Αγαπημένο μου Αστρολόγιο : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17/05 έως 23/05

ASTROTEAM GUEST
14/05/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο σε καλημερίζω και σου γράφω σήμερα με ολοκαίνουργια πένα αλλά και ανάμεικτα συναισθήματα. Το γιατί θα σου πω αμέσως…Μια ολική έκλειψη Σελήνης (Πανσέληνος δηλαδή) στην 5° 25΄ του Τοξότη κοντοζυγώνει και κορυφώνεται στις 26/05 στη 1:13 μ.μ. Φαντασμαγορικό γεγονός δε λέω -εννοείται πως δε θα έρθει το τέλος του κόσμου αυτό το ξέρουμε-, αλλά οι σεληνιακές εκλείψεις είναι ζόρικες για τη ψυχολογία, ταράζουν τη συναισθηματική μας ασφάλεια με κάποιο τρόπο είτε πρόκειται για οικονομικά είτε για ζητήματα σχέσεων ή υγείας και ό,τι θεωρεί ο καθένας εν πάση περιπτώσει ασφαλές και δεδομένο στην άκρη της καρδιάς του. Έχουν όμως και τη μαγεία τους γιατί θέλουν να βοηθήσουν με αυτό τον τρόπο την εξέλιξη μας. Ως γνωστόν ο άνθρωπος επιμένει σε συνήθειες κι αυτόματες αντιδράσεις που λειτουργούν υποσυνείδητα και πολλές φορές είναι αρκετά βλαβερές, αυτές λοιπόν έρχεται να ταράξει η έκλειψη -με φαινόμενα που μοιάζουν μοιραία- ώστε να τις συνειδητοποιήσουμε και να τις διώξουμε για να κάνουμε χώρο σε ένα νέο μέλλον. Νιώθω κάπως καλύτερα τώρα! Ας επιστρέψω στη βδομάδα που έρχεται και μας μιλάει κι αυτή για άλλες εκλείψεις που έγιναν ή θα γίνουν. Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη θα περάσουν με τη σειρά ο Ήλιος, ο Ερμής κι η Αφροδίτη από μοίρες που ενεργοποιούν εκλείψεις και όλες έχουν ένα κοινό στοιχείο, το θολό τοπίο και την παραπληροφόρηση που αφορά την ενημέρωση, τη μάθηση, τη μετακίνηση, τα νεαρά άτομα αλλά και τη φαρμακοληψία. Το τρίγωνο όμως που θα σχηματίσει τις ίδιες μέρες ο Ήλιος με τον Πλούτωνα ξεθάβει γεγονότα και είναι εξαιρετικά βοηθητικό γιατί μας παρακινεί να ψάξουμε την ουσία, μας χαρίζει μια διαισθητική ματιά που ερευνά σε βάθος και δε μένει στην επιφάνεια. Η Αφροδίτη συναντά κι αυτή με τρίγωνο τον συγκρατημένο Κρόνο, οι φανφάρες περιορίζονται, ο έρωτας γίνεται πιο σταθερός (ακόμα και με διαφορά ηλικίας) οι σχέσεις επισημοποιούνται, η οικονομική διαχείριση αποκτά οργάνωση και μέτρο ενώ παράλληλα γίνονται σοφές επενδύσεις με βάση τη λογική που θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας με προβληματίζει περισσότερο γιατί, ναι μεν μπαίνει ο Ήλιος στους Διδύμους και τετραγωνίζει τον Δία όπου θα μας δώσει απλόχερα καλή διάθεση, αισιοδοξία, μάθηση, πληροφορία, ατελείωτες επαφές και μετακινήσεις, αλλά ο Ερμής αρχίζει να κόβει ταχύτητα για να μπει σε στάση ώστε να γυρίσει ανάδρομος αργότερα (κάνοντας πάλι περιοδεία στις μοίρες εκλείψεων) ενώ ταυτόχρονα κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (η παραπληροφόρηση και τα λάθη στο καθημερινό πρόγραμμα θα πάνε σύννεφο) ΚΑΙ ο Κρόνος κάνει στάση για να γυρίσει ανάδρομος σφίγγοντας το τετράγωνο του με τον Ουρανό τα-ρα-τα-ταν! Είπαμε Κρόνος-Ουρανός φέρνει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και εξεγέρσεις. Δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά ο Ιούνιος δε θα μας αφήσει να βαρεθούμε! Παίρνω ανάσα λοιπόν και σου μιλώ για ζώδια και ωροσκόπους.

Για τους Κριούς

Θα τους πιάσει άγχος και ανασφάλεια για το νόημα της ζωής, για τη πίστη και τη φιλοσοφία που ακολουθούν. Το μυστικό είναι να μη φανατιστούν. Δυσκολίες και μπερδέματα προκύπτουν σε θέματα σπουδών, νομικά και υποθέσεις που σχετίζονται με ταξίδια και εξωτερικό. Παράλληλα τονίζεται και ευνοείται η ανάγκη για μάθηση, μετακινήσεις κι επαφές ενώ μπορεί να κλείσουν μια πολύ συμφέρουσα επαγγελματική συμφωνία –ίσως από το φιλικό περιβάλλον- ή να αγοράσουν ένα μεταφορικό μέσο. Δεν είναι απίθανο να προκύψει έρωτας από το φιλικό περιβάλλον (με άτομο κύρους ή με διαφορά ηλικίας) που θα έχει διάρκεια. Χρειάζεται προσοχή σε λάθη που μπορεί να προκύψουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα, σε αυτά που λένε και υπόσχονται ή σε υπογραφές συμβολαίων. Οι τυχεροί της εβδομάδας είναι οι γεννημένοι 2-4/04.

Για τους Ταύρους

Προσοχή θα χρειαστεί να δώσουν οι Ταύροι σε άτομα του περιβάλλοντος τους που μπορεί να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση ή σε κάποια επέμβαση ή χειρουργείο που έχουν κανονίσει. Οι γεννημένοι 16-19/05 μπορεί να έχουν θέματα με την εμφάνιση ή την υγεία τους. Δυσκολίες και οικονομικά προβλήματα προκύπτουν από δάνεια, κληρονομικά, ασφάλειες και φορολογικά. Η έκλειψη αναδύει φοβίες και ανασφάλειες που κρύβουν αλλά θα δώσει και μια πολύ καλή ευκαιρία για ψυχοθεραπεία. Το νόημα της ζωής τους θα αλλάξει και ίσως σε αυτό παίξουν ρόλο οι σπουδές ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Έχουν ανάγκη για καλοπέραση και οι φίλοι βοηθούν σ’ αυτό ενώ τους απασχολούν έντονα τα οικονομικά τους. Δεν αποκλείεται να κλείσουν μια καλή δουλειά με σταθερό εισόδημα ακόμα και εκτός Ελλάδας –που θα τους δώσει ένα καλό boost στην αυτοπεποίθηση τους- αρκεί να ζυγίσουν σωστά τις αποφάσεις τους, να είναι προσεκτικοί σε ό,τι υπογράφουν ή υπόσχονται. Ένας έρωτας με διάρκεια παραμονεύει στον επαγγελματικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να είναι κάποιος προϊστάμενος (ή με διαφορά ηλικίας).

Για τους Διδύμους

Χρόνια πολλά και καλά στα Διδυμάκια τα οποία θα δραστηριοποιηθούν εντονότερα από δω και μπρος. Η προσωπικότητα τους θα λάμψει, μία πολύ καλή επαγγελματική ευκαιρία θα προκύψει, η αισιοδοξία τους θα πιάσει ταβάνι (μπορεί να το παρακάνουν) και τα νέα ξεκινήματα θα είναι πολλά υποσχόμενα ιδίως για όσους έχουν γενέθλια 21-22/05. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες τους από την άλλη, θα βιώσουν κάποια κρίση που θα τους βοηθήσει όμως να αποβάλλουν ό,τι κρατάνε από συνήθεια κυρίως οι γεννημένοι 25-27/05, 1-4/06, 9-11/06 και 13-15/06. Ίσως ανακαλύψουν κάτι κρυφό –μπορεί να είναι και μεταφυσικής σημασίας- που θα τους μεταλλάξει ή να έχουν κάποιο όφελος από δημόσιο χρήμα, κληρονομιά ή δάνειο. Μια σχέση ή μια συνεργασία με διάρκεια μπορεί να προκύψει μέσα από το χώρο των σπουδών, ή με άτομο του περιβάλλοντος τους που σχετίζεται με το εξωτερικό. Μεγάλη προσοχή χρειάζονται για λάθη κι εξαπατήσεις σε γραπτά, συμβόλαια και σε ό,τι έχει να κάνει με gadgets, οχήματα, κατοικίδια κυρίως οι γεννημένοι 13-15/06.

Για τους Καρκίνους

Υπάρχει περίπτωση να διαταραχτεί η υγεία τους -ψυχική ή σωματική- να προκύψουν προβλήματα στον εργασιακό χώρο ή με τα κατοικίδια τους που θα ταράξουν όσο να ’ναι τη καθημερινότητα τους. Ευτυχώς ο Δίας δε τους αφήνει να το βάλουν κάτω, τους δίνει αισιοδοξία και τους προστατεύει από κρυφούς εχθρούς. Γίνονται πιο εσωστρεφείς, πνευματικοί, συμπονετικοί και με μεγάλη έμπνευση. Μπορεί να έχουν επιστροφή φόρων ή να κάνουν μια επένδυση χωρίς μεγάλο ρίσκο που θα τους αποφέρει σταθερό κέρδος. Για τους δεσμευμένους η σχέση τους γίνεται πιο ουσιαστική και σταθερή ενώ για τους αδέσμευτους μπορεί να προκύψει ένας έρωτας ταμπού που θα έχει όμως διάρκεια. Προσοχή χρειάζονται σε ότι αφορά τη φαρμακοληψία ενώ όσοι είναι γεννημένοι 14-15/07 ας κάνουν μια ευχή γιατί θα πραγματοποιηθεί!

Για τους Λέοντες

Το άγχος και οι κρίσεις αυτό το διάστημα προκύπτουν μέσα από τα παιδιά ή τα ερωτικά. Αισθάνονται ότι δεν είναι αρκετά δημιουργικοί και συνειδητοποιούν ότι ίσως θα πρέπει να αλλάξουν τρόπους διασκέδασης γιατί δεν ικανοποιούνται πλέον με τις παλιές τους συνήθειες. Πάντως έρχεται γι’ αυτούς, σεξουαλική και οικονομική ανανέωση κυρίως από χρήματα που έχουν να λαμβάνουν από άλλους και δεν αποκλείεται να προκύψει μια επαγγελματική συμφωνία που θα αποδειχτεί πολύ συμφέρουσα. Οι φίλοι, οι ομάδες και η ενασχόληση με τα κοινά και τη τεχνολογία παίζει κυρίαρχο ρόλο ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν μια σχέση -ακόμα και επαγγελματικής φύσεως- μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα έχει διάρκεια. Χρειάζεται μια επιπλέον προσοχή για τυχόν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις με φιλικά πρόσωπα αλλά και σε ό,τι υπογράφουν. Gadgets, υπολογιστές και κινητά μπορεί να χαλάσουν ή να τους βγουν ελαττωματικά.

Για τους Παρθένους

Θα έχουν ένταση και άγχος με οικογενειακά ζητήματα ή θέματα που αφορούν το σπίτι τους κυρίως οι γεννημένοι 27-30/08. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα με ακίνητα και κτηματομεσιτικά. Ο Δίας παρ’ όλα αυτά τους φέρνει τόσες κοινωνικές υποχρεώσεις και φλερτ που δε προλαβαίνουν να πολυσκοτιστούν ιδιαίτερα όσοι έχουν γενέθλια 23-24/08. Ένας μεγάλος έρωτας ή μια εξαιρετική επαγγελματική ευκαιρία περιμένει όσους γεννήθηκαν 19-20/09. Οι υπόλοιποι έχουν σοβαρές πιθανότητες να κάνουν μια σταθερή σχέση μέσα από το χώρο της δουλειάς. Επαγγελματικά βρίσκονται στο τρέξιμο και πολλά αλλάζουν αλλά θα προκύψει μια καλή συμφωνία που μπορεί να μην είναι η πιο εντυπωσιακή αλλά θα έχει διάρκεια και θα τους εξασφαλίσει σταθερό κέρδος σε βάθος χρόνου. Χρειάζεται προσοχή όμως γιατί υπάρχει και τάση για εξαπατήσεις σε αυτό το κομμάτι, μπορεί να τους υπόσχονται –ή να υπόσχονται και οι ίδιοι- πράγματα που δε θα γίνουν ειδικά οι γεννημένοι 15-16/09.

Για τους Ζυγούς

Υπάρχει στρες γύρω από θέματα που αφορούν αδέρφια, συγγενείς ή γείτονες και γενικότερα προβλήματα προκύπτουν από την κατώτερη εκπαίδευση, τα γραπτά ή τα μεταφορικά μέσα. Προσοχή χρειάζεται στην οδήγηση και σε ό,τι υπογράφουν αναφορικά με νομικά ζητήματα. Τα θέματα σπουδών, η αλλαγή στη φιλοσοφία ζωής και τα ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα αρκεί να έχουν το νου τους στις ώρες αναχωρήσεων και αφίξεων! Θα ευνοηθούν επαγγελματικά και θα έχουν μια πιο ευχάριστη καθημερινότητα. Μπορεί να κάνουν μια επένδυση ή μια επαγγελματική συμφωνία που σχετίζεται με το εξωτερικό και να αποβεί σταθερά κερδοφόρα. Τα παιδιά τους παίρνουν πτυχίο ή επισημοποιούν σχέσεις. Μπορεί και οι ίδιοι να δεσμευτούν με άτομα εκτός συνόρων ή να γνωρίσουν ένα έρωτα που θα έχει διάρκεια, σε πανεπιστήμια ή και δικαστήρια!

Για τους Σκορπιούς

Προβλήματα και άγχος θα έχουν αναφορικά με τα οικονομικά τους και εξαιτίας αυτού θα νιώσουν ανασφάλεια κι έλλειψη αυτοπεποίθησης. Κλονίζεται το αξιακό τους σύστημα ενώ μπορεί να προκύψουν λάθη και καθυστερήσεις που έχουν να κάνουν με την εφορία, τα δάνεια και τις κληρονομιές γι’ αυτό και χρειάζεται προσοχή σε συμβόλαια και υπογραφές. Ο Δίας βέβαια δε θα τους αφήσει έτσι, όλο και κάποια χρήματα θα λάβουν μέσω τρίτων ενώ παράλληλα θα αυξηθούν οι σεξουαλικές απολαύσεις κυρίως για τους γεννημένους 6-8/10. Αντιλαμβάνονται εύκολα τις ευκαιρίες και αυτό μπορεί να τους ωθήσει σε μια καλή συνεργασία ή επένδυση που θα έχει σταθερότητα και αξιοπιστία. Οι σχέσεις τους γίνονται πιο ουσιαστικές και ενδέχεται να επισημοποιηθούν. Οι ελεύθεροι μπορεί να δεσμευτούν με άτομα κύρους- ή μεγαλύτερης ηλικίας- που μπορεί να τους συστήσει το οικογενειακό τους περιβάλλον. Οι γεννημένοι 18-20/11 μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα σε σχέσεις, συνεργασίες ή νομικές υποθέσεις.

Για τους Τοξότες

Η έκλειψη τους αφορά άμεσα και επηρεάζει τους ίδιους ή το κοντινό τους περιβάλλον. Η εμφάνιση τους αλλάζει αλλά όχι απαραίτητα με θετικό τρόπο και καλό είναι να προσέχουν για τυχόν ατυχήματα. Η ταυτότητα τους κλονίζεται και το εγώ τους μπορεί να δεχτεί πλήγμα. Σχέσεις και συνεργασίες που δεν εξυπηρετούν, τελειώνουν για να πάρουν τη θέση τους άλλες πιο σταθερές και αξιόπιστες αρκεί να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για να τις ξεχωρίσουν. Με λίγα λόγια ξεκινά ένας απολογισμός που αφορά ιδιαίτερα όσους είναι γεννημένοι 26-28/11, 3-5/12 και 10-16/12. Ο Δίας βέβαια θα τους δώσει ευκαιρίες για σχέση αλλά και υποστήριξη ή όφελος από την οικογένεια –ίσως και κάποιο ακίνητο- ανεβάζοντας έτσι την αυτοπεποίθηση τους. Πολύ προσοχή για εξαπατήσεις σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και στο τι υπογράφουν ή υπόσχονται, χρειάζονται οι γεννημένοι 14-16/12.

Για τους Αιγόκερους

Θα έχουν άγχος που μπορεί να είναι και υποσυνείδητο. Η πίστη και η ψυχική τους υγεία κλονίζεται και αισθάνονται αβοήθητοι με κάποιο τρόπο. Θα πρέπει να προσέξουν ό,τι σχετίζεται με φάρμακα ή καταχρήσεις γιατί μπορεί να κάνουν υπερβολές. Το καλό είναι ότι δεν έχουν και πολύ χρόνο για να πέσουν αφού είναι απασχολημένοι με καθημερινό τρέξιμο για δουλειές και υποχρεώσεις ενώ έχουν συνεχείς επαφές, μετακινήσεις, διάβασμα και γράψιμο. Ο εργασιακός τομέας περνά από διακυμάνσεις αλλά μέσα στη βδομάδα θα έχουν μια καλή ευκαιρία που θα τους αποφέρει σταθερό κέρδος σε βάθος χρόνου. Ένας έρωτας που θα έχει διάρκεια μπορεί να προκύψει από τον εργασιακό χώρο ή το καθημερινό τους περίγυρο.

Για τους Υδροχόους

Προβλήματα με τη τεχνολογία, με φίλους και ομάδες θα έχουν οι Υδροχόοι που ξέρεις πόσο τους έχουν αδυναμία. Ίσως θα πρέπει να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα σε αυτό το τομέα γιατί μπορεί πλέον να συγκρούονται οι ιδεολογίες τους αλλά να παραμένουν σε ομάδες λόγω συνήθειας. Ο Δίας πάντως φέρνει ευκαιρίες για αύξηση εισοδήματος και αυτοπεποίθηση. Θα έχουν όρεξη για φλερτ, διασκέδαση και δημιουργία ενώ η ενασχόληση με τα παιδιά τους φτιάχνει τη διάθεση. Μπορεί να κάνουν μια σταθερή σχέση ιδίως οι γεννημένοι 2-3/02 ενώ οι δεσμευμένοι θα την επισημοποιήσουν. Προσοχή χρειάζονται σε τυχερά παιχνίδια και καλό είναι να κάνουν επενδύσεις με χαμηλό ρίσκο –αφού τσεκάρουν καλά ό,τι υπογράφουν- που μπορεί να τους αποφέρουν περιορισμένα αλλά σταθερά κέρδη.

Για τους Ιχθύες

Το στρες και η ανασφάλεια μεταφέρονται στο κομμάτι της δουλειάς και χρειάζεται πολύ προσοχή αφού τώρα έχουν τη τάση για προβολή που μπορεί να μετατραπεί σε δυσφήμιση ιδιαίτερα όσοι έχουν γενέθλια 23-25/02, αν και ο Δίας τους θωρακίζει καλά με τη προστασία του από τον 1ο τους οίκο. Το σίγουρο είναι ότι έρχονται αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα ώστε να διώξουν ότι δεν εξυπηρετεί την εξέλιξη τους άλλωστε τώρα έρχονται οι καλές ευκαιρίες κυρίως για τους γεννημένους 19-20/02. Ο τρόπος σκέψης γίνεται διεισδυτικός και μπορεί να προκύψει μια καλή συνεργασία με έναν ισχυρό φίλο. Παράλληλα ασχολούνται με αλλαγές και διακόσμηση του σπιτιού τους που γεμίζει από συγγενείς και σούρτα φέρτα ενώ μπορεί να προκύψει η αγοραπωλησία ενός ακινήτου αρκεί να προσέξουν τα συμβόλαια και τι υπογράφουν γιατί υπάρχει τάση για λάθη κι εξαπατήσεις κυρίως για τους γεννημένους 14-15/03. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από φίλους συγγενών και να έχει και διάρκεια μάλιστα!

Αυτά και για σήμερα! Πως πέρασε πάλι η ώρα…πρέπει να προσγειωθώ σιγά-σιγά και να συνεχίσω τις δουλειές μου. Σ’ ευχαριστώ που με ακούς υπομονετικά, την άλλη βδομάδα θα σου φέρω νέα συνταρακτικά, προς το παρόν σε φιλώ!

Από τη Σουλάη Κατερίνα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα