομόνωση και χαλάρωση, ύπνος και ξεκούραση. Άγχος για θέματα που αφορούν σπουδές, αδέλφια και μεταφορικά μέσα. Προσοχή σε λεκτικά και πρακτικά ατυχήματα.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα