Αγαπημένο μου Αστρολόγιο : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28/06 έως 4/07

ASTROTEAM GUEST
26/06/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο, I salute you! O μήνας που κανείς δε βαρέθηκε, μας αποχαιρετά σιγά-σιγά αλλά δεν έχει πει ακόμα τη τελευταία του λέξη. Αυτή την εβδομάδα κορυφώνεται η αντίθεση Άρη-Κρόνου αλλά και το τετράγωνο Άρη-Ουρανού, κλείνοντας έτσι έναν άκρως δυναμικό σχηματισμό που ονομάζεται Τ-τετράγωνο. Σε παγκόσμιο επίπεδο συνδέεται ιστορικά με εκρήξεις, σεισμούς, ιμπεριαλιστικές τάσεις, ταραχώδεις διαμαρτυρίες, οικονομική δυσχέρεια, διαστημικά ή αεροπορικά δυστυχήματα αλλά και επιτεύγματα. Αντίκτυπο θα έχει και σε προσωπικό επίπεδο αλλά για το καθένα σε διαφορετικό τομέα. Αυτοί που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κυρίως για την υγεία, τη σωματική τους ακεραιότητα κι έπειτα όλα τα άλλα είναι οι Ταύροι γεννημένοι 1-4/05, Λέοντες 3-6/08, Σκορπιοί 3-6/11 και Υδροχόοι 31/01-3/02. Τα καλά νέα είναι ότι ο Ερμής αποκτά ταχύτητα και μας βοηθά να πάρουμε επιτέλους αποφάσεις που θα έχουν πρακτική εφαρμογή φέρνοντας παράλληλα αποκαλύψεις στην επιφάνεια. Θα περάσει ξανά από τη μοίρα της τελευταίας έκλειψης κι ας ελπίσουμε ότι θα ακούσουμε περισσότερες αλήθειες παρά fake news! Εν τω μεταξύ οι ανάδρομοι έγιναν τέσσερις παρακαλώ και θα μοιράσουν μαθήματα αλλά και δεύτερες ευκαιρίες ενώ η Αφροδίτη από τον Λέοντα ευεργετεί με τις χάρες της τα ζώδια της φωτιάς, του αέρα και του σταθερού σταυρού. Δε θα καθυστερήσω άλλο, τρέχω στα ζώδια και τους ωροσκόπους!

Για τους Κριούς

Τα θέματα κι οι αποφάσεις που κωλυσιεργούσαν τόσο καιρό αναφορικά με τα αδέρφια, την εκπαίδευση, τα μεταφορικά μέσα και τις μετακινήσεις ήρθε η ώρα να μπουν σε εφαρμογή. Υπάρχει όρεξη για χαρά έρωτα και δημιουργία αλλά μπορεί να κοπεί απότομα. Προσοχή σε διαπληκτισμούς με φίλους ή ομάδες, σε διασπάσεις στα ερωτικά αλλά και σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και τη σχέση μαζί τους. Καλό είναι να μη πάρουν επιχειρηματικά ρίσκο και να αποφύγουν τυχερά παιχνίδια γιατί στα οικονομικά αναμένονται δυσάρεστες ανατροπές.

Για τους Ταύρους

Έχουν πάρει μυρωδιά ότι κάτι δε πάει καλά μέσα τους κι αυτό το κάτι ετοιμάζεται να ξεσπάσει. Ξεκινάνε να ωραιοποιούν το χώρο του σπιτιού αλλά θα συμβούν καταστάσεις από τη δουλειά ή το οικογενειακό περιβάλλον που θα τους αγχώσουν ή θα τους εκνευρίσουν οπότε το ταλέντο της υπομονής που τόσο καλά κατέχουν θα πρέπει τώρα να το χρησιμοποιήσουν. Όσοι είναι γεννημένοι στις ημερομηνίες που προαναφέρθηκαν στην εισαγωγή πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα. Αποφάσεις και διαδικασίες που αφορούν τα οικονομικά και το εισόδημα μπαίνουν σιγά σιγά σε εφαρμογή.

Για τους Διδύμους

Ήρθε η ώρα να λάβουν αποφάσεις για τον εαυτό τους και να πάρουν σάρκα και οστά όσα σχεδιάζανε τόσο καιρό. Σκέφτονται τα ερωτικά τους και έχουν πολλές επαφές και μετακινήσεις αλλά χρειάζεται προσοχή στην οδήγηση και στους καβγάδες -με αδέρφια γείτονες ή συγγενείς κυρίως- αυτή τη βδομάδα πιο πολύ από ποτέ. Επίσης καλό θα είναι να εξωτερικεύσουν το άγχος που κρύβουν για να μη τους προκαλέσει άλλα ψυχολογικά ή σωματικά προβλήματα. Ενδείκνυται η ενασχόληση με τη μεταφυσική. Βρίσκουν απαντήσεις σε άλυτα μυστήρια ή ανακαλύπτουν καταστάσεις που λειτουργούσαν παρασκηνιακά.

Για τους Καρκίνους

Αρχίζουν να συνειδητοποιούν καταστάσεις ή ανακαλύπτουν παρασκηνιακές δράσεις που θα τους βοηθήσουν να πάρουν αποφάσεις ενώ ευνοούνται οι μυστικές συνδιαλλαγές από μέρους τους. Στα οικονομικά διαφαίνονται σημάδια βελτίωσης αλλά ας μη βιαστούν να αφεθούν σε σπατάλες γιατί εμφανίζονται ξαφνικά έξοδα κι αυτά είναι τα χειρότερα για τους Καρκίνους που φροντίζουν πάντα να έχουν κάτι στην άκρη για ώρα ανάγκης. Οι φιλικές σχέσεις επίσης είναι βόμβα έτοιμη να εκραγεί και αναμένονται σοκ και ρήξεις σε αυτό τον τομέα.

Για τους Λέοντες

Τα αγαπημένα Λιοντάρια έχουν υπερδιέγερση και νεύρα. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να δώσουν όσοι είναι γεννημένοι στις ημερομηνίες που αναφέρθηκαν στην εισαγωγή. Νιώθουν ότι οι άλλοι τους κριτικάρουν και ζητάνε πολλά από αυτούς με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις ή ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Στον επαγγελματικό τομέα επίσης ετοιμάζονται σοκ και εκρήξεις. Μιας και μπήκε η Αφροδίτη στο ζώδιο τους όμως θα τους συμβούλευα να παραμερίσουν το θυμό και το στρες και να ασχοληθούν με τον εαυτό τους, να το ρίξουν στα μποτέ και να γίνουν πιο εντυπωσιακοί από ποτέ! Επίσης κάποια θέματα ή παρεξηγήσεις που τους απασχολούσαν σε σχέση με φιλίες και ομάδες μπορούν τώρα να επιλυθούν.

Για τους Παρθένους

Αισθάνονται ότι οι υποχρεώσεις και η δουλειά τους κλείνουν τους ορίζοντες και τους κρατάνε δέσμιους. Θέλουν να σπάσουν τα δεσμά και να ταξιδέψουν ή να αλλάξουν εδώ και τώρα τη φιλοσοφία τους και τον τρόπο σκέψης τους. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε ταξίδια, νομικά ζητήματα ή σε αποφάσεις σπουδών γιατί η τάση για ξαφνικές ανατροπές είναι έντονη. Αποφάσεις ή συμφωνίες που αφορούν τη δουλειά, αρχίζουν να μπαίνουν σε εφαρμογή. Ένας κρυφός ή εξιδανικευμένος έρωτας μπορεί να προκύψει ενώ η καλλιτεχνική και η φιλανθρωπική διάθεση αυξάνονται. Μπορεί να προκύψουν θέματα υγείας -λόγω άγχους κυρίως- αλλά και εντάσεις ή ρήξεις στη δουλειά. Επίσης καλό θα είναι να έχουν στο νου τους τα κατοικίδια τους.

Για τους Ζυγούς

Το τοπίο αναφορικά με ταξίδια, σπουδές ή νομικά ζητήματα ξεκαθαρίζει και ήρθε η ώρα να μπουν σε εφαρμογή τα σχέδια τους. Προσοχή χρειάζεται σε εντάσεις ή ρήξεις που αφορούν τα ερωτικά, τις φιλίες (υπάρχουν και άτομα που τους στηρίζουν) ή τα παιδιά τους ενώ θα πρέπει να αποφύγουν επιχειρηματικά ρίσκο ή τυχερά παιχνίδια γιατί το κομμάτι των οικονομικών περνάει κρίση. Μεγάλες και δυσάρεστες ανατροπές συμβαίνουν σε θέματα που αφορούν κληρονομιές, δάνεια, ασφάλειες, φορολογικά, επιδοτήσεις ενώ απότομες αλλαγές αναμένονται και στον σεξουαλικό τομέα.

Για τους Σκορπιούς

Είναι από τους πιο ζορισμένους της εβδομάδας ειδικά οι γεννημένοι στις ημερομηνίες που αναφέρονται στην εισαγωγή. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται με όση ψυχραιμία τους απομένει γιατί θα έχουν αφόρητη, πίεση, ευθύνες και νεύρα από το σπίτι ή τη δουλειά αλλά και διασπάσεις ή ξαφνικές ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες. Θέματα που αφορούν κληρονομικά, φορολογικά, δάνεια, ασφάλειες ή επιδοτήσεις ξεμπλοκάρονται και μπαίνουν σε εφαρμογή ενώ μπορεί να προκύψει μία καλή συνεργασία που θα τους ευνοήσει σε θέματα καριέρας.

Για τους Τοξότες

Θέματα και σχέδια που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες ή ακόμα και δικαστικές υποθέσεις τώρα αρχίζουν να ξεκαθαρίζονται και να μπαίνουν σε εφαρμογή. Ευνοούνται θέματα σπουδών και αυξάνονται οι ευκαιρίες για ταξίδια αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί υπάρχει τάση για ατυχήματα στις μετακινήσεις ή καβγάδες κι εντάσεις που μπορεί να φέρουν ρήξεις με αδέρφια ή συγγενείς ακόμα και νομικά προβλήματα. Ξαφνικά θέματα υγείας μπορεί να προκύψουν αλλά και εντάσεις ή ανατροπές στη καθημερινότητα και στο εργασιακό περιβάλλον. Προσοχή χρειάζεται επίσης όσον αφορά τα κατοικίδια τους.

Για τους Αιγόκερους

Τα οικονομικά τους δέχονται πλήγμα, πράγμα που τους δημιουργεί ανασφάλειες αν και έρχεται μια τονωτική ένεση μέσω τρίτων είτε είναι δάνειο, κληρονομιά ή επιδότηση. Επίσης μεγάλες αλλαγές συμβαίνουν στα ερωτικά ενώ χρειάζεται προσοχή σε ό,τι αφορά τα παιδιά τους ή τα επιχειρηματικά τους σχέδια καθώς η ανάγκη για δημιουργικότητα είναι έντονη αλλά ίσως εκφραστεί καλύτερα λίγο αργότερα. Πάντως θέματα και συμφωνίες αναφορικά με τη δουλειά που μπορεί να καθυστερούσαν έως τώρα, μπαίνουν σε πρακτική εφαρμογή ενώ το πρόγραμμα της καθημερινότητας κυλάει αβίαστα.

Για τους Υδροχόους

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να δώσουν όσοι έχουν γενέθλια στις ημερομηνίες που προαναφέρθηκαν στην εισαγωγή. Η πίεση και οι υποχρεώσεις αυξάνονται και νιώθουν ότι δέχονται επίθεση από τους άλλους ενώ μπορεί και οι ίδιοι να μη βοηθάνε με τη στάση τους οπότε ρήξεις σε συνεργασίες και σχέσεις είναι πιθανές. Επίσης υπάρχουν ανατροπές και αναστάτωση σε θέματα σπιτιού (μετακομίσεις), σε οικογενειακές υποθέσεις ακόμα και στο χώρο της δουλειάς. Ωστόσο θέματα που αφορούν τα παιδιά τους αλλά και τη δημιουργικότητα ή τα επιχειρηματικά τους σχέδια, μπαίνουν τώρα σε πρακτική εφαρμογή ενώ μπορεί να προκύψει κι ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον.

Για τους Ιχθύες

Θα εξισορροπηθεί η κατάσταση στο καθημερινό τους πρόγραμμα αλλά αυτή την εβδομάδα υπάρχει έντονη τάση για ρήξεις κι εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον οπότε καλό είναι να συγκρατήσουν τα λόγια τους γιατί έχουν τη τάση να μιλάνε απότομα. Επίσης μεγάλη προσοχή σε θέματα σπουδών, στις μετακινήσεις (οδήγηση) αλλά και στη σχέση με τα αδέρφια γιατί κι εκεί συμβαίνουν ανατροπές και σοκαριστικά γεγονότα (βέβαια οι γεννημένοι 19-20/02 έχουν τη προστασία του Δία). Καλό θα είναι να έχουν το νου τους στην υγεία τους (διατροφή) αλλά και σε τυχόν κατοικίδια. Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον από το χώρο της δουλειάς ενώ συμφωνίες και σχέδια που αφορούν το σπίτι, τα ακίνητα ή μπερδεμένες οικογενειακές καταστάσεις, ξεδιαλύνονται και μπαίνουν σε πρακτική εφαρμογή.

 

Όπως καταλαβαίνεις το ζητούμενο είναι η αλλαγή στις σταθερές μας και μέχρι να συμβεί αυτό έχουμε δρόμο μπροστά μας. Ας οπλιστούμε με υπομονή και όλα στο τέλος θα πάνε καλά! Ραντεβού εδώ την άλλη βδομάδα!

Από τη Σουλάη Κατερίνα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα