Αγαπημένο μου Αστρολόγιο: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6/12 έως 12/12

ASTROTEAM GUEST
04/12/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο καλησπέρα! Οι γιορτές πλησιάζουν, αλλά το κλίμα που επικρατεί είναι περίεργο και οι πλανήτες έχουν πολλά να μας πουν γι’ αυτό. Στην εβδομάδα που έρχεται μας απασχολούν έντονα οικονομικά ζητήματα και θέματα υγείας. Επικρατεί ένας υπόγειος φόβος και ανασφάλεια σχετικά με τον κορονοϊό αλλά και με τις οικονομικές υποχρεώσεις, που αυξάνονται και θα πρέπει να διευθετήσουμε. Τα νέα που θα ακούσουμε μας απογοητεύουν, όμως είναι απαραίτητο να διαχωρίσουμε τις ψευδείς από τις αληθείς ειδήσεις. Η τάση μας να επιβληθούμε και να μαλώσουμε είναι ισχυρή, ενώ χρειάζεται προσοχή για βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις. Πολύ ενδιαφέρον έχουν τα αισθηματικά όπου προκύπτουν γνωριμίες, που θα χαράξουν τον έρωτα βαθιά στη καρδιά μας αλλά και επιστροφές που θα μας αναστατώσουν. Οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις θα βιώσουν καταστάσεις έντονης ζήλιας και χειριστικότητας, που θα φουντώσουν το πάθος ή …τις κρίσεις. Οτιδήποτε μέτριο είναι έξω από το παιχνίδι προς το παρόν, αρκεί το πάθος αυτό να μη βγει εκτός ορίων. Οι ανακατατάξεις και οι ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα είναι πολλές, αλλά ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και καλό θα είναι να κάνουμε έναν έλεγχο πριν πάρουμε αποφάσεις. Προς το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να προσέξουμε περισσότερο την υγεία μας και να αποφύγουμε καταχρήσεις, ενώ ενδέχεται να ακυρωθούν σχέδια για ταξίδια (πάντα όμως υπάρχουν και οι κοντινές εξορμήσεις).

Πάμε τώρα να κάνουμε μια βόλτα κι απ’ τα ζώδια.

Για τους Κριούς

Τα έξοδα και οι σπατάλες συνεχίζονται για τους Κριούς, που θα πρέπει να οργανώσουν τα οικονομικά τους. Η αρχή της βδομάδας κρύβει ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συμφωνίες, αρκεί να ξεχωρίσουν τις πραγματικά καλές ευκαιρίες και να προσέχουν τι υπογράφουν. Ενδέχεται να ακυρωθούν ή να απογοητευτούν από σχέδια που αφορούν ταξίδια, νομικές υποθέσεις ή σπουδές, ενώ θα χρειαστεί να προσέξουν περισσότερο την υγεία τους (σωματική και ψυχική), περιορίζοντας παράλληλα τις καταχρήσεις. Ο ερωτικός τομέας παίρνει φωτιά, είτε μέσα από νέες γνωριμίες είτε σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Προσοχή στη ζήλια και τη χειριστικότητα.

Για τους Ταύρους

Πιέζονται από τη δουλειά ή από υποχρεώσεις και κάνουν σημαντικές αλλαγές σε θέματα σπουδών και σχέσεων, ενώ δεν αποκλείεται να τους απασχολήσουν και νομικά ζητήματα από δω και πέρα. Ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να επιστρέψει -και να γεννηθεί- μέσα από το πεδίο των σπουδών ή το εξωτερικό. Αυτή τη βδομάδα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, αρκεί να ζυγίσουν τις αποφάσεις τους και να προσέχουν τί υπογράφουν. Προς το Σαββατοκύριακο προκύπτουν απογοητεύσεις από φίλους και οικονομικές απώλειες ή θέματα υγείας, που αφορούν τα παιδιά.

Για τους Διδύμους

Νιώθουν ότι περιορίζεται η ελευθερία τους, ενώ υποβόσκουν άγχη και οικονομικές ανασφάλειες. Θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην υγεία τους και να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές στο πρόγραμμα ή τη διατροφή τους, για να αποκτήσουν περισσότερη ευεξία. Στην αρχή της εβδομάδας έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τα οικονομικά τους αλλά και να διευθετήσουν τις υποχρεώσεις τους. Ένας νέος οικονομικός κύκλος ανοίγεται γι’ αυτούς, που θα φέρει αλλαγές στο τρόπο που διαχειρίζονται το πορτοφόλι τους. Ενδέχεται να προκύψουν κάποια δυσάρεστα νέα, απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις στην οικογένεια (με αδέρφια), στον ερωτικό αλλά και επαγγελματικό τομέα, οπότε χρειάζεται προσοχή στο πώς επικοινωνούν και τί υπογράφουν.

Για τους Καρκίνους

Οι οικονομικές ανασφάλειες τους περιορίζουν, ενώ αναμένονται σημαντικές αλλαγές και στον κοινωνικό τους κύκλο. Μεγάλοι έρωτες τελειώνουν για να γεννηθούν άλλοι ή επιστρέφουν από το παρελθόν, ενώ την ίδια μοίρα έχουν οι φιλίες και οι συνεργασίες τους. Καλό είναι να αποφύγουν τις ζηλοτυπίες και τη χειριστικότητα. Η σχέση με τα παιδιά, το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον θα βιώσει ριζικές αλλαγές. Αναμένονται λάθη και ασυνεννοησία στο καθημερινό τους πρόγραμμα αλλά και απογοητεύσεις από ταξίδια νομικά ζητήματα ή σπουδές. Η αρχή της εβδομάδας πάντως ενδείκνυται για επαγγελματικές συζητήσεις αλλά και για φλερτ. Θα χρειαστεί να προσέξουν την υγεία τους.

Για τους Λέοντες

Η πίεση από το σύντροφο ή τους συνεργάτες, σε συνδυασμό με τις ανατροπές στη δουλειά και τις εντάσεις στο σπίτι τους έχουν εξαντλήσει. Το ξεκίνημα της εβδομάδας ενδείκνυται για να κλείσουν καλές συμφωνίες και να κάνουν νέα επαγγελματικά ανοίγματα, αρκεί να προσέχουν τί υπογράφουν. Στον οικονομικό τομέα προκύπτουν απώλειες και χασούρα, ενώ χρειάζεται προσοχή για τυχόν εξαπατήσεις. Απογοητευτικό είναι το κλίμα και σε σχέση με τα παιδιά, τους φίλους ή κάποιο ερωτικό πρόσωπο, οπότε ας προσπαθήσουν να είναι ρεαλιστές και προσγειωμένοι, για να διαχειριστούν καλύτερα τις καταστάσεις. Προς το Σαββατοκύριακο θα έχουν ευκαιρίες να βρεθούν με παρέες, να διασκεδάσουν και να ερωτοτροπήσουν.

Για τους Παρθένους

Η καθημερινότητα και η δουλειά τους πιέζει, ενώ θέλουν διακαώς να διευρύνουν τους ορίζοντες τους. Ένας δυνατός έρωτας που θα τους μείνει αξέχαστος ετοιμάζεται να τους χτυπήσει τη πόρτα και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια επιστροφή από το παρελθόν. Ξεκινάνε νέα δημιουργικά πρότζεκτ και επιχειρηματικά σχέδια και είναι η κατάλληλη περίοδος να κλείσουν καλές συμφωνίες, αρκεί να προσέχουν τί υπογράφουν. Κάποια παρεξήγηση ή απογοήτευση σχετικά με το σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον (αδέρφια) θα τους επηρεάσει ψυχολογικά, ενώ θα πρέπει να προσέξουν και για θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν. Προς το Σαββατοκύριακο η δουλειά βελτιώνεται και οι υποχρεώσεις τους διεκπεραιώνονται ευκολότερα.

Για τους Ζυγούς

Οι οικονομικές ανατροπές και οι δυσκολίες σε σχέση με παιδιά ή φίλους δε τους αφήνουν να χαρούν και να διασκεδάσουν όπως θα ήθελαν. Παρ’ όλα αυτά θα κάνουν μια νέα αρχή που αφορά το σπίτι, είτε με την αγορά ενός ακινήτου είτε ανακαινίζοντας το χώρο τους, αλλά χρειάζεται προσοχή στην οικονομική διαχείριση και στις σπατάλες. Το καθημερινό τους πρόγραμμα αλλά και η δουλειά τους μπλοκάρεται από λάθη, παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και καθυστερήσεις οπότε χρειάζεται να είναι πιο συγκεντρωμένοι και να προσέχουν τί υπογράφουν. Ο αισθηματικός τομέας βελτιώνεται και θα έχουν την ευκαιρία να ερωτευτούν βαθιά, ωστόσο πρέπει να αποφύγουν τις ζηλοτυπίες και τη χειριστικότητα.

Για τους Σκορπιούς

Έχουν κουραστεί από τη δουλειά, τις υποχρεώσεις στο σπίτι και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του συντρόφου. Η εβδομάδα αυτή θα έχει οικονομικές απώλειες και έξοδα, που αφορούν τα παιδιά ή κάποιο νέο πρότζεκτ, αλλά θα έχουν εύνοια στις επαγγελματικές τους κινήσεις, αρκεί να προσέχουν τι υπογράφουν. Μια νέα συνεργασία ή σχέση ξεκινά και έχει να τους διδάξει πολλά, ενώ αλλαγές θα γίνουν και στο κομμάτι των σπουδών ή στο τρόπο που μετακινούνται. Προς το Σαββατοκύριακο μπορεί να έχουν μια οικονομική ενίσχυση ή κάποια καλά νέα από το σπίτι.

Για τους Τοξότες

Τα προβλήματα με σπουδές, αδέρφια ή μετακινήσεις και οι συνεχείς ανατροπές σε δουλειά και καθημερινότητα τους περιορίζουν και τους καταπιέζουν. Ενδέχεται να προκύψουν θέματα υγείας από τους ίδιους ή το οικογενειακό περιβάλλον (αδέρφια), οπότε θα πρέπει να μεριμνήσουν για το ανοσοποιητικό τους αλλά και για το τρόπο που επικοινωνούν, ώστε να αποφύγουν παρεξηγήσεις και απογοητεύσεις από τα κοντινά τους πρόσωπα (φίλους, συνεργάτες, συντρόφους και οικογένεια). Καινούργιες δουλειές ανοίγουν νέους οικονομικούς κύκλους, αλλά θα πρέπει να προσέξουν με ποιους θα συνεργαστούν και τί θα υπογράψουν. Μέσα στο Σαββατοκύριακο διευκολύνονται οι μετακινήσεις παίρνουν ευχάριστα νέα και κανονίζουν ταξιδάκια.

Για τους Αιγόκερους

Οι οικονομικές δυσκολίες και οι ανατροπές με φίλους, παιδιά και ερωτικά πρόσωπα, τους έχουν κουράσει, όμως τώρα θα κάνουν νέα επαγγελματικά και ερωτικά ανοίγματα που θα τους ανεβάσουν το ηθικό. Επιστροφές χρημάτων, συνεργασιών ή συντρόφων από το παρελθόν είναι επίσης μέσα στο παιχνίδι. Ενδέχεται να προκύψει ζήλια και χειριστικότητα στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Θα πρέπει να φροντίσουν την υγεία τους, να περιορίσουν το στρες, να προσέχουν που βάζουν την υπογραφή τους και να είναι συγκεντρωμένοι, ώστε να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Προς το Σαββατοκύριακο θα έχουν κάποια οικονομική ενίσχυση από τη δουλειά.

Για τους Υδροχόους

Τα ξαφνικά γεγονότα από το σπίτι και η κούραση από τη δουλειά τους πιέζουν και τους περιορίζουν. Αυτή τη βδομάδα αναμένονται οικονομικές απώλειες αλλά και απογοητεύσεις που σχετίζονται με τα παιδιά, τους φίλους ή κάποιο ερωτικό πρόσωπο. Ετοιμάζονται πάντως νέοι επαγγελματικοί κύκλοι γι’ αυτούς και σημαντικές συνεργασίες από δω και πέρα. Ευνοείται το ερωτικό παρασκήνιο αλλά και οι κρυφές συναλλαγές. Από το Σαββατοκύριακο κι έπειτα μπορούν να οργανώσουν κάποιο ταξίδι.

Για τους Ιχθύες

Το στρες και η νευρικότητα τους έχει κουράσει αλλά σε λίγες μέρες θα νιώσουν μια ανακούφιση και μια απελευθέρωση από το ψυχολογικό βάρος. Θέτουν νέους στόχους, μπαίνουν σε καινούργιες ομάδες και κάνουν νέους φίλους. Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να προσέξουν την υγεία τους, τις απογοητεύσεις από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες αλλά και το που βάζουν την υπογραφή τους. Θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι, ξεκάθαροι με τις αποφάσεις τους και σε ό,τι υπόσχονται, ώστε να αποφύγουν παρεξηγήσεις (με την οικογένεια, τους φίλους, τον σύντροφο και τους συνεργάτες). Στον οικονομικό τομέα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα ενισχύσουν το πορτοφόλι τους.

Είναι γεγονός ότι οι οικονομικές πιέσεις που θα δεχτούμε εξαιτίας του ιού και των εμβολιασμών θα περιορίσουν σημαντικά τις κινήσεις μας, οπότε θα είναι σα να είμαστε ελεύθεροι, χωρίς όμως να μπορούμε να κάνουμε ουσιαστικά κάτι. Η ιστορία επαναλαμβάνεται σε κύκλους παρ’ όλα αυτά και κάποια στιγμή θα έρθει η άνθηση και η ανάπτυξη. Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, να αφήσουμε τον φόβο και τη διχόνοια στην άκρη, γιατί όλα ξεπερνιούνται και η ζωή συνεχίζεται…

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα