Αγαπημένο μου Αστρολόγιο : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11/10 έως 17/10

ASTROTEAM GUEST
10/10/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο να ’μαι και πάλι φορτωμένη με νέα -και υπερένταση- για τις μέρες που θα έρθουν. Η εβδομάδα που μας περιμένει χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία, περίσσευμα ενέργειας και υπερβολικό ενθουσιασμό, που μπορούν εύκολα να τροφοδοτήσουν ένα μεγάλο εγώ αλλά και την τάση επιβολής στους γύρω μας. Άρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε σοφά αυτόν το δυναμισμό και ιδανικά να το διοχετεύσουμε στον επαγγελματικό τομέα -που μας εγγυάται επιτυχίες- ή σε δουλειές που πρέπει να ολοκληρωθούν. Θα ευνοηθούν ταξίδια, θέματα σπουδών και όσα μας δίνουν επέκταση ή διευρύνουν τους ορίζοντές μας. Όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες, έχουμε τη δυνατότητα να τις χτίσουμε σε πιο γερές βάσεις, αρκεί να τιθασεύσουμε τις εμμονές, τις ανασφάλειες και την επιθετικότητα που τις χαρακτηρίζει μέχρι και την Πανσέληνο.

Για να δούμε, λοιπόν, πως θα αξιοποιήσουν το επόμενο διάστημα τα ζώδια και οι ωροσκόποι.

Για τους Κριούς

Ωφελούνται από σχέσεις και συνεργασίες, καθώς έχουν την ευκαιρία να κλείσουν συμφωνίες και δουλειές που θα τους ωφελήσουν σε βάθος χρόνου. Ευνοούνται σε θέματα σπουδών, εξωτερικού και ταξιδιών. Έχουν πολλές επαφές και περίσσευμα ενέργειας, που θα πρέπει να διαχειριστούν σωστά για να περιορίσουν τυχόν παρορμητικές κινήσεις, οι οποίες θα τους κοστίσουν. Προσοχή χρειάζεται στα ερωτικά, ώστε να μην ξεσπάσουν εγωισμοί και τάσεις επιβολής που θα φέρουν ρήξεις αργότερα.

Για τους Ταύρους

Έχουν την ευκαιρία να κλείσουν καλές δουλειές, να σταθεροποιήσουν συνεργασίες και να εξασφαλιστούν οικονομικά (ειδικά από χρήματα τρίτων). Είναι ιδανική βδομάδα για να προλάβουν όλες τους τις υποχρεώσεις αλλά και να γίνουν πιο αποδοτικοί κι αποτελεσματικοί στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να ξεχωρίσουν. Φυσικά, χρειάζεται προσοχή σε βιαστικές κινήσεις αλλά και διαπληκτισμούς, που μπορεί να ξεσπάσουν στο εργασιακό περιβάλλον από εγωισμούς και παιχνίδια εξουσίας.

Για τους Διδύμους

Γίνονται πιο αισιόδοξοι κι έχουν όρεξη να ασχοληθούν με τα παιδιά τους, να δημιουργήσουν, να ερωτευτούν και να διασκεδάσουν περισσότερο. Στον ερωτικό τομέα θα έχουν να διαλέξουν, καθώς αποκτούν κι άλλους θαυμαστές, ανάμεσα στους οποίους μπορεί να βρεθεί ένα σταθερό ταίρι. Είναι ιδανική βδομάδα για να επισφραγίσουν συμφωνίες, να ταξιδέψουν και να κάνουν επιτυχημένες επιχειρηματικές κινήσεις. Ενδέχεται να προκύψουν παιχνίδια εξουσίας και τάσεις επιβολής με τα παιδιά ή το αντικείμενο του πόθου τους.

Για τους Καρκίνους

Ευνοούνται οικονομικά από δάνεια, επιδοτήσεις, κληρονομιές και ακίνητα, ενώ η εβδομάδα ενδείκνυται για να ολοκληρώσουν δουλειές που αφορούν το σπίτι αλλά και να τρέξουν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά επαγγελματικές υποθέσεις που θα στεφθούν με επιτυχία. Έχουν την ευκαιρία να σταθεροποιήσουν συνεργασίες, παρόλο που υποβόσκουν παιχνίδια εξουσίας. Στον ερωτικό τομέα ενδέχεται να προκύψουν τάσεις ελέγχου και επιβολής και καλό θα είναι να περιορίσουν -όσο μπορούν- τα νεύρα ή τις εντάσεις στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον.

Για τους Λέοντες

Διεκπεραιώνουν εύκολα και γρήγορα τις δουλειές τους, έχουν πολλές επαφές και μετακινήσεις, ενώ παράλληλα ευνοούνται τα ταξίδια και τα θέματα σπουδών. Δέχονται περισσότερες προτάσεις για σχέσεις και συνεργασίες, ανάμεσα στις οποίες μπορεί να βρεθεί ένα πιο σταθερό «ταίρι». Χρειάζεται να περιορίσουν τα μεγάλα λόγια, τις βιαστικές κινήσεις και την επιθετικότητα, ώστε να αποφύγουν ατυχήματα και καβγάδες.

Για τους Παρθένους

Αυξάνεται η δουλειά και τα έσοδά τους ή προκύπτουν προτάσεις που τους τονώνουν και τους εξασφαλίζουν οικονομικά. Γενικά έχουν περισσότερο τρέξιμο για να βγάλουν χρήματα, αλλά οι υποχρεώσεις τους θα διεκπεραιώνονται γρήγορα κι αποτελεσματικά. Ενδέχεται να παρουσιαστούν παιχνίδια ελέγχου και εμμονές σε θέματα παιδιών και ερωτικά ζητήματα.

Για τους Ζυγούς

Τα θέλουν όλα και τα θέλουν τώρα! Η αυτοπεποίθηση, η ενέργεια και η όρεξη για ζωή αυξάνεται, οπότε θα πρέπει να εκμεταλλευτούν -κυρίως επαγγελματικά- αυτή τη βδομάδα που η δημιουργικότητα τους είναι στα ύψη, για να καταφέρουν τα μέγιστα. Ευνοούνται στις επιχειρηματικές δράσεις, σε θέματα παιδιών αλλά και στον έρωτα, ενώ μπορούν τώρα να χτίσουν πιο γερά θεμέλια σε σχέσεις και συνεργασίες. Καλό είναι να περιορίσουν τον εγωισμό, για να αποφύγουν τα παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας με τους άλλους.

Για τους Σκορπιούς

Γενικότερα, ωφελούνται από μυστικές δράσεις. Έχουν ήδη ξεκινήσει παρασκηνιακές συμφωνίες και συναντήσεις, που αυτή την βδομάδα στέφονται με επιτυχία, αφού κλείνουν δουλειές και συνεργασίες που θα τους εξασφαλίσουν οικονομικά. Τις επόμενες μέρες έχουν την ευκαιρία να θέσουν πιο γερά θεμέλια στις σχέσεις τους. Αισθάνονται ότι κάτι γίνεται πίσω από τη πλάτη τους -και δεν έχουν τελείως άδικο-, αλλά θα πρέπει να μετριάσουν τη καχυποψία και τα παιχνίδια εξουσίας, για να νιώσουν και οι ίδιοι πιο ήρεμοι, άλλωστε η Πανσέληνος πλησιάζει…

Για τους Τοξότες

Μπαίνουν σε ομάδες και μεγαλώνει το δίκτυο των φίλων, οπότε η κοινωνικοποίηση και η διασκέδαση βρίσκονται ψηλά στη λίστα αυτής της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται να ωφεληθούν από προτάσεις για δουλειά μέσα από αυτή τη διεύρυνση και μάλιστα οι επόμενες μέρες δίνουν την ευκαιρία να σταθεροποιήσουν μια συνεργασία (ή και μία σχέση γιατί όχι;). Ευνοούνται σε σπουδές, ταξίδια, νομικά ζητήματα και υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό. Ας εκμεταλλευτούν την όρεξη και τη δημιουργικότητα αυτής της εβδομάδας, ενώ καλό θα είναι να αποφύγουν παιχνίδια εξουσίας, τάσεις επιβολής με φίλους ή ομάδες και να μην υπόσχονται περισσότερα από όσα μπορούν να αναλάβουν.

Για τους Αιγόκερους

Αυτοί κι αν ευνοούνται από δουλειές και συνεργασίες που θα τους ανακουφίσουν οικονομικά (αν και το τρέξιμο είναι ανελέητο). Αυτές τις μέρες τους δίνεται η ευκαιρία να εξελίξουν μια κρυφή σχέση ή να κλείσουν μια μυστική συμφωνία που θα τους εξασφαλίσει σε βάθος χρόνου. Χρειάζεται προσοχή στο πώς θα διαχειριστούν τη δημόσια εικόνα τους αλλά και τις σχέσεις στον επαγγελματικό τομέα. Καλό είναι να μείνουν μακριά από υπερβολές, παιχνίδια εξουσίας και τάσεις επιβολής, όσον αφορά αυτό το κομμάτι.

Για τους Υδροχόους

Ευνοούνται από δουλειές που αφορούν το εξωτερικό αλλά και από θέματα σπουδών. Γίνονται πολύ πιο αισιόδοξοι, έχουν επεκτατικές τάσεις και σκέφτονται φιλοσοφίες και ταξίδια. Μπορούν να θέσουν τις φιλίες τους σε πιο γερές βάσεις αλλά και να διασφαλίσουν επαγγελματικές συμφωνίες μέσα από αυτό το περιβάλλον. Θα χρειαστεί να μετριάσουν τις υπερβολές, τις τάσεις φανατισμού αλλά και τις εμμονές.

Για τους Ιχθύες

Θα νιώσουν πιο σίγουροι και εξασφαλισμένοι αυτή την εβδομάδα, αλλά θα χρειαστεί να μετριάσουν τις τάσεις επιβολής και τα παιχνίδια εξουσίας, όπως και να ‘χει. Θα έχουν την ευκαιρία να σταθεροποιήσουν επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, ενώ παράλληλα αναμένεται και οικονομική εύνοια από πηγές τρίτων, όπως δάνεια, ασφάλειες, επιδοτήσεις, κληρονομιές ή περιουσιακά στοιχεία. Η πίστη και η αφοσίωση στο στόχο θα τους βοηθήσει, αρκεί να περιορίσουν φοβίες και εμμονές.

Όπως κατάλαβες, αυτή η βδομάδα μας δίνει μεγάλες ευκαιρίες για επέκταση, αρκεί να τις διαχειριστούμε σωστά και όπως έλεγε η γιαγιά μου «τέντωνε την αρίδα σου, σύμφωνα με το σκέπασμά σου».

 

Από την Κατερίνα Σουλάη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα