Αγαπημένο μου Αστρολόγιο : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4/10 έως 10/10

ASTROTEAM GUEST
02/10/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο : Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4/10 έως 10/10

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο, καλό, μαχητικό Οκτώβρη να ’χουμε! Αυτός ο μήνας αναμένεται να τεντώσει νεύρα και να φέρει εντάσεις. Περνώντας στα νέα αυτής της εβδομάδας, θα σου μιλήσω κυρίως για τη Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται την Τετάρτη το μεσημέρι στη 13° και 24΄ του Ζυγού. Μαζί της θα φέρει έντονη ενεργητικότητα και όρεξη για νέα ξεκινήματα, τα οποία όμως θα επαναπροσδιοριστούν αργότερα, χάρη στον ανάδρομο Ερμή και την Πανσέληνο οπότε think twice. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των ημερών θα είναι οι καβγάδες, οι εγωισμοί, οι παρεξηγήσεις και τα ξαφνικά ξεσπάσματα, όσον αφορά τις κοντινές μας σχέσεις. Η τάση για βιασύνη, αποφάσεις εν βρασμώ και παρορμητικές κινήσεις θα είναι έντονη, άρα χρειάζεται να φιλτράρουμε τις αντιδράσεις και τις κινήσεις μας, για να μη μετανιώσουμε αργότερα και να αποφύγουμε τυχόν ατυχήματα. Θα χρειαστεί να περιορίσουμε τις εμμονές και την επιθετική συμπεριφορά, διοχετεύοντας όσο μπορούμε την ενέργεια αυτού του Νέου Φεγγαριού στη διεκδίκηση και την απονομή ισότητας και δικαιοσύνης. Σε άλλα νέα, η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Τοξότη (ευνοεί κυρίως Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους), αυξάνοντας τη διάθεση για ανεξαρτησία και ανεμελιά στον έρωτα. Θα μας ανοίξει την όρεξη για ταξίδια, σπουδές και νέες εμπειρίες, ενώ παράλληλα θα χαρίσει τύχη και προστασία στον οικονομικό τομέα, αρκεί να προσέχουμε τις σπατάλες και τις επιπολαιότητες.

Ευθύς αμέσως, without further ado που λένε και οι Άγγλοι θα σου μιλήσω για τα ζώδια.

Για τους Κριούς

Επηρεάζονται άμεσα από αυτή τη Νέα Σελήνη, ειδικά οι γεννημένοι 2 – 4/04. Νομίζουν ότι είναι έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα σε σχέσεις ή συνεργασίες (παρόλο που επικρατεί μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα). Ωστόσο θα αναγκαστούν μέχρι την Πανσέληνο να επαναπροσδιορίσουν και να αναπροσαρμόσουν τις αποφάσεις τους, γιατί θα προκύψουν νέα δεδομένα. Αν έχουν εκκρεμότητες με νομικές υποθέσεις, η Αφροδίτη από τη νέα της θέση θα δώσει ένα χέρι βοηθείας, ενώ θα ευνοήσει και θέματα σπουδών, εξωτερικού και ταξιδιών. Ενδέχεται να προκύψει επιθετικότητα, εγωισμός και εντάσεις με τους γύρω, κυρίως το Σαββατοκύριακο.

Για τους Ταύρους

Είναι έτοιμοι για μια νέα αρχή στον εργασιακό τομέα, σε θέματα υγείας, φροντίδας αλλά και καθημερινών υποχρεώσεων, αν και υποβόσκουν κάποιες φοβίες και ανασφάλειες. Παρ’ όλα αυτά πλησιάζοντας στην Πανσέληνο θα πρέπει να αναπροσαρμόσουν τις αποφάσεις τους, γιατί τότε ξεκαθαρίζει ουσιαστικά το τοπίο. Αποκτούν μεγαλύτερη εύνοια από οικονομικά τρίτων, όπως επιδοτήσεις, δάνεια και περιουσιακά στοιχεία, ενώ θα πρέπει να προσέχουν για τυχόν ατυχήματα, προβλήματα με μικρά ζώα αλλά και εντάσεις στην καθημερινότητα ή στο εργασιακό περιβάλλον, ειδικά προς το Σαββατοκύριακο.

Για τους Διδύμους

Ξεκινάνε με ενθουσιασμό και παρόρμηση καινούργια χόμπι, νέες επιχειρηματικές δράσεις αλλά και ειδύλλια, όμως μέχρι την Πανσέληνο θα βγουν νέα δεδομένα στην επιφάνεια, που θα τους αναγκάσουν να επαναπροσδιορίσουν τη κατάσταση. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα τους κάνει πιο κοινωνικούς, δίνοντάς τους ευκαιρίες για σχέσεις και συνεργασίες. Ενδέχεται να προκύψουν εντάσεις και εγωισμοί με τα παιδιά, το σύντροφο ή τους φίλους, ειδικά μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Για τους Καρκίνους

Είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν δουλειά από το σπίτι ή εργασίες που αφορούν την οικία, αλλά οδεύοντας προς την Πανσέληνο θα προκύψουν καταστάσεις που θα τους κάνουν να αναθεωρήσουν τις αποφάσεις τους. Αναμένονται εντάσεις και νεύρα με το οικογενειακό περιβάλλον, κυρίως το Σαββατοκύριακο. Από την άλλη η Αφροδίτη στη νέα της θέση θα φροντίσει για τα θέματα υγείας και ευεξίας τους, διευκολύνοντας παράλληλα το καθημερινό τους πρόγραμμα και ομορφαίνοντας την καθημερινότητα.

Για τους Λέοντες

Ξεκινά ένας νέος κύκλος με πολύ τρέξιμο, καθημερινές υποχρεώσεις ή ενάρξεις σπουδών και δουλειάς, που θα πρέπει, όμως, μέχρι την Πανσέληνο να τον αναπροσαρμόσουν, γιατί θα προκύψουν νέα δεδομένα. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα τους χαρίσει περισσότερα φλερτ, θα ανοίξει τον κύκλο τους με νέες δραστηριότητες και θα ευεργετήσει τις επιχειρηματικές τους δράσεις. Χρειάζεται να περιορίσουν τις παρορμητικές κινήσεις, τη βιαστική οδήγηση και τους καβγάδες που προκύπτουν στο άψε σβήσε, ειδικά μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Για τους Παρθένους

Ανοίγει ένας νέος κύκλος στα οικονομικά με την έναρξη μιας δουλειάς ή με διευθέτησης υποχρεώσεων, αλλά μέχρι την Πανσέληνο ίσως προκύψουν κάποιες λάθος εκτιμήσεις ή έξοδα που δεν υπολόγιζαν, τα οποία θα τους χαλάσουν το πρόγραμμα και θα τους νευριάσουν. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα τους χαρίσει ομορφότερες στιγμές στο σπίτι, θα βοηθήσει να εξομαλύνουν τις σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον και θα τους ομορφύνει το χώρο. Χρειάζεται προσοχή στις σπατάλες και τις οικονομικές διαρροές.

Για τους Ζυγούς

Είναι αυτοί που επηρεάζονται πιο άμεσα από αυτό το Νέο Φεγγάρι (ειδικά όσοι έχουν γενέθλια 5 – 8/10). Έχουν όρεξη να καταπιαστούν με πολλά εγχειρήματα, από μια νέα δουλειά, ένα χόμπι, μια σχέση μέχρι και μια αλλαγή στην εμφάνιση, ωστόσο τα σχέδιά τους θα ανατραπούν ή θα αναπροσαρμοστούν μέχρι την Πανσέληνο, καθώς θα βγουν στην επιφάνεια νέα δεδομένα. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα ευεργετήσει τις σπουδές, τις μετακινήσεις ή τις σχέσεις με τα αδέρφια τους, ενώ παράλληλα θα τους κάνει πιο χαρισματικούς και ελκυστικούς επικοινωνιακά. Προσοχή στις τάσεις εγωισμού και τους καβγάδες με τους γύρω, κυρίως μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Για τους Σκορπιούς

Κάνουν μυστικές συναντήσεις κι ετοιμάζουν παρασκηνιακά ένα νέο ξεκίνημα, αναφορικά με δουλειές, σχέσεις και συνεργασίες, αλλά ας κρατήσουν μικρό καλάθι μέχρι την Πανσέληνο, γιατί αναμένονται νέα δεδομένα που θα φέρουν ανατροπές και δεν αποκλείεται να σχετίζονται με κρυφές δράσεις που συνέβαιναν πίσω από την πλάτη τους. Η νέα θέση της Αφροδίτης, παρ’ όλα, αυτά θα τους δώσει κάποια εξασφάλιση και θα τους ευεργετήσει οικονομικά. Ο άστατος ύπνος συνεχίζεται δυστυχώς και πρέπει να φροντίσουν, ώστε να μην τους καταβάλλει σωματικά το υπόγειο στρες.

Για τους Τοξότες

Κάνουν ένα νέο και ενθουσιώδες ξεκίνημα μπαίνοντας σε μεγαλύτερες ομάδες, θέτουν νέους στόχους, μάχονται για τα κοινά και ξεκινούν ειδύλλια μέσα από το φιλικό περιβάλλον, ωστόσο μέχρι την Πανσέληνο θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις αποφάσεις τους, γιατί προκύπτουν νέα δεδομένα που τους αλλάζουν τα σχέδια για το μέλλον. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα τους χαρίσει ελκυστικότητα, θα τους κάνει πιο κοινωνικούς, θα δώσει ευκαιρίες για σχέσεις και συνεργασίες, ενώ παράλληλα θα ευνοήσει τις αλλαγές στην εμφάνιση. Ενδέχεται να προκύψουν εντάσεις ή ανταγωνιστική συμπεριφορά με φίλους, παιδιά ή ομάδες ειδικά προς το Σαββατοκύριακο.

Για τους Αιγόκερους

Μπορεί να ανοίγει ένας νέος κύκλος -με κούραση και τρέξιμο- στον επαγγελματικό τους τομέα, αλλά οδεύοντας προς την Πανσέληνο θα προκύψουν νέα δεδομένα που θα φέρουν ανακατατάξεις, οι οποίες θα προκαλέσουν αναστάτωση και νεύρα μεταξύ συνεργατών, άρα χρειάζεται αρκετή ψυχραιμία σε αυτό τον τομέα (ειδικά προς το Σαββατοκύριακο). Η νέα θέση της Αφροδίτης θα ευνοήσει κρυφούς έρωτες και μυστικές συμφωνίες που θα τους ευεργετήσουν.

Για τους Υδροχόους

Ένας νέος δυναμικός κύκλος ανοίγει σε θέματα σπουδών, νομικών ζητημάτων, υποθέσεις εξωτερικού, ταξιδιών και φιλοσοφικής αναζήτησης γενικότερα. Οι αποφάσεις που θα πάρουν σχετικά με τα παραπάνω, όμως, θα αναπροσαρμοστούν μέχρι την Πανσέληνο, γιατί αναμένονται νέα δεδομένα που θα φέρουν αλλαγές. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα τους κάνει πιο κοινωνικούς και αρεστούς σε ομάδες, ενώ θα βελτιώσει και τις σχέσεις με το φιλικό περιβάλλον. Καλό είναι να αποφύγουν το φανατισμό στις απόψεις τους, γιατί μπορεί εύκολα να δημιουργηθούν εντάσεις (ειδικά μέσα στο Σαββατοκύριακο).

Για τους Ιχθύες

Ανοίγει ένας νέος κύκλος που αφορά διεκπεραιώσεις οικονομικών υποθέσεων, όπως περιουσιακά στοιχεία, κληρονομιές, δάνεια, ασφάλειες κ.λπ.. Ωστόσο νέα δεδομένα μέχρι την Πανσέληνο τους αλλάζουν τον προϋπολογισμό. Επιπλέον, θα πρέπει να περιορίσουν τις ανασφάλειες και την καχυποψία με τις σχέσεις τους, γιατί ενδέχεται να προκύψουν εμμονές, φοβίες και θυμός που θα χειροτερέψει την κατάσταση (ειδικά προς το Σαββατοκύριακο). Από την άλλη, η νέα θέση της Αφροδίτης θα τους κάνει πιο δημοφιλείς, ελκυστικούς και θα τους ευνοήσει με προτάσεις και συνεργασίες στον επαγγελματικό τομέα.

Το ηθικό δίδαγμα λοιπόν γι’ αυτή τη βδομάδα είναι:

  1. Με Νέα Σελήνη και ανάδρομο Ερμή δεν κάνουμε νέα ξεκινήματα, παρά μόνο αν αφορούν παρελθοντικές υποθέσεις.
  2. Ψυχραιμία.

 

Από τη Σουλάη Κατερίνα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα