Αγαπημένο μου Αστρολόγιο : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 31/05 έως 6/06

ASTROTEAM GUEST
30/05/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο, ανυπομονώ να ξεκινήσει το καλοκαιράκι οπότε σου εύχομαι καλό μήνα έστω και νωρίτερα! Έρχομαι όπως κάθε βδομάδα να σου εκμυστηρευτώ τις σκέψεις που μου φυτεύουν οι φίλοι-πλανήτες. Η Αφροδίτη που λες περνάει στο Καρκίνο και μας χαρίζει περισσότερη γλυκύτητα, ευαισθησία και ρομαντισμό. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται στην φροντίδα του σπιτιού μας, των δικών μας ανθρώπων και στο πώς θα αποκτήσουμε ασφάλεια και θαλπωρή. Το βαρύ κλίμα -εξαιτίας των εκλείψεων- έρχονται να ελαφρύνουν και τα εξαιρετικά τρίγωνα Άρη-Ποσειδώνα, Αφροδίτης-Δία και Ήλιου-Κρόνου ώστε να αποκτήσουμε περισσότερη έμπνευση, δημιουργικότητα, αισιοδοξία, υπομονή και συμπόνια για τον συνάνθρωπο. Έχουμε επαγγελματικές ευκαιρίες, γινόμαστε πιο μεθοδικοί και πρακτικοί σε θέματα δουλειάς, η ενασχόληση με τη τέχνη και τη πνευματικότητα ενθαρρύνεται ενώ σαγηνευόμαστε εύκολα γιατί είμαστε έτοιμοι να ερωτευτούμε. Σίγουρα οι όψεις αυτές θα είχαν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα αν δεν επιβαρύνονταν από τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα που υπερτονίζουν τη λάθος κρίση, το ψέμα, τις καθυστερήσεις, και το θολό τοπίο στην πληροφόρηση. Όμως τα τρίγωνα αυτά λειτουργούν πολύ υποστηρικτικά, ισορροπώντας τη κατάσταση. Τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. Η περίοδος μπορεί να μην ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα αλλά είναι ιδανική να επανεξετάσουμε παρελθοντικές καταστάσεις ή να ολοκληρώσουμε ό,τι έχουμε αφήσει μισοτελειωμένο. Από τη Πέμπτη και μετά τα πράγματα αγριεύουν με τον Άρη από θέση απόλυτης πτώσης, να κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα και σκληρές όψεις με του δεσμούς της Σελήνης. Βία (σεξουαλική και όχι μόνο), θυμός και πολεμοχαρής διάθεση θα επικρατήσουν οπότε καλό είναι να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους όσο γίνεται για να αποφύγουμε εντάσεις. Εξακολουθούμε φυσικά να βαδίζουμε σε ναρκοπέδιο εκλείψεων οι οποίες μας καλούν να στρέψουμε άμεσα τη προσοχή μας σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, τα παιδιά, τους συγγενείς (κυρίως αδέρφια), τα κατοικίδια, τα γραπτά και τις μετακινήσεις μας. Όσοι δίνουν εξετάσεις θα πρέπει να ελέγχουν δύο και τρεις φόρες τις απαντήσεις τους γιατί τα λάθη δυστυχώς πάνε κι έρχονται! Για να δούμε και τι θα κάνει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Για τους Κριούς

Έχουν καλή ψυχολογία και λαμβάνουν αναγνώριση, στήριξη και επαγγελματικές ευκαιρίες από φίλους που έχουν κύρος ή από ομάδες στις οποίες ανήκουν. Καλό είναι να τους συμβουλεύονται κιόλας γιατί οι ίδιοι δεν έχουν καθαρό μυαλό για σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα. Το σπίτι τους γίνεται το καταφύγιο τους, αποκτά χάρη και ομορφιά ενώ δεν αποκλείεται να έχουν κάποιες χρηματικές απολαβές από κει. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα είναι απρόβλεπτα και για να εξασφαλίσουν το εισόδημα τους θα πρέπει να γίνουν καινοτόμοι και εφευρετικοί. Χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις τους και στο πρόγραμμα τους γιατί προκύπτουν αναποδιές. Είναι επιρρεπείς στο ψέμα και την εξαπάτηση από τρίτους. Επίσης πρέπει να ελέγξουν το θυμό και τον εγωισμό τους γιατί υπάρχει τάση για καβγάδες με άτομα εξουσίας, προϊστάμενους ή και γονείς ειδικά για τους γεννημένους 15-16/04.

Για τους Ταύρους

Θα αναγνωριστούν για τη σκληρή δουλειά τους αν εργάζονται ήδη αλλιώς ενδέχεται να βρουν μια εργασία που θα τους ωφελήσει σε βάθος χρόνου αρκεί να προσέξουν τους όρους και τα συμβόλαια που υπογράφουν. Μπορεί να ασχοληθούν με φιλανθρωπικές οργανώσεις. Φίλοι και ομάδες τους ευνοούν (ίσως και οικονομικά) ενώ αυξάνεται η κοινωνικότητα και οι επαφές τους με αδέρφια ή συγγενείς. Μπορεί να αποκτήσουν μεταφορικό μέσο ή να κάνουν ένα ευχάριστο κοντινό ταξιδάκι. Πάντως όσο περνάει ο καιρός τα όρια υπομονής (για όσους έχουν γενέθλια 2-3/05) στενεύουν όμως θα πρέπει να έχουν το νου τους κυρίως στο πως οδηγούν και στο τι βγαίνει απ’ το στόμα τους -ειδικά προς το τέλος της βδομάδας- γιατί μπορεί να μπλέξουν με ανώτερους ή το νόμο. Μια απογοήτευση μπορεί να προέλθει από το φιλικό περιβάλλον.

Για τους Διδύμους

Οι άνεργοι βρίσκουν δουλειά και οι εργαζόμενοι αυξάνουν το εισόδημα τους. Το κακό είναι ότι δε ξέρουν αν θα γίνουν όσα υπόσχονται ή τους υπόσχονται. Όλα είναι ρευστά. Θα αναγνωριστούν από καθηγητές ή ανώτερους τους για τις επιδόσεις τους κυρίως οι γεννημένοι 4-5/06 ενώ μπορεί να έχουν επαγγελματικές ευκαιρίες που αφορούν το εξωτερικό. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες οικονομικές απώλειες στο τέλος της βδομάδας. Τα λάθη, οι παρανοήσεις και η εξαπάτηση γίνονται ρουτίνα ειδικά για τους γεννημένους 14-15/06 οι οποίοι θα απογοητευτούν αρκετά από τις τωρινές τους επιλογές οπότε ας μην πάρουν σοβαρές αποφάσεις ακόμα, αν μπορούν να το αποφύγουν. Επιστρέφουν θέματα που τους απασχολούσαν στο παρελθόν και ζητούν λύση ειδικά όσον αφορά σπουδές, μεταφορικά μέσα, γραπτά, ή τα αδέρφια τους. Όσοι δίνουν εξετάσεις θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στις απαντήσεις τους. Η κτητικότητα και η ζήλεια μπορεί να τους δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα ενώ είναι επιρρεπείς και σε επιθέσεις σεξουαλικού τύπου.

Για τους Καρκίνους

Περνάνε μια περίοδο ενδοσκόπησης και αναζήτησης σε θέματα πίστης. Οι γεννημένοι 21-23/06 θα είναι οι πιο τυχεροί που λούζονται με λάμψη, ομορφιά, ερωτικές και οικονομικές επιτυχίες τέλεια! Ένα αίσθημα αυτοπεποίθησης κι απελευθέρωσης θα τους βοηθήσει να καταφέρουν πολλά. Πολύ ευνοημένοι επίσης με έξτρα έμπνευση και μαγνητισμό είναι και οι γεννημένοι 15-16/07 που μπορούν πραγματικά να δουν τα όνειρα τους να παίρνουν σάρκα και οστά. Γενικά ευνοούνται από κάποια κληρονομιά, ασφάλεια, επιδότηση ή δάνειο. Δεν αποκλείεται να έχουν ευκαιρίες σε επαγγέλματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Προσοχή στα ταξίδια για λάθη και εξαπατήσεις αλλά και σε θέματα σπουδών ή νομικά. Επίσης μεγάλη προσοχή σε αντιπαραθέσεις με συντρόφους, συνεργάτες και κοντινά πρόσωπα (που μπορεί να αποδειχθούν εχθροί) γιατί μπορεί να καταλήξουν σε κάτι παραπάνω από έναν απλό καβγά κυρίως για τους γεννημένους 18-20/07.

Για τους Λέοντες

Οι γεννημένοι 4-5/08 είναι πολύ πιεσμένοι και αγχωμένοι, πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα γιατί είναι επιρρεπείς σε ρήξεις, ατυχήματα και ξαφνικά δυσάρεστα γεγονότα. Μια καλή και αξιόπιστη σχέση ή συνεργασία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον ειδικά αν είχαν γίνει ξανά προσπάθειες για αυτό στο παρελθόν. Παρ΄ όλα αυτά χρειάζεται προσοχή σε έγγραφα και υπογραφές συμβολαίων (καλό είναι να διευθετηθούν μέχρι τη Τετάρτη) γιατί μπορεί αργότερα να προκύψουν προβλήματα. Έχουν τύχη στο οικονομικό κομμάτι και μπορεί να τους έρθουν χρήματα από άλλους, είτε είναι κληρονομιές, είτε δάνεια, είτε κάποια κρατική επιδότηση (πάντα με επιφύλαξη φυσικά σε ό,τι τους υπόσχονται γιατί ο κίνδυνος εξαπάτησης είναι μεγάλος). Η κρυφή τους ερωτική ζωή είναι άκρως ενδιαφέρουσα και τους αναζωογονεί. Είναι ιδανική περίοδος να ασχοληθούν με φιλανθρωπίες ή καλλιτεχνικά εγχειρήματα γιατί αποκτούν περισσότερη έμπνευση και ενσυναίσθηση. Πιθανόν να βάλλονται από κρυφούς εχθρούς αυτό το διάστημα ενώ παράλληλα προς το τέλος της βδομάδας πρέπει να προσέχουν σε ό,τι αφορά την υγεία τους, τα κατοικίδια τους και τις εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον.

Για τους Παρθένους

Ο έρωτας κάνει έντονα παιχνίδι στη ζωή τους αυτό το διάστημα και δεν αποκλείεται να ερωτευτούν κάποιο άτομο από το φιλικό τους κύκλο. Μπορεί να κλείσουν μια καλή συμφωνία για δουλειά (μέχρι Τετάρτη ιδανικά) αρκεί να προσέχουν τι υπογράφουν. Ο κύκλος τους μεγαλώνει, η κοινωνική τους ζωή γίνεται εντονότερη και ίσως ωφεληθούν οικονομικά μέσα από φίλους ή ομάδες. Οι γεννημένοι 15-16/09 ίσως νιώσουν απογοητευμένοι από τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη ζωή τους και εμποδίζει την εξέλιξη τους. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε ό,τι αφορά τα παιδιά τους, τις εντάσεις με παρέες και ομάδες ή κάποιον παθιασμένο έρωτα που μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα.

Για τους Ζυγούς

Ομορφαίνουν, γίνονται πιο δημοφιλείς και αυξάνονται οι πιθανότητες κοινωνικής αναγνώρισης μέσω μιας καλής θέσης ή ενός καλού γάμου. Χρειάζεται προσοχή σε θέματα σπουδών, νομικά ή ταξιδιών γιατί υπάρχει η τάση για λάθη και παραπληροφόρηση. Ευνοούνται μέχρι τη Τετάρτη ταξίδια για δουλειά ή προκύπτουν επαγγελματικές ευκαιρίες για επιχειρηματίες που συνεργάζονται με το εξωτερικό. Τα παιδιά τους μπορεί να λάβουν αναγνώριση σε θέματα σπουδών ή κάποιο δίπλωμα. Κατά τα άλλα πρέπει να είναι προσεκτικοί με την υγεία τους ,τις λάθος διαγνώσεις και εξαπατήσεις ή τα σκάνδαλα στο χώρο εργασίας. Επίσης μεγάλη προσοχή για ρήξεις και προβλήματα που αφορούν τη καριέρα ή το οικογενειακό περιβάλλον ιδίως για τους γεννημένους 18-20/10.

Για τους Σκορπιούς

Χαίρομαι πολύ για όσους έχουν γενέθλια 23-25/10 γιατί τους περιμένουν πνευματικές, οικονομικές και ερωτικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση (ας ελπίσουμε όχι και στα κιλά). Ευνοούνται οι σπουδές, η δημιουργικότητα τους είναι στα ύψη, η σχέση με τα παιδιά τους βελτιώνεται και τους ανανεώνει ενώ δεν αποκλείεται να κάνουν κι ένα όμορφο ταξίδι. Πρέπει όμως να είναι πολύ προσεκτικοί σε έγγραφα και υπογραφές που αφορούν δάνεια, ασφάλειες, επιδοτήσεις, φορολογία και κληρονομικά. Επίσης υπάρχει κίνδυνος για απογοητεύσεις και εξαπατήσεις που αφορούν τα παιδιά οπότε ας έχουν το νου τους. Οι γεννημένοι 4-5/11 είναι στο στόχαστρο Κρόνου-Ουρανού και βιώνουν πίεση και νεύρα, η ψυχραιμία λοιπόν είναι αναγκαία για τυχόν δυσάρεστα και ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να προκύψουν. Τέλος μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις και στα ταξίδια για τυχόν επιθετικές συμπεριφορές που μπορεί να προκύψουν ή σε προβλήματα με το νόμο.

Για τους Τοξότες

Το focus γίνεται στις σχέσεις με συντρόφους, συνεργάτες και κοντινά πρόσωπα. Έχουν πολλές επαφές, πάρε-δώσε και φλερτ αλλά το πιθανότερο είναι να παίρνουν λάθος μηνύματα. Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη κυρίως για έρωτες εφήμερους οπότε ας μη πάρουν σοβαρές αποφάσεις ακόμα. Επίσης προσοχή σε συμφωνίες και συμβόλαια (αν και μέχρι τη Τετάρτη τα πράγματα είναι πιο ευνοϊκά) που αφορούν συνεργασίες ή δικαστικές διαμάχες γιατί υπάρχει τάση για λάθη, εξαπατήσεις και απογοητεύσεις ειδικά για όσους έχουν γενέθλια 14/12. Επέκταση, εύνοια και χαρά επικρατούν στο οικιακό περιβάλλον ενώ μπορεί να επωφεληθούν από κάποια κληρονομιά ή ακίνητο (ιδίως οι γεννημένοι 22-23/11) αρκεί να αποφύγουν προς το παρόν υπογραφές που αφορούν αγοραπωλησίες. Μαγνητίζουν σεξουαλικά και η ερωτική τους ζωή έχει ένταση αλλά πρέπει να είναι προσεκτικοί γιατί μπορεί μια κατάσταση πάθους να ξεφύγει από τα όρια και να δημιουργήσει προβλήματα. Προς το τέλος της βδομάδας χρειάζεται προσοχή και στα οικονομικά τους για τυχόν απώλειες.

Για τους Αιγόκερους

Η καθημερινότητα τους συνεχίζει να είναι δραστήρια αλλά προκύπτουν λάθη στη δουλειά, στις εξετάσεις, στις μετακινήσεις και τα γραπτά οπότε ας αποφύγουν τουλάχιστον υπογραφές σε σημαντικά έγγραφα κι ας το ρίξουν στη δημιουργική γραφή που τους πάει καλύτερα αυτό το διάστημα. Ξεπηδάνε ευκαιρίες για σχέση κι ένας πολλά υποσχόμενος έρωτας ίσως προκύψει αλλά προς το τέλος της βδομάδας χρειάζεται προσοχή στις έντονες διαμάχες με το ταίρι, τους συνεργάτες ή κάποιο κοντινό τους πρόσωπο. Μπορεί να λάβουν μια αναγνώριση της δουλειάς τους ή να έχουν μια επαγγελματική ευκαιρία που θα αποδώσει σε βάθος χρόνου.

Για τους Υδροχόους

Οι υποχρεώσεις, η ένταση και το άγχος τους πιέζουν έντονα ειδικά τους γεννημένους 31/01-2/02 και η υπομονή είναι η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να τους δώσω αλλά το ευχάριστο είναι ότι θα λάβουν αναγνώριση για τη δουλειά τους και θα έχουν επαγγελματικές ευκαιρίες με σταθερότητα σε βάθος χρόνου. Οι επιχειρηματίες και όσοι εργάζονται στο χώρο του θεάματος δραστηριοποιούνται έντονα αυτό το διάστημα αλλά πρέπει να προσέχουν πολύ με τις συμφωνίες και τις υπογραφές τους για να αποφύγουν λάθη, καθυστερήσεις κι απογοητεύσεις. Προσοχή για εξαπατήσεις που αφορούν τα παιδιά τους και ας μείνουν μακριά από τυχερά παιχνίδια που μπορεί να τους στοιχίσουν. Προσοχή επίσης σε θέματα υγείας, στα κατοικίδια τους και σε φαρμακευτικές αγωγές.

Για τους Ιχθύες

Υπάρχει η τάση για παρανοήσεις, λάθη και απογοητεύσεις με άτομα της οικογένειας ειδικά αν εμπλέκονται και επαγγελματικά οπότε χρειάζεται να είναι τυπικοί σε ό,τι υπόσχονται και να προσέχουν που βάζουν την υπογραφή τους κυρίως οι γεννημένοι 14/02. Με τον Δία στον 1ο οίκο έχουν τη τύχη με το μέρος τους και ευκαιρίες επέκτασης σε όλους τους σημαντικούς τομείς έχουν ήδη αρχίσει να παρουσιάζονται, τα ερωτικά τους πάνε όλο και καλύτερα, μπορεί να επισημοποιήσουν μια σχέση ενώ ευνοούνται και με επιχειρηματικά σχέδια κυρίως οι γεννημένοι 19-21/02. Προς το τέλος της βδομάδας όμως το κλίμα γίνεται επιθετικό σε σχέση με φίλους, ομάδες, τα παιδιά τους ή κάποιο ανεξέλεγκτο ερωτικό πάθος οπότε προσοχή!

Κάπως έτσι θα κυλήσει κι αυτή η βδομάδα, ευχάριστα για κάποιους, δυσάρεστα για άλλους όμως το καλοκαίρι θα κλείσει το μάτι σε όλους! Ραντεβού λοιπόν next week!

Από τη Σουλάη Κατερίνα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα