Αγαπημένο μου Αστρολόγιο: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8/11 έως 14/11

ASTROTEAM GUEST
06/11/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο, καλησπέρα! Αυτή τη φορά σου γράφω κουβαλώντας σκέψεις πολλές και έντονο προβληματισμό, καθώς η βδομάδα που έρχεται είναι σα να χτυπάμε γροθιές στο τσιμέντο. Θα ακούσουμε νέα που θα μας ταράξουν και θα βιώσουμε περιορισμό στη δράση, τη σκέψη και το λόγο μας. Η ανασφάλεια (και οικονομική) θα είναι έντονη και ο καταπιεσμένος θυμός μεγάλος, ενώ παράλληλα θα μας απασχολήσουν θέματα που αφορούν τα παιδιά και την εκπαίδευση. Θα νιώσουμε ότι η ανάγκη να αντιδράσουμε συναντά αδιέξοδο και η σκέψη μας θα βαρύνει. Οι δουλειές θα γίνονται με δυσκολία, ενώ οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις θα αυξηθούν. Θα χρειαστεί να στηρίξουμε και να απλώσουμε ένα χέρι βοηθείας σε όσους μας έχουν ανάγκη. Προς το τέλος της εβδομάδας αφήνουμε στην άκρη την απαισιοδοξία και ζητάμε επιτακτικά την ελευθερία μας. Θα πρέπει να προσέξουμε για ατυχήματα και καβγάδες λόγω συσσωρευμένου θυμού και να είμαστε έτοιμοι για ανατροπές στο πρόγραμμά μας (ας ελπίσουμε ότι θα αποφύγουμε τα έντονα γεωφυσικά φαινόμενα).

Παρακάτω σου δίνω μια ιδέα για το τί έχει να περιμένει κάθε ζώδιο!

Για τους Κριούς

Δεν είναι και στα καλύτερά τους, καθώς τους αγχώνουν τα χρέη, οι λογαριασμοί ή κάποιες υποθέσεις κληρονομικών που τρέχουν. Η δουλειά περιορίζεται ή γίνεται με δυσκολία. Όλα αυτά τους προκαλούν έναν καταπιεσμένο θυμό και δεν ξέρουν πώς να ξεσπάσουν, αφού θα πρέπει να περιορίσουν και τις εξόδους ή τη διασκέδασή τους. Θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσουν μελλοντικούς στόχους. Από τα μέσα της βδομάδας κι έπειτα βρίσκουν ξανά την πίστη πως θα τα καταφέρουν, ενώ μπορεί να έρθει και μια χείρα βοηθείας στον οικονομικό τομέα, για να τους ξαλαφρώσει από ξαφνικά έξοδα. Προσοχή στις περιττές σπατάλες.

Για τους Ταύρους

Οι υποχρεώσεις στη δουλειά και η πίεση από προϊστάμενους τους βαραίνει τις πλάτες, ενώ τα έσοδά τους είναι περιορισμένα. Αυτές τις μέρες η κατάσταση θα χειροτερέψει γιατί θα φορτωθούν επιπλέον ευθύνες ή θα διεκπεραιώνονται με δυσκολία οι επαγγελματικές υποθέσεις τους. Συσσωρευμένο θυμό θα τους προκαλέσει και η σχέση με το σύντροφο ή τους συνεργάτες, οπότε χρειάζεται προσοχή, γιατί το μόνο εύκολο αυτές τις μέρες είναι να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα και με τα παιδιά. Παρηγοριά θα είναι οι φίλοι και η πίστη τους, ενώ μπορεί να έχουν και μια χείρα βοηθείας από την οικογένεια.

Για τους Διδύμους

Τους πιάνει ένα άγχος και μια απαισιοδοξία από ξαφνικά προβλήματα που προκύπτουν. Θέματα υγείας θα τους αναγκάσουν να αλλάξουν διατροφικές συνήθειες ή εντάσεις στη δουλειά θα τους απομακρύνουν από συναδέλφους. Όπως και να ‘χει η καθημερινότητα αλλάζει και περιορίζεται με κάποιο τρόπο. Από τα μέσα της εβδομάδας θα έχουν κάποια διευκόλυνση από τη δουλειά ή κάποια επιθυμία τους θα εκπληρωθεί. Χρειάζεται προσοχή στα κατοικίδια τους και στις παρορμητικές κινήσεις, ώστε να αποφύγουν ατυχήματα ή καβγάδες. Από βδομάδα θα έχουν περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

Για τους Καρκίνους

Προβλήματα ή εντάσεις με τα παιδιά τους προκαλούν άγχος και ανησυχία. Αν έχουν κάποια επιχείρηση αναμένονται αναταραχές ή ξαφνικά έξοδα. Αποστασιοποίηση ή ξαφνικός χωρισμός ενδέχεται να προκύψει και με κάποιο φίλο ή ερωτικό πρόσωπο. Όλα αυτά θα τους δημιουργήσουν ανασφάλεια και φοβίες, όμως η πίστη πως όλα θα πάνε καλύτερα τους κάνει πιο αισιόδοξους μετά από μερικές μέρες και θα έχουν κάποια βελτίωση και στο οικονομικό κομμάτι προς τα τέλη της εβδομάδας, αρκεί να αποφύγουν περιττά έξοδα.

Για τους Λέοντες

Θα προκύψει ένταση και συσσωρευμένος θυμός από ανατροπές, ζημιές και ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμα όσον αφορά το σπίτι και τη δουλειά. Παράλληλα οι δουλειές τους θα διεκπεραιώνονται με δυσκολία και οι ευθύνες θα αυξηθούν. Δεν αποκλείεται να υπάρξει αποστασιοποίηση ή χωρισμός με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Είναι στην κυριολεξία έτοιμοι να τα παρατήσουν όλα και να φύγουν! Ευτυχώς, θα προκύψει κάποια οικονομική βοήθεια από τρίτους προς τα μέσα της εβδομάδας, που θα τους δώσει μια εξασφάλιση.

Για τους Παρθένους

Ανατροπές και προβλήματα στις σπουδές, στις μετακινήσεις και σε νομικές υποθέσεις τους καταπιέζουν και τους προκαλούν συσσωρευμένο θυμό. Εντάσεις ενδέχεται να προκύψουν με αδέρφια ή συγγενικά πρόσωπα. Οι δουλειές τους δεν πάνε καλά ή γίνονται με δυσκολία και οι καθημερινές τους κινήσεις περιορίζονται. Ευτυχώς, ένα χέρι βοηθείας και συμπαράστασης έρχεται από το σύντροφο, ένα συνεργάτη ή ένα κοντινό φίλο και θα τους ανακουφίσει. Χρειάζεται προσοχή στις νευρικές κινήσεις και στην οδήγηση, ώστε να αποφύγουν καβγάδες και ατυχήματα. Από βδομάδα θα έχουν περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

Για τους Ζυγούς

Υπάρχει μια γενικότερη απαισιοδοξία. Έξοδα, λογαριασμοί και χρέη -που μπορεί να σχετίζονται με τα παιδιά- τους προκαλούν έντονη ανασφάλεια. Θα χρειαστεί να περιορίσουν τη διασκέδαση και τις εξόδους τους, ενώ ενδέχεται να υπάρξει αποστασιοποίηση (χωρισμός) από κάποιο ερωτικό πρόσωπο. Σπουδές και νομικές υποθέσεις θα αντιμετωπίσουν εμπόδια και η σχέση με τα παιδιά χρειάζεται προσοχή. Προς τα τέλη της εβδομάδας θα έρθει, ευτυχώς, κάποια οικονομική ενίσχυση από τη δουλειά, αλλά θα πρέπει και οι ίδιοι να περιορίσουν τις σπατάλες.

Για τους Σκορπιούς

Έχουν νεύρα καθώς το πρόγραμμά τους βαραίνει και η καταπίεση αυξάνεται. Προβλήματα με το σπίτι ή κάποιο οικογενειακό πρόσωπο τους δημιουργούν συσσωρευμένο θυμό, επιπρόσθετες ευθύνες και επιπλέον έξοδα. Νιώθουν ανασφάλεια λόγω οικονομικής δυσχέρειας και η καθημερινότητα γεμίζει υποχρεώσεις που δε μπορούν να φέρουν εύκολα σε πέρας, ενώ ταυτόχρονα προκύπτουν εντάσεις και ανατροπές με το σύντροφο ή τους συνεργάτες τους. Θα ανακουφιστούν με κάποιο τρόπο μέσω των παιδιών, ενώ μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους ή κάποιο χόμπι ως μέσο διαφυγής.

Για τους Τοξότες

Η ανησυχία για την υγεία και η ανασφάλεια σε θέματα εργασίας και οικονομικών τους ταράζουν τον ύπνο και προκαλούν συσσωρευμένο άγχος. Θα υπάρξουν ανατροπές και αλλαγές στη ρουτίνα ή τη δουλειά τους αλλά και περιορισμός στη δράση και την επικοινωνία τους. Μπορεί να προκύψει αποστασιοποίηση από το σύντροφο και αναταραχές στον εργασιακό τομέα. Από τα μέσα της εβδομάδας θα λάβουν ψυχολογική (ή οικονομική) στήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον, ενώ ο χώρος του σπιτιού θα γίνει πηγή γαλήνης. Από βδομάδα θα έχουν περισσότερη ελευθερία κινήσεων.

Για τους Αιγόκερους

Μπλοκάρονται και ανατρέπονται τα μελλοντικά τους σχέδια. Ο οικονομικός περιορισμός αλλά και η δυσκολία στο να δουλέψουν ή να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους, τους κάνει απαισιόδοξους, ανασφαλείς και συσσωρεύουν θυμό. Παράλληλα μπορεί να προκύψουν χωρισμοί στον αισθηματικό τομέα ή προβλήματα με τα παιδιά που θα τους ταράξουν, ενώ δεν αποκλείεται να συμβούν δυσάρεστες ανατροπές με σπουδές, νομικές υποθέσεις ή κάποια δουλειά. Το θετικό είναι ότι θα λάβουν στήριξη και ενίσχυση από αδέρφια ή συγγενείς που θα τους ανακουφίσει προσωρινά. Θα πρέπει να περιορίσουν τις σπατάλες.

Για τους Υδροχόους

Θα υπάρξουν ανατροπές και αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα ή μετακομίσεις. Τη δουλειά την αισθάνονται σα βαρίδιο πλέον και δεν τους χωράει ο τόπος. Οι αρμοδιότητες και οι υποχρεώσεις τους αυξάνονται αλλά προκύπτουν δυσκολίες και εμπόδια στη διεκπεραίωσή τους, με αποτέλεσμα να συσσωρεύουν θυμό και στρες. Ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα ή ζημιές και στο χώρο του σπιτιού, ενώ θα αποστασιοποιηθούν με κάποιο ερωτικό πρόσωπο. Προς το τέλος της βδομάδας θα λάβουν κάποια οικονομική ενίσχυση από τη δουλειά που θα τους ανακουφίσει. Από βδομάδα το ηθικό στη δουλειά θα ανέβει.

Για τους Ιχθύες

Εμπόδια και περιορισμοί στις μετακινήσεις, στην εκπαίδευση και σε νομικές υποθέσεις τους προκαλούν στρες και απαισιοδοξία. Θα χρειαστεί να φροντίσουν για την ψυχική τους υγεία. Ανατροπές και εντάσεις ενδέχεται να συμβούν σε σχέση με αδέρφια ή συγγενείς. Τα έσοδα περιορίζονται και οι ερωτικές σχέσεις ψυχραίνονται ή τελειώνουν. Ευτυχώς, από τα μέσα της εβδομάδας κι έπειτα θα ανακτήσουν την πίστη και την αισιοδοξία τους και θα ανακουφιστούν κάπως, αφού θα έχουν καλή έκβαση τελικά σε κάποιο θέμα που αφορά σπουδές, εξωτερικό ή νομικό ζήτημα.

Τα ψέματα τελείωσαν, η αλήθεια είναι μπροστά μας και δεν αφήνει να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας άλλο πια.

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα