Αγαπημένο μου Αστρολόγιο: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13/12 έως 19/12

ASTROTEAM GUEST
10/12/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο σου στέλνω τις καλησπέρες μου πασπαλισμένες με ζάχαρη άχνη μιας και τα πιο μεγάλα κλισέ -τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες δηλαδή- δεν ξεπερνιούνται ποτέ! Προχωρώ στις «αστεροσκονάτες» ειδήσεις τις εβδομάδας που περιλαμβάνει ουκ ολίγα γεγονότα. Πρωταγωνιστές, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τα ξημερώματα της Κυριακής στην 27° και 28΄ των Διδύμων, ο Άρης που εισέρχεται στον Τοξότη ενεργοποιώντας προηγούμενες εκλείψεις, η Αφροδίτη που μπαίνει σε στάση και δε λέει να ξεκολλήσει από τον Πλούτωνα αλλά και το περιβόητο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού. Καταιγιστικές αποκαλύψεις, σημαντικές δίκες, σεξουαλικά σκάνδαλα και επαναστατικά ξεσπάσματα θα είναι μόνο μερικά από τα γεγονότα που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα, καθώς ο κλοιός των περιορισμών και της αυστηρής νομοθεσίας θα σφίγγει γύρω μας. Οι παρασκηνιακές δράσεις είναι έντονες, τα οικονομικά εξακολουθούν να μας αγχώνουν ωστόσο αισθανόμαστε αρκετά αισιόδοξοι και πως τίποτα δε θα μπορέσει να κλέψει την ελευθερία μας. Θα χρειαστεί να δώσουμε προσοχή στην οδήγηση, στις μετακινήσεις μας, σε προβλήματα με το νόμο και σε ατυχήματα. Η τάση για καβγάδες εξακολουθεί όπως και το δράμα στις σχέσεις όπου θα προκύψουν αρκετοί χωρισμοί αλλά και επιστροφές από το παρελθόν. Ετοιμάζονται τεράστιες αλλαγές στο οικονομικό σύστημα που εμείς οι κοινοί θνητοί θα αργήσουμε να τις αντιληφθούμε, καθώς οι μεγάλοι επενδυτές είναι έτοιμοι να ποντάρουν τα λεφτά τους σε πιο κερδοφόρες μελλοντικά πηγές προκαλώντας σκαμπανεβάσματα στο χρηματιστήριο. Η σκέψεις και οι συζητήσεις για δουλειές (ακόμα και με παλιούς συνεργάτες) θα είναι έντονες, ενώ ο τρόπος επικοινωνίας μας θα σοβαρέψει. Τέλος ο κύκλος που κλείνει τώρα θα μας αναγκάσει να κάνουμε τις απαραίτητες -έστω και επώδυνες- αλλαγές που χρειάζονται ώστε να αφήσουμε χώρο για το νέο, ενώ θα επανεξετάσουμε την ηθική μας, τους νόμους που διέπουν την κοινωνία αλλά και τη νοοτροπία μας ύστερα από όσα θα δουν τα μάτια μας. Θα κλείσουμε με ταξίδια και ένα κύμα πίστης και αισιοδοξίας που αναμένεται να φέρει ο φετινός Άγιος Βασίλης που δεν είναι άλλος από τον Δία στους Ιχθύες. Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά και στα αγαπημένα ζώδια.

Για τους Κριούς

Κάνουν ταξίδια και ένα κύμα αισιοδοξίας και ενέργειας τους κατακλύζει παρά την οικονομική στενότητα που τους περιορίζει. Ολοκληρώνουν υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό, τις σπουδές, τα μεταφορικά μέσα και τις νομικές υποθέσεις, ενώ ενδέχεται να έχουν αποκαλύψεις που αφορούν αδέρφια ή συγγενείς. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης τους και οι μετακινήσεις τους. Οι συζητήσεις και οι προτάσεις για δουλειά δίνουν και παίρνουν, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψουν παλιές συνεργασίες. Στον ερωτικό τομέα προκύπτουν χωρισμοί και επανασυνδέσεις σε ένα τοπίο που συνθέτουν η ζήλια, η καχυποψία και οι εμμονές.

Για τους Ταύρους

Υπάρχει εύνοια στον επαγγελματικό τομέα που θα ενισχύσει στο πορτοφόλι τους αν και οι γεννημένοι 30/04 με 1/05 τα βρίσκουν ακόμα σκούρα και πιέζονται περισσότερο από τη δουλειά και τις σχέσεις τους που θα χρειαστούν άμεσες αλλαγές. Ολοκληρώνουν οικονομικές διευθετήσεις. Τα πάθη φουντώνουν για κάποιους, ενώ οι χωρισμοί και επανασυνδέσεις είναι προ των πυλών σε ένα κλίμα που επικρατεί η ζήλια και η καχυποψία. Θα αλλάξουν τις αξίες, τις επιθυμίες τους και τον τρόπο που βλέπουν το χρήμα. Προσοχή θα χρειαστεί στις σπατάλες, ενώ μπορεί να προκύψουν επιπλέον έξοδα και απώλειες που θα προκαλέσουν οικονομική ανασφάλεια.

Για τους Διδύμους

Επηρεάζονται άμεσα από αυτή την Πανσέληνο κυρίως οι γεννημένοι 17-19/06 οι οποίοι κανονίζουν ταξίδια και ευνοούνται σε νομικά ζητήματα και θέματα σπουδών. Πρέπει να περιορίσουν το άγχος ή τη νευρικότητα και να φροντίσουν την υγεία τους. Είναι κατάλληλο διάστημα να αποφασίσουν ποια πρόσωπα θα μείνουν και ποια θα φύγουν από το κοντινό τους περιβάλλον (σύντροφοι, συνεργάτες, φίλοι) μιας και θα έχουν πολλές ευκαιρίες για νέες συνεργασίες αλλά και για δέσμευση. Χρειάζεται ψυχραιμία γιατί ενδέχεται να δημιουργηθεί ένα κλίμα επιθετικότητας κι αντιπαράθεσης με τους άλλους. Ειδικά οι γεννημένοι 24-28/05 θα πρέπει να προσέξουν θέματα υγείας και ατυχημάτων.

Για τους Καρκίνους

Στρες και άγχος επικρατεί για τους Καρκίνους οι οποίοι τρέχουν και δε φτάνουν με δουλειές και καθημερινές υποχρεώσεις, ωστόσο το πορτοφόλι τους θα γεμίσει παρά τα έξοδα που προκύπτουν. Θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας, ενώ καλό είναι να έχουν το νου τους σε ατυχήματα και στα κατοικίδια τους. Τώρα μπορούν να αποβάλλουν κακές συνήθειες. Αναμένονται αποκαλύψεις από και προς αυτούς με αυτή την Πανσέληνο. Προκύπτει ζήλια και χειριστικότητα σε σχέσεις και συνεργασίες ειδικά για τους γεννημένους 17-18/07 οι οποίοι ενδέχεται να έχουν μία επανασύνδεση ή ένα νέο έρωτα αν είναι αδέσμευτοι και κάποιο χωρισμό η διάσπαση αν έχουν ταίρι(σε κάποιες περιπτώσεις δεν αποκλείεται η επισημοποίηση σχέσης) το σίγουρο είναι ότι κάτι αλλάζει δραστικά.

Για τους Λέοντες

Επιτέλους λίγη χαρά και διασκέδαση για τα Λιοντάρια που πιέζονται όλο αυτό τον καιρό. Προβολή, κοινωνικοποίηση, παρέες και περισσότερα φλερτ αναμένονται για αυτούς. Είναι κατάλληλο το διάστημα να θέσουν νέους στόχους, να κάνουν ξεκαθαρίσματα με φίλους και ερωτικά πρόσωπα, ενώ θα χρειαστεί προσοχή για τυχόν προβλήματα με τα παιδιά τους. Φυσικά η κούραση και η πίεση στη δουλειά συνεχίζεται και καλό θα είναι να προσέχουν για το ΣΔΟΕ και για πρόστιμα κυρίως οι επιχειρηματίες που είναι γεννημένοι 1-4/08. Προετοιμάζονται αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον ή στην καριέρα γενικότερα.

Για τους Παρθένους

Επηρεάζονται άμεσα από αυτό το φεγγάρι ειδικά οι γεννημένοι 18-21/09, ενώ όσοι έχουν γενέθλια 27-30/08 θα πρέπει να έχουν το νου τους και στην υγεία τους ή σε τυχόν ατυχήματα. Έχουν πιο πιεσμένη καθημερινότητα, αυξάνεται η δουλειά τους και γενικότερα προβάλλονται περισσότερο μέσω της καριέρας τους. Τώρα είναι ένα καλό διάστημα να κάνουν ξεκαθαρίσματα σε αυτό τον τομέα και να κρατήσουν μόνο τις προτάσεις που θα τους δώσουν ώθηση. Εντάσεις αναμένονται στο οικογενειακό περιβάλλον που όμως είναι απαραίτητες για να φέρουν την κάθαρση στις σχέσεις. Καλό θα είναι να μετριάσουν το στρες, ενώ θα πρέπει να προσέξουν για ζημιές που αφορούν το σπίτι. Καρμικοί έρωτες και επιστροφές περιμένουν τους γεννημένους 17-18/09.

Για τους Ζυγούς

Οι Ζυγοί θα βιώσουν ένα αίσθημα αισιοδοξίας κι απελευθέρωσης. Διασκεδάζουν περισσότερο, ταξιδεύουν ή ολοκληρώνουν θέματα σπουδών και νομικών υποθέσεων. Προκύπτουν νέα ειδύλλια, ενώ βελτιώνονται και οι σχέσεις με τα παιδιά. Ήρθε η ώρα να αλλάξουν απόψεις και να δουν την αλήθεια κατάματα. Θα τους απασχολήσουν χρέη, δάνεια, περιουσιακά στοιχεία και αλλαγές στο σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον. Όσοι είναι γεννημένοι 18-20/10 βιώνουν επώδυνες αλλαγές ή διασπάσεις με το ταίρι τους και ταυτόχρονα επικρατεί ένα κλίμα χειριστικότητας και ζήλιας. Αναμένονται επιστροφές από το παρελθόν ή ένας νέος έρωτας για τους αδέσμευτους που θα τους μεταλλάξει.

Για τους Σκορπιούς

Ολοκληρώνουν οικονομικές διευθετήσεις και ανακουφίζονται από κάποιες καλές εξελίξεις που αφορούν το σπίτι. Έχουν να περιμένουν κάποιο οικονομικό μπόνους. Δεν αποκλείεται να έχουν μια ενίσχυση από το οικογενειακό περιβάλλον ή και όφελος από ένα ακίνητο, ωστόσο θα αυξηθούν και τα έξοδα τους. Είναι κατάλληλο διάστημα για να κάνουν απολογισμό και να δουν τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή τους. Μεγάλες αλλαγές αναμένονται και στο κομμάτι των σχέσεων, καθώς ετοιμάζονται επανασυνδέσεις ή κεραυνοβόλοι έρωτες για τους αδέσμευτους και ζήλιες, χειριστικότητα ή χωρισμοί για τους δεσμευμένους, όπως και να΄ χει τίποτα δε θα μείνει ίδιο από δω και πέρα. Για μερικούς θα υπάρξουν ακόμα και επισημοποιήσεις.

Για τους Τοξότες

Επηρεάζονται άμεσα από αυτή την Πανσέληνο κυρίως οι γεννημένοι 18-20/12, ενώ όσοι έχουν γενέθλια 25-29/11 θα πρέπει να δώσουν παραπάνω προσοχή στην υγεία τους και σε τυχόν ατυχήματα. Αποκτούν δυναμισμό και δράση, ανοίγει ο κύκλος τους, έχουν έμπνευση, ταξιδεύουν και γίνονται πιο επικοινωνιακοί. Ολοκληρώνουν θέματα σπουδών και ευνοούνται με τις μετακινήσεις και τα μεταφορικά μέσα. Είναι κατάλληλο διάστημα να ξεκαθαρίσουν μια και καλή τις σχέσεις (κοντινές φιλίες-έρωτες) και τις συνεργασίες τους. Κάποιοι αποχωρούν δια παντός και κάποιοι άλλοι έρχονται. Χρειάζεται προσοχή στις εντάσεις, στους διαπληκτισμούς και τις βιαστικές κινήσεις. Νέα δεδομένα στο επαγγελματικό περιβάλλον θα κάνουν restart στον οικονομικό τομέα.

Για τους Αιγόκερους

Ασχολούνται με καινούργιες δουλειές που τους ενισχύουν το πορτοφόλι, ενώ κάποιες άλλες κλείνουν τον κύκλο τους. Θα κουραστούν και θα τρέξουν παραπάνω το επόμενο διάστημα, ενώ θα πρέπει να φροντίσουν την υγεία τους, να περιορίσουν το άγχος και να προσέξουν περισσότερο τα κατοικίδια τους. Τους απασχολούν προβλήματα με τα παιδιά ή οικονομικές υποχρεώσεις σε σχέση με αυτά. Στον ερωτικό τομέα επικρατεί ένα κλίμα χειριστικότητας και ζήλιας, ενώ περιμένουν επιστροφές από το παρελθόν. Οι γεννημένοι 15-16/01 θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές σε επαγγελματικό και σε ερωτικό επίπεδο αφού ετοιμάζονται καρμικοί έρωτες για τους αδέσμευτους και μεγάλες κρίσεις ή και επισημοποιήσεις για τους δεσμευμένους, το σίγουρο είναι ότι η υπάρχουσα κατάσταση αλλάζει άρδην.

Για τους Υδροχόους

Ξαλαφρώνουν κάπως οι Υδροχόοι και το ρίχνουν έξω. Δραστηριοποιούνται περισσότερο με ομάδες, γίνονται πιο δημοφιλείς, ταξιδεύουν, μεγαλώνει ο κύκλος τους και ανανεώνονται στο ερωτικό κομμάτι. Βέβαια η κούραση στη δουλειά και τα προβλήματα από το σπίτι δε σταματάνε. Θα έχουν κάποια εύνοια σε σχέση με τα παιδιά τους. Τώρα είναι κατάλληλο διάστημα για να κάνουν ξεκαθαρίσματα με φίλους ή ερωτικά πρόσωπα και να θέσουν νέους στόχους, πιο δημιουργικούς. Το κομμάτι της οικογένειας, του σπιτιού και της δουλειάς τους αγχώνει και τους πιέζει αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις και να κάνουν τις δραστικές αλλαγές που απαιτούνται ειδικά οι γεννημένοι 30/01-1/02.

Για τους Ιχθύες

Επηρεάζονται άμεσα από αυτό το φεγγάρι ειδικά οι γεννημένοι 17-19/03, ενώ όσοι έχουν γενέθλια 22-26/02 θα πρέπει να δώσουν έξτρα προσοχή σε θέματα υγείας και σε ατυχήματα. Ολοκληρώνονται θέματα με το σπίτι και τη δουλειά που τους ανακουφίζουν και τους απαλλάσσουν από το περιττό άγχος. Νιώθουν κάτι καλό να έρχεται… και τώρα με τον Άρη στον Τοξότη είναι το κατάλληλο διάστημα να πετάξουν ό,τι περιττό -από σχέσεις, συνεργασίες και δουλειές- τους κρατούσε πίσω ώστε να κάνουν χώρο για την επέκταση που θα τους φέρει σε λίγο ο Δίας στη ζωή τους. Θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσουν τους στόχους και τα μελλοντικά τους σχέδια με βάση τις οικονομικές εξελίξεις που έπονται. Ενδέχεται να προκύψουν εντάσεις και ανταγωνισμοί στον επαγγελματικό χώρο.

 

Αυτά ήταν τα νέα μου και για σήμερα πολυαγαπημένο μου Αστρολόγιο… τώρα θα μου επιτρέψεις να ξεκουραστώ για τις γιορτές ώστε να με βρεις φρέσκια κι ανανεωμένη το 2022! Εύχομαι σε σένα και σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές και κουράγιο μέσα απ’ την καρδιά μου. Ας ελπίσουμε πως οι Άγιες αυτές Μέρες θα μας θυμίσουν πόσο σημαντικό είναι να είμαστε μονιασμένοι και να έχουμε ο ένας τον άλλον. Αγαπάμε αλλήλους, αγαπάμε τα ζώα, αγαπάμε τη φύση, αγαπάμε τη ζωή! Χρόνια πολλά, Καλά Χριστούγεννα, και Καλή Πρωτοχρονιά!

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα