Αγαπημένο μου Αστρολόγιο : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5/07 έως 11/07

ASTROTEAM GUEST
04/07/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο καλό μήνα έστω και καθυστερημένα! Επιτέλους αρχίζουμε ξανά να «αναπνέουμε» και να κυκλοφορούμε πιο άνετα! Το φρέσκο ξεκίνημα που περιμέναμε έφτασε με μια ευαίσθητη νέα Σελήνη γεμάτη τρυφερότητα και ενσυναίσθηση, που σηματοδοτεί την αρχή ενός κύκλου, τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 18°01΄ του Καρκίνου με τη φιλική συμμετοχή του Ποσειδώνα που θα εκπληρώσει τις επιθυμίες μας. Η εβδομάδα ξεκινά με ένα υπέροχο εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που θα φέρει αέρα ανανέωσης κι ελευθερίας, θα μας εντάξει σε μεγαλύτερες παρέες ή ομάδες ενώ δε θα λείψουν και οι επαγγελματικές ευκαιρίες. Ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ενεργοποιώντας ξανά την έκλειψη στις 23° Τοξότη, μοίρα πολύ σημαντική αφού εκεί έκανε τη πρώτη του στάση άρα περιμένουμε κι άλλες αποκαλύψεις επάνω σε ψευδή γεγονότα που ίσως όμως προκαλέσουν πόλωση και διλήμματα. Παράλληλα ο Άρης απομακρύνεται από την σκληρή όψη που σχημάτιζε με τον Κρόνο και τον Ουρανό αποφορτίζοντας όλη εκείνη τη πίεση, τη κούραση και το άγχος που βιώσαμε το τελευταίο διάστημα αλλά έρχεται η Αφροδίτη να πάρει τη θέση του οπότε το κλίμα θα εξακολουθήσει να είναι εκρηκτικό προς άλλη όμως κατεύθυνση κυρίως για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Ο ερωτικός και οικονομικός περιορισμός θα προκαλέσει ένα ξέσπασμα απελευθέρωσης, θα έχουμε ανάγκη για νέους έρωτες, περιπέτειες και ξέφρενη διασκέδαση αλλά θα πρέπει να προσέξουμε γιατί στην ανάγκη μας να ικανοποιήσουμε τις ορμές μας μπορεί να συμβούν και δυσάρεστες καταστάσεις. Χωρισμοί αλλά και οικονομικές απώλειες είναι στο πρόγραμμα και θέλουν προσοχή. Στο τέλος της εβδομάδας κορυφώνεται το πάθος και η ερωτική διάθεση κι απ΄ότι φαίνεται θα πάρουμε αυτό που θέλουμε! Για να δούμε πως θα ξεδώσει το κάθε ζώδιο.

Για τους Κριούς

Ένα νέο ξεκίνημα και μια αίσθηση πληρότητας τους περιμένει σε θέματα σπιτιού και στις σχέσεις με την οικογένεια. Επαγγελματικές ευκαιρίες που θα βελτιώσουν τα οικονομικά τους, προέρχονται από το σπίτι και τα ακίνητα. Αν πρέπει να κάνουν μια ανακαίνιση, τώρα είναι η ώρα τους. Έχουν ανάγκη να διασκεδάσουν και να ερωτευτούν γιατί αισθάνονται περιορισμένοι από υποχρεώσεις αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί το ξέσπασμα τους να έχει οικονομικές επιπτώσεις οι οποίες πιθανόν να αφορούν και τα παιδιά τους. Καλό είναι να αποφύγουν προσωρινά τα τυχερά παιχνίδια. Από τη Κυριακή κι έπειτα θα έχουν πιο έντονη ερωτική ζωή ενώ υποθέσεις που αφορούσαν παρασκήνιο, εξαπατήσεις ή λάθη στη σχέση με τα αδέρφια, τα γραπτά ή τις μετακινήσεις βγαίνουν στην επιφάνεια.

Για τους Ταύρους

Ένας νέος κύκλος αρχίζει σε θέματα που αφορούν μετακινήσεις, σπουδές, αδέλφια ή συγγενείς. Η έμπνευση θα είναι μεγάλη και μπορούν να τη διοχετεύσουν στον γραπτό λόγο. Ξεπροβάλλουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, επιτυχίες σε γραπτά και μετακινήσεις ενώ μπορεί να βγουν στην επιφάνεια λάθη, εξαπατήσεις κι απογοητεύσεις που αφορούν τους φίλους τους και τα οικονομικά τους. Αισθάνονται δυσαρέσκεια με τις ήδη υπάρχουσες δουλειές και δεν αποκλείονται οι διασπάσεις ειδικά για τους γεννημένους 1-4/05. Από τη Κυριακή κι έπειτα το σπίτι τους ανοίγει την όρεξη για δημιουργία και έρωτα.

Για τους Διδύμους

Νέος κύκλος ξεκινά για τα οικονομικά των Διδύμων που τώρα έχουν επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και φαεινές ιδέες ώστε να αυξήσουν του εισοδήματος τους ενώ έρχονται στην επιφάνεια εξαπατήσεις που είχαν γίνει, λάθη ή απογοητεύσεις που αφορούν τη καριέρα. Μπορεί να θέλουν να ταξιδέψουν και να μη μπορούν λόγω οικονομικών ή να προκληθούν χωρισμοί λόγω απόστασης αλλά όπως και να ΄χει υπάρχει ερωτικό παιχνίδι γι’ αυτούς που μάλλον κρατάνε κρυφό. Από τη Κυριακή κι έπειτα εντείνεται η ερωτική επικοινωνία…Εξακολουθούν να έχουν υποσυνείδητο άγχος πάντως.

Για τους Καρκίνους

Επηρεάζονται άμεσα και θετικά από αυτή τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο δικό τους ζώδιο ειδικά οι γεννημένοι 9-11/07. Τους χαρίζει εσωτερική πληρότητα, ανανέωση στην εμφάνιση και στο περιβάλλον τους ενώ επιφυλάσσει νέα ξεκινήματα σε πολλά επίπεδα είτε είναι σχέσεις, είτε επαγγελματικά. Οι παρέες μεγαλώνουν, οι επαγγελματικές ευκαιρίες -που μπορεί να αφορούν τη τεχνολογία- αυξάνονται και τα μελλοντικά σχέδια ευνοούνται οπότε ας κάνουν μια ευχή! Το μόνο δυσάρεστο είναι ότι τα οικονομικά τους στενεύουν οπότε καλό είναι να βάλουν κάτι στην άκρη για τυχόν εξτρά λογαριασμούς ή υποχρεώσεις. Επίσης δυσάρεστες εκπλήξεις και ξαφνικές διασπάσεις μπορεί να προκύψουν με κάποιο φίλο ή με κάποια ομάδα στην οποία ανήκουν.

Για τους Λέοντες

Ένας νέος κύκλος ανοίγει σε θέματα πίστης για τους Λέοντες καθώς η εσωτερική ισορροπία και γαλήνη θα τους βοηθήσει να ανακάμψουν από τη δύσκολη φάση που πέρασαν και να δημιουργήσουν τις βάσεις για μια νέα αρχή αργότερα. Είναι κατάλληλη περίοδος να φροντίσουν τη ψυχική αλλά και σωματική τους υγεία. Νιώθουν ότι δε παίρνουν την αγάπη και τη προσοχή που θα ήθελαν και ίσως να υπάρξουν διασπάσεις στη καριέρα ή με το σύντροφο και τους συνεργάτες ειδικά για τους γεννημένους 3-6/08 παρ’ όλα αυτά θα υπάρξουν και νέες ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. Εξαπατήσεις, απογοητεύσεις και λάθη που αφορούν τον φιλικό κύκλο αλλά και περιουσιακά, επιδοτήσεις ή δάνεια βγαίνουν στην επιφάνεια. Από τη Κυριακή κι έπειτα γίνονται πολύ ερωτικοί κι αποκτούν έντονο μαγνητισμό.

Για τους Παρθένους

Γίνονται δημοφιλείς σε ομάδες και μεγαλώνει ο κύκλος και οι παρέες τους ενώ είναι κατάλληλο διάστημα να οργανώσουν τα μελλοντικά τους σχέδια. Επαγγελματικές ευκαιρίες που αφορούν δικτύωση, εξωτερικό και τεχνολογία ευνοούνται όπως και τα θέματα σπουδών. Ίσως αισθάνονται ότι κουράζονται πολύ και πληρώνονται λίγο. Χρειάζεται να προσέξουν την υγεία τους (και τη ψυχική) λόγω της κόπωσης από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις κι αν είναι να ταξιδέψουν πρέπει να έχουν το νου τους σε αυτά τα θέματα. Απογοητεύσεις, λάθη κι εξαπατήσεις που αφορούν τη καριέρα ή τους συνεργάτες έρχονται στην επιφάνεια. Κρυφές ερωτικές απολαύσεις τους περιμένουν από Κυριακή κι έπειτα.

Για τους Ζυγούς

Ένας νέος κύκλος ανοίγει για τη καριέρα τους και το κλίμα είναι πολύ ευνοϊκό για τα επαγγελματικά τους αφού θα έχουν πολύ καλές ευκαιρίες για ανέλιξη. Λάθη, εξαπατήσεις κι απογοητεύσεις που αφορούν ταξίδια, σπουδές ή νομικά ζητήματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Αισθάνονται αποκομμένοι κι ότι δε μπορούν να διασκεδάσουν με τους παρέες τους γιατί έχουν περιορισμούς είτε λόγω οικονομικών είτε λόγω παιδιών και ίσως αυτό δημιουργήσει δυσαρέσκειες με κάποιους φίλους όμως από τη Κυριακή κι έπειτα θα ξεδώσουν λίγο παραπάνω. Προσοχή στις σπατάλες γιατί μπορεί να προκύψουν ξαφνικές απώλειες στα οικονομικά και θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι.

Για τους Σκορπιούς

Νέος κύκλος ανοίγει σε θέματα σπουδών και φιλοσοφίας για τη ζωή. Επιτέλους μια ανάσα αισιοδοξίας και χαράς έρχεται ενώ δεν αποκλείονται τα ταξίδια ακόμα και στο εξωτερικό. Πίεση, υποχρεώσεις και οικονομικοί περιορισμοί που προέρχονται από τη δουλειά και την οικογένεια μπορεί να δημιουργήσουν διασπάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες- ειδικά για τους γεννημένους 3-6/11- αν και το κλίμα θα είναι πιο παραγωγικό και δημιουργικό από τη Κυριακή κι έπειτα όσον αφορά τη δουλειά τουλάχιστον. Ευνοούνται σχέσεις οικονομικές κι επαγγελματικές που αφορούν το εξωτερικό ή τις σπουδές τους ενώ θετική έκβαση έχουν και τα νομικά ζητήματα. Εξαπατήσεις, λάθη κι απογοητεύσεις που αφορούν κληρονομιές, ασφάλειες, δάνεια κι επιδοτήσεις βγαίνουν στην επιφάνεια.

Για τους Τοξότες

Ένας νέος κύκλος ξεκινά που ευνοεί τα οικονομικά τους κυρίως μέσω κληρονομιάς και ακίνητης περιουσίας. Στη χειρότερη οι γονείς θα τσοντάρουν. Οι σχέσεις εξ αποστάσεως περνάνε κρίση και οι διασπάσεις είναι πιθανές ενώ αν σκοπεύουν να ταξιδέψουν χρειάζεται να κάνουν πρώτα ένα καλό τσεκ-απ γιατί η υγεία τους είναι πιο ευάλωτη αυτό το διάστημα. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες εμφανίζονται ώστε να βελτιώσουν το εισόδημά τους ενώ βγαίνουν στην επιφάνεια απογοητεύσεις, λάθη κι εξαπατήσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες.

Για τους Αιγόκερους

Είναι οι δεύτεροι που επηρεάζονται πιο άμεσα μετά τους Καρκίνους από αυτή τη Νέα Σελήνη ειδικά οι γεννημένοι 7-9/01. Ένα νέο και πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα αναμένεται στις σχέσεις και τις συνεργασίες τους με επαγγελματικές ευκαιρίες που θα ευνοήσουν κυρίως όσους ασχολούνται με επιχειρήσεις και το χώρο του θεάματος. Επίσης βγαίνουν στην επιφάνεια απογοητεύσεις, λάθη κι εξαπατήσεις σε θέματα υγείας κι εργασίας. Οι οικονομικοί περιορισμοί συνεχίζονται δυστυχώς και δε μπορούν να διασκεδάσουν όσο θα ήθελαν αλλά μπορεί να ξεσπάσουν και να ξοδέψουν τελικά χρήματα που δεν έχουν οπότε προσωρινά χρειάζεται να κάνουν αποταμίευση. Δεν αποκλείονται οι χωρισμοί και οι ξαφνικές ερωτικές περιπέτειες με καινούργια πρόσωπα. Από Κυριακή κι έπειτα θα είναι πολύ τυχεροί στο σεξουαλικό κομμάτι…

Για τους Υδροχόους

Ένας νέος κύκλος ξεκινάει στο κομμάτι της δουλειάς και της καθημερινότητας με νέες επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Είναι η καλύτερη στιγμή να φροντίσουν την υγεία και τη διατροφή τους ή να αποκτήσουν ένα κατοικίδιο. Οι σύντροφοι μπορεί να έχουν παράπονα από αυτούς (ότι δε παίρνουν αγάπη) και στο σπίτι το κλίμα είναι εκρηκτικό προκαλώντας χωρισμούς και διασπάσεις ακόμα και με συνεργάτες οπότε χρειάζεται προσοχή στη σχέση τους με τους άλλους αυτό το διάστημα ειδικά για όσους είναι γεννημένοι 31/01-3/02 ενώ από τη Κυριακή βελτιώνεται η κατάσταση. Εξαπατήσεις, λάθη κι απογοητεύσεις που αφορούν διασκέδαση, επιχειρηματικά σχέδια, τυχερά παιχνίδια αλλά και τα παιδιά τους, βγαίνουν στην επιφάνεια.

Για τους Ιχθύες

Ευνοϊκότατη η Νέα Σελήνη για τους Ιχθύες μας που δεν αποκλείεται να βρουν τον έρωτα που ονειρεύονταν. Ένας νέος κύκλος εξαιρετικά δημιουργικός ξεκινά με πολύ έμπνευση, νέες ιδέες και επαγγελματικές ευκαιρίες που θα τους απογειώσουν ενώ η σχέση με τα παιδιά τους γίνεται πιο αρμονική και ισορροπημένη. Πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια εξαπατήσεις, λάθη κι απογοητεύσεις αναφορικά με την οικογένεια, το χώρο του σπιτιού και τα ακίνητα. Μπορεί να αισθάνονται ότι δουλεύουν σκληρά ενώ αμείβονται λίγο και δεν αποκλείεται να προκύψουν προβλήματα με συναδέλφους, όπως και να ΄χει όμως πρέπει να περιορίσουν τα νεύρα και την ένταση για να αποφύγουν καβγάδες αλλά και ατυχήματα στο δρόμο ωστόσο η κατάσταση βελτιώνεται από Κυριακή κι έπειτα. Η υγεία τους (και η ψυχική) μπορεί να βάλλεται λόγω κόπωσης και καθημερινής έντασης οπότε καλό θα είναι να τη φροντίσουν παραπάνω.

 

Καιρός να χαλαρώσουμε νομίζω και να απολαύσουμε λίγο πιο ανέμελα το καλοκαιράκι μας! Παίρνω λοιπόν το καπελάκι μου και πάω να αράξω σε μια παραλία όπου το μόνο που θα ακούω είναι τα τζιτζίκια, το κύμα και τα παγάκια στο ποτήρι μου!

Από τη Σουλάη Κατερίνα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα