Αγαπημένο μου Αστρολόγιο : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14/06 έως 20/06

ASTROTEAM GUEST
12/06/2021

Γειά σου αγαπημένο μου Αστρολόγιο! Είμαι στο μπαλκονάκι μου κι απολαμβάνω τον ήλιο καθώς σου γράφω. Έξω κίνηση, βαβούρα, φωνές και καλοκαιρινά αρώματα. Όπως σου είχα πει δε πρόκειται να βαρεθούμε τον Ιούνιο γιατί όσο προχωράει γίνεται «ρίξε κόκκινο στη νύχτα, ρίξε λάδι στη φωτιά». Αφού ξεμπερδέψαμε -προς το παρόν- με τις εκλείψεις έρχονται άλλα φαινόμενα να πάρουν σειρά, όπως ο Άρης στο Λέοντα που προχωρά και τσιγκλάει τον Κρόνο και τον Ουρανό προκαλώντας εντάσεις, ατυχήματα, πιέσεις, ευθύνες και ανασφάλειες που κορυφώνονται προς τα τέλη του μήνα. Η εβδομάδα που έρχεται είναι διλημματική. Θα ακούμε και δε θα ξέρουμε τι να πιστέψουμε και τι να πράξουμε τουλάχιστον μέχρι να γίνει ορθόδρομος ο Ερμής ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η Δευτέρα ξεκινά με τον Ήλιο να βρίσκεται σε τετράγωνο ακριβείας με τον Ποσειδώνα και να ενεργοποιεί την έκλειψη που έγινε στην 23η μοίρα του Τοξότη οπότε τα νέα μπορεί να αφορούν εξαπατήσεις και παραπληροφόρηση που δεχτήκαμε από τον Δεκέμβρη ή να έρχονται στην επιφάνεια εξαφανίσεις και σκάνδαλα. Οι απογοητεύσεις είναι πιθανές, η ζωτικότητα μας θα πέσει και καλό είναι να προσέξουμε την υγεία μας και να αποφύγουμε καταχρήσεις ή σημαντικές αποφάσεις. Ιδανικά μπορούμε να το ρίξουμε στη τέχνη, τη φιλανθρωπία και τη προσευχή. Επιπλέον έχουμε 3 ανάδρομους στο πλανητικό σκηνικό -σύντομα θα προστεθεί κι ο Δίας- που έρχονται να τσεκάρουν τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και να τα διορθώσουν. Γενικά θα επικρατήσει ένα κλίμα αμφισβήτησης που θα γίνει όμως ο προάγγελος των αποκαλύψεων που θα ακολουθήσουν αργότερα. Από τη Κυριακή η ρομαντική μας πλευρά θα αρχίσει να τονίζεται και τα αισθήματα θα γίνουν πιο τρυφερά κι ευαίσθητα. Σειρά τώρα έχουν τα ζώδια και οι ωροσκόποι.

Για τους Κριούς

Έχουν ενέργεια και διάθεση να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν, να φλερτάρουν και ποια καλύτερη εποχή για να το πράξουν από το καλοκαίρι; Έχουν όμως και διλήμματα για κινήσεις που αφορούν τη καριέρα, τα οικονομικά, τα ερωτικά και τα παιδιά τους. Καλό είναι να συγκρατηθούν προς το παρόν γιατί η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για σημαντικές αποφάσεις. Επιπλέον υπάρχει τάση για παρασκήνιο και ψέμα ή οι ίδιοι λειτουργούν με αυτό το τρόπο. Δε θα λείψουν τα μπερδέματα και οι καθυστερήσεις στις μετακινήσεις αλλά και λάθη σε γραπτά είναι πολύ πιθανά οπότε χρειάζεται προσοχή σε ό,τι υπογράφουν. Αυτοί που αλλάζουν ταυτότητα και κοινωνικό status με επίπονο τρόπο είναι οι γεννημένοι 15-17/04. Από τη Κυριακή το ενδιαφέρον τους αρχίζει να στρέφεται στο σπίτι όπου θα βιώσουν ρομαντικές και τρυφερές στιγμές.

Για τους Ταύρους

Δε θέλουν και πολύ να εκραγούν κυρίως οι γεννημένοι 2-5/05. Είναι στο τρέξιμο κι έχουν άγχος και υπερένταση σε θέματα που αφορούν τη δουλειά και το σπίτι (ζημιές και καβγάδες). Μπορεί να έχουν απογοητεύσεις από κάποιους φίλους αν και γενικότερα αυτό το κομμάτι ευνοείται. Διλήμματα προκύπτουν σχετικά με τα οικονομικά -τα οποία τους απασχολούν αρκετά αυτό το διάστημα- αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κινηθούν γιατί υπάρχει τάση για εξαπάτηση και θολή κρίση οπότε ας αφήσουν αυτή τη βδομάδα να περάσει. Μεγάλη ανάπτυξη και εξέλιξη στη ζωή περιμένει όσους έχουν γενέθλια 16-18/05 άσχετα αν αυτό γίνει μέσα από κάποιες δυσκολίες.

Για τους Διδύμους

Αυξάνονται οι μετακινήσεις και τα ταξιδάκια αλλά και η νοητική υπερδιέγερση με αποτέλεσμα να νευριάζουν εύκολα και να μιλάνε απότομα. Η οδήγηση χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Έχουν διλήμματα σχετικά με τη καριέρα και τη δουλειά τους αλλά καλύτερα να μη κάνουν κάποια σημαντική κίνηση αυτή τη βδομάδα γιατί η κρίση τους είναι θολή και μπορεί να απογοητευτούν. Οι γεννημένοι 22-23/05 είναι οι πιο ευνοημένοι ενώ όσοι έχουν γενέθλια 13-15/06 πρέπει να προσέχουν την υγεία τους, τις εξαπατήσεις και τις καταχρήσεις. Δεν έχουν εύκολο ύπνο αυτό το διάστημα και ξεπηδάνε διάφορα άγχη και φοβίες αλλά και κάποιες αναλαμπές που μπορεί να τους φανούν χρήσιμες. Τα οικονομικά τους βελτιώνονται από τη Κυριακή και μετά.

Για τους Καρκίνους

Ξεκινάνε τα έξοδα οπότε ας προσέχουν τις παρορμητικές κινήσεις και τις περιττές σπατάλες. Διλήμματα που αφορούν μυστικές συνδιαλλαγές ή θέματα πίστης μπορεί να προκύψουν αλλά καλύτερα να μη βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα αυτή τη βδομάδα που το τοπίο είναι θολό. Θα χρειαστεί να δώσουν παραπάνω προσοχή στην υγεία τους (και τη ψυχική). Αν θέλουν να κλείσουν εισιτήρια για κάποιο ταξίδι καλό είναι να το κάνουν από Κυριακή και μετά. Νευρική ένταση θα επικρατήσει στο φιλικό περιβάλλον ή σε ομάδες που ανήκουν ενώ δεν αποκλείονται οι ξαφνικές οικονομικές απώλειες αν έχουν επιχειρήσεις. Οι γεννημένοι 18-20/07 έχουν να βιώσουν μεγάλες αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες που αρχικά θα είναι ζόρικες αλλά θα τους κάνουν πιο δυνατούς ενώ όσοι έχουν γενέθλια 15-16/07 διευρύνουν τους ορίζοντες τους κι έχουν εύνοια σε ό,τι αφορά σπουδές, νομικά ζητήματα και το εξωτερικό.

Για τους Λέοντες

Αισθάνονται πολύ ενεργητικοί και έτοιμοι να καταφέρουν τα πάντα, έχουν όμως και πολλά νεύρα. Ίσως να προκαλούν με τη συμπεριφορά τους οπότε καλό θα ήταν να μη λειτουργούν εν βρασμώ γιατί υπάρχει και κίνδυνος ατυχημάτων ιδίως για τους γεννημένους 4-7/08. Επικρατεί υπερένταση, ξαφνικές ανατροπές και ευθύνες σε θέματα δουλειάς και καριέρας. Έχουν διλήμματα σε σχέση με φίλους και καλύτερα να αποφύγουν προσωρινά τα δανεικά γιατί υπάρχει τάση για εξαπατήσεις και παρεξηγήσεις. Από τη Κυριακή και μετά τους περιμένουν κρυφές, αισθησιακές στιγμές…

Για τους Παρθένους

Έχουν πολύ δουλειά και καθημερινές υποχρεώσεις που τους βαραίνουν. Ο ύπνος τους είναι άστατος και υποσυνείδητες φοβίες τους γεμίζουν άγχος. Το σύμπαν τους καλεί να αλλάξουν τη κοσμοθεωρία τους. Τα ξαφνικά ταξίδια (κυρίως για τους γεννημένους 4-6/09) αλλά και οι ξαφνικές ανατροπές είναι στο πρόγραμμα. Οι σπουδές τους μπορεί να αλλάξουν κατεύθυνση ή να σταματήσουν ξαφνικά. Έχουν διλήμματα σε σχέση με τη καριέρα και καλό είναι να αποφύγουν οποιαδήποτε συμφωνία για συνεργασία ειδικά όσοι έχουν γενέθλια 15-17/09 ενώ αντίθετα ευνοούνται από σχέσεις και συνεργάτες οι γεννημένοι 23-25/08 . Μεγάλη ανάπτυξη στη ζωή περιμένει τους γεννημένους 18-20/09 έστω και μέσα από κάποιες δυσκολίες.

Για τους Ζυγούς

Ξαφνικές ανατροπές σε κληρονομικά, δάνεια, φορολογικά και επιδοτήσεις έχουν να περιμένουν οι Ζυγοί. Η υπάρχουσα κατάσταση στο σεξουαλικό τομέα ανατρέπεται ενώ κλονίζονται οι ασφάλειες τους και οι φοβίες τους βγαίνουν στην επιφάνεια. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βρουν απαντήσεις σε θέματα απόκρυφα και σε υπαρξιακά ερωτήματα. Αναλαμβάνουν δράση για τα κοινά και ενεργοποιούνται περισσότερο σε σχέση με φίλους και ομάδες αν και μπορεί να υπάρξει ανταγωνισμός ή ξαφνικές εντάσεις. Τα επαγγελματικά βελτιώνονται από τη Κυριακή κι έπειτα. Προκύπτουν διλήμματα που αφορούν το εξωτερικό και τις σπουδές ενώ χρειάζεται προσοχή για τυχόν εξαπατήσεις και απογοητεύσεις από ταξίδια, σπουδές και νομικά ζητήματα. Οι γεννημένοι 18-20/10 δέχονται ριζικές αλλαγές σε σχέση με την οικογένεια που θα τους μεταμορφώσουν. Όσον αφορά τα επαγγελματικά θα βελτιωθούν από τη Κυριακή κι έπειτα.

Για τους Σκορπιούς

Νιώθουν εγκλωβισμένοι και δε μπορούν να αντιδράσουν γιατί από παντού καταλήγουν σε αδιέξοδο. Ευθύνες από το σπίτι, εντάσεις στη δουλειά και ξαφνικές ανατροπές στις σχέσεις τους δημιουργούν αφόρητη πίεση και νεύρα που δυστυχώς θα πρέπει να υπομείνουν προσωρινά και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν με τις υπάρχουσες συνθήκες. Διλήμματα, καθυστερήσεις και εξαπατήσεις που αφορούν δάνεια, φορολογικά, ασφάλειες ή επιδοτήσεις μπορεί να προκύψουν. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για επενδύσεις αφού η τάση για απογοητεύσεις και λάθη είναι έντονη. Επίσης καλό θα είναι να αποφύγουν τυχερά παιχνίδια. Εξαιρούνται οι γεννημένοι 14-19/11 οι οποίοι βρίσκουν τρόπους να αποσυμφορήσουν τη πίεση και όσοι έχουν γενέθλια 23-25/10 αφού έχουν τη τύχη με το μέρος τους, αρκεί να μη κάνουν απερίσκεπτες κινήσεις. Από τη Κυριακή και μετά η διάθεση καλυτερεύει και μπορούν να κανονίσουν κανένα ταξιδάκι.

Για τους Τοξότες

Έχουν ανάγκη να ξεκινήσουν τις εξορμήσεις τους αλλά χρειάζεται πολύ προσοχή στις μετακινήσεις τους και στα ταξίδια γιατί υπάρχει τάση για ατυχήματα και αναποδιές. Η καθημερινότητα τους και το εργασιακό τους περιβάλλον αλλάζει δραστικά και πρέπει να κάνουν κάποιες προσαρμογές στη ρουτίνα, την υγεία και τη διατροφή τους αν θέλουν να βιώσουν όσο πιο αναίμακτα γίνεται τη διέλευση του Ουρανού. Επίσης ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται τα κατοικίδια τους. Διλήμματα προκύπτουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες αλλά δεν είναι η κατάλληλη βδομάδα για αποφάσεις. Κυρίως οι γεννημένοι 13-15/12 πρέπει να έχουν το νου τους αυτή τη βδομάδα ενώ όσοι έχουν γενέθλια 22-24/11 είναι οι πιο ευνοημένοι. Από τη Κυριακή κι έπειτα τους περιμένουν τρυφερές, ερωτικές στιγμές που θα τους απογειώσουν!

Για τους Αιγόκερους

Στο τομέα της δημιουργικότητας και του έρωτα συμβαίνουν δραστικές αλλαγές και καλό είναι να μην αντιστέκονται. Επίσης ανατροπές και σοκ συμβαίνουν σε θέματα που αφορούν τα παιδιά τους και τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Τα οικονομικά θα χρειαστούν μεγαλύτερη προσοχή για τυχόν απώλειες. Η λίμπιντο τους αυξάνεται και από τη Κυριακή και μετά τους περιμένουν τρυφερές, ερωτικές στιγμές ή μια καλή συνεργασία. Διλήμματα στα εργασιακά αλλά και στο καθημερινό τους πρόγραμμα μπορεί να προκύψουν ενώ χρειάζεται να προσέξουν ιδιαίτερα την υγεία τους ή ενός κατοικίδιου αν υπάρχει. Ριζικές αλλαγές βιώνουν οι γεννημένοι 15-17/01 που θα τους μεταλλάξουν στον νέο και πιο ισχυρό εαυτό τους. Όσοι έχουν γενέθλια 2-4/01 και 12-14/01 έχουν μεγάλες ευκαιρίες για ανάπτυξη που δεν πρέπει να αφήσουν ανεκμετάλλευτες.

Για τους Υδροχόους

Αρχίζουν οι εντάσεις και οι καβγάδες με τα κοντινά τους πρόσωπα είτε είναι σύντροφοι, συνεργάτες ή φίλοι. Ταυτόχρονα έχουν να αντιμετωπίσουν ευθύνες και ανατροπές στη δουλειά και στο σπίτι (μετακόμιση) οπότε η κατάσταση είναι τεταμένη κυρίως για τους γεννημένους 31/01-2/02. Προκύπτουν διλήμματα που αφορούν τα ερωτικά και τη δημιουργικότητα ενώ πρέπει να είναι προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τα παιδιά τους, τα επιχειρηματικά τους σχέδια και τα τυχερά παιχνίδια γιατί μπορεί να έχουν χασούρα και να απογοητευτούν. Από Δευτέρα ίσως έχουν κάποια οικονομική εύνοια από τη δουλειά τους.

Για τους Ιχθύες

Ένας ρομαντικός και τρυφερός έρωτας περιμένει στη γωνία για τους Ιχθύες (από Κυριακή κι έπειτα). Αυτό το διάστημα θα τρέχουν για δουλειές και καθημερινές υποχρεώσεις αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην οδήγηση και τις μετακινήσεις για τυχόν ατυχήματα. Θυμώνουν εύκολα κι έχουν νευρική υπερδιέγερση αλλά και ξαφνικές αναλαμπές που τους λύνουν απορίες σε πολλά, αναπάντητα ερωτήματα. Οι πιο ευνοημένοι είναι φυσικά οι γεννημένοι 18-20/02 λόγω του Δία ενώ όσοι έχουν γενέθλια 12-14/03 θα πρέπει να προσέξουν την υγεία τους. Επιπλέον μπορεί να προκύψουν διλήμματα, απογοητεύσεις, εξαπατήσεις ή ακόμα και θυσίες που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

 

Βλέπεις λοιπόν τι συνδυασμούς μπορούν να κάνουν οι πλανήτες; Μια όψη μπορεί να σου φέρει ένα μπουκέτο λουλούδια και μια άλλη γαϊδουράγκαθα ΑΛΛΑ αυτό που πρέπει να έχουμε πάντα κατά νου είναι ότι ο τροχός γυρνάει, τίποτα δε κρατάει για πάντα και όλα γίνονται για κάτι που δε μπορεί κανείς να σταματήσει. Την εξέλιξη.

Από την Σουλάη Κατερίνα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα